Photo Gallery: Νέα BMW Σειράς 6 Convertible
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Photo Gallery: Νέα BMW Σειράς 6 Convertible
H BMW είναι ίσως η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που δίνει τόσο μεγάλες photogallery. Πιστή λοιπόν στις παραδόσεις της, η Γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα “τόνους” νέων φωτογραφιών της νέας Σειράς 6 Cabrio που παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο και θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες έχουνε τραβηχθεί στο Capetown της Νοτίου Αφρικής ενώ αναλυτικές λεπτομέρειες για την νέα ανοικτή BMW μπορείς να διαβάσεις εδώ. 176 φωτογραφίες και ένα 25λεπτο video σε περιμένουν στη συνέχεια.
- Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2011/01/21/photo-gallery-bmw-6-series-convertible-2012/
Δημοσιεύθηκε από autoblogger
Απ: Photo Gallery: Νέα BMW Σειράς 6 Convertible
Αυτο ειναι αυτοκινητο!!!!! ουαου!!!
Απο οποια γωνια και να το κοιταξεις ...ψεγαδια δεν βρησκεις( η μουρη του μου θημηζει εντονα καρχαρια).....και τι ωραιο τελειωμα ....πολυ κομψο.......και τελεια η υφασματινη κουκουλα οπως πρεπει να ναι τα cabrio.
Απο οποια γωνια και να το κοιταξεις ...ψεγαδια δεν βρησκεις( η μουρη του μου θημηζει εντονα καρχαρια).....και τι ωραιο τελειωμα ....πολυ κομψο.......και τελεια η υφασματινη κουκουλα οπως πρεπει να ναι τα cabrio.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Οι απόψεις διαφοροποιούνται από ότι έχω διαπιστώσει αλλά για μένα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το αυτοκίνητο ... Είναι αλλού κατά την άποψη μου. Τι μας εμειναν ? Μονάχα 15 χρόνια αναμονής για να το πάρουμε .. !!
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:Οι απόψεις διαφοροποιούνται από ότι έχω διαπιστώσει αλλά για μένα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το αυτοκίνητο ... Είναι αλλού κατά την άποψη μου. Τι μας εμειναν ? Μονάχα 15 χρόνια αναμονής για να το πάρουμε .. !!
χαχαχαχ.Το αμξι ειναι απλα πολυ μα παρα πολυ ωραιο......
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Μεχρι στιγμης αυτο ειναι το πιο ομορφο απο τα καινουργια μοντελα(για μενα).Αλλα θα τσιμπαει λιγο η τιμη του..
Παρόμοια θέματα
» Photo Gallery: BMW M6 Coupe και Convertible
» Επίσημο: BMW Σειράς 3 2012
» Photo Gallery: BMW Σειράς 7 Facelift 2013 [w/video]
» Spy Photo: BMW 6 Series Convertible 2012
» Photo Gallery: BMW M3 GTS
» Επίσημο: BMW Σειράς 3 2012
» Photo Gallery: BMW Σειράς 7 Facelift 2013 [w/video]
» Spy Photo: BMW 6 Series Convertible 2012
» Photo Gallery: BMW M3 GTS
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή