Public opinion
+5
tsagio
jimbo
makinen
chrisstavr
mertz
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Public opinion
Οπως λεει και το θεμα... πηρα επιτελους την αποφαση να βαψω τις ζαντες μου... αλλα υπαρχει ενα "αλλα"
Γιατι διαλεξα αυτο το χρωμα?... Μου αρεσει... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εδειξε η ζαντα οπως περιμενα... και με λιγα λογια δεν μπορω να αποφασισω αν το θελω ή οχι...
Εχω βαψει μια ζαντα για την ωρα, και επειδη εχω γ@μηθει στο τριψιμο.... θα ηθελα να παρω μια κοινη γνωμη... εφοσον αρκετοι απο εσας ξερουν το αυτοκινητο μου δεν νομιζω να υπαρχει λογος να βαζω φωτογραφιες της ζαντας στην παλια εκδοση...
Περιμενω αποψεις - black or silver
Γιατι διαλεξα αυτο το χρωμα?... Μου αρεσει... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εδειξε η ζαντα οπως περιμενα... και με λιγα λογια δεν μπορω να αποφασισω αν το θελω ή οχι...
Εχω βαψει μια ζαντα για την ωρα, και επειδη εχω γ@μηθει στο τριψιμο.... θα ηθελα να παρω μια κοινη γνωμη... εφοσον αρκετοι απο εσας ξερουν το αυτοκινητο μου δεν νομιζω να υπαρχει λογος να βαζω φωτογραφιες της ζαντας στην παλια εκδοση...
Περιμενω αποψεις - black or silver
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
Απ: Public opinion
βασικα πλυνε το αυτοκινητο................
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
chrisstavr έγραψε:βασικα πλυνε το αυτοκινητο................
Βασικα ασχετο... για χρωμα ζαντας ειναι το opinion
mertz- Bmw Lover
-
Ετσι να δεις το ζορι να βαφεις ζαντα..!!Που να ηταν και πολυακτινη..!!!
Εγω νομιζω οτι δε σε χαλαει το χρωμα (εμενα μου αρεσει) αλλα το χαμηλωμα..!!
Επισης θα σου προτεινα να βαψεις φλας φαναρια μασκα μαυρα για να δεσει...
Εγω νομιζω οτι δε σε χαλαει το χρωμα (εμενα μου αρεσει) αλλα το χαμηλωμα..!!
Επισης θα σου προτεινα να βαψεις φλας φαναρια μασκα μαυρα για να δεσει...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Ετσι να δεις το ζορι να βαφεις ζαντα..!!Που να ηταν και πολυακτινη..!!!
Αν ηταν πολυακτινη θα ειχα ειδη αυτοκτονισει
Το χαμηλωμα οντως με χαλαει πολυ... αλλα δεν μπορω να κανω κατι τωρα μ'αυτο, οποτε συμβιβαζομαι...
Thanks, Νικο...
Π.Σ. Που ειναι αυτος ο Χρηστοσταυρος με την γκρινια του?...
mertz- Bmw Lover
-
φιλε μου με ολο το θαρρος, και σε παρακαλω μην με παρεξηγησεις, αλλα προσωπικα δεν μαρεσει.
ασημι ειναι καλυτερα πιστευω. δε νομιζω πως παει το μαυρο στην συγκεκριμενη ζαντα.
ασημι ειναι καλυτερα πιστευω. δε νομιζω πως παει το μαυρο στην συγκεκριμενη ζαντα.
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
φιλε μου θα συμφωνήσω και εγω με τον προλαλισαντα θα την προτιμούσα ασημι (κατα την ταπεινή μου άποψη παντα)
tsagio- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 62
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε 46 318 cabrio
Country :
Να πω τη γνώμη μου?
Λοιπόν μου αρεσει σε ασημί και μάλιστα ακόμα καλύτερα στο ασημί της Μ3 που είναι πιο Chrome.
Λοιπόν μου αρεσει σε ασημί και μάλιστα ακόμα καλύτερα στο ασημί της Μ3 που είναι πιο Chrome.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
mertz έγραψε:chrisstavr έγραψε:βασικα πλυνε το αυτοκινητο................
Βασικα ασχετο... για χρωμα ζαντας ειναι το opinion
δεν ειναι καθολου ασχετο........αν το πλυνεις θα δειξει ολο σαν συνολο πολυ πιο ωραιο!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Μαγκες ευχαριστω, για τις γνωμες... φυσικα και δεν παρεξηγουμαι... και εγω θα την προτιμουσα ασημη με μια προυποθεση... εαν εβρισκα το χρωμα που θα μου αρεζε... επειδη τις βαφω με σπρεϋ δεν βρηκα απλα ενα καλο ασημη χρωμα - το μονο που μπορεσε να μου προτεινει ο τυπος ηταν ενα ασημη απο αυτα που βαφουνε τα καγκελα σε κανα μπαλκονι - οτι να ναι ισα ισα να μην σκουριασουν...
....α ναι... επειδη βαριομουν και εκατσα εβαψα και δευτερη ζαντα, θα μεινουν μαυρες... ετοιμαστε πετρες
By the way.. αηω πιστευω οτι το μαυρο χρωμα σε ζαντα ειναι πολυ ωραιο... φυσικα την ζαντα που εχω δεν τη σωζει τπτ... με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαχτει, μεχρι τοτε 0 black
Ενα παραδειγμα μαυρης ζαντας... εγω το βρισκω τελειο το χρωμα... καποια στιγμη θα γινει κι αυτο )
....α ναι... επειδη βαριομουν και εκατσα εβαψα και δευτερη ζαντα, θα μεινουν μαυρες... ετοιμαστε πετρες
By the way.. αηω πιστευω οτι το μαυρο χρωμα σε ζαντα ειναι πολυ ωραιο... φυσικα την ζαντα που εχω δεν τη σωζει τπτ... με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαχτει, μεχρι τοτε 0 black
Ενα παραδειγμα μαυρης ζαντας... εγω το βρισκω τελειο το χρωμα... καποια στιγμη θα γινει κι αυτο )
mertz- Bmw Lover
-
Άποψη μου βεβαια, αλλά με ένα πλύσιμο, μαύρα φαναρια, και χαμηλωμα θα δείξει πολύ ωραία...
Αν εχεις σκοπό να τα κανεις τα παραπάνω θα είναι πολύ ωραία...δεν σε βιάζει βεβαια κανενας.....
Αν εχεις σκοπό να τα κανεις τα παραπάνω θα είναι πολύ ωραία...δεν σε βιάζει βεβαια κανενας.....
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
tsiggeE39 έγραψε:Άποψη μου βεβαια, αλλά με ένα πλύσιμο, μαύρα φαναρια, και χαμηλωμα θα δείξει πολύ ωραία...
αυτα και πολλα ακομα εχω σκοπο να κανω... αλλα να λογω τελων εχω παει αρκετα πισω Αυριο λεω να το πλυνω... εαν φυσικα δεν βαριεμαι... και βλεπουμε αν αξιζε τον κοπο ολο το θεμα
mertz- Bmw Lover
-
Πρωτηνω επιγωντος χαμηλομα, οσο για τη ζαντα εμενα μου αρεσει, εσυ Κωστα μαλον τη βαρεθηκες. Να εισαι συγουρος οτι με το χαμηλομα θα δηξει δηαφορετικα η ζαντα ενοητε πρως το καλυτερο. Μην αλαξεις ζαντες, πρωτη δουλεια σου να ειναι το χαμηλομα και μετα τα υπολιπα.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
συμφωνω και εγω...κανε πρωτα ενα χαμηλωματακι και θα δεις οτι τελικα ειναι ωραιο.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Ρε παιδια, το ξερω οτι θελω χαμηλωμα... και εγω πιστευω οτι θα δειξει πολυ καλυτερα αν γινει τελικα αυτο ) Θα γινει κι αυτο καποια στιγμη που θα παει...
mertz- Bmw Lover
-
Μπορεις να ξεκινησεις με τα οικονομικα βαψιματα...
Παιρνεις ενα σπρευ μαυρο διαφανες ειδικο απο χρωματοπολειο αυτοκινητων και ενα γυαλοχαρτο και κανεις τα φαναρια τα πισω κ τα φλας..
Παιρνεις ενα σπρευ μαυρο διαφανες ειδικο απο χρωματοπολειο αυτοκινητων και ενα γυαλοχαρτο και κανεις τα φαναρια τα πισω κ τα φλας..
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Μπορεις να ξεκινησεις με τα οικονομικα βαψιματα...
Οπα... αυτο το σημειο με ενδιαφερει ) και το εχω σκεφτει αυτο ηδη ) αυτο θα γινει αμεσως μετα τις ζαντες ) γυαλοχαρτο γιατι ομως? Θελουν τριψιμο και τα φαναρια???
mertz- Bmw Lover
-
Οτιδηποτε βαφεται θελει τριψιμο για να εχει προσφυση η βαφη...αλλιως θα ξεφλουδισει...
Τριψτα με ενα 1000αρι γυαλοχαρτο με νερο...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Οτιδηποτε βαφεται θελει τριψιμο για να εχει προσφυση η βαφη...αλλιως θα ξεφλουδισει...
Ok Thanks ) Θα το κανω ετσι )
mertz- Bmw Lover
-
Λοιπον... αλλη μια ερωτηση... προς κ. Μακινεν βασικα... αλλα οποιος αλλος γνωριζει ας μην διστασει να απαντησει
Εκανα μια μλκια... με το βερνικι συγκεκριμανα... η τελευταια ζαντα γυαλιζει πιο πολυ απο τις αλλες... και ηα ερωτηση ειναι... μπορω απλα να ξαναπερασω αλλο ενα χερι βερνικι τις αλλες ζαντες, αν οχι - τι κανουμε?
Εκανα μια μλκια... με το βερνικι συγκεκριμανα... η τελευταια ζαντα γυαλιζει πιο πολυ απο τις αλλες... και ηα ερωτηση ειναι... μπορω απλα να ξαναπερασω αλλο ενα χερι βερνικι τις αλλες ζαντες, αν οχι - τι κανουμε?
mertz- Bmw Lover
-
Λοιπον... τωρα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειωσα... α ναι... και ρο επλυνα φυσικα (κ-ε Chrisstavr ) ...εβγαλα και φωτο...
Εμενα προσωπικα μου αρεσε... ασχετα που ειμαι ασχετος στο θεμα βαψιματος και εκανα πολλες μλκιες, οι οποιες φαινονται μονο απο κοντα και αν θες να τις δεις...
Για πειτε μου γνωμες τωρα
Π.Σ. Θελω επιειγοντως χαμηλωμα....
Εμενα προσωπικα μου αρεσε... ασχετα που ειμαι ασχετος στο θεμα βαψιματος και εκανα πολλες μλκιες, οι οποιες φαινονται μονο απο κοντα και αν θες να τις δεις...
Για πειτε μου γνωμες τωρα
Π.Σ. Θελω επιειγοντως χαμηλωμα....
mertz- Bmw Lover
-
mertz έγραψε:makinen έγραψε:Οτιδηποτε βαφεται θελει τριψιμο για να εχει προσφυση η βαφη...αλλιως θα ξεφλουδισει...
Ok Thanks ) Θα το κανω ετσι )
Και με το γυαλί τι κάνουμε?
Πάλι τρίψιμο?
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
ε τωρα μαλιστα......παλι δικιο ειχα ρε γμτ!!!!!χεχεχε!!!!εμενα τωρα που το βλεπω και ολοκληρωμενο και πλυμενο μου φαινεται ωραιο!!!οχι πες και εσυ πλυμενο δεν φαινεται καλυτερα σαν συνολο?????πες μου και κατι ακομα, μηπως βλεπω και καινουργια λαστιχα????απιστευτο........................
Υ.Σ.: εχω βαρεθει να εχω παντα δικιο!!!!!χεχεχεχεχε
chrisstavr- Bmw Lover
-
chrisstavr έγραψε:ε τωρα μαλιστα......παλι δικιο ειχα ρε γμτ!!!!!χεχεχε!!!!εμενα τωρα που το βλεπω και ολοκληρωμενο και πλυμενο μου φαινεται ωραιο!!!οχι πες και εσυ πλυμενο δεν φαινεται καλυτερα σαν συνολο?????πες μου και κατι ακομα, μηπως βλεπω και καινουργια λαστιχα????απιστευτο........................
Ε ειπα να βαλω και λαστιχο... εδω στο ξεκινημα με ειχαν και τα ντατσουν, δεν ξεκινουσε το αυτοκινητο... αλλα δεν θα κρατησει πολυ....
Μαι μαι... ΠΑΝΤΑ (προσεξε) ΠΑΝΤΑ εχεις δικιο...
Ελπιζω να εμεινες ικανοποιημενος
mertz- Bmw Lover
-
E36-Hartge έγραψε:
Και με το γυαλί τι κάνουμε?
Πάλι τρίψιμο?
Καλα, το γυαλι που το βρηκες???? Τι εχεις σκοπο να βαψεις - το παρμπριζ?
mertz- Bmw Lover
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης