ΤΙΜΕΣ ΠΡΕΚΑΣ...
+4
giorgos320d
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
north
pralinas
8 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 1 από 1
ΤΙΜΕΣ ΠΡΕΚΑΣ...
Καλησπερα παιδια...μια αναφορα θα ηθελα να κανω σχετικα με αυτο τον οικο...οχι οτι εχω κατι με τον ανθρωπο,ουτε εχω δει δουλειες του,αυτο
που θελω να αναφερω ειναι οι πολυ μα πολυ υψηλες τιμες του...ενα παραδειγμα..πηρα τηλεφωνο σημερα για να τον ρωτησω για δαχτυλιδια angel
eyes μονο δαχτυλιδια οχι ΟΛΟ το φαναρι!και τι τιμη ακουσαν τα αφτακια μου μαζι με τοποθετηση?190 ΕΥΡΟ![/u]...Καλα ο ανθρωπος ζηταει οτι
θελέι ετσι...και τελικα πηγα σε αλλο καταστημα και με τοποθετηση τα εβαλα 100 ευρο...μπορει απο e-bay και τετοια να τα επερνα και να τα εβαζα μιση τιμη
ναι ξερω...αλλα διστυχος δεν σκαμπαζω απο τετοια,και δεν ασχολουμε!ρε παιδια μα 190 ευρο?με 200 περνεις φαναρι ΟΛΟΚΛΗΡΟ της depo και βαζεις....αυτο
ηταν ολο...να αναφερω οτι δεν θελω να δυσφιμισω τον ανθρωπο,και τιποτα τετοιο.Αν θεωρητε αυτο που εγραψα προσβλητικο,παρακαλω να σβειστει το μυνημα απο
τους moderators.ακουω τις αποψεις σας
που θελω να αναφερω ειναι οι πολυ μα πολυ υψηλες τιμες του...ενα παραδειγμα..πηρα τηλεφωνο σημερα για να τον ρωτησω για δαχτυλιδια angel
eyes μονο δαχτυλιδια οχι ΟΛΟ το φαναρι!και τι τιμη ακουσαν τα αφτακια μου μαζι με τοποθετηση?190 ΕΥΡΟ![/u]...Καλα ο ανθρωπος ζηταει οτι
θελέι ετσι...και τελικα πηγα σε αλλο καταστημα και με τοποθετηση τα εβαλα 100 ευρο...μπορει απο e-bay και τετοια να τα επερνα και να τα εβαζα μιση τιμη
ναι ξερω...αλλα διστυχος δεν σκαμπαζω απο τετοια,και δεν ασχολουμε!ρε παιδια μα 190 ευρο?με 200 περνεις φαναρι ΟΛΟΚΛΗΡΟ της depo και βαζεις....αυτο
ηταν ολο...να αναφερω οτι δεν θελω να δυσφιμισω τον ανθρωπο,και τιποτα τετοιο.Αν θεωρητε αυτο που εγραψα προσβλητικο,παρακαλω να σβειστει το μυνημα απο
τους moderators.ακουω τις αποψεις σας
pralinas- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 145
Τόπος : thessalonikh
Μοντέλο BMW : e36 coupe
Country :
Απ: ΤΙΜΕΣ ΠΡΕΚΑΣ...
Καλά κάνεις και αναφέρεις ότι πιστεύεις ως λάθος η υπερβολή.
Ένα απο τα στοιχεία του φόρουμ είναι και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε τέτοια θέματα.
Ένα απο τα στοιχεία του φόρουμ είναι και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε τέτοια θέματα.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
north έγραψε:Καλά κάνεις και αναφέρεις ότι πιστεύεις ως λάθος η υπερβολή.
+1 με το Θοδωρο
ευχαριστω για τις απαντισεις...το για να σβιστει το θεμα,το ειπα γιατι ο ανθρωπος
προσφερει και εκπτωση για το κλαμπ μας,μην φενοταν προσβλητικο.
pralinas- Bmw Member
-
Country :
Η τιμη που σου εκανε ηταν με την προσφορα που κανει στο κλαμπ μας?pralinas έγραψε:ευχαριστω για τις απαντισεις...το για να σβιστει το θεμα,το ειπα γιατι ο ανθρωπος
Αν προσεξες στις προσφορες μας για το κλαμπ υπαρχει και αλλο μαγαζι για το συγκεκρημενο θεμα σου, το προσεξες?
Συμαντικη η ενημεροση σου και φυσικα δεν ειμαστε παντρεμενοι με κανεναν πρεκα και αν δεν μας κανει η προσφορα του πηγενουμε στον επομενο και οπου βρουμε το καλυτερο και οικονομηκοτερο το προτημαμε.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Και εγω που ειχα περασει απο το μαγαζι και ρωτουσα καποια πραγματα,παντα με την προσφορα ηατνε ακριβα...
Ναι μαζί με την εκπτωση ήταν.το θέμα μου όμως είναι ότι είναι ειρονια προς τον πελάτη να του πουλάς ένα προϊόν πολύ χαμηλής κατασκευαστικής αξίας τόσο ακριβά,και κατά συνέπεια αισχροκέρδεια προς τον πωλητή.εντάξει όσο και να μην ασχολεισε μπορείς να καταλάβεις και με το μάτι την ποιότητα ενός προϊόντος.δηλαδή είναι σαν να σε κοροϊδεύει ο άλλος.και από ότι γνωρίζω δεν είναι και από τους ξακουστους στο είδος.εκτός αν κάνω καθώς βέβαια,διορθώστεμε,για να πεις" εντάξει πληρώνω το όνομα"giorgos320d έγραψε:Η τιμη που σου εκανε ηταν με την προσφορα που κανει στο κλαμπ μας?pralinas έγραψε:ευχαριστω για τις απαντισεις...το για να σβιστει το θεμα,το ειπα γιατι ο ανθρωπος
Αν προσεξες στις προσφορες μας για το κλαμπ υπαρχει και αλλο μαγαζι για το συγκεκρημενο θεμα σου, το προσεξες?
Συμαντικη η ενημεροση σου και φυσικα δεν ειμαστε παντρεμενοι με κανεναν πρεκα και αν δεν μας κανει η προσφορα του πηγενουμε στον επομενο και οπου βρουμε το καλυτερο και οικονομηκοτερο το προτημαμε.
pralinas- Bmw Member
-
Country :
Πολυ καλα εκανες και το ειπες...
Και καλως σχολιασες κατα την αποψη σου μονο την τιμη..!!
Η δουλεια που κανει απο εκει και περα ο καθε επαγγελματιας ειναι δικο του θεμα..
Γιατι πχ και στο δικο μου χωρο ειναι αλλοι που βαφουν αμαξια με 600Ε...
Τα 1300-1500 που θελει κανονικα σαφως και θα με χαρακτηρισουν γδαρτη ή κλεφτη κτλ...
Στο χερι του πελατη ειναι να κανει τη σωστοτερη επιλογη..
Η δουλεια που κανει απο εκει και περα ο καθε επαγγελματιας ειναι δικο του θεμα..
Τα 1300-1500 που θελει κανονικα σαφως και θα με χαρακτηρισουν γδαρτη ή κλεφτη κτλ...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Εύγε!!!! έτσι , τα κακώς κείμενα να αναφέρονται για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι και να φυλασσόμαστε
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
ενταξει δεν ειπα οτι ο ανθρωπος δεν κανει σωστη δουλεια...αντιθετος.makinen έγραψε:Πολυ καλα εκανες και το ειπες...
οσο για το βαψημο που μου λες,ειναι αλλο θεμα αυτο.εκει πεζουν πολλα και διαφορα οπως ξερεις...τι χρωματα θα χρησιμοποιησει,ασταρια,κτλπ.και
ακομα ειναι και η δουλεια!και το αν θα βαφτει σωστα το αμαξι.οποτε εκει μπορει καποιος να κατανοησει την Χ διαφορα τιμης απο βαφεα σε βαφεα.
στο θεμα μου τωρα,η τοποθετηση τωρα για εμενα συγκεκριμενα για δαχτυλιδια angel δεν χρειαζετε να εισαι και δεξιοτεχνης!και ειναι και 1 ωρα δουλεια.
pralinas- Bmw Member
-
Country :
καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα σας και θελω να αντικαταστησω το cd του ε 46 compact μου με μια οθονη 7¨ .μπωρειτε να μου δωσετε πληροφοριεσ? στο μυαλο μου εχω να μπει μια dynavin. την εχει καποιος βαλει? ειναι ευχαρηστημενος? εχει κανεις καμια καλητερη πρωταση? καποιο μαγαζι το οποιο να ασχολειτε και να μην ειναι μαστρο αρπα κολας? εφχαρηστω
pa_ris76- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τόπος : ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : ε46
Country :
http://www.bmwclubmakedonia.com/t1945-topic
Δικο μας παιδι, σωστος επαγγελματιας και πολυ καλος ανθρωπος...Τον εμπιστευομαστε ολοι..!!
Δικο μας παιδι, σωστος επαγγελματιας και πολυ καλος ανθρωπος...Τον εμπιστευομαστε ολοι..!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
εγω προσωπικα ειχα ρωτησει στο συγκεκρημενο καταστημα για να τοποθετηση καρμπον αυτοκολητο στην οροφη και μου ειχε πει τιμη μεγαλητερη κατα 90ευρω σε σχεση με την τιμη που πληρωσα εγω σε αλλο καταστημα στην θεσσαλονικη.γενικα ειναι φαρμακειο απο οτι ακουω γενικα.
Παρόμοια θέματα
» Τιμές Saab 9-5 – από 39.500€
» Οι νέες τιμές των BMW Χ5 και Χ6
» Οι τιμές του Audi A1
» Οι τιμές και οι επιδόσεις του Tesla S
» Οι τιμές της νέας 3άρας
» Οι νέες τιμές των BMW Χ5 και Χ6
» Οι τιμές του Audi A1
» Οι τιμές και οι επιδόσεις του Tesla S
» Οι τιμές της νέας 3άρας
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης