Η κακια η ωρα!!!!!!!!!!!!
+20
stella
kefalismos
giannismp
Gangsta
E36-Hartge
Τσιταχ
giorgos320d
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
Hatzi
afpa0c
Bmw_E30
swartz
tsiggeE39
bomberman
DJC BMW
KOSTASM3
makinen
basilhs grammenos
asierios
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
24 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Η κακια η ωρα!!!!!!!!!!!!
Γιαννη ποσο θα παει το μαλλι?
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα προχθες το απογευμα μου κοπηκε το πηνιο απο το sub woofer μου που ειχα στο 21.Το sub το ειχα παρει καινουργιο ουτε πριν ενα χρονο.Ο ενισχυτης μου μαλλον φταιει.
Το εκαψες ρε συ...?
Λαθος ρυθμισεις στον ενισχυτη...ή λαθος συνδεση εξ αρχης...
Λαθος ρυθμισεις στον ενισχυτη...ή λαθος συνδεση εξ αρχης...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Καικαι ναι.Η καλωδιωση και ελεγχο ο ενισχυτης θελει.Σκαω γιατι τωρα τελευταια ολα με γινονται
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα προχθες το απογευμα μου κοπηκε το πηνιο απο το sub woofer μου που ειχα στο 21.Το sub το ειχα παρει καινουργιο ουτε πριν ενα χρονο.Ο ενισχυτης μου μαλλον φταιει.
Είχα κάψει και εγώ ένα woofer media markt . Με καλοδίωση δική μου μικρή ( μισή σε παχος από ότι θέλανε να μου βάλουν οι ηχοσυστηματάδες μου ) . Το ηχείο δεν ανέγραφε βατ ... Όταν το άνοιξα για να το επισκευάσω ( τελικά το επισκεύασα ) είδα ότι έλεγε 100 rms . Εγώ του έδινα 150 από τα 300 που βγάζει ο ενισχυτής στο κανάλι ... Κατέβασα τα βατ στα 50 μετά την επισκευή και μια χαρά έπεζε . Μετά το πούλησα και έπεζε τουλάχιστον για 2 χρόνια ... Το επόμενο που πήρα που ήταν σοβαρό ηχείο , δουλεύει 5 χρόνια με την ίδια καλωδίωση με παραπάνω βατ ... Από ότι κατάλαβα δηλαδή βασικό ρόλο παίζει το ηχείο και τα υλικά του . Οπότε άμα σου πούνε για καλωδιώσεις κτλ είναι λόγια του αέρα να ξέρεις ... Και ανάποδα να μπουν τα καλώδια , από αυτό δεν καίγεται ηχείο απλά αλλάζει η φάση .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Οχι Νασο...
Η διαστασιολογηση της καλωδιωσης ειναι παρα πολυ σημαντικη αν δεν θες να εχεις παρασιτα, καλη ποιοτητα ηχου και προπαντων να μην παρει φωτια το αμαξι..!!!
Και αν αλλαξεις τις φασεις το ηχειο θα παιζει αναποδα...δλδ θα κινειται προς τα μεσα αντι για προς τα εξω με τις αναλογες επιπτωσεις στον ηχο και την αναρτηση...θα το χαλασεις παλι με λιγα λογια...
Η διαστασιολογηση της καλωδιωσης ειναι παρα πολυ σημαντικη αν δεν θες να εχεις παρασιτα, καλη ποιοτητα ηχου και προπαντων να μην παρει φωτια το αμαξι..!!!
Και αν αλλαξεις τις φασεις το ηχειο θα παιζει αναποδα...δλδ θα κινειται προς τα μεσα αντι για προς τα εξω με τις αναλογες επιπτωσεις στον ηχο και την αναρτηση...θα το χαλασεις παλι με λιγα λογια...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Οχι Νασο...
Ετσι ειναι.Για να καεί το sub μαλλον ητανε ανεβασμενα τα batt.
makinen έγραψε:Οχι Νασο...
Διαφωνώ. Εμένα η πηγή μου έχει ρύθμιση αλλαγής φάσης απο μέσα ... Και το αλλάζεις καθαρά για θέμα ήχου . Ο ηχοσυστηματάς μου μου το διαβεβαίωσε αυτό , ότι είναι καθαρά θέμα ήχου το τι θα επιλέξεις και με έβαλε να τα ακούσω και τα 2 για να καταλάβω και να επιλέξω. Και πολλές φορές επιλέγω αντιστροφή εγώ γιατί θέλω το συγκεκριμένο άκουσμα δηλαδή ετεροχρονισμένο "ντουπ".
Η κίνιση είναι η ίδια απλά είναι προς τα μέσα , δεν έχει θέμα για το ηχείο όσο δε χτυπάς peak power .
Για τα παράσιτα τώρα στο γοοφερ δε τα καταλαβαίνεις , η διαφορά ποιότητας από καλωδίωση είναι αμελητέα ( καλύτερα πάρε καλύτερο ηχείο παρά πληρωνε καλωδίωση ) , αυτά για την φωτιά ευσταθούν μόνο άμα βάλεις τίποτα 1 χιλιοστό και πάλι δε θα γίνει γιατί θα μπει η προστασία του ενισχυτή ... Φαντάσου εμένα μου λέγανε και πως θα παίξει και μόλις το άκουσαν δεν ξέραν πως να τα μαζέψουν που έπεζε υπέροχα . Να πληρώνουμε θέλουν .
Σημειοτέον με το ίδιο καλώδιο ( αγορασμένο από ηλεκτρολογικό υλικό ) παίζω 12άρια woofer στο σπίτι 20 χρόνια και μου λέγανε ότι δεν κάνει για μικρότερο sub στο αμάξι ... Τι να πεις .
kefalismos- Bmw Addict
-
Τι να σου πω....Εμενα οι υπολογισμοι μου βγαινουν και παιρνω το καλωδιο...
Λεω οτι πρεπει να υπολογισεις σωστα τα ρευματα που θα τραβας και να παρεις καλωδιο και να ταιριαξεις φυσικα και τις ασφαλειες....Αλλιως μπουμ...
Το ηχειο σου ειπα οτι παιζει προς τα μεσα και δεν εχει οπως λες και συ τον ιδιο ηχο....και δεν ειναι ολα τα ηχεια για αυτη τη δουλεια...
Λεω οτι πρεπει να υπολογισεις σωστα τα ρευματα που θα τραβας και να παρεις καλωδιο και να ταιριαξεις φυσικα και τις ασφαλειες....Αλλιως μπουμ...
Το ηχειο σου ειπα οτι παιζει προς τα μεσα και δεν εχει οπως λες και συ τον ιδιο ηχο....και δεν ειναι ολα τα ηχεια για αυτη τη δουλεια...
makinen- Bmw Addict
-
Προς τα μεσα παιζει...πως να το πω...
Αλλαζοντας τις φασεις αλλαζει η φορα του ρευματος και η δυναμη του μαγνητικου πεδιο...
Απο εκει που η δυναμη εσπρωχνε το ηχειο τωρα το τραβαει....
Η φυσικη και τα μαθηματικα δε λενε ψεματα σε αντιθεση με τον καθε ηχοσυστηματα..
Αλλαζοντας τις φασεις αλλαζει η φορα του ρευματος και η δυναμη του μαγνητικου πεδιο...
Η φυσικη και τα μαθηματικα δε λενε ψεματα σε αντιθεση με τον καθε ηχοσυστηματα..
makinen- Bmw Addict
-
Καθένας έχει τις απόψεις του .. Η δική μου είναι αυτή που έγραψα και δεν αλλάζει ...
Το έψαξα πολύ για να καταλήξω σε αυτά που λέω . Από εκεί κ πέρα δεν κάθομαι να πείσω κανέναν ...
Το έψαξα πολύ για να καταλήξω σε αυτά που λέω . Από εκεί κ πέρα δεν κάθομαι να πείσω κανέναν ...
kefalismos- Bmw Addict
-
και εγω αυτο ξερω για την πολικοτιτα στο γουφερ, οταν διεγηρετε στο μπασο ή θα κανει το μπαμ πρως τα εξω ή με αντιθετη πολικοτιτα πρως τα μεσα. Στα χαμιλα δεν κεγετε με λαθος πολικοτιτα αλλα οταν το πεξεις σε ενταση τοτε θα καει γιατι θα χτηπησει το ποινιο στον μαγνητη.makinen έγραψε:Προς τα μεσα παιζει...πως να το πω...
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Έτσι Γιώργο . το ηχείο έχει τα rms και τα peak watt. όσο δε περνάς τα rms και δε μπαίνεις στα peak , δεν το καις το ηχείο με ανάποδη πολικότητα . Με λίγα λόγια ειτε σκαει μπροστά είτε πίσω , όταν είσαι εντος προδιαγραφών ανάρτησης του ηχείου, δεν έχει θέμα .
kefalismos- Bmw Addict
-
ΑΤΥΧΗΜΑ!!!
Ειχα και ενα μικρο ατυχημα.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Ακομα δεν εβαλες τους κρηκους εσπασε το φαναρι?
Ελεος σε ματιαξανε............(εγω παντος πρην εφτινα την οθονη να μην σε ματιαξω να ξες)
Ελεος σε ματιαξανε............(εγω παντος πρην εφτινα την οθονη να μην σε ματιαξω να ξες)
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Γιώργο κάποιος σε ζηλεύει...
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
Τι να πω ρε γ@μωτο.......Οντως καποιος σε ματιαξε ρε Γιωργο.Δεν πειραζει τα επομενα θα βγουνε ακομα καλυτερα και θα σκασουνε αυτοι που σε ματιαξανε.
vaggouras E87 έγραψε:Ακομα δεν εβαλες τους κρηκους εσπασε το φαναρι?
Και τι τώρα ,με το να σαλιώνεις την οθόνη δεν κατάφερες και τίποτα!! τον ματιαξες τον άνθρωπο τελικά , δεν θυμάμαι κιόλα μπας και είσαι γαλανομάτης?
Γιώργο πως έγινε ? Ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό.
swartz- Bmw Addict
-
Country :
Ασε γιωργακη κ εγω μια απο τα ιδια...
το κοστος για να το φτιαξω (συμφωνα με εμπ/να) 5800 ευρουδακια!!!
συγουρα μπορω να το φτιαξω με πιο λιγα αλλα ειναι το γ@μοτο.....
το κοστος για να το φτιαξω (συμφωνα με εμπ/να) 5800 ευρουδακια!!!
συγουρα μπορω να το φτιαξω με πιο λιγα αλλα ειναι το γ@μοτο.....
Aμαν ρε παιδιά τι ατυχίες είναι αυτές ? Μόνοι σας χτυπήσατε ή με άλλον ?
Τελοςπαντων μη σκάτε , εσείς να είστε καλά .
Με 5800 παίρνεις ολόκληρο 5άρι για ανταλακτικά !
Τελοςπαντων μη σκάτε , εσείς να είστε καλά .
Δε τους είπες το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ?το κοστος για να το φτιαξω (συμφωνα με εμπ/να) 5800 ευρουδακια!!!
Με 5800 παίρνεις ολόκληρο 5άρι για ανταλακτικά !
kefalismos- Bmw Addict
-
580 μπορει.....5800 με τπτ...!!! Εκτος αν μιλας για τιμες και εργατοωρες γερμανιας...!!
Εδω μια χαρα θα κανεις ενα βαψιμο με λιγοτερα απο 300 και αντε αλλα τοσα τα ανταλλακτικα...
Αν πηρε και μηχανικα μερη δεν ξερω...
Αντε περαστικα και στους δυο σας.!!!
Εδω μια χαρα θα κανεις ενα βαψιμο με λιγοτερα απο 300 και αντε αλλα τοσα τα ανταλλακτικα...
Αν πηρε και μηχανικα μερη δεν ξερω...
Αντε περαστικα και στους δυο σας.!!!
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:580 μπορει.....5800 με τπτ...!!! Εκτος αν μιλας για τιμες και εργατοωρες γερμανιας...!!
Ναι ακριβως ετσι.... η ζημια ειναι μονο φτερο κ προφ/ρα με βαψιμο
Να δουλειά !!!
Τρακάρουν οι Γερμανοί ,εκτιμούν οι εμπειρογνώμονες εκεί,συνενοουμαστε με αυτούς ,στέλνουν το αυτοκίνητο εδώ το φτιάχνουμε με τα μισά και το ξανα στέλνουμε σε μια βδομαδουλα πίσω,...ε δίνουμε και ένα πουρμπουάρ στους εκάστοτε εμπειρογνώμονες.
5800€ αυτοί? 2900€ εμείς κόστος σύμφωνα με makinen 600€ με το κέρδος των μαστόρων.
2900-600=2300€ κέρδος αέρα!!! Μείον να βάλουμε έξοδα αποστολής και δωράκι στο Γερμανό εκτιμητή (για να μας θυμάται πιο συχνά) μένουν στο τέλος τουλάχιστο 1500€ κέρδος. Μια χαρά ε????
Όλοι κερδισμένοι ,ξεκινώντας από τις γερμανικές ασφαλιστικές εταιρίες(πληρώνουν τα μισά αλλά τιμολογούν κανονικά),τους εμπειρογνώμονες,τα εδώ μαστόρια και βαφείς(περισσότερη δουλειά) και φυσικά η τσέπη μας.
Τρακάρουν οι Γερμανοί ,εκτιμούν οι εμπειρογνώμονες εκεί,συνενοουμαστε με αυτούς ,στέλνουν το αυτοκίνητο εδώ το φτιάχνουμε με τα μισά και το ξανα στέλνουμε σε μια βδομαδουλα πίσω,...ε δίνουμε και ένα πουρμπουάρ στους εκάστοτε εμπειρογνώμονες.
5800€ αυτοί? 2900€ εμείς κόστος σύμφωνα με makinen 600€ με το κέρδος των μαστόρων.
2900-600=2300€ κέρδος αέρα!!! Μείον να βάλουμε έξοδα αποστολής και δωράκι στο Γερμανό εκτιμητή (για να μας θυμάται πιο συχνά) μένουν στο τέλος τουλάχιστο 1500€ κέρδος. Μια χαρά ε????
Όλοι κερδισμένοι ,ξεκινώντας από τις γερμανικές ασφαλιστικές εταιρίες(πληρώνουν τα μισά αλλά τιμολογούν κανονικά),τους εμπειρογνώμονες,τα εδώ μαστόρια και βαφείς(περισσότερη δουλειά) και φυσικά η τσέπη μας.
swartz- Bmw Addict
-
Country :
Δεν πειραζει μην σκατε.Μακαρι παντα να γινονται μονο υλικες ζημιες.....
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης