Επισημη συναντηση 02-03-2014
+5
nikos e46
DJC BMW
baam
Canelio
Admin_D
9 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 1
Επισημη συναντηση 02-03-2014
Παμε παιδια να δωσουμε ηχηρο παρων! Δυναμη μας η παρεα μας!
H συναντηση θα γινει αρχικα στο γνωστο παρκινγκ πισω απο τον Τερζη στο carrefour. Εκει θα κατσουμε για περιπου μια ωρα να τα πουμε και συνεχιζουμε στο Janni Cafe Bar στη Νικολαου Πλαστηρα 1 (Αρετσου) για καφεδακι! Αρετσου ειναι αυτη, παμε να τους ψαρωσουμε με τα καμαρια μας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin_D στις Πεμ Φεβ 13, 2014 11:43 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : πληροφοριες συναντησης)
Admin_D- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : BMW Club Makedonia
Country :
Απ: Επισημη συναντηση 02-03-2014
Δυστυχώς Κυριακή πάντα λείπω.
baam- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Τόπος : θερμη
Μοντέλο BMW : 530d(E61)
Country :
πάμε γερά με μια εμφάνιση στους δρόμους τις καλαμαριάς με το κομβόι μας που θα αφήσει εποχή...
μην λείψει κανείς...
γιατί, Δύναμη μας...Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
μην λείψει κανείς...
γιατί, Δύναμη μας...Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Το μόνο που θέλω είναι να είναι κάποιος μπροστά να μας καθοδηγεί γιατί από Καλαμαριά ξέρει
nikos e46- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Τόπος : kilkis
Μοντέλο BMW : e46 coupe
Country :
ευκολο, παντα ο 1ος και ο τελευταιος προσεχουν το κομβοι μας
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
για να μπης απο το Φοινικα στη καλαμαρια ειναι παιχνιδακι διπλα, δε χρειαζετε να ανεβουμε απο το νοσοκομειο και να παμε απο το δρομο στο στρατοπεδο και να στριβουμε στο φαναρι πολυ πιο κατω για να κανουμε το κυκλο και να κατεβουμε κρηνη απ'την εκκλησια της καλαμαριας κεντρικα !
Απ το Carefour παμε μετα το κυκλακι αριστερα κατω και απ'τις κατικοιες του φοινικα πρωτο φαναρι στο περιπτερο απ τα Πευκα στριβουμε δεξια και Καρφι ευθεια μας βγαζη Παραλια Κρηνης εντελως Ανωδυνα
Απ το Carefour παμε μετα το κυκλακι αριστερα κατω και απ'τις κατικοιες του φοινικα πρωτο φαναρι στο περιπτερο απ τα Πευκα στριβουμε δεξια και Καρφι ευθεια μας βγαζη Παραλια Κρηνης εντελως Ανωδυνα
τη καλημερα μου στους παλιους. τη καλημερα μου στους νεους και ας μη με ξερουν
πως πατε ρε παιδια?
ειδα προχθες το djc τυχαια στο δρομο και θυμηθηκα τα παλια.
δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω στη συναντηση καθως εχουν συμβει πολλα απο τη τελευταια φορα που τα ειπαμε.
σας θυμαμαι ολους κολοπαιδα!!!
πως πατε ρε παιδια?
δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω στη συναντηση καθως εχουν συμβει πολλα απο τη τελευταια φορα που τα ειπαμε.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
george316 έγραψε:τη καλημερα μου στους παλιους. τη καλημερα μου στους νεους και ας μη με ξερουν
πως πατε ρε παιδια?
Βρε καλως τον Γιωρηκα τον συνονοματο!!!! εδω ημαστε και υπαρχουμε!!! και εσυ δεν ξεχνηεσε και χερομε που εχεις αναμνησεις απο την παρεα μας!!!
δυστυχως και εγω δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω στη συναντηση λογο τρηιμερου, θα ειμαι στο χωριο μου!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Μαλλον δεν θα ερθω και εγω....
Που εισαι ρε χαμενο κορμι;;;
george316 έγραψε:τη καλημερα μου στους παλιους. τη καλημερα μου στους νεους και ας μη με ξερουν
πως πατε ρε παιδια?
Που εισαι ρε χαμενο κορμι;;;
τι εγινε ρε παιδια στη συναντηση ητανε 8 αυτοκινητα ουτε 11αδα δεν καναμε καλο θα ηταν να ειχε αναβληθει τζαμπα οι ψηφοφοριες και οι φραμπαλαδες.δεν πειραζει την επομενη κυριακη πληροφορηθηκα οτι εχει και αλλου συναντηση.για να δουμε τι χαρακτηρα θα εχει και αυτο το κολπο.
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 117
Τόπος : ευοσμος
Μοντέλο BMW : E36 M3
Country :
καλησπέρα ζητω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω μου έτυχε κάτι απρόοπτο... έλειπα από εχθές εκτος θεσσαλονίκης και δεν μπόρεσα να ενημερώσω...
δυστυχώς όμως και ο καιρός μας τα χάλασε...
δεν νομίζω ότι έπρεπε να αναβληθεί εφόσον ο καιρός ήταν χαλια, τα αυτονόητα βλέπεις...
τώρα όσο για την συνάντηση του αλλου club οποιος θέλει μπορεί να πάει... δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι...
δυστυχώς όμως και ο καιρός μας τα χάλασε...
δεν νομίζω ότι έπρεπε να αναβληθεί εφόσον ο καιρός ήταν χαλια, τα αυτονόητα βλέπεις...
τώρα όσο για την συνάντηση του αλλου club οποιος θέλει μπορεί να πάει... δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Παρόμοια θέματα
» 5η συναντηση φίλων bmw ( 2014 )
» ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: την Πέμπτη στις 24-4-2014 και ώρα 20:00 ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
» Επίσημη πρώτη του i-MiEV στο Παρίσι
» Ferrari: Επίσημη ανάκληση για την 458 Italia
» Bmw Club Makedonia ( επίσημη λέσχη )
» ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: την Πέμπτη στις 24-4-2014 και ώρα 20:00 ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
» Επίσημη πρώτη του i-MiEV στο Παρίσι
» Ferrari: Επίσημη ανάκληση για την 458 Italia
» Bmw Club Makedonia ( επίσημη λέσχη )
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης