γεια σας ηρθα!!!
+7
giorgos320d
tsiggeE39
kostas e46
dimitris_e36
makinen
nikosE30
george316
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
γεια σας ηρθα!!!
γεια σε ολους λοιπον και απο μενα.ειμαι νεο μελος και ονομαζομαι γιωργος.επιθετα και ΑΦΜ υπαρχουν αλλα δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν.
ειμαι λοιπον 28 χρονων,μουσικος και οικονομολογος(οοοοταν παρω πτυχιο)και εχω ενα απιστευτο Ε36 ΚΟΥΠΕ σε μπλε χρωματακι.το κακο ειναι οτι ειναι μονο 16οο κυβικα ,αλλα οταν περασει η οικονομικη κριση θα μεγαλωσει στα σιγουρα.
εννοειτε οτι το μεγαλο μου παθος εκτος απο τις κιθαρες μου ,το πιανο μου,το αμαξι μου ειναι και οι γυναικες που νομιζω οτι παντα θα ταλαιπωρουν το φυλο μας.
κατοικω εδω στη θεσσαλονικη απο τοτε που γεννηθηκα και χαιρομαι που δημιουργηθηκε ενας τοπος που σαν πρωτη προτεραιοτητα μας αφηνει να ανταλλαξουμε αποψεις για το αγαπημενο μας τετρατροχο,ενω σαν δευτερευουσα αλλα σημαντικοτερη πλευρα του ειναι η δημιουργια δεσμων με αλλους ανθρωπους που γιατι οχι ρε αδερφε μπορει να εχουν και αλλα κοινα εκτος απο το καμαρι τους!
αυτα λοιπον για μενα και αν καποιος εχει καμμια θεση στα μαμουνια ας μου το πει!!!
ειμαι λοιπον 28 χρονων,μουσικος και οικονομολογος(οοοοταν παρω πτυχιο)και εχω ενα απιστευτο Ε36 ΚΟΥΠΕ σε μπλε χρωματακι.το κακο ειναι οτι ειναι μονο 16οο κυβικα ,αλλα οταν περασει η οικονομικη κριση θα μεγαλωσει στα σιγουρα.
εννοειτε οτι το μεγαλο μου παθος εκτος απο τις κιθαρες μου ,το πιανο μου,το αμαξι μου ειναι και οι γυναικες που νομιζω οτι παντα θα ταλαιπωρουν το φυλο μας.
κατοικω εδω στη θεσσαλονικη απο τοτε που γεννηθηκα και χαιρομαι που δημιουργηθηκε ενας τοπος που σαν πρωτη προτεραιοτητα μας αφηνει να ανταλλαξουμε αποψεις για το αγαπημενο μας τετρατροχο,ενω σαν δευτερευουσα αλλα σημαντικοτερη πλευρα του ειναι η δημιουργια δεσμων με αλλους ανθρωπους που γιατι οχι ρε αδερφε μπορει να εχουν και αλλα κοινα εκτος απο το καμαρι τους!
αυτα λοιπον για μενα και αν καποιος εχει καμμια θεση στα μαμουνια ας μου το πει!!!
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Απ: γεια σας ηρθα!!!
καλως ηρθες γιωργαρα και καλα ποσταρισματα!! αντε να σε δουμε και απο κοντα σε καμια συναντηση!!! βαλε και καμια φοτο να δουμε τη μπεμπα σου!!!
nikosE30- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 112
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : Ε34 Μ40
Καλως ηρθες Γιωργο...Καλα να περασεις μαζι μας!!!Φωτοοοο.....Και να ερθεις και σε συναντηση οπως και δηποτε...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Γεια σου γιωργο καλως ηρθες εμεις απο οτι ξερω γνωριζομαστε!!!!!!!!!!!!
kostas e46- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Μοντέλο BMW : E36 coupe and E46 compact
Καλως ηρθες φιλε....καλα ποσταριματα..σε περιμενουμε στην συναντηση να σε γνωρισουμε απο κοντα...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
Καλως ηρθες συνονοματε στην παρεα μας.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
καλως ηρθες Γιωργο και καλα ξεμπερδεματα μ' αυτους τους ψυχακιδες που εμπλεξες...
καλη διαμονη/διασκεδαση και καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι ...
καλη διαμονη/διασκεδαση και καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι ...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Καλησπέρα και από μένα συνονόματε, δεν θα σου πω καλωσήρθες γιατί σε είδα ήδη από κοντά στην χθεσινή συνάντηση! Με μπέρδεψες με την εικόνα που έβαλες και δεν είχα καταλάβει οτι ήσουν εσύ! Τώρα όμως είμαι σίγουρος, είσαι αυτός που έκανε στροφή 180 μοιρες όταν περνούσε έξω από το μαγαζί το μωρό με το σορτσάκι Καλή διαμονή λοιπόν και εύχομαι η οικονομική κρίση να λήξει σύντομα (για όλους μας!!)
καλως ηρθες φιλε γιωργο! ωραια τα ειπες!!!
ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη!
ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη!
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης