bmw ε30
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
bmw ε30
λοιπον....η bmw e30 m40 που εχω πλεον στα χερια μου ειναι απο γερμανια την ειχε αγορασει ο πατερας μου καινουρια το 1987!!!
το αυτοκινητο ειναι 318I και τα αλογα του ειναι 109!!!στα εχτρα του ειχε ηλιοροφη και ηλεκτρικους καθρεφτες μονο!!!μετα εβαλα
ενα τελικο της remus 270 ευτο οπου εχω μηνη παρα πολλη ευχαριστιμενοσ απο τον ηχο και ολα τα σχετηκα!!!και ευαλα και ενα φιμε 150 ευρο!!!και τωρα ετοιμαζομε και για τις ζαντες!!!σας εβαλα και μερικες φωτος και video!!
[img]]
[img][/img]
το αυτοκινητο ειναι 318I και τα αλογα του ειναι 109!!!στα εχτρα του ειχε ηλιοροφη και ηλεκτρικους καθρεφτες μονο!!!μετα εβαλα
ενα τελικο της remus 270 ευτο οπου εχω μηνη παρα πολλη ευχαριστιμενοσ απο τον ηχο και ολα τα σχετηκα!!!και ευαλα και ενα φιμε 150 ευρο!!!και τωρα ετοιμαζομε και για τις ζαντες!!!σας εβαλα και μερικες φωτος και video!!
[img]]
[img][/img]
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Απ: bmw ε30
θελω γνωμες και αποψης παιδιαα
-
Φίλε πίστεψε με το αμάξι σου είναι μία πολύ καλή βάση... δεν του λείπει τίποτα.. απλά έχεις πολλάααααααααααααααα που μπορείς να βελτιώσεις.. θα μπορείς να ασχολείσαι χρόνια μαζί του και σου το εύχομαι... πιστεύω οτι η απόλαυση αυτης της διαδικασίας δεν συγκρίνεται με τίποτα..
Γεια χαρά συνάδελφε.Όπως είπε και ο Γιώργος πιο πάνω , το αμάξι σου είναι μια βάση για κάτι καλύτερο. Το πόσο και τι καλύτερο , θα το αποφασίσεις μόνον εσύ. Τα ε30 θέλουν κατά τη γνώμη μου 4-5 πραγματάκια και γίνονται κατευθείαν 2 κλάσεις πάνω αυτοκίνητα. Επειδή δεν μπορώ να κρίνω την κατάσταση του αμαξιού μέσω των φωτό, σε κάποια προσεχή συνάντηση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε (άν δεν έχουμε μεχρι τώρα :P) και να ανταλάξουμε απόψεις και σκέψεις!! Καλά μπαξίματα !!
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
ευχαριστω πολλη φιλε!!!κανονιζουμε μια συναντιση στον χολομοντα αυτον τον καιρο αν εχεις δει
αν κανονιστει θα τα πουμε εκει
αν κανονιστει θα τα πουμε εκει
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης