Νεος και θελει βοηθεια.....
+3
george316
Gangsta
stefplak
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Νεος και θελει βοηθεια.....
Καλησπερα φιλοι ,εαν και δεν καταγομαι απο Μακεδονια αλλα λιγο πιο κοντα της(Θεσσαλια) σας ευχαριστω που μου δινεται την δυνατοτητα να εκφραστω στο φορουμ σας.Θα ηθελα ομως την βοηθεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω μια μεταχειρισμενη BMW Z3.Δεν εχω εμπειρια απο Bmw παρα μονο απο ενα φιλο μου που ειχε μια 318 is μου φαινεται λιγο παλιοτερο μοντελλο και το ειχε φερει απο Γερμανια.Tα μαξιμουν χρηματα που δινω ειναι απο 15000-20000 ευρω και θα ηθελα να μου πειτε εαν τελικα αξιζει να παρω μια η εαν σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν αλλα μοντελλα παντα BMW.Δυνατοτητα αγορας υπαρχει και απο Γερμανια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
stefplak- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Τόπος : Karditsa
Μοντέλο BMW : z3
Country :
Απ: Νεος και θελει βοηθεια.....
Καλημέρα φίλε και καλό μήνα, καλώς ήρθες κατ΄αρχήν στην παρέα μας!
Το αμάξι που λες αν εν τέλη το πάρεις πραγματικά θα το απολαύσεις...
Σε αυτά τα λευτά μπορείς να βρείς και πανέμορφα coupe ή cabrio με αρκετά extra... το θέμα είναι εσύ αν προτιμάς διθέσιο ή τετραθέσιο!
Το αμάξι που λες αν εν τέλη το πάρεις πραγματικά θα το απολαύσεις...
Σε αυτά τα λευτά μπορείς να βρείς και πανέμορφα coupe ή cabrio με αρκετά extra... το θέμα είναι εσύ αν προτιμάς διθέσιο ή τετραθέσιο!
Ευχαριστω φιλε μου.Κοιτα επειδη ηδη υπαρχει στην οικογενεια 4θεσιο cabrio ενα καινουργιο peugeot 308 cc δεν θα με πειραζε ο περιορισμος σε διθεσιο.Απλα αυτο το αυτοκινητο πραγματικα μου αρεσει πολυ ακομη πιο πολυ και απο την καινουργια z4.Απλα θα ηθελα να μαθω ακομη περισσοτερο για αυτο και ενα τελικα αξιζει να δωσει κανεις αυτα τα χρηματα εστω και για ενα παλαιοτερο μοντελλo.Οσα περισσοτερο τοσο το καλυτερο.
stefplak- New Member
-
Country :
γεια σου φιλε μου.καλως ηρθες.
στο θεμα ζ3 επεσες στο καταλληλο γιατι το θεμα με ποναει.ειχα κλεισει ζ3 αλλα λογω πατερα που κοντεψε ναπαθει εγκεφαλικο το γυρισα σε κουπε.
πριν δυο εβδομαδες και το λεω αυτ ολογω των νεων μετρων μπορουσες να βρεις ζ3 ,ε κατω απο 10000.μιλαμε παντα για εκδοση με a/c.τωρα λογω των μετρων αυτα τα αμαξια μπορει να ξαναανεβουν λιγο.μπορει βεβαια.
ο διεθνης τυπος εγραφε για τα ζ3 οτι ειναι πολυ καλα αυτοκινητα με πολυ καλη,οχι αριστη οδικη συμπεριφορα,υψηλη ακαμψια και αριστη αισθηση.
για μενα να προχωρησεις στην αποκτηση αρκει να υπολογισεις λιγο καλυτερα οτι τα ανταλλακτικα του ειναι λιγο πιο ακριβα απο το κανονικο.
να προσεξεις πολυ τη κουκουλα του αυτοκινητου να ειναι σε αριστη κατασταση,γιατι αν θα προσπαθησεις να την αλλαξεις 4000....
απαραιτητη η υπαρξη ανεμοθραυστη,και αν βρεις να παρεις και ενα hard top.παντα απο προσωπικη εμπειρια το λεω μιας και το ζ3 οπως σου ειπα ειναι ονειρο.
το χειμωνα θα ευχαριστεις το θεο που πηρες hard top.αν ψαξεις και το παιδεψεις ολα αυτα με 11000 νομιζω οτι ειναι καλη τιμη.παραπανω μη δωσεις.
εγκυκλοπαιδικα 3 ζε απο ιδιωτες το τελευταιο 3μηνο δωθηκαν κατω απο 10000
στο θεμα ζ3 επεσες στο καταλληλο γιατι το θεμα με ποναει.ειχα κλεισει ζ3 αλλα λογω πατερα που κοντεψε ναπαθει εγκεφαλικο το γυρισα σε κουπε.
πριν δυο εβδομαδες και το λεω αυτ ολογω των νεων μετρων μπορουσες να βρεις ζ3 ,ε κατω απο 10000.μιλαμε παντα για εκδοση με a/c.τωρα λογω των μετρων αυτα τα αμαξια μπορει να ξαναανεβουν λιγο.μπορει βεβαια.
ο διεθνης τυπος εγραφε για τα ζ3 οτι ειναι πολυ καλα αυτοκινητα με πολυ καλη,οχι αριστη οδικη συμπεριφορα,υψηλη ακαμψια και αριστη αισθηση.
για μενα να προχωρησεις στην αποκτηση αρκει να υπολογισεις λιγο καλυτερα οτι τα ανταλλακτικα του ειναι λιγο πιο ακριβα απο το κανονικο.
να προσεξεις πολυ τη κουκουλα του αυτοκινητου να ειναι σε αριστη κατασταση,γιατι αν θα προσπαθησεις να την αλλαξεις 4000....
απαραιτητη η υπαρξη ανεμοθραυστη,και αν βρεις να παρεις και ενα hard top.παντα απο προσωπικη εμπειρια το λεω μιας και το ζ3 οπως σου ειπα ειναι ονειρο.
το χειμωνα θα ευχαριστεις το θεο που πηρες hard top.αν ψαξεις και το παιδεψεις ολα αυτα με 11000 νομιζω οτι ειναι καλη τιμη.παραπανω μη δωσεις.
εγκυκλοπαιδικα 3 ζε απο ιδιωτες το τελευταιο 3μηνο δωθηκαν κατω απο 10000
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Καλως ηρθες φιλε μου και καλη διαμονη....Νομιζω οτι τα παιδια παραπανω ειπανε αρκετα χρησιμα πραγματα αλλα ξεχασες να πεις εσυ καποια κυρια..Οπως το ποσα κυβικα θελεις να ειναι το αμαξι..
Το ονομα σου Στεφανος..???
Το ονομα σου Στεφανος..???
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
σωστος ο makinen
για τα παραπανω φιλε μου το ιδανικοτερο ειναι να παρεις το 1,9.εισαι ακριβως στο οριο να μη πληρωσεις.και το 1,8 καλο ειναι βεβαια.
α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπωσδηποτε αντισπιν.
ειμαι καθετος σε αυτο.το ζ3 γυρναει μονο με τη σκεψη.πιστεψε με.
για τα παραπανω φιλε μου το ιδανικοτερο ειναι να παρεις το 1,9.εισαι ακριβως στο οριο να μη πληρωσεις.και το 1,8 καλο ειναι βεβαια.
α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπωσδηποτε αντισπιν.
ειμαι καθετος σε αυτο.το ζ3 γυρναει μονο με τη σκεψη.πιστεψε με.
george316- Bmw Addict
-
Η καλυτερη επιλογη για εναν νεο που δεν εχει υποχρεωσεις. Παρτο με κληστα ματια!!! Προτηνω το Ζ3 με τον δεκαεξαβαλβιδο κηνητηρα στα 1800cc με 140ps ειναι ο ιδιος κηνητηρας με το 318is.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
για σου φιλε !!καλως ηρθες στο club...εγω πιστευω να παρεις κανενα e36 325 η 328 η και Μ3 ακομη ,παρα να τα δωσεις για Ζ3 ,,αν θες γκαζια παιρνεις αυτα που σου ειπα ,ειδικα τα 325 και 328 με 7 8 χιλιαρικα πολυ ευκολα βρισκεις,,και λιγο πιο πανω να δωσεις παιρνεις Μ3..ΤΩΡΑ αν θες να ανεμιζουν τα μαλλια σου στο αερακι και να σαι και κυριλε παιρνεις Ζ3 ..εγω αν ημουν στη θεση σου θα παιρνα ενα Ε36 Μ3 χαλαρα!!!!αλλα επειδη δικη σου ειναι η αποφαση διαλεγεις και παιρνεις
panose30- New Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 42
πω πω καλα τι ειστε εσεις τοσες απαντησεις ,μπραβο παιδια ευχαριστω.Λοιπον Στεφανο με λενε.
Οσο αναφορα το αυτοκινητο.Κοιταξτε το γκαζι δεν με πολυτρελλαινει και γενικα δεν ειμαι οδηγος της ταχυτητας .Καποια στιγμη σκεφτηκα να αγορασω την z4 απο Γερμανια αλλα επειδη οι αναγκες της οικογενειας απαιτουσαν 2 αυτοκινητα πηραμε το ενα οπως προανεφερα καινουργιο και τωρα παω για το δευτερο σε πιο οικονομικη λυση για αυτο δινω και αυτο το ποσο.Διαβασα καλα τα προβληματα που μου ειπατε και το θεμα ειναι εαν τελικα αξιζει να το φερω απο Γερμανια η να το παρω απο Ελλαδα.Στην Ελλαδα σε ιδιωτες και γενικα σε μαντρες δεν εχω εμπιστοσυνη ,περισσοτερο εχω εαν παω σε μια αντιπροσωπεια και το βρω.Οσο για τα κυβικα 1.9 μαξιμουμ ,γιατι τα τελη αλλα και η φορολογια τσεκουρονουν . τσαμπα λεφτα δεν θελω να δινω.Απο την αλλη μου αρεσει και η παλια slk αλλα ρε παιδια η z3 με γοητευει περισσοτερο.Τωρα το καλυτερο θα ηταν να βρω οσο πιο καινουργιο μοντελλο και με λιγοτερα χιλιομετρα και αυτο το βλεπω πιο πιθανο απο Γερμανια....απο Ελλαδα δεν ειμαι τοσο σιγουρος...
Οσο αναφορα το αυτοκινητο.Κοιταξτε το γκαζι δεν με πολυτρελλαινει και γενικα δεν ειμαι οδηγος της ταχυτητας .Καποια στιγμη σκεφτηκα να αγορασω την z4 απο Γερμανια αλλα επειδη οι αναγκες της οικογενειας απαιτουσαν 2 αυτοκινητα πηραμε το ενα οπως προανεφερα καινουργιο και τωρα παω για το δευτερο σε πιο οικονομικη λυση για αυτο δινω και αυτο το ποσο.Διαβασα καλα τα προβληματα που μου ειπατε και το θεμα ειναι εαν τελικα αξιζει να το φερω απο Γερμανια η να το παρω απο Ελλαδα.Στην Ελλαδα σε ιδιωτες και γενικα σε μαντρες δεν εχω εμπιστοσυνη ,περισσοτερο εχω εαν παω σε μια αντιπροσωπεια και το βρω.Οσο για τα κυβικα 1.9 μαξιμουμ ,γιατι τα τελη αλλα και η φορολογια τσεκουρονουν . τσαμπα λεφτα δεν θελω να δινω.Απο την αλλη μου αρεσει και η παλια slk αλλα ρε παιδια η z3 με γοητευει περισσοτερο.Τωρα το καλυτερο θα ηταν να βρω οσο πιο καινουργιο μοντελλο και με λιγοτερα χιλιομετρα και αυτο το βλεπω πιο πιθανο απο Γερμανια....απο Ελλαδα δεν ειμαι τοσο σιγουρος...
stefplak- New Member
-
Country :
νομιζω οτι αν ψαχτεις απο ελλαδα τα πραγματα δεν ειναι τοσο σκουρα.λογικο ειναι αν πας στο μαντρα της γειτονιας να υπαρχει κυνδυνος φολας.δοκιμασε ιδιωτες..
ομως πανο πολυ ωραια τα λες.και εγω μαζι σου για μ3.εχετε ομως αντιληφθει τι θα πληρωσετε σαν φορους?οχι σαν αξια η συντηρηση?σαν φορους?
για ενα διλιτρο μαγκες μου τα χριστουγεννα και μονο για τα τελη κτυκλοφοριας θα πληρωσετε 600 ευρω.ειναι οσο το δωρο τπων χριστουγεννων.
αν μπορειτε να τα δωσετε βουρ...καντε και εμενα βολτα!!!!!!
ομως πανο πολυ ωραια τα λες.και εγω μαζι σου για μ3.εχετε ομως αντιληφθει τι θα πληρωσετε σαν φορους?οχι σαν αξια η συντηρηση?σαν φορους?
για ενα διλιτρο μαγκες μου τα χριστουγεννα και μονο για τα τελη κτυκλοφοριας θα πληρωσετε 600 ευρω.ειναι οσο το δωρο τπων χριστουγεννων.
george316- Bmw Addict
-
george316 έγραψε:νομιζω οτι αν ψαχτεις απο ελλαδα τα πραγματα δεν ειναι τοσο σκουρα.λογικο ειναι αν πας στο μαντρα της γειτονιας να υπαρχει κυνδυνος φολας.δοκιμασε ιδιωτες..
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω και πολλα απο Ελλαδα μονο τι εχω ακουσει, αλλα εαν το παρω απο εδω σιγουρα θα το παρω απο Αντιπροσωπεια μηπως και μου δωσουν εγγυηση.Φιλε για το θεμα της φορολογιας.Γενικα εχω βαρεθει ολους τους απατεωνες που σχετιζονται με την αυτοκινηση και την εμπορια της στην Ελλαδα.Περνουμε αυτοκινητα υπερκοστολογημενα πανω απο τους Ευρωπαιους και αυτο ειναι παρανομο,τρωμε και προσθιμα για αυτο και δεν καταργουμε τα τελη ταξινομησης γιατι τα εσοδα ειναι πιο πολλα.Τωρα για 100 κυβικα παραπανω σιγα μην πληρωσω 400 ευρω στο Ελληνικο κρατος και αλλα 200 στην Εφορια.Να ημουνα ματσωμενος και να μην με ενοιζαν μπορει και λεω μπορει να το εκανα γιατι πολυ απλα ειναι κοροιδιστικα λεφτα.Χαμηλα κυβικα και παλι χαμηλα και υπαρχουν αυτοκινητα τουρμπατα που σχιζουν....Οσο για το z3 συντομα θα το αποκτησω και θα εχετε νεα μου,αλλα μεχρι τοτε οσες πιο πολλες πληροφοριες τοσο το καλυτερο....
stefplak- New Member
-
Country :
με το καλο στεφανε.να το παρεις και να το χαρεις.
να σε δουμε και Θεσσαλονικη να μας το δειξεις!
george316- Bmw Addict
-
george316 έγραψε:με το καλο στεφανε.να το παρεις και να το χαρεις.
ποσα χρονια εχω να ερθω Θεσσαλονικη, εαν και εχω πολλους φιλους που σπουδαζουν,ενας θεος ξερει.Τωρα βρισκομαι Αθηνα λογω σπουδων και τελειωνω οποτε απο Επαρχια που θα ειμαι η Θεσσαλονικη ειναι πολυ κοντα.Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.....
stefplak- New Member
-
Country :
φιλε μου δεν μπορεις να φερεις Ζ3 απο γερμανια, Ζ4ναι , Ζ3 οχι.
το τελωνειο ειναι δραματικα ακριβο για αμαξι παραπανω απο 5 χρονων...
μη σου φανει περιεργο να βρεις κανενα προσεγμενο στη γερμανια Ζ3, με 5000, και να θελεις τελωνειο 15.000 η 20.000....
μη σου φανει περιεργο να βρεις κανενα προσεγμενο στη γερμανια Ζ3, με 5000, και να θελεις τελωνειο 15.000 η 20.000....
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Ναι πολυ σωστα...Αυτο ειναι ενα θεμα που ουσιαστικα "απαγορευει" την εισαγωγη τετοιον οχηματων...
makinen- Bmw Addict
-
Ναι ετσι ειναι αλλα μεχρει τον αυγουστο θα ειναι τα μισα λευτα στο τελονειο.jimbo έγραψε:φιλε μου δεν μπορεις να φερεις Ζ3 απο γερμανια, Ζ4ναι , Ζ3 οχι.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
ναι εχετε δικαιο ,το ειχα ψαξει και οσο πιο παλιο ειναι το αμαξι τοσο περισσοτερο πληρωνεις.Να ρωτησω με 20000 ευρω φερνεις απο Γερμανια Ζ4 και εκτελωνισμο μεσα;Βλεπω τιμες στο mobile.de αλλα δεν ξερω περισσοτερα,εαν εχεις καποιος εμπειρια ας μου πει.....Ευχαριστω...
stefplak- New Member
-
Country :
Σημερα και μεχρει τον αυγουστο ενα 1800cc πενταετιας πληρωνεις 3500ευρο με αρκετα εξτρα, οποτε τα βαζεις κατω και υπολωγηζεις, αγορα, μεταφορα προσοπικα εξωδα και οτι αλλο αλλο χρηαστει.stefplak έγραψε:ναι εχεται δικαιο ,το ειχα ψαξει και οσο πιο παλιο ειναι το αμαξι τοσο περισσοτερο πληρωνεις.Να ρωτησω με 20000 ευρω φερνεις απο Γερμανια Ζ4 και εκτελωνισμο μεσα;Βλεπω τιμες στο mobile.de αλλα δεν ξερω περισσοτερα,εαν εχεις καποιος εμπειρια ας μου πει.....Ευχαριστω...
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
giorgos320d έγραψε:Σημερα και μεχρει τον αυγουστο ενα 1800cc πενταετιας πληρωνεις 3500ευρο με αρκετα εξτρα, οποτε τα βαζεις κατω και υπολωγηζεις, αγορα, μεταφορα προσοπικα εξωδα και οτι αλλο αλλο χρηαστει.stefplak έγραψε:ναι εχεται δικαιο ,το ειχα ψαξει και οσο πιο παλιο ειναι το αμαξι τοσο περισσοτερο πληρωνεις.Να ρωτησω με 20000 ευρω φερνεις απο Γερμανια Ζ4 και εκτελωνισμο μεσα;Βλεπω τιμες στο mobile.de αλλα δεν ξερω περισσοτερα,εαν εχεις καποιος εμπειρια ας μου πει.....Ευχαριστω...
ναι εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω.Να ρωτησω παιδια πιστευετε οτι θα συνεχιστει το μετρο με τα τελη και μετα τον Αυγουστο;Εαν δεν γινει το κοβο παλι να μην περνει ο κοσμακης τιποτα.....και θα αναγκασοτυν να το συνεχισουν....
stefplak- New Member
-
Country :
Αν θες να μαθεις για το τι ισχυει τωρα για εκτελωνισμους κτλ δες προχειρα
- Κώδικας:
http://www.transalpforum.gr/index.php?action=printpage;topic=2176.0
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Αν θες να μαθεις για το τι ισχυει τωρα για εκτελωνισμους κτλ δες προχειρα
- Κώδικας:
http://www.transalpforum.gr/index.php?action=printpage;topic=2176.0
Ευχαριστω να'σαι καλα.....
stefplak- New Member
-
Country :
Παρόμοια θέματα
» βοηθεια!!
» Ζητω βοηθεια!!!