Νεος στο club
+8
erpeto
giorgos320d
mertz
kostas e46
makinen
koukos e36 coupe
tsiggeE39
stelios
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Νεος στο club
Εχουμε και εμεις συνάντηση....δείτε το ανάλογο thread...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
και απο εμενα Αρη, ετσι να ανεβενει η δυση, και εγω απο ευοσμο μερια θα τα πουμε και στη συναντηση μας.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καλως ηρθες Αρη.
erpeto- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Τόπος : kozani
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
και εγω μενω καμια 200αρια μετρα απο εσενα περιπου....στον αγιο κονσταντινο στον δρομο που ανεβενει
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
ναι κυκλοφορουσα καποτε εκει...το εχω κοψει πλεον....αλλα περναω απο εξω που και που.... αν ειναι την μερα τις συναντισεις εμεις απο δυτικα να συναντιθουμε καπου να παμε ολοι μαζι στο π3
-
κανενα προβλημα.....τι ωρα ?ακουτε οσοι ειναι απο δυτικη μερια 8:30 να ειστε ολοι εκει!!!!
8:45 ξεκιναμε για π3......
8:45 ξεκιναμε για π3......
-
και απο ΄μενα
nikos e46- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Τόπος : kilkis
Μοντέλο BMW : e46 coupe
Country :
Δεν ηξερα που να το βαλω σαν θεμα, αν υπαρχει καποιο λαθος ας το διορθωσεται!!!
Θυμαμαι την μερα που γραφτηκα στο club σαν χθες μου φαινεται!!!! Δυστυχως παιδια ηρθε η ωρα να σας αφησω!!! Περασα υπεροχα μαζι σας και μην νομιζετε οτι θα χαθουμε, θα μαθαινω νεα σας!!! Δυστυχως η ζηλια, το ματι, και οτι λιγο ακομα θα με πουν και κλεφτη στην δουλεια, θα ηθελα να σβησετε οτι εχει σχεση με εμενα εδω στο club και στο facebook!!! Δυστυχως οι ρουφιανοι ειναι πολλοι και δεν θελω πλεον να μοιραζομαι τιποτα και με κανεναν! Σας ευχαριστω ολους!!!!!!!! Γεια σας παιδια!!!!
Θυμαμαι την μερα που γραφτηκα στο club σαν χθες μου φαινεται!!!! Δυστυχως παιδια ηρθε η ωρα να σας αφησω!!! Περασα υπεροχα μαζι σας και μην νομιζετε οτι θα χαθουμε, θα μαθαινω νεα σας!!! Δυστυχως η ζηλια, το ματι, και οτι λιγο ακομα θα με πουν και κλεφτη στην δουλεια, θα ηθελα να σβησετε οτι εχει σχεση με εμενα εδω στο club και στο facebook!!! Δυστυχως οι ρουφιανοι ειναι πολλοι και δεν θελω πλεον να μοιραζομαι τιποτα και με κανεναν! Σας ευχαριστω ολους!!!!!!!! Γεια σας παιδια!!!!
????????- Επισκέπτης
λυπαμε πολυ φιλε αρη κανα 2 φορες μιλησαμε γιαυτο το θεμα...τελικα εγηνε αυτο που ελεγες ε?
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
aris έγραψε:Δεν ηξερα που να το βαλω σαν θεμα, αν υπαρχει καποιο λαθος ας το διορθωσεται!!!
Παιδια αν ειναι ευκολο να διαγραφω απο το site οσο πιο γρηγορα γινεται!!!! Ευχαριστω!!!!!
????????- Επισκέπτης
φιλε μου αρη εστηλα sms στο κινιτο του admin για να ενημερωθη αμεσα κ να σε διαγραψει γρηγορα οπως ειπες ελπιζω να εχεις εσειο τελος...αν θες στηλε σε pm to κινιτο σου να τα λεμε.......aris έγραψε:aris έγραψε:Δεν ηξερα που να το βαλω σαν θεμα, αν υπαρχει καποιο λαθος ας το διορθωσεται!!!
Παιδια αν ειναι ευκολο να διαγραφω απο το site οσο πιο γρηγορα γινεται!!!! Ευχαριστω!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB
» την καλημερα μου και απο μενα!! νεος στο club..."θοδωρης" εχω ενα Ε 46 coupe facelift......
» Νεος
» ΝΕΟΣ!!!!!!!!!!
» Club: Hellenic Mazdaspeed Club
» την καλημερα μου και απο μενα!! νεος στο club..."θοδωρης" εχω ενα Ε 46 coupe facelift......
» Νεος
» ΝΕΟΣ!!!!!!!!!!
» Club: Hellenic Mazdaspeed Club
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης