ντου στο ρύσιο????
+5
mertz
kostas e46
jimbo
tsiggeE39
chrisstavr
9 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ντου στο ρύσιο????
Στις 18 Μαρτίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας του driftwars North στην πίστα του Ρυσίου. Τι θα λέγατε να πηγαίναμε όλοι μαζί σαν club??? Το μόνο κακό βέβαια είναι η μέρα που είναι Τετάρτη και η ώρα που ξεκινάει ο αγώνας, δηλαδή στις 5 το απόγευμα!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Απ: ντου στο ρύσιο????
Δυστυχώς, και ξαναλέω δυστυχώς, εγώ δεν θα είμαι Θεσσαλονίκη......Δεν έχουν άλλες μέρες?
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
το driftwars North θα γίνεται ορισμένες τετάρτες μόνο(το έχω γράψει και στις διοργανώσεις αγώνων) στην πίστα του ρυσίου πάντα. για την ώρα δεν γνωρίζω αν είναι πάντα στις 5 το απόγευμα. εντάξει και αυτή τετάρτη το κάνανε έλεος!! !μετα θα λένε ότι απέτυχε σαν event και δεν μαζεύει κόσμο!!! πάντως στις 29 Μαρτίου στην πίστα των σερρών που θα ξεκινίσει το driftwars για φέτος, πιστεύω ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική η συνάντηση!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Υποχρέωση όλων μας να είμαστε στις Σέρρες...ΟΛΟΙ....βάζουμε τις μπλούζες μας και παμε να δείξουμε ποιοι είμαστε....!!!!!!!!!!!!Παραγγείλτε μπλούζες με στάμπα......
tsiggeE39- Moderator
-
οι μπλούζες με το κέντημα θα είναι έτοιμες μέχρι τότε????γιατί άμα πάρουμε από τώρα τις άλλες θα παγώσουμε!!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
chrisstavr έγραψε:οι μπλούζες με το κέντημα θα είναι έτοιμες μέχρι τότε????γιατί άμα πάρουμε από τώρα τις άλλες θα παγώσουμε!!!!!
Αν η συμμετοχή στις μπλούζες ήταν μεγάλη, και είχαμε αρκετές θα ήταν έτοιμες..αλλα επειδή δεν ήταν μεγάλη, θα περιμένουμε και την άλλη συνάντηση και μετά θα τις δώσουμε...
Οσο για τις μακό, φοράς μια άλλη και αυτή από πάνω.....Think positive!!!!!!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
που ειναι το ρυσιο βρε παιδια? θεσσαλονικη?
αυτα τα drift events ειναι ολα τα λεφτα! εμεις πηγαιναμε συχνα στον αγιο στεφανο, που κανανε και εκει κατι παρομοιο...
αυτα τα drift events ειναι ολα τα λεφτα! εμεις πηγαιναμε συχνα στον αγιο στεφανο, που κανανε και εκει κατι παρομοιο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jimbo στις Δευ Μαρ 09, 2009 2:09 pm, 1 φορά
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
jimbo έγραψε:που ειναι το ρυσιο βρε παιδια? θεσσαλονικη?
αυτα τα drift events ειναι ολα τα λεφτα! εμεις ειχαμε πηγαιναμε συχνα στον αγιο στεφανο, που κανανε και εκει κατι παρομοιο...
Ναι φιλε ειναι Θεσσαλονικη.
kostas e46- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Μοντέλο BMW : E36 coupe and E46 compact
δεν βλεπω τρελο ενδιαφερον!!!τεσπα, εγω θα ειμαι εκει!!!οποιος θελει να ερθει ας με παρει τηλεφωνο να βρεθουμε εκει!!αν και αρχιζει στις 6 εγω θα ειμαι εκει στις 7:30 γιατι εχω μαθημα μεχρι τις 7!(το τηλεφωνο μονο σε pm για ευνοητους λογους!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Τρελο ενδιαφερον υπαρχει... δεν υπαρχει δυνατοτητα τις τεταρτες ομως....
Οσο για 29 του μηνα εγω ειμαι μεσα
Οσο για 29 του μηνα εγω ειμαι μεσα
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
chrisstavr έγραψε:(το τηλεφωνο μονο σε pm για ευνοητους λογους!!!
Εγώ δεν έχω πρόβλημα....σας δίνω το τηλ του Χρήστου και εδώ δίχως pm...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Και με μεγαλα γραμματα, παρακαλω, για να φαινεται καλα
mertz- Bmw Lover
-
δεν θα ξανασυναντηθουμε tsiggee39 και mertz?????θα εχω ετοιμους δυο κουβαδες βρωμονερα για τα πιο καλογυαλισμενα αυτοκινητα την κυριακη!!!!!λουκουμι θα σας τα κανω!!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Και πως θα τους κουβαλησεις μεχρι εκει τους κουβαδες?δεν θα χυθου?θα χυθουν...μεσα στο αμαξι σου.....!!!!!!!!!!!!!!και θα το φας εσυ το ξυλο απο τον μπαμπα σου...χαχαχαχαχαχα..........
tsiggeE39- Moderator
-
εχεις δει το initial D?????ετσι θα τα φερω!!!!!!! !!!!!!οσο για τον πατερα μου δεν παιζει κατι τετοιο!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
χαχαχαχαχαχαχα, τι του κανατε του παιδιου και θελει να σας κανει τα αμαξια μεσα στη βρωμα?
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Τον ενημερώσαμε ότι θα δώσουμε live το κινητό του, σε όποιον το ζητήσει....Μήπως θες το κιν του Χρήστου φίλε Δημήτρη.........................???????????????
tsiggeE39- Moderator
-
Ωπα ωπα....
Ο Χρηστος ειναι επικινδυνος τελικα....
Στην επομενη συναντηση δλδ θα εχουμε λασποπολεμο?... Να αρχισω να ψαχνω για κουβαδες?...
Γιαννη, εαν θες, εχουμε μπολικη καλη λασπη εδω στην δουλεια μου.... οι κουβαδες ειναι το προβλημα
Ο Χρηστος ειναι επικινδυνος τελικα....
Στην επομενη συναντηση δλδ θα εχουμε λασποπολεμο?... Να αρχισω να ψαχνω για κουβαδες?...
Γιαννη, εαν θες, εχουμε μπολικη καλη λασπη εδω στην δουλεια μου.... οι κουβαδες ειναι το προβλημα
mertz- Bmw Lover
-
μην με προκαλειτε!!!εχω γνωστο που καθαριζει βοθρους!!!!!μπορω να τον φερω στην επομενη συναντηση να σας τα πλυνει!!!θα σας τα καθαρισει με αρωμα φρεσκαδας!!!!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
παιδακια μου εγω για ρισιο δεν μπορω!θα ειμαι εκτος!αλλα σερρεσ οπωσ ειπα και στα πειδια θα ανεβω!ητε μονοσ ητε με παρεαα!γιαννη μου θα με περινενεισ εεεε?
Χρηστο τελικα πηγες Ρυσιο...Ο Μαργαριτης βγηκε πρωτος εμαθα...Τραβηξες κανα βιντεακι...
Παρτε ενα απο μενα...:
Παρτε ενα απο μενα...:
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
ναι πηγα!!!!ο μαργαριτης οντως βγηκε πρωτος, δευτερος ο καποτης με το μπλε ε30 που εμφανιζεται δευτερο στο βιντεο και τριτος βγηκε ενα ασπρο 4θυρο ε30 που εμφανιζεται στο 1:51 με τις πορτοκαλι ζαντες. πω πω μιλαμε αυτο αμα το εβλεπες εξωτερικα πως ηταν, ελεγες τωρα αυτος τι ηρθε να κανει εδω???γυρω γυρω ηταν στοκαρισμενο, εγερνε πολυ στις στροφες.....κατι αλλο που ειδα σε αυτο το αμαξι και τρελαθηκα, πισω εβαλε το μισο το φαναρι απο το ε90!!!αλλα ενταξει περα απο ολα αυτα ο τυπος πηγαινε πολυ ωραια αν και ψαχνετε ακομα. αλλα για καινουριος στον χωρο ειναι παρα πολυ καλος!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την chrisstavr στις Δευ Μαρ 23, 2009 12:01 pm, 1 φορά
chrisstavr- Bmw Lover
-
παιδια κατι ειδα σε μια αφισα πως για το ρισιο ειναι 6 η ωρα και εχει 3ης διαφορετικες ημερομηνιες!!!!!!εγω δεν μπορω γιαυτην!αλλα για την επομενη λογικα ναι!!!!
και οσο για σερρεσ εγω θα ειμαι εκει!!!!!και μαλλον θα ερθει και φιλαρακι μου με m5 e34!!!και μπορει να το βαλει και πιστα!θα διξει!!!!!
και οσο για σερρεσ εγω θα ειμαι εκει!!!!!και μαλλον θα ερθει και φιλαρακι μου με m5 e34!!!και μπορει να το βαλει και πιστα!θα διξει!!!!!
το driftwars North θα γινει μονο για 4 τεταρτες το 2009 τουλαχιστον.το προγραμμα ολου του χρονου το εχω γραψει στις διοργανωσεις αγωνων.
chrisstavr- Bmw Lover
-
λοιπον ο επομενος αγωνας ειναι για τις 15 απριλιου. λογικα παλι στις 6 το απογευμα και 10 euro εισοδο. εγω θα παω ουτος η αλλος οπως την προηγουμενη φορα που πηγα μονος και τελικα καποιοι δεν ηρθαν!!!!γκουχου-γκουχου!!!!ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε!!!!!
περιμενουμε σαραφη να αναπληρωσει το κενο απο το προηγουμενο driftwars north και απο τις σερρες!!!!
και εννοειτε πως το BMW CLUB MAKEDONIA υποστηριζει για ακομα μια φορα ΣΑΡΑΦΗ !!!!!!
περιμενουμε σαραφη να αναπληρωσει το κενο απο το προηγουμενο driftwars north και απο τις σερρες!!!!
και εννοειτε πως το BMW CLUB MAKEDONIA υποστηριζει για ακομα μια φορα ΣΑΡΑΦΗ !!!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης