Αθλητικα..!!
+14
Gangsta
borgiane
DJC BMW
stelios
koukos e36 coupe
nikos e46
chrisstavr
jimbo
Dreamcatcher
tsiggeE39
makinen
tzimakos
giorgos320d
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
18 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 11
Σελίδα 11 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Απ: Αθλητικα..!!
1ov παιζεις βρομικα, εβαλα 1 βιντεο κ εσυ εβαλες κ φοτο αμα βαλω κ εγω δεν με φτανουν ουτε 1000 σελιδες...2ον δεν ξεχναω μαλλον εσυ ξεχνας φιλε μου γιατι απο τα τοσα χρονια 5 φορες με κερδισες κ χερεσαι, στο τελος τις σεζων σε καθε χρονια ποτε δεν ησουν πανω απο μενα στην βαθμωλογια, ποτε δεν εχω πεσει β...παντα παιζω εξω, ειμαι η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που παντα οι ξενες ομαδες περνουν κ καπιον ελληνα παιχτη....κ η πρωτη ομαδα που επεξε το τεχνικο οφσαιτ το 88 κ μετα ακολουθησαν η κολοπετινιτσες!!!!!!!!! η ΑΕΚ εμαθε σε ολη την ελλαδα να παιζει σωστο κ τεχνικο ποδοσφαιρο....μαθε καλλα την ιστορια του ελλιηνικου ποδοσφαιρου κ μετα κανε ποστ.....κ ποιος σε ειπε οτι θελω να βλεπω τον Π@Π(Α)ΡΗ!!!! εχω κ αλλα να πω αλλα βαριεμαι να γραφω.........
ΥΓ.ΣΕ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
djcbmw26 έγραψε:1ov παιζεις βρομικα, εβαλα 1 βιντεο κ εσυ εβαλες κ φοτο αμα βαλω κ εγω δεν με φτανουν ουτε 1000 σελιδες...2ον δεν ξεχναω μαλλον εσυ ξεχνας φιλε μου γιατι απο τα τοσα χρονια 5 φορες με κερδισες κ χερεσαι, στο τελος τις σεζων σε καθε χρονια ποτε δεν ησουν πανω απο μενα στην βαθμωλογια, ποτε δεν εχω πεσει β...παντα παιζω εξω, ειμαι η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που παντα οι ξενες ομαδες περνουν κ καπιον ελληνα παιχτη....κ η πρωτη ομαδα που επεξε το τεχνικο οφσαιτ το 88 κ μετα ακολουθησαν η κολοπετινιτσες!!!!!!!!! η ΑΕΚ εμαθε σε ολη την ελλαδα να παιζει σωστο κ τεχνικο ποδοσφαιρο....μαθε καλλα την ιστορια του ελλιηνικου ποδοσφαιρου κ μετα κανε ποστ.....κ ποιος σε ειπε οτι θελω να βλεπω τον Π@Π(Α)ΡΗ!!!! εχω κ αλλα να πω αλλα βαριεμαι να γραφω.........
Δεν παιζω καθολου βρωμικα οπως λες.Ολα αυτα που λες ταιριαζουν πιο πολυ στα ανεκδοτα.χααχαχαχαχαχ.Αμα θελεις μην τα βλεπεις αυτα που βαζω.Ειναι δικο σου προβλημα.Δεν αναγκαζω κανεναν να κατι τιποτα!!!Τωρα αμα σπαζεσαι ειναι παλι δικο σου προβλημα.Και κατι τελευταιο.Μαθε πως η ιστορια ενος συλλογου δεν γραφετε μονο απο τον ενα τομεα αθληματος.π.χ. μονο ποδοσφαιρο η μονο το μπασκετ.Γιατι αμα θες να το παμε ετσι ο ΑΡΗΣ εφερε το μπασκετ στην Ελλαδα και τους τιτλους που εχει υπαρχουνε στο παλε.............
ok αν νομιζεις πως αυτα που λες ειναι ανεκδωτα καντο μεταφωρα στο αναλογο τοπικχαχαχαχα
δεν ασχωληθικα με κανενα αλλο αθλημα ποτε εκτως απο μπαλα κ δεν προκητε να ασχωλιθω...
γιαυτο κ μιλησα για μπαλα κ συγκεκριμενα εβαλες βιντεο για μπαλα κ οχι για το μπασκετ η κατι αλλο....αν εβαζες κατι αλλο δεν θα μηλουσα γιατι δεν ασχωλουμαι κ ουτε με ενδιαφερη αλλο αθλημα!!!!!! δεν τα βλεπω κ δεν ειπα οτι με αναγκασες να τα δω....κ ουτε σπαζωμαι εσυ χαλιεσαι γιατι ειμαστε καλυτεροι κ δεν το παραδεχεσαι!!!
ΥΓ. Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΑΡΕ ΤΗΛ.!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
δεν ασχωληθικα με κανενα αλλο αθλημα ποτε εκτως απο μπαλα κ δεν προκητε να ασχωλιθω...
γιαυτο κ μιλησα για μπαλα κ συγκεκριμενα εβαλες βιντεο για μπαλα κ οχι για το μπασκετ η κατι αλλο....αν εβαζες κατι αλλο δεν θα μηλουσα γιατι δεν ασχωλουμαι κ ουτε με ενδιαφερη αλλο αθλημα!!!!!! δεν τα βλεπω κ δεν ειπα οτι με αναγκασες να τα δω....κ ουτε σπαζωμαι εσυ χαλιεσαι γιατι ειμαστε καλυτεροι κ δεν το παραδεχεσαι!!!
ΥΓ. Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΑΡΕ ΤΗΛ.!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Το βλεπω που δεν ασχολεισαι και που δεν σπαζεσαι.Δεν προκειται να παραδεχτω φιλε μου κατι που δεν πιστευω.Θα σε επαιρνα τηλ για να μαθω αμα ηξερες καποια πραγματα και για την μπαλα και γενικα.Αλλα δεν σε παιρνω τηλ να ακουσω αερολογιες οπως αυτα που λες.Αν μπορουσα να μεταφερω ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ανεκδοτα θα τα μετεφερα στο αντιστοιχο τοπικ.Αμα θες μην βλεπεις αυτα που βαζω,δεν με νοιαζει.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αρκετα ασχοληθηκα,δεν δινω συνεχεια στο θεμα γιατι ξερω οτι αυτο θελεις απο εκει και περα πες οτι θελεις.........................................................................................................................................................................................................................................................................
Αρκετα ασχοληθηκα,δεν δινω συνεχεια στο θεμα γιατι ξερω οτι αυτο θελεις απο εκει και περα πες οτι θελεις.........................................................................................................................................................................................................................................................................
οκ τα λεμε....παντως η προσφορα ισχυει αμα θες παρε τηλ. να σε κανω δωρεαν μαθηματαΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Το βλεπω που δεν ασχολεισαι και που δεν σπαζεσαι.Δεν προκειται να παραδεχτω φιλε μου κατι που δεν πιστευω.Θα σε επαιρνα τηλ για να μαθω αμα ηξερες καποια πραγματα και για την μπαλα και γενικα.Αλλα δεν σε παιρνω τηλ να ακουσω αερολογιες οπως αυτα που λες.Αν μπορουσα να μεταφερω ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ανεκδοτα θα τα μετεφερα στο αντιστοιχο τοπικ.Αμα θες μην βλεπεις αυτα που βαζω,δεν με νοιαζει.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
djcbmw26 έγραψε:οκ τα λεμε....παντως η προσφορα ισχυει αμα θες παρε τηλ. να σε κανω δωρεαν μαθηματαΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Το βλεπω που δεν ασχολεισαι και που δεν σπαζεσαι.Δεν προκειται να παραδεχτω φιλε μου κατι που δεν πιστευω.Θα σε επαιρνα τηλ για να μαθω αμα ηξερες καποια πραγματα και για την μπαλα και γενικα.Αλλα δεν σε παιρνω τηλ να ακουσω αερολογιες οπως αυτα που λες.Αν μπορουσα να μεταφερω ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ανεκδοτα θα τα μετεφερα στο αντιστοιχο τοπικ.Αμα θες μην βλεπεις αυτα που βαζω,δεν με νοιαζει.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Εισαι λιγο μικρος εσυ για να με κανεις μαθηματα.............(και δεν εννοω στην ηλικια)
ΟΣΟΟΟΟΟΟ ΘΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΩΩΩΩΩΩ...................
Για αλλη μια φορα η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ εγγραψε ιστορια................
atletico 2-3 ΑΡΗΣ
Για αλλη μια φορα η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ εγγραψε ιστορια................
atletico 2-3 ΑΡΗΣ
Έγραψε ιστορία στην Μαδρίτη (2-3)
02/12/10 01:08
Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μία τεράστια νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μόλις στο 2΄ο Κόκε έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΡΗ παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Μενδρινού που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα. Η Ατλέτικο αντέδρασε και μέσα σε 15 λεπτά πήρε το προβάδισμα στο σκορ με δύο γκολ από τον Φορλάν στο 11 και τον Αγκουέρο στο 16΄. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τον ΑΡΗ να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, τον Λαζαρίδη να κερδίζει πέναλτι στο 52 και τον Κόκε να σκοράρει για δεύτερη φορά ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Ο ΑΡΗΣ από την μία κρατούσε την ισοπαλία, αλλά από την άλλη προσπαθούσε κι να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Στο 82 μετά από μία φάση διαρκείας αρχικά ο Ντε Χέα απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Τσέζαρεκ, αλλά στην εξέλιξη ο Λαζαρίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους 3000 εκπληκτικούς οπαδούς του ΑΡΗ στα ουράνια. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κράτησε τη νίκη και πλέον είναι ισόβαθμη με την Ατλέτικο. Με νίκη επί της Ρόζενμποργκ στις 16 Δεκεμβρίου θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Όπως κι να έχει όμως ο ΑΡΗΣ έγραψε ήδη ιστορία καθώς είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει επί ισπανικού εδάφους.
Ατλέτικο Μαδρίτης : Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Τιάγκο (84΄ Ραούλ Γκαρθία), Μάριο Σουάρεθ, Ρέγες, Σιμάο (73΄Τιέγκο Κόστα), Αγκουέρο, Φορλάν.
ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Χαβίτο, Μενδρινός (71΄ Καζναφέρης), Κόκε (76΄Πρίττας), Τσέζαρεκ (83΄ Ρουίζ).
Σελίδα 11 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Σελίδα 11 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης