η κουκλα μου
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 117
Τόπος : ευοσμος
Μοντέλο BMW : E36 M3
Country :
Απ: η κουκλα μου
Για σου Δημήτρη με την κούκλα σου!!! σκέτη ομορφιά είναι!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Δημητρη....δωσε στο λαο και αλλες φωτο απο την κουκλα σου!
sinnerboy42- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 109
Τόπος : ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο BMW : Ε46 316ci
Country :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefalismos στις Πεμ Ιουλ 04, 2013 4:12 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Οι φωτογραφίες τοποθετήθηκαν με σωστό τρόπο)
-
Country :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefalismos στις Πεμ Ιουλ 04, 2013 4:12 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Οι φωτογραφίες τοποθετήθηκαν με σωστό τρόπο)
-
Country :
παιδια για τα φλασακια και τα δατυλιδια στα φαναρια ευθυνεται ο γιωργος με το 320d .αυτος τα τοποθετησε και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefalismos στις Πεμ Ιουλ 04, 2013 4:11 pm, 2 φορές συνολικά
-
Country :
Φίλε Δημήτρη , το copy paste για οποιδήποτε σαιτ εδώ στο φόρουμ πλην τοπικ του bmwclubmakedonia ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Το έγραψα μια , δυο διορθώνοντας μηνύματα σου .... Το βάζω έτσι για να το καταλάβεις .
Όταν θα βάζεις copy paste σε μήνυμα , θα πατάς πάνω αριστερα που λέει add reply και μετά θα πατάς για κάθε copy paste που θες το 13 κουμπί που λέει code , εχει ενα παπυρο . Αυτό όταν το πατας σου βγάζει κάτι γράμματα [code ] εδω κανεις copy [ /code] . Εκει που σου βγάζει τον κέρσορα μέσα στα γράμματα εκεί βάζεις το copy σου . Αμα θες να βάλεις και 2ο , την ίδια δουλεια παλι . Ξανα το κουμπί κτλ .
Πρόσεξε το αν θες φίλε μου , είναι θέμα ασφαλείας του φόρουμ .
Αυτό με τις φωτογραφίες είναι άλλο κεφάλαιο .
Όταν θες να βάλεις φωτογραφία , πατας πάλι το add reply και μετα πατάς 2ο κουμπί που είναι αριστερά από του κουμπί του youtube . Δείχνει μια φωτογραφία και ένα + . Θα βάζεις το copy σου στο πρώτο κενό από τα 3 που θα σου ανοίγουν και μετά πατάς insert . Το ίδιο κάνεις για κάθε μια φωτογραφία που βάζεις , ακόμα και για τη φωτογραφίαπου εμφανίζεται σε κάθε μήνυμα που γράφεις στο φόρουμ .
Για κάνε μια δοκιμή και εμείς εδώ είμαστε για την όποια βοηθεια χρειαστείς.
Το έγραψα μια , δυο διορθώνοντας μηνύματα σου .... Το βάζω έτσι για να το καταλάβεις .
Όταν θα βάζεις copy paste σε μήνυμα , θα πατάς πάνω αριστερα που λέει add reply και μετά θα πατάς για κάθε copy paste που θες το 13 κουμπί που λέει code , εχει ενα παπυρο . Αυτό όταν το πατας σου βγάζει κάτι γράμματα [code ] εδω κανεις copy [ /code] . Εκει που σου βγάζει τον κέρσορα μέσα στα γράμματα εκεί βάζεις το copy σου . Αμα θες να βάλεις και 2ο , την ίδια δουλεια παλι . Ξανα το κουμπί κτλ .
Πρόσεξε το αν θες φίλε μου , είναι θέμα ασφαλείας του φόρουμ .
Αυτό με τις φωτογραφίες είναι άλλο κεφάλαιο .
Όταν θες να βάλεις φωτογραφία , πατας πάλι το add reply και μετα πατάς 2ο κουμπί που είναι αριστερά από του κουμπί του youtube . Δείχνει μια φωτογραφία και ένα + . Θα βάζεις το copy σου στο πρώτο κενό από τα 3 που θα σου ανοίγουν και μετά πατάς insert . Το ίδιο κάνεις για κάθε μια φωτογραφία που βάζεις , ακόμα και για τη φωτογραφίαπου εμφανίζεται σε κάθε μήνυμα που γράφεις στο φόρουμ .
Για κάνε μια δοκιμή και εμείς εδώ είμαστε για την όποια βοηθεια χρειαστείς.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης