δερματινα καθισματα
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
δερματινα καθισματα
Γεια σας παιδια ηρθε η ωρα που τα υφασματινα καθισματα απο το 36αρι μου αρχιζουν και σκιζονται πιο πολυ ολο και καθε μερα και θελω να βαλω μαυρα δερματινα καθισματα μπορει καποιος να με προσανατολισει σε ποιο μαγαζι να παω για να τα αγορασω?
ios- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : thessaloniki-ΤΟΥΜΠΑ
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Απ: δερματινα καθισματα
Φιλε μου αν σε ενδιαφερει εχω ενα ζευγαρι mpack γνησια δερματινα ηλεκτρηκα και θερμενομενα στο λευκό του παγου στα 200ευρο.αν πας στις αγγελιες θα τα δεις σαν mpack δερματινα.
ναι τα εχω δει εγω θελω καινουργια καινουργια να ειναι, και το λευκο δεν το προτιμω πολυ γιαυτο ειπα και πιο πανω οτι θελω μαυρα.
ios- Bmw Member
-
Country :
Φίλε μου για να κάνεις σωστή δουλια θέλεις έναν καλό ταπετσιέρη να σου ντύσει το υπάρχον σαλόνι με δέρμα ή δερματίνη ακόμα που είναι καλύτερη πιστεύω. Για αγορά πρώτης ύλης μπορώ να σου συστήσω μαγαζί που θα αγοράσεις το δέρμα σε χονδρική τιμή.ios έγραψε:ναι τα εχω δει εγω θελω καινουργια καινουργια να ειναι, και το λευκο δεν το προτιμω πολυ γιαυτο ειπα και πιο πανω οτι θελω μαυρα.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ξερετε εσεις κανεναν καλο ταπετσιερη να με συστησετε?για να ρωτησω τιμη ποσο ειναι να τα περασει κιολας γιατι στην αρχη ελεγα να κανω μονο αγορα πρωτης υλης και σκευτικα οτι καλυτερα να μου τα περασουν κιολας
ios- Bmw Member
-
Country :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης