kalos sas brika
+5
lee
DJC BMW
speed_king
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
babis bmw
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
kalos sas brika
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΟΣΩ ΓΙΑΤΗ ΕΧΟΥΝΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΙΕΚΠΕΡΕΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ Ε36 316 1997 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΟΣΩ ΔΥΛΙΤΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
babis bmw- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : e 36
Country :
Απ: kalos sas brika
babis bmw έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΟΣΩ ΓΙΑΤΗ ΕΧΟΥΝΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΙΕΚΠΕΡΕΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ Ε36 316 1997 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΟΣΩ ΔΥΛΙΤΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλως ηρθες μπαμπη στο κλαμπ.Δυστηχως εγω δεν μπορω να βοηθησω.Καλως ηρθες.
Υ.Γ.Θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με κεφαλαια,για την καλυτερη αναγνωση των μηνυματων.
ok να σε καλα.
babis bmw- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : e 36
Country :
Καλως ηρθες και απο μενα!
Με ενδιαφερει πολυ και εμενα φιλε εχω ρωτισει καποια παιδια και μου ειπαν γινεται απο την αλλη ρωτησα σε σχολη οδηγων που ασχολουνται με αυτα και η πρωτη απαντηση που πηρα ειναι οτι επιτρεπεται απο 1600 να γινει μεχρι 1920 δλδ 20% πανω απο τα αρχικα κυβικα
Περιμενω και εγω αν καποιος γνωριζει να μας πει.......
Με ενδιαφερει πολυ και εμενα φιλε εχω ρωτισει καποια παιδια και μου ειπαν γινεται απο την αλλη ρωτησα σε σχολη οδηγων που ασχολουνται με αυτα και η πρωτη απαντηση που πηρα ειναι οτι επιτρεπεται απο 1600 να γινει μεχρι 1920 δλδ 20% πανω απο τα αρχικα κυβικα
Περιμενω και εγω αν καποιος γνωριζει να μας πει.......
speed_king- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 43
Τόπος : thessalonikh
Μοντέλο BMW : 1998 e36 320
Country :
γεια σου μπαμπη φιλε μου....ο μπαμπης ειναι απο το face book στο club εγω το ειπα να μπει εδω......καλως ηρθες μπαμπη ο daskoulidis ειμαι απο το fb ελπιζω να βρεθει καπιος να σε βοηθησει
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
γεια σου μπαμπη καλως ηρθες στο κλαμπ.....
giorgos e36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 17
Τόπος : ampelokipoi-thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Για σου μπαμπη και απο εμενα καλως ηρθες στην παρεα μας. Για αυτο που ροτας γινετε.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καλως ηρθε συνονοματε........
Παρε Θωμας... 6936583082
μελος με nic-name big-mac...
αυτη ειναι η δουλεια του.....
Παρε Θωμας... 6936583082
μελος με nic-name big-mac...
αυτη ειναι η δουλεια του.....
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Καλως ηρθες φιλαρακι και καλα ποσταρισματα..
Εφοσον το μοτερ εχει τοποθετηθει απο το εργοστασιο στην καροτσα που εχεις μπορεις να το βαλεις χωρις προβλημα..
Εφοσον το μοτερ εχει τοποθετηθει απο το εργοστασιο στην καροτσα που εχεις μπορεις να το βαλεις χωρις προβλημα..
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης