Φωτογραφίες από την συνάντηση μας στις 3/2/11
+5
bomberman
TasK
Hatzi
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
tsiggeE39
9 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες αποκλειστικά με BMW
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Φωτογραφίες από την συνάντηση μας στις 3/2/11
chris525m έγραψε:ποσο σας ζηλευω ρε παιδια....
Να ερθει στην κοπη της πιτας να σε γνωρισουμε συνονοματε....
Εννοειται σε περιμενουμε με την οικογενεια.......
πολυ θα το ηθελα φιλε μου αλλα οπος βλεπεισ κ απο την πινακιδα μου ειμαι γερμανια κ θα κατεβω καλοκαιρι!! ελπιζω να πετυχω καμια συναντιση εστο τοτε!!!
chris525m έγραψε:πολυ θα το ηθελα φιλε μου αλλα οπος βλεπεισ κ απο την πινακιδα μου ειμαι γερμανια κ θα κατεβω καλοκαιρι!! ελπιζω να πετυχω καμια συναντιση εστο τοτε!!!
Θα πετυχεις φιλε μου...καλως ηρθες...!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
chris525m έγραψε:πολυ θα το ηθελα φιλε μου αλλα οπος βλεπεισ κ απο την πινακιδα μου ειμαι γερμανια κ θα κατεβω καλοκαιρι!! ελπιζω να πετυχω καμια συναντιση εστο τοτε!!!
Ειλικρινα χαιρομαι πολυ που βλεπω ατομα που ειναι συντονισμενοι στο κλαμπ μας και μενουνε στο εξωτερικο γενικα....................
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Φωτογραφίες από την συνάντηση μας στις 20-02-2011
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» Φωτογραφίες από την ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ μας, στις 11-10-09
» Φωτογραφίες απο την εκδρομή μας στις 15-03
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» Φωτογραφίες από την ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ μας, στις 11-10-09
» Φωτογραφίες απο την εκδρομή μας στις 15-03
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες αποκλειστικά με BMW
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης