Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari Empty Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τετ Ιουν 09, 2010 6:40 pm

Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari Massae1276088778461

Silly Season, τέλος. Ο κύκλος της Silly Season κλείνει για φέτος αφού η Ferrari ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Felipe Massa για ακόμη 2 χρόνια μέχρι το 2012. Ο Massa ο οποίος θα είναι για ακόμη 2 χρόνια ομόσταβλος με τον Fernando Alonso δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να οδηγώ για την Scuderia Ferrari για τις επόμενες 2 σεζόν. Σε όλη την καριέρα μου οδηγώ μονοθέσια που κατασκευάζονται στο Maranello και νοιώθω περήφανος που θα συνεχίσω να δουλεύω για την ομάδα αφού την θεωρώ δεύτερη οικογένεια μου.»

Από την μεριά του ο Stefano Domenicali δήλωσε ότι:» Ο Felipe είναι μέλος της Ferrari σχεδόν μια δεκαετία, μεγάλωσε μαζί μας τόσο ως οδηγός όσο και ως άνθρωπος. Μαζί περάσαμε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Από την μεριά μας, θέλαμε να εξασφαλίσουμε σταθερότητα για το μέλλον και έτσι ανανεώσαμε το συμβόλαιο του, δίχνοντας εμπιστοσύνη στο οδηγικό μας δίδυμο το οποίο διαθέτει ισορροπία σε ότι αφορά στο ταλέντο, στην ταχύτητα αλλά και στην ικανότητα να δουλεύουν μαζί για το κοινό καλό της ομάδας».

Φήμες για φέτος τέλος. Δεν βλέπω να έχουμε καμία συνταρακτική μεταγραφή αφού και ο Mark Webber ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Red Bull.

Δημοσιεύθηκε από autoblogger
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari Empty Απ: Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari

Δημοσίευση από DJC BMW Τετ Ιουν 09, 2010 8:00 pm

κυριε κοπηλατη μεταφωρα στο αναλογο ποστ (γενικα νεα της φορμουλα 1) :m: :m:
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i

Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari Empty Απ: Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τετ Ιουν 09, 2010 8:08 pm

δεν ειναι απαραιτητο οπως και εσυ με το μπροσθοκινητο.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή