πειτε μας πως περασατε στον βολο κ ποσο καψετε βενζινη
+6
giorgos320d
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
tzimakos
koukos e36 coupe
Bmw_E30
DJC BMW
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: πειτε μας πως περασατε στον βολο κ ποσο καψετε βενζινη
djcbmw26 έγραψε:5 αμαξια κ ο κουκος......ε φυσικα ρε φιλε πως να κρατηθεις.... που να ειχες κ Μ3 σε 20 λεπτα θα εφτανες βολο κ θα ησουν μονος σου στο παρκιν κ θα τους περημενες ολουςkoukos e36 coupe έγραψε:ε ρε φιλε αφου εφευγαν 4 5 αμαξια ακολουθουσε μετα ο τζιμακος ε εγω τι να κανω....δεν μπορω να τους αφησω να φυγουν μακρια γιατι θα χαθουν
χαχααχαχαχαχ τωρα να δεις τι θα το κανω το αμαξι...θα παθετε ολοι πλακα...
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
ολλα ιταν τελεια απλα τελεια.εγω παιδια εγραπσα 800 χιλιομετρα επιδι τ χοριο μοθ ειναι κ κοντα στι δραμα εκαπσα ενα τεποζιτο κ στο κορινο εβαλα κ 40ευρο καμια 130 πρεπι να τα εκαψε σιγουρα
bmwdakis- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 180
Τόπος : serres
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
Country :
735 χιλιομετρα [απο Αθηνα] πηγαινε - ελα εκαψα 95 euroπουλα υγρο πυρ....
10 euroπουλα σουβλακοκατασταση... 8.5 euro καφεδες + τα διοδια που δεν τα συγκρατησα αλλα, μολις μου τα θυμησει καποιος συμforoumίτης θα σας ενημερωσω...
παντως, και την διπλασια βενζινη να εκαιγα, θα το ξανακανα 100 φορες... περασαμε φανταστικα...
10 euroπουλα σουβλακοκατασταση... 8.5 euro καφεδες + τα διοδια που δεν τα συγκρατησα αλλα, μολις μου τα θυμησει καποιος συμforoumίτης θα σας ενημερωσω...
παντως, και την διπλασια βενζινη να εκαιγα, θα το ξανακανα 100 φορες... περασαμε φανταστικα...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Τα διοδια απο θεσ/νικη-Βολο ηταν πανε ελα 21,40 ευρω.Φωτια μπορω να πω.
Παιδιά , να κάνω λίγο μια επισήμανση στους 3 σας. Άμα καθήσετε κ διαβάσετε το πόστ από την αρχή , το αποτέλεσμα στον αναγνώστη είναι τραγικό. Και αυτό γιατί καταρχήν σχεδόν όλα ειναι ΟΦ ΤΟΠΙΚ και καταδεύτερον , είναι σαν να διαβάζω μια συζήτηση που γίνεται απο κολλητάρια σε μπαράκι κατα τις 11 το βράδυ...Χαλαρώστε λίγο. Κρατήστε λίγο επίπεδο εδώ μεσα. Δεν γίνεται να μιλάμε εδώ όπως όταν είμαστε μόνοι μας έξω. Τα καινούργια μέλη τι θα πούνε? Ότι έγινε το Club για το χαβαλέ 3-4 ατόμων ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Κατά τη γνώμη μου τα μισά και πλέον πόστ πρεπει να σβηστούν από τον ADMIN.
Σε φιλικό τόνο πάντα , ότι γράφω κ καλοπροαίρετα.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
εχεις δικιο οτι ξεφηγαμε λιγο αλλα πρωσοπικα ηθελα να βαλω λιγο χερι στον κουκο γιατι ηταν λιγο καφρος...χαχαχαkefalismos έγραψε:Παιδιά , να κάνω λίγο μια επισήμανση στους 3 σας. Άμα καθήσετε κ διαβάσετε το πόστ από την αρχή , το αποτέλεσμα στον αναγνώστη είναι τραγικό. Και αυτό γιατί καταρχήν σχεδόν όλα ειναι ΟΦ ΤΟΠΙΚ και καταδεύτερον , είναι σαν να διαβάζω μια συζήτηση που γίνεται απο κολλητάρια σε μπαράκι κατα τις 11 το βράδυ...Χαλαρώστε λίγο. Κρατήστε λίγο επίπεδο εδώ μεσα. Δεν γίνεται να μιλάμε εδώ όπως όταν είμαστε μόνοι μας έξω. Τα καινούργια μέλη τι θα πούνε? Ότι έγινε το Club για το χαβαλέ 3-4 ατόμων ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
djcbmw26 έγραψε:εχεις δικιο οτι ξεφηγαμε λιγο αλλα πρωσοπικα ηθελα να βαλω λιγο χερι στον κουκο γιατι ηταν λιγο καφρος...χαχαχαkefalismos έγραψε:Παιδιά , να κάνω λίγο μια επισήμανση στους 3 σας. Άμα καθήσετε κ διαβάσετε το πόστ από την αρχή , το αποτέλεσμα στον αναγνώστη είναι τραγικό. Και αυτό γιατί καταρχήν σχεδόν όλα ειναι ΟΦ ΤΟΠΙΚ και καταδεύτερον , είναι σαν να διαβάζω μια συζήτηση που γίνεται απο κολλητάρια σε μπαράκι κατα τις 11 το βράδυ...Χαλαρώστε λίγο. Κρατήστε λίγο επίπεδο εδώ μεσα. Δεν γίνεται να μιλάμε εδώ όπως όταν είμαστε μόνοι μας έξω. Τα καινούργια μέλη τι θα πούνε? Ότι έγινε το Club για το χαβαλέ 3-4 ατόμων ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Όχι και λίγο.... Αυτά από κοντά μόνο. Είναι θέμα παρουσίασης του φορουμ μας.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:djcbmw26 έγραψε:εχεις δικιο οτι ξεφηγαμε λιγο αλλα πρωσοπικα ηθελα να βαλω λιγο χερι στον κουκο γιατι ηταν λιγο καφρος...χαχαχαkefalismos έγραψε:Παιδιά , να κάνω λίγο μια επισήμανση στους 3 σας. Άμα καθήσετε κ διαβάσετε το πόστ από την αρχή , το αποτέλεσμα στον αναγνώστη είναι τραγικό. Και αυτό γιατί καταρχήν σχεδόν όλα ειναι ΟΦ ΤΟΠΙΚ και καταδεύτερον , είναι σαν να διαβάζω μια συζήτηση που γίνεται απο κολλητάρια σε μπαράκι κατα τις 11 το βράδυ...Χαλαρώστε λίγο. Κρατήστε λίγο επίπεδο εδώ μεσα. Δεν γίνεται να μιλάμε εδώ όπως όταν είμαστε μόνοι μας έξω. Τα καινούργια μέλη τι θα πούνε? Ότι έγινε το Club για το χαβαλέ 3-4 ατόμων ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Όχι και λίγο.... Αυτά από κοντά μόνο. Είναι θέμα παρουσίασης του φορουμ μας.
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Εγώ παίδες με ένα ντεπόζιτο ξεκίνησα και γύρισα με λαμπάκι. Αλλα την πραγματικά μεγάλη οικονομία την έκανα στα διόδια. Κόστος διοδίων Αθήνα-Βόλο-Αθήνα....0 €...!!!! και όχι απο παρακαμτήριους. Απο την Εθνική κανονικά...
ο΄ποις θέλει να μάθει τι γίνεται....
- Κώδικας:
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
JOE COOL έγραψε:Εγώ παίδες με ένα ντεπόζιτο ξεκίνησα και γύρισα με λαμπάκι. Αλλα την πραγματικά μεγάλη οικονομία την έκανα στα διόδια. Κόστος διοδίων Αθήνα-Βόλο-Αθήνα....0 €...!!!! και όχι απο παρακαμτήριους. Απο την Εθνική κανονικά...
- Κώδικας:
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
Φιλε μου πολυ καλα εκανες και δεν πληρωσες τα διοδια.
Υ.Γ.τα live link να τα βαζεις μεσα σε code.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τι έχετε να πείτε για το pc μου.....????????
» Τι εχετε να πειτε για τις ζαντες μου?
» ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΟ!!!
» H ακριβότερη βενζίνη της Ευρώπης στην Ελλάδα
» βενζίνη απο ζάχαρη
» Τι εχετε να πειτε για τις ζαντες μου?
» ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΟ!!!
» H ακριβότερη βενζίνη της Ευρώπης στην Ελλάδα
» βενζίνη απο ζάχαρη
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης