ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010
+7
Tolis e36
mertz
speed_king
george316
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
subamaniac
DJC BMW
11 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010
koukos e36 coupe έγραψε:+1 m.csl +1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ......
Του πηγε η ανανεωση!!!!
Χαρηκα πολυ ρε παιδες που σας ξαναειδα μετα απο τοσο καιρο...!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Χαρηκα πολυ ρε παιδες που σας ξαναειδα μετα απο τοσο καιρο...!!!
Και εγω χαρηκα πολυ ρε Νικο που τα ξανα ειπαμε μετα απο τοσο καιρο.Αντε τωρα που θα κανουμε πιο συχνες συναντησεις να ερχεσαι.
ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:koukos e36 coupe έγραψε: 1 m.csl 1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ......
Του πηγε η ανανεωση!!!!
Ναι ναι... το τασακι ηταν κορυφη
Αντε Κουκο, περιμενουμε τωρα να δουμε την ανανεομενη σαλοναρα
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
mertz έγραψε:ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:koukos e36 coupe έγραψε: 1 m.csl 1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ......
Του πηγε η ανανεωση!!!!
χαχαχαχαχαχ που τα βρισκεις ρε merz ολα αυτα τα εικονιδια!!!!!!!!!
ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:
χαχαχαχαχαχ που τα βρισκεις ρε merz ολα αυτα τα εικονιδια!!!!!!!!!
Στο Ιντερνετ...
Αλλα μην το πεις σε κανεναν...
It's a secret....
mertz- Bmw Lover
-
xaxaxaxaxamertz έγραψε:ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:koukos e36 coupe έγραψε: 1 m.csl 1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ......
Του πηγε η ανανεωση!!!!
Κουκο ασε το αμαξι σου να εχει λιγο απο ΒΜw
μην το κανεις νισσαν αλμερα για το σαλονι λεω
μην τα κανεις ασημι γνωμη μου
Φιλικα
Γιωργος
speed_king- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 43
Τόπος : thessalonikh
Μοντέλο BMW : 1998 e36 320
Country :
speed_king έγραψε:xaxaxaxaxamertz έγραψε:ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:koukos e36 coupe έγραψε: 1 m.csl 1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ......
Του πηγε η ανανεωση!!!!
Κουκο ασε το αμαξι σου να εχει λιγο απο ΒΜw
μην το κανεις νισσαν αλμερα για το σαλονι λεω
μην τα κανεις ασημι γνωμη μου
Φιλικα
Γιωργος
2 3 πραγματακια μικρα θα κανω....οχι ολο το σαλονι
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
φοτο απο τη μινι δυναντηση!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
xaxaaxaxxa η δευτερη φωτο εχει πανο στην κολονα σημαια p3 αχχααχχα τυχαιο???Δεν νομιζο αχαχαχ
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
καλοοοοοοοοο κ δεν το χαμε καταλαυει μπραβο στον νικο που μας πηγε στο συγκεκριμενο σημειο.......koukos e36 coupe έγραψε:xaxaaxaxxa η δευτερη φωτο εχει πανο στην κολονα σημαια p3 αχχααχχα τυχαιο???Δεν νομιζο αχαχαχ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
????????- Επισκέπτης
τι λερε γιωργο τι νιλα επαθες ρε φιλε????????? ποποπο .....Giorgos e-30 έγραψε:Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Giorgos e-30 έγραψε:Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
Περαστικά αγορίνα , σιδερένιος. Και γω γιαυτό τα εκοψα αυτά ... Αποφάσισα ότι προτιμώ να τα τρώω για την πάρτυ μου παρά να τα δίνω στο κράτος . Λογικά κ εσύ το ίδιο θα κάνεις τώρα. Απλά εγώ το αποφάσησα πριν την πάθω !!
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Περαστικα και ποτε ξανα να μη σου τυχει...!!
Ωραια η συναντησουλα...
Πανω που ειχα ηρεμησει τωρα παλι μοντιφες θα αρχισω να κανω...!!!
Ωραια η συναντησουλα...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:
Ωραια η συναντησουλα...
Ε δεν σου ειπε κανεις να σταματησεις... αντε γιατι το ποστ σου τελειωσε - το εχουμε διαβασει ολο - επεσε πολυ βαρεμαρα τελευταια...
Π.Σ. α, και κατι ακομα - αντε τελειωνε επιτελους με το στρατο σου και ασχολησου και λιγο με το φορουμ γιατι εχεις μεινει πολυ πισω στα ποστ - σου την εκανε ο κοπιλατης ...απαραδεκτο πραμα λεμε...
mertz- Bmw Lover
-
kefalismos έγραψε:Giorgos e-30 έγραψε:Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
Περαστικά αγορίνα , σιδερένιος. Και γω γιαυτό τα εκοψα αυτά ... Αποφάσισα ότι προτιμώ να τα τρώω για την πάρτυ μου παρά να τα δίνω στο κράτος . Λογικά κ εσύ το ίδιο θα κάνεις τώρα. Απλά εγώ το αποφάσησα πριν την πάθω !!
Πλακα κανεις ? 18 ποντους στο διπλωμα και τοσα λεφτα πεταμενα σε κλησεις... Εδω εφτασα σε σημειο να θελω να αλλαξω μαρκα αυτοκινητου γιατι δεν μπορω να αντισταθω ...
????????- Επισκέπτης
δεν ειναι μονο η μαρκα που σε παρωτρηνη για να κανεις τρελες ειναι το συγκεκριμενω μοντελο που σε τρελενει ειναι πολυ αλητικο κ πολυ παιχνιδιαρικο οποτε μπαινεις στο πειρασμο....δεν ξερω αν ειχες αλλο bmw δικο σου αλλα στο λεω απο την δικια μου πλευρα οταν ειχα το ε30 δεν υπηρχε στροφη που να μην την παρω με μπαντα συνεχεια το ειχα με τις πορτες τωρα που εχω το ε36 εχω ηρεμηση που κ που το γυρναω για να......ξερεις....Giorgos e-30 έγραψε:kefalismos έγραψε:Giorgos e-30 έγραψε:Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
Πλακα κανεις ? 18 ποντους στο διπλωμα και τοσα λεφτα πεταμενα σε κλησεις... Εδω εφτασα σε σημειο να θελω να αλλαξω μαρκα αυτοκινητου γιατι δεν μπορω να αντισταθω ...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
makinen έγραψε:Περαστικα και ποτε ξανα να μη σου τυχει...!!
Ωραια η συναντησουλα...
Θα ξεκινησεις με την εξατμιση φανταζομαι!!!!!
με ενα προφηλακτηρα μ για πισω και τελος το μοτερ!!!!
????????- Επισκέπτης
μοτερ οχι γιατι καποιος τυχερος θα το παρει το αλλο καλοκαιρι μαλλον...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:μοτερ οχι γιατι καποιος τυχερος θα το παρει το αλλο καλοκαιρι μαλλον...
ποιος?????? Εσυ?????
????????- Επισκέπτης
το αμαξι θα παρει...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:το αμαξι θα παρει...
και εσυ τι θα παρεις?
Ελπιζω Bmw!!!
????????- Επισκέπτης
Τα βουνα μαλλον...
makinen- Bmw Addict
-
aris έγραψε:makinen έγραψε:το αμαξι θα παρει...
και εσυ τι θα παρεις?
Ελπιζω Bmw!!!
Θα πάρει το επόμενο 316 με τα 115 για να δει και διαφορά στα γκάζια !
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» ΝΕΑ συναντηση στις 15-9-2010
» Συναντηση στις 2-8-2010
» συνάντηση στις 17/6
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» ΝΕΑ συναντηση στις 15-9-2010
» Συναντηση στις 2-8-2010
» συνάντηση στις 17/6
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης