συναντηση για καψιμο!!!
+8
tsiggeE39
jimbo
chrisstavr
giorgos320d
dimitris_e36
kostas e46
makinen
george316
12 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
συναντηση για καψιμο!!!
παιδια εχω ενα θεμα να συζητησουμε....
νομιζω οτι οι συναντησεις (τουλαχιστο σε μια που εχω βρεθει)εχουν ενα πολυ ωραιο κοινωνικο χαρακτηρα!συναντιομαστε και τα λεμε,γνωριζομαστε οι νεοτεροι,κλπ.
τι θα λεγατε ομως για μια συναντηση που θα εχει σαν επικεντρο τα αυτοκινητα μας?δηλαδη να τα "καψουμε".ισως κανα ντριφτ,-κυριακο γιασενα το λεω(καλα ο γιώργος εννοειτε!!!!!!!),κανα στησιμο μεταξυ μας για τη πλακα μας,να ανεβουν λιγο τα αιματα παντα σε λογικα και ασφαλη πλαισια.
με αυτη την αφορμη γινονται δυο πραγματα.
1)ξεσαλωνουμε ,εκτονωνουμε τη περισση μας ενεργεια
2)μεσα απο κατι που θα ακουσουμε ή θα δοκιμασουμε πανω στο αυτοκινητο μας,μαθαινουμε καλυτερα να αντιδραμε πιο σωστα.
δεν ειναι τυχαιο που όλοι οι συντακτες περιοδικων ειδικου τυπου πχ για αυτοκινητα,ειναι οι αρχοντες των ντρφτ,των παντιλικιων κλπ,οχι για να δειχθουν,αλλα γιατι μεσα απο τετοιες εμπειριες γινονται καλυτεροι οδηγοι.οδηγουν με μεγαλυτερη ασφαλεια.
ηταν μια προταση!
νομιζω οτι οι συναντησεις (τουλαχιστο σε μια που εχω βρεθει)εχουν ενα πολυ ωραιο κοινωνικο χαρακτηρα!συναντιομαστε και τα λεμε,γνωριζομαστε οι νεοτεροι,κλπ.
τι θα λεγατε ομως για μια συναντηση που θα εχει σαν επικεντρο τα αυτοκινητα μας?δηλαδη να τα "καψουμε".ισως κανα ντριφτ,-κυριακο γιασενα το λεω(καλα ο γιώργος εννοειτε!!!!!!!),κανα στησιμο μεταξυ μας για τη πλακα μας,να ανεβουν λιγο τα αιματα παντα σε λογικα και ασφαλη πλαισια.
με αυτη την αφορμη γινονται δυο πραγματα.
1)ξεσαλωνουμε ,εκτονωνουμε τη περισση μας ενεργεια
2)μεσα απο κατι που θα ακουσουμε ή θα δοκιμασουμε πανω στο αυτοκινητο μας,μαθαινουμε καλυτερα να αντιδραμε πιο σωστα.
δεν ειναι τυχαιο που όλοι οι συντακτες περιοδικων ειδικου τυπου πχ για αυτοκινητα,ειναι οι αρχοντες των ντρφτ,των παντιλικιων κλπ,οχι για να δειχθουν,αλλα γιατι μεσα απο τετοιες εμπειριες γινονται καλυτεροι οδηγοι.οδηγουν με μεγαλυτερη ασφαλεια.
ηταν μια προταση!
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Απ: συναντηση για καψιμο!!!
Εγω ειμαι φρονιμο παιδι...θελω να δωσω τα ζαντολαστιχα μου...δεν τα καιω...Αλλα μπορω να κοιταω ενω καιτε τα δικα σας....
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
George εγω κι ο Κυριακος μεσα!!!!!!!
kostas e46- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Μοντέλο BMW : E36 coupe and E46 compact
μεσα ρε παιδια!!!!αλλα ας αλλαξει η ωρα να μεγαλωσει και η μερα λιγο και να βλεπουμε την μυτουλα μας!!!!!!αλλα μια ερωτηση!!!!!εγω και ο κυριακος με την να κανουμε μπαντες?να παρουμε κανα ποδιλατο!θα ειναι ποιο καλο!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα
Εχουμε τα 28αρια τωρα και κανουμε και μπαντες καταλαβες...!!!
makinen- Bmw Addict
-
παιδια δεν ειναι αναγκη να λιωσουμε τα λαστιχα και μετα να πρεπει να τα αλλαξουμε!!!ετσι για το χαβαλε ρε αδερφε!
κώστα εγω κόντρα με το 28ρι σου δε βαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα με φας!!!!!!!!!!!!!
!!!ενημερωτικά!!!!inspection service το μεγάλο στον αδαμιδη κοστιζει 480ευρω!
μακκινεν εσυ μπορεις να κοιτας και να μαθαινεις!!!!
κώστα εγω κόντρα με το 28ρι σου δε βαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα με φας!!!!!!!!!!!!!
george316- Bmw Addict
-
και εννοειτε οτι υπαρχουν μερη ελευθερα οπως πχ η πιστα στι αιγινιο που τα παιχνιδια γινονται και με ασφαλεια για εμας και τα αυτοκινητα μας
george316- Bmw Addict
-
Καλη η προταση συμφονω και την αποδεχομε. Κυριακο το μερος πρως τη χαλκιδικη το ειδες???
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
george316 έγραψε:παιδια δεν ειναι αναγκη να λιωσουμε τα λαστιχα και μετα να πρεπει να τα αλλαξουμε!!!ετσι για το χαβαλε ρε αδερφε!
Ναι δασκαλε...διδαξε με.... :P :P
makinen- Bmw Addict
-
και εγω ειμαι μεσα!!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
εκτος τοπικ, αλλα λαδια, ολα τα φιλτρα, μπουζι, τακακια,βαλβολιες σαζμαν, διαφορικου, δισκοπλακες σε επισημη αντιπρωσοπια μονο 480Ε????george316 έγραψε:παιδια δεν ειναι αναγκη να λιωσουμε τα λαστιχα και μετα να πρεπει να τα αλλαξουμε!!!ετσι για το χαβαλε ρε αδερφε!
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Δημητρη απ'οτι ξερω φρενα δεν αλλαξε ο Γιωργοςjimbo έγραψε:εκτος τοπικ, αλλα λαδια, ολα τα φιλτρα, μπουζι, τακακια,βαλβολιες σαζμαν, διαφορικου, δισκοπλακες σε επισημη αντιπρωσοπια μονο 480Ε????george316 έγραψε:παιδια δεν ειναι αναγκη να λιωσουμε τα λαστιχα και μετα να πρεπει να τα αλλαξουμε!!!ετσι για το χαβαλε ρε αδερφε!
kostas e46- Bmw Lover
-
αααα, οκ τοτε, και απο οτι βλεπω μαλλον ειναι τετρακυλινδρο, οποτε λιγοτερα μπουζι, λιγοτερα λιτρα λαδι.... ετσι οκ.
jimbo- Bmw Addict
-
Και εγώ μέσα είμαι, αλλά όχι για κάψιμο.......!!!!!!!προτείνω να πάρουμε να κόνους,και να κάνουμε διαδρομή και να χρονομετρήσουμε..τι λέτε?
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
ο ενας κωνος εχει 4 ευρω περιπου, και φαντασου ποσους θα θελετε. οχι οτι μου πεφτει λογος βεβαια, αλλα θα θελετε πολλα λεφτα ρε παιδια, και χωρις λογο...
jimbo- Bmw Addict
-
paidia kai egw mesa eimai alla ti na kapsw ta kamena eidika tis teleutaies 3 ebdomades eimai pantofla sinexws kai ta lastoixa mou einai kai kati xronwn (7 gia tin akribeia) perimenw kai nabalw kainouria mamiseta alla den tha me xalouse na kanoume kati tetoio!! pou kai pote!! gia pete mou kai mena!!
nikosE30- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 112
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : Ε34 Μ40
Παιδιά κι εγώ είμαι μέσα αλλά λέω να πάμε σε πίστα.
Όχι όμως στο Αιγίνιο αλλά στα 3-5 πηγάδια
γιατί το δικό μου μόνο στο χιόνι γυρνάει.
όπου γουστάρετε παιδιά είμαι κι εγώ μέσα
Όχι όμως στο Αιγίνιο αλλά στα 3-5 πηγάδια
γιατί το δικό μου μόνο στο χιόνι γυρνάει.
όπου γουστάρετε παιδιά είμαι κι εγώ μέσα
nikos316ti- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 36
Τόπος : giannitsa
Μοντέλο BMW : 316ti
Αντε παιδια να κανονισουμε μες τη βδομαδα καμια συναντηση να ταα πουμε να ερθουν και καινουρια ατομα για να γνωριστουμε!!!!!!!
kostas e46- Bmw Lover
-
και η πρόταση για τους κώνους μια χαρα ειναι!αρκει να βρούμε κώνους!!!!!ναι ρε παιδια οτι μας σηκώσει τέλος παντων,χρονομετηση,να στησουμε τ αυτοκίνητα μας ,και ντριφτ,οτι μας αρεσει.
ναι εκτος δισκοπλακες ειναι 430 ευρω.και δεν ηταν μονο αυτα που εκανα,αλλαξα και τις βασεις της εξατμισης,μακτρα υ/κ,και ενα προβληματακι στη κρεμαριερα που εχω.κοιταξτε το ωραιο.ο Αδαμίδης,κανεις εκπτωση στους πελατες της.15%στα ανταλλακτικα και 20% σε εργασια
(η το αντιθετο δε θυμαμαι).εμενα το ολο θεμα μου στοιχισε 540 ευρω (και με αυτοκινητο αντικαταστασης γιατι ειμαι καλος πελατης)αλλα με εκπτωσεις κλπ κλπ πληρωσα 430ευρω
ναι εκτος δισκοπλακες ειναι 430 ευρω.και δεν ηταν μονο αυτα που εκανα,αλλαξα και τις βασεις της εξατμισης,μακτρα υ/κ,και ενα προβληματακι στη κρεμαριερα που εχω.κοιταξτε το ωραιο.ο Αδαμίδης,κανεις εκπτωση στους πελατες της.15%στα ανταλλακτικα και 20% σε εργασια
(η το αντιθετο δε θυμαμαι).εμενα το ολο θεμα μου στοιχισε 540 ευρω (και με αυτοκινητο αντικαταστασης γιατι ειμαι καλος πελατης)αλλα με εκπτωσεις κλπ κλπ πληρωσα 430ευρω
george316- Bmw Addict
-
παιδια εγω απο οτι ξερετε και ειδατε μολις εβαλα τα καινουρια ζαντολαστιχα και δυσκολα να γυριση και +600 ε λαστιχα 2 ευδομαδον δεν τα καιω αλλα εχω τα παλια ζαντολαστιχα τα φοραω μονο τα πισω και τα καιω μεχρι να βγαλουν φωτια εγω μεσα αν μπορεσω
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
ΩΧ.... καταλαβα.... θα το ξανασπασουμε το αυτοκινητο....
Κι εγω μεσα, φυσικα
Κι εγω μεσα, φυσικα
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
Ελα και μολις σπασει και πεταχτουν παντου λαδια τοτε να δεις πως θα γυρνανε τα υπολοιπα...
makinen- Bmw Addict
-
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa
-
Ξαναθημηζω παιδες οπου γυρνατε και κανετε τις βολτες σας, να κητατε γυρω σας για αλανες με επικεντρο τη θεσ/νικη να μην τραβιωμαστε μακρια.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!
ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ LIDL ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ LIDL ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
-
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης