To Pagani Zonda R κάνει νέο ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
To Pagani Zonda R κάνει νέο ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring
Έσπασε τα χρονόμετρα στο Nurburgring το Pagani Zonda R αφού έγραψε χρόνο 6:47′ και πέτυχε έτσι τον γρηγορότερο χρόνο που έχει γράψει ποτέ αυτοκίνητο παραγωγής στην “πράσινη κόλαση”. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο οδηγός αγώνων Marc Basseng ο οποίος κατάφερε και έκανε τα 20.81 χλμ της πίστας γρηγορότερα κατά 1 δευτερόλεπτο από τον πρώην κάτοχο του τίτλου, Radical SR8 LM και κατά 11 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από την Ferrari 599XX η οποία είχε πετύχει χρόνο 6:58′ τον περασμένο Απρίλιο.
Θυμίζω ότι το Pagani Zonda R διαθέτει έναν 6.0λιτρο V12 κινητήρα απόδοσης 750 ίππων, ζυγίζει 1.070 κιλά και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 351 χλμ/ώρα όπου ανέρχεται η τελική της ταχύτητα. Το κόστος του ανέρχεται στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ και θα κατασκευαστούν μόλις 15 αυτοκίνητα. Video και φωτογραφίες δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους.
Δημοσιεύθηκε από autoblogger
Απ: To Pagani Zonda R κάνει νέο ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring
Εγώ να αναφέρω ότι ο συντάκτης έχει γράψει λάθος . Αμάξι με 15 αυτοκίνητα , δε θεωρείται αυτοκίνητο παραγωγής . Αυτό από όσο ξέρω πρέπει να παραχθούν 200 κομμάτια για να ισχύει . Αρα είναι ο γρηγορότερος χρόνος από ΕΙΔΙΚΟ αυτόκινιτο κ όχι αμάξι παραγωγής.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Οντως ετσι ειναι Νασο.Δεν ειναι αμαξι παραγωγης
Εδω:
- Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2010/07/02/pagani-zonda-r-sets-new-circuit-record-at-nurburgring-nordschleife/#more-23846
Παρόμοια θέματα
» Video: Η Pagani Zonda R στο Nurburgring
» Video: Pagani Zonda R στο Nurburgring
» Pagani Zonda Uno
» Test Drive Videos: Pagani Zonda R και Zonda Cinque Roadster
» Photo Gallery: Pagani Zonda R
» Video: Pagani Zonda R στο Nurburgring
» Pagani Zonda Uno
» Test Drive Videos: Pagani Zonda R και Zonda Cinque Roadster
» Photo Gallery: Pagani Zonda R
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή