συμβουλη
+11
swartz
giannismp
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
makinen
E36-Hartge
asierios
blackdevil
mertz
DJC BMW
tsiggeE39
subamaniac
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
συμβουλη
θελω να πω κατι τελειως φιλικα και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. Υποτιθεται οτι γραφουμε Ελληνικα για να μην βανδαλιζουμε την γλωσσα μας, να μην βγαζουμε τα ματια μας και να καταλαβαινομαστε. Αλλα ποιος ο λογος να γραφουμε ανορθογραφα? αν το κανουμε για ταχυτητα, τοτε ας γραφουμε greeklish, γιατι για μενα οσο δυσκολο μου ειναι να διαβασω greeklish τοσο ειναι και τα ανορθογραφα Ελληνικα.
Απ: συμβουλη
Καλα έκανες φίλε και είπες την άποψη σου..έχεις δίκιο...αλλά υπάρχει και μια άλλη εκδοχή...
Μπορείς (σαν φόρουμ) να υποχρεώσεις τα μέλη σου να γράφουν στα ελληνικά...Μπορείς (σαν φόρουμ) να τους υποδείξεις τρόπους διόρθωσης ορθογραφίας όπως και έχουμε κάνει και κάνουμε..Δεν μπορούμε όμως να υποχρεώσουμε κάποιον, να ξέρει ορθογραφία για να συμμετέχει στην παρέα μας...και ειδικά όταν μιλάμε για άτομα που "ζουν και αναπνέουν" για αυτή την παρέα...
Σου ξανατονίζω, ότι έχεις δίκιο..αλλά δεν γίνεται μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να ξέρει ορθογραφία...
Οπότε, συνεχίζουμε ως έχουμε, ελπίζοντας στην προσπάθεια του καθενός μας ξεχωριστά για την εικόνα της ορθογραφίας του φόρουμ μας.....!!!!!!!!!!!!
Μπορείς (σαν φόρουμ) να υποχρεώσεις τα μέλη σου να γράφουν στα ελληνικά...Μπορείς (σαν φόρουμ) να τους υποδείξεις τρόπους διόρθωσης ορθογραφίας όπως και έχουμε κάνει και κάνουμε..Δεν μπορούμε όμως να υποχρεώσουμε κάποιον, να ξέρει ορθογραφία για να συμμετέχει στην παρέα μας...και ειδικά όταν μιλάμε για άτομα που "ζουν και αναπνέουν" για αυτή την παρέα...
Σου ξανατονίζω, ότι έχεις δίκιο..αλλά δεν γίνεται μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να ξέρει ορθογραφία...
Οπότε, συνεχίζουμε ως έχουμε, ελπίζοντας στην προσπάθεια του καθενός μας ξεχωριστά για την εικόνα της ορθογραφίας του φόρουμ μας.....!!!!!!!!!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
εγω δεν πηγα σχολειο δεν ξερω γραμματα....να μην γραφω???????
χαχαχχαχ πλακα κανω...
εχεις δικιο αλλα εγω προσωπηκα κανω πολα λαθη αλλα δεν ξερω ορθογραφια...
πειραζει????????
χαχαχχαχ πλακα κανω...
εχεις δικιο αλλα εγω προσωπηκα κανω πολα λαθη αλλα δεν ξερω ορθογραφια...
πειραζει????????
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Γιαννη δεν θελω να προσβαλω κανεναν ξαναλεω και αν το εκανα ζητω συγγνωμη. Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει, αλλα οπως ειπε και ο αλλος Γιαννης
Παιζει ρολο ομως και η εικονα το κλαμπ προς τον εξω κοσμο...Μπορείς (σαν φόρουμ) να τους υποδείξεις τρόπους διόρθωσης ορθογραφίας όπως και έχουμε κάνει και κάνουμε..
εσυ καλα τα λες...
και δεν υπαρχει περηπτωση να προσβαλεις κανεναν...
κ ουτε καπιος να παρεξηγηθη...
ΑΛΛΑ τωρα στα γεραματα θα κατσω να μαθω να γραφω...?????
δεν το εκανα οταν επρεπε τωρα θα το κανω...?????
και δεν υπαρχει περηπτωση να προσβαλεις κανεναν...
κ ουτε καπιος να παρεξηγηθη...
ΑΛΛΑ τωρα στα γεραματα θα κατσω να μαθω να γραφω...?????
δεν το εκανα οταν επρεπε τωρα θα το κανω...?????
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
subamaniac έγραψε:θελω να πω κατι τελειως φιλικα και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. Υποτιθεται οτι γραφουμε Ελληνικα για να μην βανδαλιζουμε την γλωσσα μας, να μην βγαζουμε τα ματια μας και να καταλαβαινομαστε. Αλλα ποιος ο λογος να γραφουμε ανορθογραφα? αν το κανουμε για ταχυτητα, τοτε ας γραφουμε greeklish, γιατι για μενα οσο δυσκολο μου ειναι να διαβασω greeklish τοσο ειναι και τα ανορθογραφα Ελληνικα.
Εγω προσωπικα θεωρω πως το να απαιτεις κατι τετοιο ειναι ασεβεια προς τα αλλα μελη, δεν μπορουμε να απαιτουμε απο το καθε μελος να μαθει ελληνικα ή να μαθει να μιλαει και να γραφει οπως το θελουμε εμεις. Υπαρχουν αρκετα μελη του φορουμ που δεν πηγαν σχολειο, που πηγαν σχολειο αλλα ειχαν αλλες πρωτεραιοτητες στην ζωη τους και δεν ξερουν να γραφουν σωστα, υπαρχουν στην τελικη αρκετα ατομα που δεν γεννηθηκαν καν στην Ελλαδα. Ολους αυτους τι τους κανουμε? Τους διωχνουμε?... Τους στελνουμε φροντιστηριο?... Σχολειο?
subamaniac έγραψε:Παιζει ρολο ομως και η εικονα το κλαμπ προς τον εξω κοσμο...
Οχι, δεν παιζει κανενα απολυτος ρολο - δεν ειμαστε club φιλολογων - ειμαστε club BMW
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
συγνωμη να σε ρωτησω κατι...λες οτι η εικονα του κλαμπ προς τον εξω κοσμο να χαλαει απο την ορθογραφια μην ακουω μικροπρεπειες γιατι υπαρχει κανονας στο κλαμπ τετοιου ειδους?????δεν εχουμε τελειωσει ολοι το σχολειο .....subamaniac έγραψε:Γιαννη δεν θελω να προσβαλω κανεναν ξαναλεω και αν το εκανα ζητω συγγνωμη. Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει, αλλα οπως ειπε και ο αλλος ΓιαννηςΠαιζει ρολο ομως και η εικονα το κλαμπ προς τον εξω κοσμο...Μπορείς (σαν φόρουμ) να τους υποδείξεις τρόπους διόρθωσης ορθογραφίας όπως και έχουμε κάνει και κάνουμε..
blackdevil- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 83
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 325i
Country :
mertz έγραψε:subamaniac έγραψε:θελω να πω κατι τελειως φιλικα και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. Υποτιθεται οτι γραφουμε Ελληνικα για να μην βανδαλιζουμε την γλωσσα μας, να μην βγαζουμε τα ματια μας και να καταλαβαινομαστε. Αλλα ποιος ο λογος να γραφουμε ανορθογραφα? αν το κανουμε για ταχυτητα, τοτε ας γραφουμε greeklish, γιατι για μενα οσο δυσκολο μου ειναι να διαβασω greeklish τοσο ειναι και τα ανορθογραφα Ελληνικα.
Εγω προσωπικα θεωρω πως το να απαιτεις κατι τετοιο ειναι ασεβεια προς τα αλλα μελη, δεν μπορουμε να απαιτουμε απο το καθε μελος να μαθει ελληνικα ή να μαθει να μιλαει και να γραφει οπως το θελουμε εμεις. Υπαρχουν αρκετα μελη του φορουμ που δεν πηγαν σχολειο, που πηγαν σχολειο αλλα ειχαν αλλες πρωτεραιοτητες στην ζωη τους και δεν ξερουν να γραφουν σωστα, υπαρχουν στην τελικη αρκετα ατομα που δεν γεννηθηκαν καν στην Ελλαδα. Ολους αυτους τι τους κανουμε? Τους διωχνουμε?... Τους στελνουμε φροντιστηριο?... Σχολειο?subamaniac έγραψε:Παιζει ρολο ομως και η εικονα το κλαμπ προς τον εξω κοσμο...
Οχι, δεν παιζει κανενα απολυτος ρολο - δεν ειμαστε club φιλολογων - ειμαστε club BMW
ακριβως φιλε μου
blackdevil- New Member
-
Country :
Να πω και εγω την γνωμη μου,
ο subamaniac απο μια πλευρα εχει δικιο και καλα εκανε και το ανεφερε και πιστευω πως πολλοι απο μεσα απο το club αλλα και απο εξω σιγουρα θα σχολιαζεται.
ειμαι σιγουρος πως κανενας μας δεν εχει προθεση να θιξει και να προσβαλει κανενα και το συγκεκριμενο παλικαρι οσες φορες εχω διαβασει το οτι γραφει ειναι ευγενεστατος και παντα προσπαθει να βοηθησει.
να μαθουμε γραμματικη στα γεραματα ειναι σιγουρο δυσκολο, να προσπαθουμε ομως να κανουμε οσο το δυνατον λιγοτερα λαθη γινετε, ειναι ευφικτο
ο subamaniac απο μια πλευρα εχει δικιο και καλα εκανε και το ανεφερε και πιστευω πως πολλοι απο μεσα απο το club αλλα και απο εξω σιγουρα θα σχολιαζεται.
ειμαι σιγουρος πως κανενας μας δεν εχει προθεση να θιξει και να προσβαλει κανενα και το συγκεκριμενο παλικαρι οσες φορες εχω διαβασει το οτι γραφει ειναι ευγενεστατος και παντα προσπαθει να βοηθησει.
να μαθουμε γραμματικη στα γεραματα ειναι σιγουρο δυσκολο, να προσπαθουμε ομως να κανουμε οσο το δυνατον λιγοτερα λαθη γινετε, ειναι ευφικτο
asierios- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30
Country :
Ναι ρε παιδιά γιατί οι περισσότεροι τον αρπάξατε αποτα μούτρα τον άνθρωπο?
Είπε τη γνώμη του σίγουρα με καλή πρόθεση.
Εγώ προσωπικά κάνω λάθη αλλα προσπαθώ με διάφορους τρόπους να βελτιωθώ ακόμα και για το forum και ας ακούγεται παράλογο.
Ο φίλος αν κατάλαβα καλά είπε αν μπορούμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ορθογραφία και όχι να γίνουμε καθηγητές.
Πάντα φιλικά όλα αυτά.
Είπε τη γνώμη του σίγουρα με καλή πρόθεση.
Εγώ προσωπικά κάνω λάθη αλλα προσπαθώ με διάφορους τρόπους να βελτιωθώ ακόμα και για το forum και ας ακούγεται παράλογο.
Ο φίλος αν κατάλαβα καλά είπε αν μπορούμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ορθογραφία και όχι να γίνουμε καθηγητές.
Πάντα φιλικά όλα αυτά.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
Φυσικα και δεν μπορουμε να προσβαλουμε κανενα και ουτε να υποχρεωσουμε καποιον σε τετοια πραγματα.
Εγω βαζω το χερι μου στη φωτια για το subamaniac οτι το εκανε με την καλυτερη των προθεσεων..
Ολοι κανουμε λαθη πολλα ή λιγα αλλα οπως ειπαν και οι απο πανω μου καλο ειναι να προσπαθουμε, και για τον εαυτο μας πιο πολυ, για το καλυτερο...
πχ πολλες φορες δεν ξερω ή δεν θυμαμαι πως γραφεται μια λεξη...ενταξει δεν τρεχει τπτ
οπως και να την γραψω...μπορω ομως να την googlaro να δω πως γραφεται σωστα...
Δε θελω κανενας να παρεξηγηθει απο το θεμα...δεν ειναι προσωπικο...
Εγω βαζω το χερι μου στη φωτια για το subamaniac οτι το εκανε με την καλυτερη των προθεσεων..
Ολοι κανουμε λαθη πολλα ή λιγα αλλα οπως ειπαν και οι απο πανω μου καλο ειναι να προσπαθουμε, και για τον εαυτο μας πιο πολυ, για το καλυτερο...
πχ πολλες φορες δεν ξερω ή δεν θυμαμαι πως γραφεται μια λεξη...ενταξει δεν τρεχει τπτ
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
+1makinen έγραψε:
asierios- Bmw Addict
-
Country :
Δεν ειπα να απαιτησουμε, αλλα να βοηθησουμε. Εχω δει σε αλλα forum εργαλεια ελεγχου ορθογραφιας οταν ποσταρεις. Οπως υπαρχουν και πολλα στο google.Εγω προσωπικα θεωρω πως το να απαιτεις κατι τετοιο ειναι ασεβεια προς τα αλλα μελη, δεν μπορουμε να απαιτουμε απο το καθε μελος να μαθει ελληνικα ή να μαθει να μιλαει και να γραφει οπως το θελουμε εμεις. Υπαρχουν αρκετα μελη του φορουμ που δεν πηγαν σχολειο, που πηγαν σχολειο αλλα ειχαν αλλες πρωτεραιοτητες στην ζωη τους και δεν ξερουν να γραφουν σωστα, υπαρχουν στην τελικη αρκετα ατομα που δεν γεννηθηκαν καν στην Ελλαδα. Ολους αυτους τι τους κανουμε? Τους διωχνουμε?... Τους στελνουμε φροντιστηριο?... Σχολειο?
Οσο για την εικονα του κλαμπ εννοω οτι ειναι ειναι πιο ομορφο και σημαζεμενο. Μπορουμε να προσπαθησουμε γιαυτο, και οπως ειπα και στην αρχη του ποστ νομιζω οτι οσο ασχημα φαινονται τα greeklish τοσο και τα ανορθογραφα Ελληνικα.subamaniac έγραψε:
Παιζει ρολο ομως και η εικονα το κλαμπ προς τον εξω κοσμο...
makinen έγραψε:Φυσικα και δεν μπορουμε να προσβαλουμε κανενα και ουτε να υποχρεωσουμε καποιον σε τετοια πραγματα.
Συμφωνω και εγω με το ΝΙκο!~
το ξαναλεω εχει δικιο
κ συγουρα το εκανε με καλες προθεσεις
ενωειτε οτι δεν παρεξηγουμε κανεναν κ ουτε παρεξηγιομαστε...
αλλα καπιοι δεν ξερουν να γραφουν οπως κ εγω...τι κανουμε??????
οντως αν ειχε το φορουμ καποιο εργαλειο για διορθωσει θα βοηθουσε
κ συγουρα θα το χρεισημοπειουσα
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
DJC BMW έγραψε:το ξαναλεω εχει δικιο
συμφωνω
blackdevil- New Member
-
Country :
submaniac, μην λεμε παλι τα ιδια περι παρεξηγησεων και χαζα...
Οι προθεσεις είναι αγνές και για το καλό του φόρουμ και της ΠΑΡΕΑΣ μας, οπότε ξέρουμε όλοι ότι η συζήτηση γίνεται με αγνές προθέσεις...
ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....Ο ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΠΩΣ"..
Αλλά επειδή δεν το ξέρω αυτό, και αν μπορούμε εννοείτε να το κάνουμε, που είδες ορθογράφο σε φόρουμ????δεν το έχω συναντήσει πουθενά...για πείτε, και να δούμε πως μπορούμε και αν μπορούμε να το προσαρμόσουμε και εμείς...
Οι προθεσεις είναι αγνές και για το καλό του φόρουμ και της ΠΑΡΕΑΣ μας, οπότε ξέρουμε όλοι ότι η συζήτηση γίνεται με αγνές προθέσεις...
ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....Ο ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΠΩΣ"..
Αλλά επειδή δεν το ξέρω αυτό, και αν μπορούμε εννοείτε να το κάνουμε, που είδες ορθογράφο σε φόρουμ????δεν το έχω συναντήσει πουθενά...για πείτε, και να δούμε πως μπορούμε και αν μπορούμε να το προσαρμόσουμε και εμείς...
tsiggeE39- Moderator
-
Με μια μικρή έρευνα διάβασα ότι στον google chrome είναι ενσωματωμένος ο ορθογράφος..Θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω..
tsiggeE39- Moderator
-
ειλικρινα δεν θυμαμαι που το ειδα, αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι το εχω δει οπως εχω δει εργαλειο που γραφεις greeklish πατας space και στα κανει ελληνικα.
asierios έγραψε:Να πω και εγω την γνωμη μου,
πες τα αστεριε
απλα λιγη προσπαθεια απο ολους μας χρειαζεται
και συμφωνω ""τωρα γεραματα................""" χαχαχαχαχαχαχα
σε πειραζω,
οχι το οτι απεχουμε πολυ ηλικιακα
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Ναι ισχυει 100%tsiggeE39 έγραψε:Με μια μικρή έρευνα διάβασα ότι στον google chrome είναι ενσωματωμένος ο ορθογράφος..Θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω..
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
παιδια υπαρχει ενα προγραμμα το
βεβαια ειναι καπως η διαδικασια αλλα πιστευω πως πρωτα απο ολα θα βγει κερδισμενος ο χρηστης του
για να γινει αντιγραφη απο το forum θα πρεπει να κανετε προεπισκοπηση καθως δεν γινετε απ' ευθειας απο το κειμενο
- Κώδικας:
http://www.neurolingo.gr/el/online_tools/speller
βεβαια ειναι καπως η διαδικασια αλλα πιστευω πως πρωτα απο ολα θα βγει κερδισμενος ο χρηστης του
για να γινει αντιγραφη απο το forum θα πρεπει να κανετε προεπισκοπηση καθως δεν γινετε απ' ευθειας απο το κειμενο
asierios- Bmw Addict
-
Country :
οριστε και ενας ορθογραφος απο greeklish σε ελληνικα
- Κώδικας:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
asierios- Bmw Addict
-
Country :
makinen έγραψε:Φυσικα και δεν μπορουμε να προσβαλουμε κανενα και ουτε να υποχρεωσουμε καποιον σε τετοια πραγματα.
οπως και να την γραψω...ομως να την googlaro να δω πως γραφεται σωστα...
Συμφωνω και επαυξανω............
Ολοι αν προσπαθουν λιγο...οχι πολυ.....λιγο, δεν θα γινει μονο το φορουμ καλυτερο αλλα ολος ο ΚΟΣΜΟΣ μας....
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης