Σας αποχαιρετώ κ εγώ ..
+6
north
makinen
george316
giorgos320d
DJC BMW
kefalismos
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σας αποχαιρετώ κ εγώ ..
Όπως κ κάποια άλλα παιδιά του κλαμπ , με καλεί και εμένα η μαμά πατρίδα . Παρουσιάζομαι αύριο στη Θήβα στο πυροβολικό . Σας εύχομαι να περνάτε καλά εδώ , πάντα με πολλή δόση πλάκας και χαβαλέ και χωρίς πολλές τανζανιές !!!
Όποτε κάθομαι σε pc , θα μπαίνω να βλέπω τι κάνετε . Δε ξεχνάω κανέναν , το ξέρετε .
Για ότι σημαντικό προκύψει , έχουμε και τα τηλέφωνα για να δώσουμε και μεις μια γνώμη ... !!
Να περνάτε καλά ρε αλάνια . Θα μου λείψετε ..
Όποτε κάθομαι σε pc , θα μπαίνω να βλέπω τι κάνετε . Δε ξεχνάω κανέναν , το ξέρετε .
Για ότι σημαντικό προκύψει , έχουμε και τα τηλέφωνα για να δώσουμε και μεις μια γνώμη ... !!
Να περνάτε καλά ρε αλάνια . Θα μου λείψετε ..
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Απ: Σας αποχαιρετώ κ εγώ ..
ok ρε νασο καλως φανταρος κ εσυ φιλε μου καλη θυτεια να χεις κ το ξερουμε οτι δεν ξεχνας αλλα ουτε κ εμεις....εσενα
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Νασο καλη θυτια και φυσικα δεν θα χαθουμε, ενοητε αυτο!!! Και εγω θηβα παρουσιαστικα, θα πας στα λυμερια μου!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
καλη θητεια...
μη μασας μια..θα δεις οτι θα περασεις και καλα στο τελος.
να προσεχεις μονο ,οπως αλλωστε προσεχεις και στη καθημερινη σου ζωη.
μη μασας μια..θα δεις οτι θα περασεις και καλα στο τελος.
να προσεχεις μονο ,οπως αλλωστε προσεχεις και στη καθημερινη σου ζωη.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Καλη αρχη ρε τρελε...μη μασας...κωλοψαρο...χαχαχαχ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την makinen στις Τετ Αυγ 18, 2010 5:28 pm, 1 φορά
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Νάσο καλή θητεία
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Γυρισαμε πρώτη άδεια ως Τετάρτη πρωι. Ήδη έχω αποψη για το στρατό και είμαι και 2 κιλά ελαφρύτερος από τα τρεχάματα που μας βάζαν όλη μέρα ...
kefalismos- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:Γυρισαμε πρώτη άδεια ως Τετάρτη πρωι. Ήδη έχω αποψη για το στρατό και είμαι και 2 κιλά ελαφρύτερος από τα τρεχάματα που μας βάζαν όλη μέρα ...
Γεια σου ρε Νασο καλως ηρθες ρε φιλε!!!!!!!!
Οταν πας μοναδα θα καταλαβεις τι ειναι ο στρατος..τωρα δεν εχει καμια σχεση...
makinen- Bmw Addict
-
Καλησπερα και πάλι παιδια μου...Ειμαι σε νετ καφε στην καρδιτσα... Ξαναηρθα σε κεντρο αυτή τη φορά στρατονομίας.... πολύ ζώρι εδώ τα πράγματα , βαράς προσοχες σε οτι κινειται , όσες φορες κ αν το δεις την ημέρα... Δηλαδη μπορει και 150 προσοχές τη μέρα . Το αριστερο πόδι δεν υπάρχει. Η εκπέδευση είναι ειδικών δυνάμεων. καθε μέρα έχει τρεξιματα καμψεις κτλ , τα οποια θα φτάσουν και τα 6 χιλιόμετρα με αρβίλες παρακαλώ... Θα σας τα πω κ από κοντά όταν έρθω Θεσσαλονίκη , αν και θα αργίσω πολύ... Έχω 6 βδομαδες εδώ και δικαιούμαι 1 ΣΚ άδεια...
Ελπιζω να είστε όλοι καλά και να βρισκόσαστε συχνα!! Εδώ είμαστε μια παρέα μην το ξεχνάτε.
Και Νικολάκη άμα αποφοιτήσω με το καλό και σε πετύχω πουθενά έξω... Θα στον σφυρίξω κανονικά να ξέρεις Να προσέχετε αλάνια
Ελπιζω να είστε όλοι καλά και να βρισκόσαστε συχνα!! Εδώ είμαστε μια παρέα μην το ξεχνάτε.
Και Νικολάκη άμα αποφοιτήσω με το καλό και σε πετύχω πουθενά έξω... Θα στον σφυρίξω κανονικά να ξέρεις Να προσέχετε αλάνια
kefalismos- Bmw Addict
-
Α ρε φανταστηκε στρατονομε!!!!!!!!!!!!!!
Μη μασας ρε φιλε ολα καλα θα πανε.Υπομονη......
Οταν ερθεις θεσ/νικη να με πεις να τα πουμε.Μεχρι τοτε καλα να περνας και να προσεχεις!!!
Τα λεμε φιλε μου!!!!!!!!!!!!
Μη μασας ρε φιλε ολα καλα θα πανε.Υπομονη......
Οταν ερθεις θεσ/νικη να με πεις να τα πουμε.Μεχρι τοτε καλα να περνας και να προσεχεις!!!
Τα λεμε φιλε μου!!!!!!!!!!!!
Μετα θα κανεις ζωαρα να ξες...βολτιτσες με τα 240GD...
makinen- Bmw Addict
-
Καλησπέρα και πάλι κύριοι.... Τελευταία μου μέρα σήμερα στην καρδίτσα...Αύριο σας ερχομαι ως υπαξιωματικος στρατονομιας πλεον... Από εδώ και πέρα ζωάρα λοιπόν μετα από 6 πολύ ζώρικες βδομάδες εκπαιδευσης. Πρώτη μετάθεση από τις 2 , 3ο σώμα στρατού... Δηλαδή καθε μερα καφεδάκι.... Θα σας τα πω κ από κοντα , θέλω πολύ να σας δω . Να κανονίσουμε συναντησούλα για να έρθω κ εγώ. Απλά να παρουσιαστώ πρώτα για να δω το προγραμμα εκεί μέσα και πότε θα έχω έξοδο για να το κανονίσουμε. Ανυπομονώ μετα από 3 μήνες απουσίας...
Α και μη δω κανέναν στρατιώτη αξύριστο η να κάνει κολπακια στο δρόμο .. του την κάρφωσα επί τόπου..!!
Και με πολιτικά είμαι πάντα εν υπηρεσία για τέτοια θέματα .. , προβλέπεται !!!!
Α και μη δω κανέναν στρατιώτη αξύριστο η να κάνει κολπακια στο δρόμο .. του την κάρφωσα επί τόπου..!!
kefalismos- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:Καλησπέρα και πάλι κύριοι.... Τελευταία μου μέρα σήμερα στην καρδίτσα...Αύριο σας ερχομαι ως υπαξιωματικος στρατονομιας πλεον... Από εδώ και πέρα ζωάρα λοιπόν μετα από 6 πολύ ζώρικες βδομάδες εκπαιδευσης. Πρώτη μετάθεση από τις 2 , 3ο σώμα στρατού... Δηλαδή καθε μερα καφεδάκι.... Θα σας τα πω κ από κοντα , θέλω πολύ να σας δω . Να κανονίσουμε συναντησούλα για να έρθω κ εγώ. Απλά να παρουσιαστώ πρώτα για να δω το προγραμμα εκεί μέσα και πότε θα έχω έξοδο για να το κανονίσουμε. Ανυπομονώ μετα από 3 μήνες απουσίας...
ΝΑΣΟΣ RETURNS!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχ ελα θα σε περιμενουμε.
Makinen προσεχε μην σε πετυχει ο Νασος!!!!
kefalismos- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:Καλησπέρα και πάλι κύριοι.... Τελευταία μου μέρα σήμερα στην καρδίτσα...Αύριο σας ερχομαι ως υπαξιωματικος στρατονομιας πλεον... Από εδώ και πέρα ζωάρα λοιπόν μετα από 6 πολύ ζώρικες βδομάδες εκπαιδευσης. Πρώτη μετάθεση από τις 2 , 3ο σώμα στρατού... Δηλαδή καθε μερα καφεδάκι.... Θα σας τα πω κ από κοντα , θέλω πολύ να σας δω . Να κανονίσουμε συναντησούλα για να έρθω κ εγώ. Απλά να παρουσιαστώ πρώτα για να δω το προγραμμα εκεί μέσα και πότε θα έχω έξοδο για να το κανονίσουμε. Ανυπομονώ μετα από 3 μήνες απουσίας...
ουουουουοουοουουου ρουφιανε...στρατογκαυλε......ουουουουουοουουοουου
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Ποντικα ..σιγα με την ουρα γιατι σηκωνει σκονη και τον παλιο λερωνει...!!
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Ποντικα ..σιγα με την ουρα γιατι σηκωνει σκονη και τον παλιο λερωνει...!!
τι με κοιτας και απορεις που απολυομαι νωρις.......
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Μοντέλο BMW : E90 3.18
xaxaxaxaxchrisstavr έγραψε:makinen έγραψε:Ποντικα ..σιγα με την ουρα γιατι σηκωνει σκονη και τον παλιο λερωνει...!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
chrisstavr έγραψε:makinen έγραψε:Ποντικα ..σιγα με την ουρα γιατι σηκωνει σκονη και τον παλιο λερωνει...!!
Ποτε απολυεσαι;
Περπαταω μεσ'το δασος και ακουω Μιμη Πλεσα...!!
Μηπως απολυομαι και σ'αφηνω μεσα...???
Μηπως απολυομαι και σ'αφηνω μεσα...???
makinen- Bmw Addict
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης