Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!

5 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!! Empty Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!

Δημοσίευση από asierios Σαβ Απρ 16, 2011 4:05 pm

Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω :

- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;

- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;

- Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;

- Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;

- Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!

- Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.

- Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.

- Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά;

- Δεν μπορείς να πας! Τελεία και παύλα!

- Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

κατι τετοια θα σκεφτεται οτι θα ακουει καποιος απο εδω μεσα, ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε και θελει να την κανει για ''νεους κοσμους''
asierios
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30
Country : Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!! Greecexs1

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!! Empty Απ: Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Σαβ Απρ 16, 2011 4:21 pm

χαχαχαχαχ....... κορυφη ειναι Αστερι!!
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!! Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!! Empty Απ: Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!

Δημοσίευση από DJC BMW Κυρ Απρ 17, 2011 12:37 am

χαχαχαχαχ σωστος....
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i

Δημοσίευση από Hatzi Κυρ Απρ 17, 2011 12:53 am

Αυτα ειναι..............κατι ξερεις εσυ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
Hatzi
Hatzi
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Τόπος : ΝΕΑΠΟΛΗ
Μοντέλο BMW : Ε39-530

http://www.hatzimusicworld.gr

Δημοσίευση από makinen Κυρ Απρ 17, 2011 1:56 pm

rolleyes rolleyes

sFl_netherlands2
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe