επικινδυνη οδηγηση
+2
makinen
george316
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
επικινδυνη οδηγηση
επειδη το τελαυταιο καιρο βρισκομαι συνεχεια στους δρομους,ειτε για τη δουλεια,ειτε για τη διασκεδαση αντιληφθηκα καποια ασχημα πραγματα..
ειμαιστε κακιστοι οδηγοι...
προσπαθωντας να μην υπερβαλλω θα πω οτι απο τους 100 οι 70 τουλαχιστο δε ξερου να οδηγαν.απο τους 100 επισης οι 60 τουλαχιστο ειναι επικυνδινοι οδηγοι και θετουν σε μεγαλο κινδυο τη ασφαλεια τους αλλα και την ασφαλεια των αλλων οδηγων.
πολλα τα παραδειγματα που ειδα με τα ματια μου.τελευταιο ειναι οτι γυρνουσα με τους γονεις μου απο το χωριο τη κυριακη το βραδυ.αρα καταλαβαινετε οτι δεν εκανα καμμια απολυτως ταρζανια.αφου ειχα και τους γονεις μεσα.(ο πατερασ 50ρης για να καταλαβεται κατασταση.δεν ειανι 90 χρονων να μη καταλαβαινει)
η εγνατια οδοσ φορτομενη με παρα πολλα αυτοκινητα.χωρις μποτιλιαρισμα βεβαια αλλα με πολλα αυτοκινητα.
επι 30 περιπου χιλιομετρα ενας με ενα λεον με εχει κολλησει και εννοω ασχημα δεν εβλεπα τα φωτα του απο το καθρεπτη και ειχε την απαιτηση να κανω στην ακρη.τη στιγμη που μπροστα μας υπηρχαν αλλα 500 αυτοκινητα.
αντε και εκανα.παραπανω απο 30 μετρα δε θα εκανε.θα σταματουσ επαλι και ουτο καθεξης.η δεξια λωριδα τιγκα σε αυτους που πηγαινουν πιο σιγα και προσπαθουσαν αν αποφυγουν τους αλλους μ...ες που νομιζουν οτι αν καβαλησουν τη λωριδα ασφαλειας και πηγαινουν με 40 ειναι σωστοι.
καλο ειναι να βαζουμε αεροτομες απλωστρες,ζαντες 39 ιντσων και φιμε που πιο μαυρο δεν εχει.
καλο ειναι να εχουμε ανα αμαξι με 9315 αλογα και φρενα με 59,6 πιστονια.
ομως πρωτα απο ολα πρεπει να μαθουμε να οδηγαμε σωστα και σοβαρα.
ειμαιστε κακιστοι οδηγοι...
προσπαθωντας να μην υπερβαλλω θα πω οτι απο τους 100 οι 70 τουλαχιστο δε ξερου να οδηγαν.απο τους 100 επισης οι 60 τουλαχιστο ειναι επικυνδινοι οδηγοι και θετουν σε μεγαλο κινδυο τη ασφαλεια τους αλλα και την ασφαλεια των αλλων οδηγων.
πολλα τα παραδειγματα που ειδα με τα ματια μου.τελευταιο ειναι οτι γυρνουσα με τους γονεις μου απο το χωριο τη κυριακη το βραδυ.αρα καταλαβαινετε οτι δεν εκανα καμμια απολυτως ταρζανια.αφου ειχα και τους γονεις μεσα.(ο πατερασ 50ρης για να καταλαβεται κατασταση.δεν ειανι 90 χρονων να μη καταλαβαινει)
η εγνατια οδοσ φορτομενη με παρα πολλα αυτοκινητα.χωρις μποτιλιαρισμα βεβαια αλλα με πολλα αυτοκινητα.
επι 30 περιπου χιλιομετρα ενας με ενα λεον με εχει κολλησει και εννοω ασχημα δεν εβλεπα τα φωτα του απο το καθρεπτη και ειχε την απαιτηση να κανω στην ακρη.τη στιγμη που μπροστα μας υπηρχαν αλλα 500 αυτοκινητα.
αντε και εκανα.παραπανω απο 30 μετρα δε θα εκανε.θα σταματουσ επαλι και ουτο καθεξης.η δεξια λωριδα τιγκα σε αυτους που πηγαινουν πιο σιγα και προσπαθουσαν αν αποφυγουν τους αλλους μ...ες που νομιζουν οτι αν καβαλησουν τη λωριδα ασφαλειας και πηγαινουν με 40 ειναι σωστοι.
καλο ειναι να βαζουμε αεροτομες απλωστρες,ζαντες 39 ιντσων και φιμε που πιο μαυρο δεν εχει.
καλο ειναι να εχουμε ανα αμαξι με 9315 αλογα και φρενα με 59,6 πιστονια.
ομως πρωτα απο ολα πρεπει να μαθουμε να οδηγαμε σωστα και σοβαρα.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Απ: επικινδυνη οδηγηση
Οταν φιλε μου ο καθεις οδηγαει ενα αμαξι 10 φορες και μετα πληρωνει κιολας για να παρει το διπλωμα χωρις να ξερει βασικα πραγματα τι περιμενεις....Επισης οταν οι πιο πολυ βγαινουν στο δρομο και την κρεμανε απο το παραθυρο να φαινεται ποσο μεγαλη την εχουν παλι τι περιμενεις....Οταν ομως ερθει η ωρα και φτασουν κοντα στο θανατο και συνειδητοποιησουν τι εκανα τοσο καιρο και ποσες φορες θα μπορουσαν να εχουν σκοτωθει συμορφωνονται...Μια βδομαδα μεσα στο συνεργειο αρκει για να δει κανεις τη φρικη που μπορει να προκαλεσει η απερισκεψια στην οδηγηση...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Για τους παραπανω λογους οταν βγενετε στο δρομο να προσεχετε περησωτερω ολους τους αλλους οδηγους που θα ειναι ετοιμοι να προξενησουν ατυχημα, για να μην προξενησουν.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Οπως λεει και συχνα ο πατερας μου...Αν ηθελα να τρακαρω και να εχω και δικιο θα μπορουσα καθε λιγο...αλλα δεν εχει νοημα...πχ πλησιαζεις σε διασταυρωση σε μικρα στενα και εχεις προτεραιοτητα..το ρισκαρεις να περασεις ετσι αερα..??οχι βεβαια γιατι σιγα μη ξερει ο αλλος ποιος εχει προτεραιοτητα..σταματας κοιτας 1 δευτερολεπτο και γλυτωνεις..
makinen- Bmw Addict
-
παιδια, δυστυχως εχετε δικιο σε οτι λετε...
ξεχναμε ομως και εμεις ωρες ωρες πως οδηγαμε, ποιος απο μας δεν εχει βγει σε πλατεια, και να την περνει ολη με το πλαι, ποιος δεν εχει φυγει πλακωμενος απο το φαναρι, με το saxorallaki διπλα ή ότι να ναι να κανει το ιδιο?
και ρωταω εγω τωρα, εστω και με 20 να ειμαστε πανω στη μπαντα στην πλατεια, αν πεσει μια μπαλα, και βγει τρεχοντας ενα παιδακι, θα προλαβουμε να σταματησουμε? ουτε να ισιωσουμε δεν θα προλαβουμε, οχι να φρεναρουμε...
για να λεμε ομως και το σωστο,
το καλο ειναι πως τα τελευταια χρονια, η οδηγικη παιδεια του ελληνα εχει στρωσει κατα πολυ...
ξεχναμε ομως και εμεις ωρες ωρες πως οδηγαμε, ποιος απο μας δεν εχει βγει σε πλατεια, και να την περνει ολη με το πλαι, ποιος δεν εχει φυγει πλακωμενος απο το φαναρι, με το saxorallaki διπλα ή ότι να ναι να κανει το ιδιο?
και ρωταω εγω τωρα, εστω και με 20 να ειμαστε πανω στη μπαντα στην πλατεια, αν πεσει μια μπαλα, και βγει τρεχοντας ενα παιδακι, θα προλαβουμε να σταματησουμε? ουτε να ισιωσουμε δεν θα προλαβουμε, οχι να φρεναρουμε...
για να λεμε ομως και το σωστο,
το καλο ειναι πως τα τελευταια χρονια, η οδηγικη παιδεια του ελληνα εχει στρωσει κατα πολυ...
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Σε αυτο θελω να πιστευω οτι εχουν οφελησει κατα πολυ τα διαφορα κλαμπ που εχουν δημιουργηθει τοσα χρονια και προσφερουν γνωσεις και αποψεις...
makinen- Bmw Addict
-
εγω διαφωνω σε αυτο.τα κλαμπ των αυτοκινητων παραλληλα πορωνουν και τον απειρο οδηγο με αποτελεσμα βλεποντας κατι που ομολογουμενως δε γνωριζει αν ειναι δυσκολο και ποσο δυσκολο ειναι,προσπαθει να το κανει και αυτος.
παραδειγμα εγω.δε φημιζομαι για τις extreme οδηγικες μου εμεπιριες.ομως ειμαι χρονια οδηγος με πολυ παραπανω χιλιομετρα στο κοντερ μου απο το μεσο ορο και μαλιστα σε αντιξοεςσυνθηκες,βραδυ με βροχες χιονια,ταξιδια λογω της δουλειας κλπ.
παρολα αυτα βλεποντας καποιους στο κλαμπ,ε ενταξει ξερουμε ποιους ,εγω φανταστηκα οτι ειναι πιο ευκολο.βεβαια αυτο πουκανουμε εμεις δηλαδη που καινε τα λαστιχα σε ενα αδειο παρκινγκ ειναι πολυ ασφαλες.το πολυ πολυ να σπασω το αμαξι μου.
αυτο ομως δε βρισκω σωστο να το κανω σε δημοσιο δρομο με αλλα αυτοκινητα.ναι συμφωνων οτι ολοι ξεκινησαμε μαλιοκουβαρα σε φαναρι,ολοι καναμε χωσιδια,ολοι πηγαμε κολοφεραντζα το μπροστινο για να μας ανοιξει δρομο.
δεν ειναι ομως σωστο.οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα
παραδειγμα εγω.δε φημιζομαι για τις extreme οδηγικες μου εμεπιριες.ομως ειμαι χρονια οδηγος με πολυ παραπανω χιλιομετρα στο κοντερ μου απο το μεσο ορο και μαλιστα σε αντιξοεςσυνθηκες,βραδυ με βροχες χιονια,ταξιδια λογω της δουλειας κλπ.
παρολα αυτα βλεποντας καποιους στο κλαμπ,ε ενταξει ξερουμε ποιους ,εγω φανταστηκα οτι ειναι πιο ευκολο.βεβαια αυτο πουκανουμε εμεις δηλαδη που καινε τα λαστιχα σε ενα αδειο παρκινγκ ειναι πολυ ασφαλες.το πολυ πολυ να σπασω το αμαξι μου.
αυτο ομως δε βρισκω σωστο να το κανω σε δημοσιο δρομο με αλλα αυτοκινητα.ναι συμφωνων οτι ολοι ξεκινησαμε μαλιοκουβαρα σε φαναρι,ολοι καναμε χωσιδια,ολοι πηγαμε κολοφεραντζα το μπροστινο για να μας ανοιξει δρομο.
george316- Bmw Addict
-
ΕΕΕ μη μου πεις οτι σε χαλασαμε??? αλλα και σενα απο οτι καταλαβα απο το ηφος σου σου αρεσε και το δοκημασες και εσυ!!!george316 έγραψε:εγω διαφωνω σε αυτο.τα κλαμπ των αυτοκινητων παραλληλα πορωνουν και τον απειρο οδηγο με αποτελεσμα βλεποντας κατι που ομολογουμενως δε γνωριζει αν ειναι δυσκολο και ποσο δυσκολο ειναι,προσπαθει να το κανει και αυτος.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
αλοιμονο αν ελεγα οτι με χαλασε.γιωργο μεγαλα "παιδια "ειμαστε.( και μεταξυ μας ειμαστε και απο τους πιο μεγαλους ηλικιακα στο κλαμπ).αν δεν ηθελα δε θα το εκανα ετσι?
george316- Bmw Addict
-
Το θεμα δεν ειναι το τι κανει ο καθενας αλλα ποτε και που το κανει....Εγω πχ περσυ κατεβαινα καθε σκ στη Βελικα, Αγιοκαμπο κτλ παραλια λαρισας...Ξεκινουσα απο εδω 8 το πρωι εκανα την εθνικη με 110 χαλαρα (ειναι και βαρετη ευθεια)... καμια ωριτσα μεχρι να φτασω στο ποταμι πριν τα τεμπη δλδ και εκει εκανα αριστερα για να βγω θαλασσα (κοκκινο νερο κτλ)...η διαδρομη βουνησια απιστευτη και συνηθως αδεια...Εεεε το αμαξι το πηγαινα αερα πατερα και ημουν μονιμως στη μεση του οδοστρωματος για να μπαινω στις στροφες...Αυτο το σκ ομως ειχε και καποια αλλα αμαξια αφου ξεκινησα 12μμ....Εκατσα στα αυγα μου και εγω και δεν εκανα τπτ...δεν προσπαθησα να τους προσπερασω ολους για να ειμαι μονος στο δρομο...
makinen- Bmw Addict
-
σωστος
george316- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Το θεμα δεν ειναι το τι κανει ο καθενας αλλα ποτε και που το κανει....Εγω πχ περσυ κατεβαινα καθε σκ στη Βελικα, Αγιοκαμπο κτλ παραλια λαρισας...Ξεκινουσα απο εδω 8 το πρωι εκανα την εθνικη με 110 χαλαρα (ειναι και βαρετη ευθεια)... καμια ωριτσα μεχρι να φτασω στο ποταμι πριν τα τεμπη δλδ και εκει εκανα αριστερα για να βγω θαλασσα (κοκκινο νερο κτλ)...η διαδρομη βουνησια απιστευτη και συνηθως αδεια...Εεεε το αμαξι το πηγαινα αερα πατερα και ημουν μονιμως στη μεση του οδοστρωματος για να μπαινω στις στροφες...Αυτο το σκ ομως ειχε και καποια αλλα αμαξια αφου ξεκινησα 12μμ....Εκατσα στα αυγα μου και εγω και δεν εκανα τπτ...δεν προσπαθησα να τους προσπερασω ολους για να ειμαι μονος στο δρομο...
ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για ενα δρομο!ενας να υπαρχει μπορει να γινει μεγαλη ζημια!ακομα και κλειστος να ειναι μονο για σενα παλι μπορεις να συναντησεις ζωα!!!λιγα ατυχηματα εχουν γινει με ζωα μεχρι τωρα???
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
(καλα λες την αλλη φορα παραλιγο να σε πατησω... )
Καλα τωρα μιλας να μη σε θελει η τυχη και ο θεος..γιατι ετσι μπορει απλα να σου σκασει και το λαστιχο και να πας αδιαβαστος....
Καλα τωρα μιλας να μη σε θελει η τυχη και ο θεος..γιατι ετσι μπορει απλα να σου σκασει και το λαστιχο και να πας αδιαβαστος....
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:(καλα λες την αλλη φορα παραλιγο να σε πατησω... )
για να με πατησεις πρεπει πρωτα να με φτασεις, οποτε μαλλον δεν θα ημουνα εγω!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
mmmmmmmm.......κρυε...
makinen- Bmw Addict
-
οσο για ατυχια, εχει πεσει πολυ τωρα τελευταια... ασε. μην το λες, ασε να ειμαστε καλαmakinen έγραψε:(καλα λες την αλλη φορα παραλιγο να σε πατησω... )
το σαββατο μου κολλησε η παντοφλα στο πενταλ του φρενου οπως γυρνουσα απο μπανιο, και με 20 κμ, εσκασα πισω απο το αλλο αμαξι της παρεας οπως γυριζαμε...
jimbo- Bmw Addict
-
Ελα ρε συ...??Σοβαρα...??Αλλα και συ με παντοφλα αφου ξερεις οτι δεν πρεπει να οδηγαμε...για αυτο το λογο ακριβως..
makinen- Bmw Addict
-
ναι το ξερω, ποτε δεν οδηγω με παντοφλα, τις βγαζω και τις βαζω στη θεση του συνοδηγου η πισω, απλα τους ειχα καθυστερησει και ξεκινησα γρηγορα...
jimbo- Bmw Addict
-
Παρόμοια θέματα
» Νέα καμπάνια της BMW για την ασφαλή οδήγηση
» Οι σκύλοι αποσπούν στην οδήγηση
» Τρακαρισμένα αυτοκίνητα - Η οδήγηση ΔΕΝ είναι παιχνίδι -
» Οι σκύλοι αποσπούν στην οδήγηση
» Τρακαρισμένα αυτοκίνητα - Η οδήγηση ΔΕΝ είναι παιχνίδι -
Σελίδα 1 από 1