Tuners..!!
+14
vaggouras E87
chris525m
JimmyE34525
swartz
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Hatzi
nikosE30
koukos e36 coupe
Gangsta
kefalismos
tsiggeE39
jimbo
chrisstavr
makinen
18 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες όλων των άλλων αυτοκινήτων
Σελίδα 12 από 15
Σελίδα 12 από 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Απ: Tuners..!!
Πολυ ωραιο να το βλεπεις, επιβλητικο εκφοβιστικο κτλ, αλλα αν δεν ειχε τα κορδονια του δεμενα μεταξυ τους θα ηταν καλυτερα...
makinen- Bmw Addict
-
Ωραια...Να λοιπον ενα παιχνιδι για σημερα..!!!
4 θρυλοι...
Ποιο θα διαλεγατε και γιατι...???
4 θρυλοι...
Ποιο θα διαλεγατε και γιατι...???
makinen- Bmw Addict
-
Άν και ξέρεις ποιό θα σου πω....το RX7...έτσι γιατι είναι ξερό χωρίς πολλά πολλά και κρατάει πολύ καλά άσχετα με τα χρόνια που έχουν περάσει απο πάνω του.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
Γιατι?
makinen- Bmw Addict
-
Ναι ρε προφανως αυτο σου αρεσει...Απλα λεω μηπως θελεις να αναπτυξεις λιγο την αποψη σου..
makinen- Bmw Addict
-
skyline φτιαχνεται ομορφα καλες επιδοσεις και πολυ καλα κρατηματα
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
makinen έγραψε:Ναι ρε προφανως αυτο σου αρεσει...Απλα λεω μηπως θελεις να αναπτυξεις λιγο την αποψη σου..
Το γουσταρο και σαν σκαφος αλλα πανω απο όλα γιατι ειναι πισωκουνα.Οχι οτι τα αλλα με χαλανε...
νικο εσυ δεν ειπες???????????????????????
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
makinen έγραψε:Πολυ ωραιο να το βλεπεις, επιβλητικο εκφοβιστικο κτλ, αλλα αν δεν ειχε τα κορδονια του δεμενα μεταξυ τους θα ηταν καλυτερα...
Σταμάτα βρε πνεύμα αντιλογίας , οχουυυυυυ !!!! Μια χαρά είναι ! Σιγά μην έχει μπλέξει και τα μπούτια του!
Λοιπόν επί του θέματος με την τετράδα που έβαλες . Μιλάω πάντα για εργοστασιακά αυτοκίνητα όχι αυτές τις καγκουριές έτσι ??
Καταρχήν απορρίπτονται όλα γιατί είναι ιαπωνικά . Δε θα πλήρωνα ποτέ για ιαπωνικό καινούργιο , μόνο για σκοτωμένη ευκαιρία ! Εν τούτης όμως θα κάνω υποθετική ανάλυση ...
Το datsun φεύγει κατευθείαν γιατί είναι datsun ( δηλαδή σχεδίαση 0 ) , γιατί είναι 4κίνητο και γιατί δεν είναι καθαρόαιμο supercar , είναι μεταλαγμένο επιβατικό αυτοκίνητο.
Το rx7 μας αποχαιρετά και αυτό γιατί φοράει wankel . Αλλιώς αυτό θα ήταν η επιλογή μου .
Στα άλλα 2 είμαι 50-50 . Αν μιλάμε για 2ο αυτοκίνητο , θα έπερνα το honda . Αν μιλάμε να έχω μόνο 1 αυτοκίνητο , θα έπερνα το supra γιατί το honda δουλεύει ψηλά - άρα θόρυβος - άρα σε πρήζει το κεφάλι στο όποιο ταξιδάκι - , δε κάνει και για cruizer μια στο όποτε χρειαστεί .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:makinen έγραψε:Πολυ ωραιο να το βλεπεις, επιβλητικο εκφοβιστικο κτλ, αλλα αν δεν ειχε τα κορδονια του δεμενα μεταξυ τους θα ηταν καλυτερα...
Σταμάτα βρε πνεύμα αντιλογίας , οχουυυυυυ !!!! Μια χαρά είναι ! Σιγά μην έχει μπλέξει και τα μπούτια του!
Ελα ρε συ που του εχουν βαλει 600 αλογα και μηδεν φρενα, ημιακαμπτο πισω (εκει πανε τα δεμενα κορδονια) και σασι ζελε...Για ευθεια καλο ειναι...
Για τα αλλα τωρα, μιλαμε για supercars και εσυ εχεις στο μυαλο σου βολτιτσες στην εθνικη και αμα θα κανουν θορυβο??? Μηπως παραμεγαλωσες..?
Και οχι ρε...δεν εισαι προκατηλημενος ενταντι των ιαπωνικων...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:
μιλαμε για supercars και εσυ εχεις στο μυαλο σου βολτιτσες στην εθνικη και αμα θα κανουν θορυβο??? Μηπως παραμεγαλωσες..?
kefalismos- Bmw Addict
-
Ιστορικο το RX7...
Ζορικο το supra....
Αλλο πραμα το skyline..........
Αλλα ρε φιλε το knight rider απλα δεν υπαρχει.................................
Αμα μου ελεγαν οτι πρεπει να διαλεξεις ενα μονο αμαξι που θα το πληρωνεις και συντηρεις εσυ τοτε:
Το NSX υπολειπεται λιγο σε δυναμη...Με ενα compressor ειναι το ιδανικο αμαξι για ωραια απολαυστικη γρηγορη οδηγηση...
Αφου ηταν αρκετα καλο για τον Sena εμενα μου περισευει...
Το RX7 το θεωρω το πιο ομορφο και διαχρονικο αλλα μονο με αλλο μοτερ γιατι ο wankel θα τελειωνε συντομα...
Αυτα τα δυο τα θεωρω τα πλεον καταλληλα για οδηγηση απο θεμα στησιματος, αισθησης και ικανοτητας
Το Supra ειναι τερας επικινδυνο, αρκετα μεγαλο για να ειναι οδηγοκεντρικο πιο πολυ για κοντρες και να σε κολαει στο καθισμα...
Φυσικα και προκαλει τρελες εκρηξεις αδρεναλινης οταν πατας το γκαζι...
Το Skyline ειναι πανισχυρο, πολυ ικανο, πολυ γρηγορο αλλα δε με συγκινει γιατι τα κανει αυτα κ χωρις εμενα...
Ολα αυτα σε ιδανικο κοσμο που θα μου ελεγαν "Ελα παλικαρι μου, διαλεξε οτι γουσταρεις και μη σε νοιαζει τπτ"...
Κατα τα αλλα οποιο και να ειχα θα χ@ζομουν απο τη χαρα μου και θα το θεωρουσα το καλυτερο αμαξι του κοσμου...
Το NSX υπολειπεται λιγο σε δυναμη...Με ενα compressor ειναι το ιδανικο αμαξι για ωραια απολαυστικη γρηγορη οδηγηση...
Αφου ηταν αρκετα καλο για τον Sena εμενα μου περισευει...
Το RX7 το θεωρω το πιο ομορφο και διαχρονικο αλλα μονο με αλλο μοτερ γιατι ο wankel θα τελειωνε συντομα...
Αυτα τα δυο τα θεωρω τα πλεον καταλληλα για οδηγηση απο θεμα στησιματος, αισθησης και ικανοτητας
Το Supra ειναι τερας επικινδυνο, αρκετα μεγαλο για να ειναι οδηγοκεντρικο πιο πολυ για κοντρες και να σε κολαει στο καθισμα...
Φυσικα και προκαλει τρελες εκρηξεις αδρεναλινης οταν πατας το γκαζι...
Το Skyline ειναι πανισχυρο, πολυ ικανο, πολυ γρηγορο αλλα δε με συγκινει γιατι τα κανει αυτα κ χωρις εμενα...
Ολα αυτα σε ιδανικο κοσμο που θα μου ελεγαν "Ελα παλικαρι μου, διαλεξε οτι γουσταρεις και μη σε νοιαζει τπτ"...
Κατα τα αλλα οποιο και να ειχα θα χ@ζομουν απο τη χαρα μου και θα το θεωρουσα το καλυτερο αμαξι του κοσμου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την makinen στις Παρ Σεπ 21, 2012 10:08 pm, 1 φορά
makinen- Bmw Addict
-
makinen- Bmw Addict
-
Βασικά στη σύγκριση κακώς έβαλες το skyline , έπρεπε να βάλεις το 300άρι. Αυτό είναι της κατηγορίας . Και μου αρέσει και παρα πολύ σαν σχέδιο παρεπιπτόντως.
kefalismos- Bmw Addict
-
Σωστά...είναι από τα πολύ όμορφα αυτοκίνητα.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
kefalismos- Bmw Addict
-
Σελίδα 12 από 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες όλων των άλλων αυτοκινήτων
Σελίδα 12 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης