Παρολίγον ΤΡΑΓΩΔΙΑ...!!!
+8
makinen
basilhs grammenos
kefalismos
george316
swartz
Νικος Μ3
DJC BMW
tsiggeE39
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Παρολίγον ΤΡΑΓΩΔΙΑ...!!!
Κυριακή 2 Ιανουαρίου...Βρέχει με το τσουβάλι και εγώ είμαι καθ' οδόν για Πλαγιάρι....
Στον δρόμο κυνηγιέμαι με ένα alfa (ξαδελφάκι μου...)... Φτάνουμε στον φανάρι όπου στρίβουμε αριστερά επάνω για Πλαγιάρι, μπροστά αυτός και πίσω εγώ...Δεν κυνηγάμε ο ένας τον άλλο, απλά πάμε πατημένοι...
Με το που στρίβουμε, στην πρώτη ευθεία βγαίνει ο ξα μου και από πίσω εγώ και περνάμε 4 αμάξια..Λόγο βροχής είχε αρκετή κίνηση...έχει μετά δύο στροφές, και αμέσως μετά άλλη μία ευθεία..με το που τελειώνει η δεύτερη στροφή, γνωρίζοντας ότι έρχεται ευθεία και πάλι θα βγούμε για προσπέραση, κάνω λίγο αριστερά για να βγω και από 4η κατεβάζω 3η....η μάλλον προσπάθησα...!!
Όπως είμαι στην μέση του δρόμου, και έτοιμος να κουμπώσω 3η, ξεκουμπώνει ο λεβιές και ενστικτωδώς μου τραβάει το αριστερό χέρι και το τιμόνι δεξιά...Υπενθυμίζω ότι και τα λάστιχα μου παραπέουν.....
Αρχίζω να κάνω τετακέ στην μέση του δρόμου και ανάποδα τιμόνι μήπως και το καταφέρω και δεν φύγω στα θυμαράκια...φεύγει μία ο κώλος αριστερά, το φέρνω στα ίσια και φέυγει δεξιά, το ξαναφέρνω και κουμπώνω 2α, αλλά πάλι φεύγει αριστερά και τελικά την 4η φορά το καταφέρνω και το φέρνω στα ίσια.......
Έβαλε ο Θεός το χέρι του και.....πρώτων δεν κατέβαινε κανένας, και δεύτερων δεν έπεσε κανένας πάνω μου, και τρίτων δεν έφυγα σε κανένα κτήριο ή χαντάκι που έχει τριγύρω.......!!!!
Σταματάω που λέτε δεξιά αμέσως, γυρνάω δίπλα μου να δω τι κάνει και αν χτύπησε η γυναίκα (ναι ξέχασα να σας πω ήταν μαζί μου και η Ηλιάνα ...) και αφού όλα δόξα το Θεό ήταν καλά έπρεπε να κατέβω να δω τι έγινε με το αμάξι.....
Όλα καλά, και πάλι δόξα το Θεό, η μόνη ζημιά ήταν στην πίσω ζάντα του οδηγού η οποία καταστράφηκε....με δεδομένο ότι δεν χτύπησα πουθενά, μάλλον από χτύπημα σε λακούβα καθώς γυρνούσα χτύπησε....
Την άλλη μέρα πήγα στον μηχανικό μου, το αυτοκίνητο ευτυχώς δεν είχε ζημιά, αλλά η ζάντα...........
Στον δρόμο κυνηγιέμαι με ένα alfa (ξαδελφάκι μου...)... Φτάνουμε στον φανάρι όπου στρίβουμε αριστερά επάνω για Πλαγιάρι, μπροστά αυτός και πίσω εγώ...Δεν κυνηγάμε ο ένας τον άλλο, απλά πάμε πατημένοι...
Με το που στρίβουμε, στην πρώτη ευθεία βγαίνει ο ξα μου και από πίσω εγώ και περνάμε 4 αμάξια..Λόγο βροχής είχε αρκετή κίνηση...έχει μετά δύο στροφές, και αμέσως μετά άλλη μία ευθεία..με το που τελειώνει η δεύτερη στροφή, γνωρίζοντας ότι έρχεται ευθεία και πάλι θα βγούμε για προσπέραση, κάνω λίγο αριστερά για να βγω και από 4η κατεβάζω 3η....η μάλλον προσπάθησα...!!
Όπως είμαι στην μέση του δρόμου, και έτοιμος να κουμπώσω 3η, ξεκουμπώνει ο λεβιές και ενστικτωδώς μου τραβάει το αριστερό χέρι και το τιμόνι δεξιά...Υπενθυμίζω ότι και τα λάστιχα μου παραπέουν.....
Αρχίζω να κάνω τετακέ στην μέση του δρόμου και ανάποδα τιμόνι μήπως και το καταφέρω και δεν φύγω στα θυμαράκια...φεύγει μία ο κώλος αριστερά, το φέρνω στα ίσια και φέυγει δεξιά, το ξαναφέρνω και κουμπώνω 2α, αλλά πάλι φεύγει αριστερά και τελικά την 4η φορά το καταφέρνω και το φέρνω στα ίσια.......
Έβαλε ο Θεός το χέρι του και.....πρώτων δεν κατέβαινε κανένας, και δεύτερων δεν έπεσε κανένας πάνω μου, και τρίτων δεν έφυγα σε κανένα κτήριο ή χαντάκι που έχει τριγύρω.......!!!!
Σταματάω που λέτε δεξιά αμέσως, γυρνάω δίπλα μου να δω τι κάνει και αν χτύπησε η γυναίκα (ναι ξέχασα να σας πω ήταν μαζί μου και η Ηλιάνα ...) και αφού όλα δόξα το Θεό ήταν καλά έπρεπε να κατέβω να δω τι έγινε με το αμάξι.....
Όλα καλά, και πάλι δόξα το Θεό, η μόνη ζημιά ήταν στην πίσω ζάντα του οδηγού η οποία καταστράφηκε....με δεδομένο ότι δεν χτύπησα πουθενά, μάλλον από χτύπημα σε λακούβα καθώς γυρνούσα χτύπησε....
Την άλλη μέρα πήγα στον μηχανικό μου, το αυτοκίνητο ευτυχώς δεν είχε ζημιά, αλλά η ζάντα...........
..ΨΑΧΝΩ ΖΑΝΤΕΣ..!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Απ: Παρολίγον ΤΡΑΓΩΔΙΑ...!!!
ποποποπ ρε γιαννη τη περηγραφη ηταν αυτη...σαν να ειμουν μεσα ενιωθα οσο διαβαζα το ποστ...
παλι καλα ρε φιλε δεν παθατε τπτ...αναψε κ καμια λαμπαδα
αλλο κακο να μην σου τυχει...στην βροχη θελει μεγαλη προσωχη!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
εσυ να μην επαθες τιποτα κ η γυναικα...τα σιδερα φτιαχνονται.......οχι λαμπαδα ολη την εκκλησια με τα κερια θα σου ελεγα να αναψεις....
Νικος Μ3- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Τόπος : αθηνα
Μοντέλο BMW : Ε36 Μ3
djcbmw26 έγραψε:ποποποπ ρε γιαννη τη περηγραφη ηταν αυτη...σαν να ειμουν μεσα ενιωθα οσο διαβαζα το ποστ...
Νικος Μ3 έγραψε:εσυ να μην επαθες τιποτα κ η γυναικα...τα σιδερα φτιαχνονται.......οχι λαμπαδα ολη την εκκλησια με τα κερια θα σου ελεγα να αναψεις....
Αναψα άναψα...!!!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
....και τώρα άντε να ξαναδείς τα βιντεακια που έχει το Club μας με τα ατυχήματα,μπας και σου μείνει τίποτα!
Γιατί τόση έπαρση ,σε λάθος μέρα(βροχή) με λάθος λάστιχα????
Άντε και αποφάσισες να αυτοκτονήσεις,το κορίτσι σου τι σου φταίει? και αν επεφτες πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και ξεκλήριζες κάποια οικογένεια?
Αυτή τη φορά στάθηκες τυχερός ,την επομένη φορά μπορεί να μην είσαι.
Γιατί τόση έπαρση ,σε λάθος μέρα(βροχή) με λάθος λάστιχα????
Άντε και αποφάσισες να αυτοκτονήσεις,το κορίτσι σου τι σου φταίει? και αν επεφτες πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και ξεκλήριζες κάποια οικογένεια?
Αυτή τη φορά στάθηκες τυχερός ,την επομένη φορά μπορεί να μην είσαι.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
κεραυνος ο swartz...
ρε αρχηγε....ειπαμε ψυχραιμια στους δρομους.....
ελα φθηνα τη γλυτωσες....
ρε αρχηγε....ειπαμε ψυχραιμια στους δρομους.....
ελα φθηνα τη γλυτωσες....
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Αυτό με τον λεβιέ το έχει κ του πατέρα μου Γιάννη . Είναι στον 3 λεβιέ αυτή τη στιγμή . Περίπου κάθε 150.000 παραδίδουν πνεύμα. Ευτυχώς όλα καλά όπως είπες . Τα σίδερα έρχονται δεύτερα.
Εμείς να είμαστε καλά
Εμείς να είμαστε καλά
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
αφου φτιαχνετε η ζάντα...και δεν έπαθε τίποτα η κοπέλα σου......μην λες τιποτα......!!!!
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
Μικρε Γιαννη....%*^(&@%**&$...Γιατι κανεις $)*&(*)#*&(...?????
Δοξα το θεο που εισαι καλα εσυ κ η γυναικα....Εχω δει τοσα τους τελευταιους μηνες που πραγματικα δεν αξιζει ουτε να κανεις τη σκεψη "τι επαθε το αμαξι"...
ΥΓ....Που πας Τσιγγε ...??Θες να τρεξεις και με Alfa...??
Και ντεμεκ δεν κοντραριζοσασταν αλλα ηταν απλα μπροστα...Σε ποιον τα πουλας αυτα...!!
Ηπιαμε τσαγακι....??? ΕΕεεεε Γιαννηηηη..???
Δοξα το θεο που εισαι καλα εσυ κ η γυναικα....Εχω δει τοσα τους τελευταιους μηνες που πραγματικα δεν αξιζει ουτε να κανεις τη σκεψη "τι επαθε το αμαξι"...
ΥΓ....Που πας Τσιγγε ...??Θες να τρεξεις και με Alfa...??
Και ντεμεκ δεν κοντραριζοσασταν αλλα ηταν απλα μπροστα...Σε ποιον τα πουλας αυτα...!!
Ηπιαμε τσαγακι....??? ΕΕεεεε Γιαννηηηη..???
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Εισουν τυχερος πολυ Γιαννη,το θεμα ειναι το παθημα να γινει μαθημα και σε τετοιες καιρικες συνθηκες να πηγαινεις πιο νορμαλ.Οι υλικες ζημιες φτιαχνονται........
Ευχομαι να μην σου ξανασυμβει κατι τετοιο....
Ευχομαι να μην σου ξανασυμβει κατι τετοιο....
Περαστικα φυλε Γιαννη, ολλα στο προγραμα ειναι αρκει να εχουν εσιο τελος οπως και με σενα!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ESP δεν ειχες...??
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
πριν τις εκκλησιες , τις λαμπαδες και ολα τα κερια του κοσμου, σταματα σε κανενα παλιατζη μηπως βρεις κανα μπλοκε.....
ααααα!!!!!!!!!
και σε κανενα λαστιχά......
υπερεκτιμηση ικανοτητων λεγετε αν δεν κανω λαθος και μου εχει τυχει αρκετες φορες...
την επομενη φορα, σου ευχομαι να εισαι [αν οχι περισσοτερο...] τουλαχιστον το ιδιο τυχερος
ααααα!!!!!!!!!
και σε κανενα λαστιχά......
υπερεκτιμηση ικανοτητων λεγετε αν δεν κανω λαθος και μου εχει τυχει αρκετες φορες...
την επομενη φορα, σου ευχομαι να εισαι [αν οχι περισσοτερο...] τουλαχιστον το ιδιο τυχερος
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
...........και ενα ειναι σιγουρο! ...........εχεις πραγματικο ταλεντο στο να γραφεις.....καλληεργισε το..
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
ναι σαν την σειρα ανατρηχηλες....swartz έγραψε:...........και ενα ειναι σιγουρο! ...........εχεις πραγματικο ταλεντο στο να γραφεις.....καλληεργισε το..
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Μικρό το κακό.Και αφού είστε καλά μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Πρίν τις γιορτές πάνω στην Εγνατία όπως γυρνούσα απο Δράμα
χτύπησα σκύλο και το μόνο που έπαθα ήταν να μου σπάσει την ποδιά
της μηχανής και να στραβώσει μια λάμα κοντά στον κεντρικό.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς δεν κατέβηκαν τα μούτρα αλλά
αφού δεν έγινε κάτι μεγαλύτερο πάλι καλά.
Πρίν τις γιορτές πάνω στην Εγνατία όπως γυρνούσα απο Δράμα
χτύπησα σκύλο και το μόνο που έπαθα ήταν να μου σπάσει την ποδιά
της μηχανής και να στραβώσει μια λάμα κοντά στον κεντρικό.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς δεν κατέβηκαν τα μούτρα αλλά
αφού δεν έγινε κάτι μεγαλύτερο πάλι καλά.
Paschalis- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 69
Μοντέλο BMW : E90 320i M-Pack & E46 320 M-Pack
Country :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης