ανακληση σε e46
+4
tsiggeE39
giannismp
makinen
asierios
8 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 1 από 1
ανακληση σε e46
πριν μερικες ημερες δεχτηκα ενα τηλεφωνο απο την εδω αντιπροσωπεια και μου ειπανε οτι εκανε ανακληση η bmw για τα αυτοκινητα σαν το δικο μου
στην ερωτηση που τους εκανα στο τηλ για το τι προκειται μου απαντησαν πως καποια αυτοκινητα εβγαλαν ενα προβλημα στο μοτερ και πωσ ηθελαν να το τσεκαρουν προληπτικα.
Ετσι και εγινε αφου κλεισαμε ραντεβου συγκεκριμανη μερα και ωρα το πηγε η γυναικα μου καθως εγω δεν μπορουσα.
Απο οτι μου ειπε ηταν και αλλοι εκει το πηραν το αμαξι στο συνεργειο και μετα απο 15 λεπτα το επιστρεψανε και τις ειπανε ειναι ο.κ
Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι εαν ετυχε και σε καποιον αλλο αυτο σε αλλη πολη και εαν ναι τι του ειπανε ή το κανανε μονο και μονο για διαφημιστικους λογους η ηθελαν να τσεκαρουν το βιβλιο σερβις απο τα αμαξια που δεν πανε για σερβις εκει
στην ερωτηση που τους εκανα στο τηλ για το τι προκειται μου απαντησαν πως καποια αυτοκινητα εβγαλαν ενα προβλημα στο μοτερ και πωσ ηθελαν να το τσεκαρουν προληπτικα.
Ετσι και εγινε αφου κλεισαμε ραντεβου συγκεκριμανη μερα και ωρα το πηγε η γυναικα μου καθως εγω δεν μπορουσα.
Απο οτι μου ειπε ηταν και αλλοι εκει το πηραν το αμαξι στο συνεργειο και μετα απο 15 λεπτα το επιστρεψανε και τις ειπανε ειναι ο.κ
Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι εαν ετυχε και σε καποιον αλλο αυτο σε αλλη πολη και εαν ναι τι του ειπανε ή το κανανε μονο και μονο για διαφημιστικους λογους η ηθελαν να τσεκαρουν το βιβλιο σερβις απο τα αμαξια που δεν πανε για σερβις εκει
asierios- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30
Country :
Απ: ανακληση σε e46
Πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο...
Μετα απο τοσα χρονια ανακληση ειναι αδυνατη...!!!
Πρωτα απο ολα εχει βγει απο την παραγωγη το αμαξι και ανακληση μπορει μονο το εργοστασιο να ορισει...!!
Μετα απο τοσα χρονια ανακληση ειναι αδυνατη...!!!
Πρωτα απο ολα εχει βγει απο την παραγωγη το αμαξι και ανακληση μπορει μονο το εργοστασιο να ορισει...!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
το ξερω Νικο οπως ειπα και πιο πανω, οτι εκανε ανακληση η bmw, εννοω το εργοστασιο.
το αμαξι το πηρα το 04 και το 05 εβγαλε το e90.
πιστευω πως το μοντελο δεν εβγαλε προβλημα και πως οι λογοι ειναι αλλοι αλλα δεν ξερω ποιοι
πιστευω πως το μοντελο δεν εβγαλε προβλημα και πως οι λογοι ειναι αλλοι αλλα δεν ξερω ποιοι
asierios- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30
Country :
Δεν νομιζω οτι γινεται να κανει ανακληση το εργοστασιο εκ των υστερων...!!
Δεν ειπαν προφανως τπτ για το τι προβλημα θεωριτικα υπαρχει...?
Δεν ειπαν προφανως τπτ για το τι προβλημα θεωριτικα υπαρχει...?
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
εως τωρα την μονη οδηγια που εμαθα για ε46 ειναι η αλλαγη ψαλιδιων διοτι σε ορισμενα μοντελα εμφανισαν φθορα οταν αλοιωθηκαν τα συνεμπλοκ
αυτο το εμαθα απο την αντιπροσωπεια οταν αλλαξα συνεμπλοκ
τωρα εαν υσχειη ...δεν ξερω.
αλλα για μοτερ πρωτη φορρα ακουω. ποιος ξερει τι σκευτονται.
αυτο το εμαθα απο την αντιπροσωπεια οταν αλλαξα συνεμπλοκ
τωρα εαν υσχειη ...δεν ξερω.
αλλα για μοτερ πρωτη φορρα ακουω. ποιος ξερει τι σκευτονται.
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
asierios έγραψε:το ξερω Νικο οπως ειπα και πιο πανω, οτι εκανε ανακληση η bmw, εννοω το εργοστασιο.
Κατι δεν μου αρεσει..πιστευω οτι θα επρεπε να το δουμε λιγο το θμεα, γιατι κατι κρυβει απο πισω...
Παντως με ενα mail στην αντιπροσωπεια, μπορουμε να μαθουμε και βεβαια να επισυμανουμε και την αντιπρσωπεια που εκανε ολο αυτο αν βεβαια το εκανε εσκεμενα...
εγω παντως πρωτη φορα το ακουω...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
μετα απο τοσα χρονια ειναι αδυνατο αυτο το πραγμα!
ossas- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Τόπος : Thessaloníki
Μοντέλο BMW : E-36 318is
Country :
αν ειναι θεμα μιας αντιπροσωπειας.......
λογικα σκεφτηκαν............οτι τοσος κοσμος θα ερθει...
ολο και καποιος θα κανει σερβις η θα αγορασει καποιο ανταλλακτικο η θα δει στην καλυτερη περιπτωση καποιο αλλο αμαξι........μπας και μπει κανενα φραγκο στο ταμειο... [b]
ολο και καποιος θα κανει σερβις η θα αγορασει καποιο ανταλλακτικο η θα δει στην καλυτερη περιπτωση καποιο αλλο αμαξι........μπας και μπει κανενα φραγκο στο ταμειο... [b]
individual- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Μοντέλο BMW : 525d individual e39
Country :
individual έγραψε:αν ειναι θεμα μιας αντιπροσωπειας.......
Τα Ε46 έχω ακούσει οτι είχαν πρόβλημα στους πολλαπλασιαστές.. προσωπικά ο ένας από τους δικούς μου είχε βγει off πριν κάποιους μήνες και τον αντικατέστησα. Και έχω ακούσει πως είχε γίνει και παλαιότερα ανάκληση σε Ε46 για το θέμα των πολλαπλασιαστών. Κάτι άλλο δεν έχω στο νου μου..
Παρόμοια θέματα
» Ανάκληση BMW σειρά 5 και GT
» Ανάκληση οχημάτων BMW
» Ανάκληση Honda
» Ανάκληση Μοντέλων
» Ανάκληση Mitsubishi L200
» Ανάκληση οχημάτων BMW
» Ανάκληση Honda
» Ανάκληση Μοντέλων
» Ανάκληση Mitsubishi L200
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης