Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ....

+7
mertz
aris super 3
erpeto
makinen
tsiggeE39
giorgos320d
koukos e36 coupe
11 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.... Empty ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ....

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Δευ Σεπ 14, 2009 11:20 pm

παιδια ενα εχω να πω.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????δεν γινεται ο καθε κολοκανγκουρας μηχανοβιος να πηγενει στην αντιθετη λοριδα και εμεις να φοβομαστε να μην τους πατισουμε.........
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ στριβω μετα την ποδηλατουπολη για να ανεβω πανω για σεντεφο(πανοραμα)και στα ξαφνικα βλεπω μπροστα μου καμια 4 5 μηχανακια στην αντιθετη λοριδα και με διαχορισικη λοριδα παρακαλω....ας ειχα και 60 χιλιομετρα μεσα και πολλα λεω......και για να μην τα πατισω τα τσογλανακια κοβω το τιμονι αλλα επιδη ειταν βρεγμενα κατο φευγει το αμαξι και ανεβαινω ενα πεζοδρομιο και απο εκει στην σινεχεια παω και πεφτω πανω σε ενα τιχακι 1 μετρο....ειδον αδορων παλικαρια μου η ζημια που επαθε το αμαξι επιδη ειταν χαμηλο...αλλα τα τσογλανακια λιγη ανθρωπια πανω τους δεν ειχαν να σταματησουν να δουν οτι ειμαι ΚΑΛΑ?????????δεν θα τους ετρωγα,....... τεσπα τι να κανουμε αφου δεν παθαμε τιποτα παλι καλα αλλα και παλι χωρις να φταιω εγω παλι θα πληρωσω ενα καρο λευτα για να το κανω γιατι δεν αξηζει να το πουλισω......το πιο φρικιαστικο σε ολοι την ιστορια ειναι οτι εφυγε η μπροστα η ροδα και το αμαξι κρεμασε κατο στιν ασφαλτο αλλα και παλι αφου δεν επαθα τιποτα καλα ειναι...εχουμε και λεμε
ΖΗΜΙΕΣ=
ΕΞΩΤΕΡΗΚΑ=
1=1 ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΙΡΑ Μ-PACK
2=1 ΦΤΕΡΟ
3=ΛΑΜΑΡΙΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ
4=1 ΦΛΑΣΑΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
5=ΙΣΙΩΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ 3 ΖΑΝΤΕΣ
6=2 ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ
7=1 ΠΛΑΙΝΟ ΜΑΣΠΙΕ M-PACK

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ
1=1 ΨΥΓΕΙΟ ΜΥΧΑΝΗΣ
2=1ΨΥΓΕΙΟ AIR CONDITION
3=3 ΨΑΛΙΔΙΑ
4=2 ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΙΜΙΜΠΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
5=2 ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΑΝΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ....
6=2 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΘΩΛΟ
7=4 ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 2 ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΣΚΑΣΑΝ
8=ΙΜΙΑΞΟΝΙΑ
9=ΓΕΦΥΡΑ ΠΙΣΩ
10=ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ 2 ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΡΕΣ....

Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 3300....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ.....

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΧΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ....

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.... P14090911570001

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.... P14090911570002
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.... Empty Απ: ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ....

Δημοσίευση από giorgos320d Δευ Σεπ 14, 2009 11:28 pm

Γραψε τιμες στα ανταλακτικα να ξερουμε, μηπως τα βρουμε πιο φτυνα.
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country : ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.... Greecexs1

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.... Empty Απ: ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ....

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Δευ Σεπ 14, 2009 11:31 pm

ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΩΣ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΓΩΡΑΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από tsiggeE39 Τρι Σεπ 15, 2009 12:23 am

Καταρχήν ευυχώς δεν έπαθες τπτ...Δεύτερων, φτιάξτο, και μετά να προσέχεις πιο πολύ...
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39

Δημοσίευση από makinen Τρι Σεπ 15, 2009 10:42 am

Περαστικα αγορι μου...Εσυ να'σαι καλα και ολα τα αλλα ας καουν, μη σε νοιαζει...Ξερω οτι το αυτο που σε καιει πιο πολυ τωρα ειναι το γιατι σε μενα γμτ...!!Αλλα ετσι ειναι οι δρομοι εξω...Δυστυχως...Αντε υπομονη και να μην ξαναγινει...!!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Τρι Σεπ 15, 2009 1:15 pm

thx παιδια....... και νικο πιστεψε με το εχω πει απειρες φορες γιατι σε εμενα ολα αυτα συνεχεια και συνεχεια...για ενα κολοαμαξι δουλευουμε απο οτι μου φενεται........
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από erpeto Τρι Σεπ 15, 2009 2:16 pm

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ¨ΣΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
erpeto
erpeto
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Τόπος : kozani
Μοντέλο BMW : e36 cabrio

Δημοσίευση από aris super 3 Τρι Σεπ 15, 2009 7:52 pm

φιλε μου εμεις τα ειπαμε πριν λιγο καιρο.... ατυχια μεγαλη , οπως σου ειπα εσυ να εισαι καλα και ολα γινονται απλα οταν το φτιαξεις ,περισσοτερο προσωχη στους δρομους και βαλε και κανενα ματακι ... ελπιζω να το φτιαξεις γρηγορα και να τα πουμε απο κοντα.
aris super 3
aris super 3
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 157
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : 320d

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Τρι Σεπ 15, 2009 9:04 pm

στελιο εμεις θα τα πουμε και απο κοντα...........

μετα απο δικους μου ανταλακτικατζιδες η τιμη παλικαρια μου κατεβεικε στα 2480 περιπου...ειναι σχεδον 1000 ευρω κατο..ευχαριστω ΠΟΛΛΗ ολα τα παιδια απο το BMWCLUBMAKEDONIA αυτο και τους FANATICS για την πολυτιμη βοηθεια τους........
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από mertz Τρι Σεπ 15, 2009 11:36 pm

Καλα ρε Κουκο... Παλι?!!!!

Δεν τα λεγαμε την προηγουμενη φορα?... Πατα τα τα κ@ρ$ιολια...

Τελος παντων.... σημασια εχει το οτι εσυ εισαι καλα, και το αμαξι φτιαχνεται
mertz
mertz
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34

Δημοσίευση από kefalismos Τετ Σεπ 16, 2009 1:01 am

mertz έγραψε:Καλα ρε Κουκο... Παλι?!!!!

Δεν τα λεγαμε την προηγουμενη φορα?... Πατα τα τα κ@ρ$ιολια...

Τελος παντων.... σημασια εχει το οτι εσυ εισαι καλα, και το αμαξι φτιαχνεται

Συμφωνώ απόλυτα κ εγώ , εγώ θα τους κάρφωνα πολύ άνετα ( αφου ήταν στη λορίδα μου ) αν δε μπορούσα να τους αποφύγω αλλιώς... thimomenos

Τα ανταλακτικά στα πληρώνει o χορηγός της KOYKOS RACING από ότι άκουσα , ισχύει? :adsc:
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Δημοσίευση από jimbo Τετ Σεπ 16, 2009 1:06 am

τι λετε βρε παιδια, τι πατηστε τους... πραγματικα, θα το εκανε κανεις αυτο? δεν ειναι αυτοκινητα.
και πες οτι δε σε νοιαζει να τρεχεις μετα.
τις τυψεις που τις βαζετε?
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible

Δημοσίευση από mertz Τετ Σεπ 16, 2009 1:46 am

jimbo έγραψε:τι λετε βρε παιδια, τι πατηστε τους... πραγματικα, θα το εκανε κανεις αυτο? δεν ειναι αυτοκινητα.

και αν στο πεζοδρομιο που εφυγε ο κουκος ειχε κοσμο? Ποιον θα πατουσες εσυ - τον μ@λ@κα που θεωρει οτι μπορει να κανει οτι θελει στο δρομο και δεν λογαριζει τιποτα ή τον πεζο που δεν φταιει σε τιποτα?
ΝΑΙ, θα τον πατουσα τον μ@λ@κα και ΝΑΙ ΔΕΝ θα ειχα τυψεις, γιατι εχω δει πολλα... και ορισμενοι μηχανιβιοι το εχουν παραχεσει το θεμα τις ασφαλειας στο δρομο...
mertz
mertz
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Τετ Σεπ 16, 2009 11:23 am

MERTZ ΤΑ λοιπηθικα τα παιδια ρε συ γιατι ειταν δεν ειταν 18 19 χρωνον...πιστεψε με αν τα χτιπουσα με μετοπικη σιγουρα το ατηχυμα θα ειταν γερο....αλλα τι να κανουμε το μονο που σκευτομε και τρελενομε ειναι το ΓΙΑΤΙΙΙΙ σε εμενα για δευτερη φορα ρε πουστι μου......
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από jimbo Τετ Σεπ 16, 2009 4:35 pm

mertz έγραψε:
jimbo έγραψε:τι λετε βρε παιδια, τι πατηστε τους... πραγματικα, θα το εκανε κανεις αυτο? δεν ειναι αυτοκινητα.

και αν στο πεζοδρομιο που εφυγε ο κουκος ειχε κοσμο? Ποιον θα πατουσες εσυ - τον μ@λ@κα που θεωρει οτι μπορει να κανει οτι θελει στο δρομο και δεν λογαριζει τιποτα ή τον πεζο που δεν φταιει σε τιποτα?
ΝΑΙ, θα τον πατουσα τον μ@λ@κα και ΝΑΙ ΔΕΝ θα ειχα τυψεις, γιατι εχω δει πολλα... και ορισμενοι μηχανιβιοι το εχουν παραχεσει το θεμα τις ασφαλειας στο δρομο...
ετσι ναι! ζυγιζεις τα πραγματα. αν ηταν οπως λες, ναι χωρις δευτερη σκεψη, πανω στα μαλακισμενα θα επεφτα. αν υπηρχε ομως κατι κενο, θα το εριχνα αλλου.
οπως ακριβως εκανε και δημητρης!
συμφωνω 100% μαζι σου πως το εχουν παραχεσει. παρολα αυτα, δεν ειναι κρεατα. ανθρωποι ειναι, και καποια μανα θα εκλαιγε.
τωρα θα μου πεις πως ετσι οπως πανε, καποια στιγμη θα την παθουν! σχεδον σιγουρο.
αν ηταν στο χερι σου ομως, δεν θα προσπαθουσες να το αποφυγεις?
και δυστυχως δεν μιλαω εκ του ασφαλους. πριν 3 χρονια, με το κορολλα του πατερα μου, ημουν μεσημεριατικα βουλιαγμενη για ΒΟΛΤΑ.
δεν εκανα τιποτα. και στην μεθεπομενη στροφη απο τις τρυπες του καραμανλη, ΠΡΟΣ τα λιμανακια, σκαει ενα σαξοραλλο, του εχουν φυγει τα μουτρα, και ερχετε καρφωμενος πανω μου, με καμια 100++ χιλιομετρα.
πηγα και τ εριξα στα βραχια, φανταζεσαι μετοπικη με 120 αυτος, και 60 εγω τι θα γινοταν? αλοιφη και οι δυο.
και το κωλοπαιδι του κερατα, σηκωνεται και φευγει κατευθειαν...
αποτελεσμα? 1000Ε ζημια το κορολλα. τπτ αυτος.
τι θα επρεπε δηλαδηνα κανω? να πω οχι, αυτς εκανε τη μαλακια, και να σκασω πανω του?
σε παρακαλω μην με παρεξηγησεις, γιατι ειλικρινα δεν μιλαω καυστικα!
απλα κουβεντα κανουμε! Smile
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible

Δημοσίευση από kefalismos Πεμ Σεπ 17, 2009 2:39 pm

Εγώ πάλι συμφωνώ με το mertz 100% ... :d:
Σε μερικά θέματα είμαι πολύ σκληρός , εκεί που έχω δίκιο. Όταν κάποιος βγαίνει στο δρόμο κ κάνει αυτά που μας περιέγραψε ο κούκος , συγγνώμη που το λέω , αλλά σε τέτοια περίπτωση είναι ΚΡΕΑΣ για μένα.
Όσο αφόρά την περίπτωση με το corola που αναφέρεις , εννοείται ότι έκανες καλά που το έριξες αλλού. Αλλά όπως είπες κ εσύ ο ίδιος, το κάνεις γιατί ξέρεις ότι αν τρακάρεις μετωπικά τελείωσες. Στην περίπτωση όμως με το μηχανάκι , ο άλλος τελείωσε , όχι εσύ που είσαι μέσα στην κούρσα. Οπότε αφού εγώ θα βγώ μια χαρά , ΝΑΙ θα πάω πάνω του από το να το ρίξω σε κανά τοίχο κ μάλιστα εγώ θα τον τρέξω μετά να με πληρώσει κ όλας , όχι αυτός.
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από panose30 Παρ Σεπ 18, 2009 6:32 pm

α ρε κουκο στενοχωρηθηκα τωρα ρε φιλε που το ειδα!!δεν πειραζει εσυ να σαι καλα και τα σιδερα φτιαχνονται
panose30
panose30
New Member
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 42

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Σαβ Σεπ 19, 2009 10:41 am

ΛΟΙΠΟΝ παλικαρια μου εχουμε και λεμε...απο οτι ξερεται πεσαμε παρα πολλη στην τιμη τον ανταλακτηκων οποτε θα σας κανω μια αναλυτικοτατη παρουσιαση..εχουμε και λεμε

ψυγειο νερου (μεταχ.)=100
ψυγειο air cond. (μεταχ.)=100
2 ψαλιδια μπροστα ολοκληρα με τα ακρα τους (μεταχ.)=230
ακρομπαρα ημιμπαρα (καιν.)=60
ιμιαξόνια (μεταχ.)=60
αναρτησεις (μεταχ.)=100
γεφυρες μαζι με τις κοντρες (μεταχ.)=50
ψαλιδι πισω αριστερο (μεταχ.)=150
βασεις μυχανης (μεταχ.)=30
προβολακια (μεταχ.)=50
τελαρο βεντιλατερ (καιν.)=50
θολοι μπροστα μαζι με τα τριγονακια (μεταχ.)=50
προφηλακτιρας μπροστα m-pack γνησιος (καιν.)=280
φλασακια μαυρα cristal (καιν.)=40
φρυδακια φαναριων (καιν.)=20
αριστερο φτερο (καιν.)=55
2 ζαντες μπροστα (μεταχ.)=210

τα ανταλακτικα εχουν 1585 ευρω
ο μαστορας θελει 1300 για μυχανικο βαφεα και λαμαρινα (στην τιμη ειναι και ενα μικρο σερβις λαδια και τετοια....)

δυστιχως στο προγραμμα δεν ειταν η ζαντες αλλα τελικα δεν φτιαχνοντε οποτε ανεβεικε και το ποσο....

αν πηγαινα ετσι σαν αγνωστος θα μου εβγενε η ζημια περιπου στα 3700 με 4000 ευρω.....

αυτα λοιπον....ο λαμαρινας εχει ξεκινησει την λαμαρινοδουλεια..... και σημερα θα του παω ολα τα ανταλακτικα και απο δευτερα μετραω 10 με 15 εργασιμες για να αμοληση η βασσιλισα μου παλι της ροδες της στους δρομους.....και φυσικα παντα με το πλαι αλλα με προσοχη
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από kefalismos Σαβ Σεπ 19, 2009 7:16 pm

Ρε κούκο , τώρα πως θα είναι το αμαξι , άλλες ζάντες μπροστά άλλες πίσω?
Θα πάρεις καμια καινούργια 4άδα αργότερα πως το κόβεις?
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Σαβ Σεπ 19, 2009 10:26 pm

οχι αγορι ζαντες βρηκα 2 μεταχειρησμενες ιδιες στα 210 ευρω....... θα μηνω με αυτες κανενα διμηνο και μετα θα παρω αλλες μαζι με λαστιχα γιατι δεν πεζει μια τωρα
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από laantonios Κυρ Σεπ 20, 2009 9:27 am

αγορίνα δεν πειράζει, είσαι γερός και νέος με όρεξη, φτιάξτο και να μη σου ξανατύχει!!
laantonios
laantonios
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 151
Τόπος : Veria City
Μοντέλο BMW : e36 3.18 is coupe

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα