angel eyes βοηθεια!
+4
tsiggeE39
PaschalisBMW
giorgos320d
euxoulis7
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
angel eyes βοηθεια!
καλησπερα καταρχας..ειμαι καινουριο μελος στο club και θα ηθελα την βοηθεια σας ...εχω μια bmw 316 i e36 και θελω να βαλω angel eyes..εχω βρει απο 110 εως 250 ευρω...ποια ειναι η διαφορα?θα εχω προβλημα αν βαλω ενα φθηνο? ευχαριστω εκ των προτερων....
euxoulis7- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : akrata
Μοντέλο BMW : 316 e36
Country :
Απ: angel eyes βοηθεια!
Για σου φυλε μου καλως ηρθες στην πατεα μας!!! πες μας και το ονομα σου.
Καταρχας για να καταλαβω οι τιμες που γραφεις ειναι με περαστικα? ή μονο η αγορα τους? Εμεις εχουμε στο κλαμπ ενα μαγαζι που αν θυμαμε 100ευρο τα περναει κιωλας και η δουλια του ειναι αψογη. Αν βασηζεσε στα χερια σου να τα περασεις μονος θα σου στηλω μυνημα να τα αγωρασεις με λιγοτερα απο 50ευρο.
Καταρχας για να καταλαβω οι τιμες που γραφεις ειναι με περαστικα? ή μονο η αγορα τους? Εμεις εχουμε στο κλαμπ ενα μαγαζι που αν θυμαμε 100ευρο τα περναει κιωλας και η δουλια του ειναι αψογη. Αν βασηζεσε στα χερια σου να τα περασεις μονος θα σου στηλω μυνημα να τα αγωρασεις με λιγοτερα απο 50ευρο.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ναι το παρεληψα,συγνωμη,,,πετρος λεγομαι..οι τιμεσ που λες ειναι σιγουρα για angel eyes bmw e36>? και αν ναι μιλας για καινουρια?κατσε γτ τρελαθηκα με αυτα που μου λες τωρα..,:P
euxoulis7- New Member
-
Country :
oχι μονο για αγορα μιλαω,οχι περαστικα.
euxoulis7- New Member
-
Country :
Σου στελνω μηνημα να ρωτησεις ο ιδιος, για το κλαμπ μας και για τα τριανταεξαρια τα δηνει 40ευρο.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
εγινε σε ευχαριστω για την βοηθεια....
euxoulis7- New Member
-
Country :
PaschalisBMW έγραψε:Πως και δεν το προλαβα,εγω τα πηρα 110 μαζι με περαστικα
Παντα μιλαμε με το BMW Club Makedonia, πριν τις αγορες μας!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Απ την Digital techniques ταβαλα.. και ξενον φωτα. συνολο 210 αν θυμαμαι καλα γιαννη..
παιδια υπαρχει και το ebay που εχει πολυ καλες τιμες και προχθες ειδα συγκεκριμενα για angel eyes με 22 ευρο το κιτ με δωρεαν μεταφορηκα!εγω το δουλευω οποτε θελω κατι τετοια.
PaschalisBMW έγραψε:Απ την Digital techniques ταβαλα.. και ξενον φωτα. συνολο 210 αν θυμαμαι καλα γιαννη..
Ειπες στον Δημητρη οτι εισαι απο το BMW Club Makedonia????
tsiggeE39- Moderator
-
KOSTASM3 έγραψε:παιδια υπαρχει και το ebay που εχει πολυ καλες τιμες και προχθες ειδα συγκεκριμενα για angel eyes με 22 ευρο το κιτ με δωρεαν μεταφορηκα!εγω το δουλευω οποτε θελω κατι τετοια.
κωστα προσεξε τι τυπος ειναι , εχει τα απλα που συνδεονται στην μπαταρια και δεν εχουν πολυ φως, τα led, και τα xenon (με ballast)
παραλιγο να την πατησω εγω οταν πηγα να διαλεξω τα δικα μου
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
παιδια συγνωμη αν ενοχλω αλλα εχω ενα bmw 3.18i e36 και θελω να του βαλω φαναρια μπροστα angel eyes . . . μπορειτε να με στειλετε καπου για να βαλω?? και ποια ειναι πιο καλα για να μπουν??
fotkarip1993- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Καλησπερα,
Εξαρταται απο το τι θελεις να κανεις. Υπαρχουν τα δαχτυλιδια που ανοιγεις τα φαναρια σου και τα εγκαθιστας και υπαρχουν και ετοιμα φαναρια με angel eyes. Αναλογα τι ψαχνεις. Δες κατ'αρχας αν εχεις projector beams οπως ειναι το αριστερο σε βολευει απλα να βαλεις δαχτυλιδια γιατι ηδη εχεις καλο φαναρι. Αυτα παιζουν στα 20-30-40ε +περαστικα(εκτος αν το κανεις μονος και αναλογα την ποιοτητα). Εγω ειχα παρει CCFL δαχτυλιδια για την 5αρα που ειχα και παρ'ολο που δεν τα εβαλα τελικα, σε ρευμα που τα εδωσα ειχαν καλο φως.
Η 2η λυση ειναι το ετοιμο φαναρι με την διαδικασια ξεβιδωσε-βγαλε-βαλε-βιδωσε και συνδεσε τα angel eyes οπου θα ναι λιγο πιο ωραιο αισθητικα(κατα τη γνωμη μου) αποτελεσμα απο την πατεντα στο φαναρι.
Απλα προσεξε να εχει ηδη το φαναρι σου projector γιατι αμα θελησεις να βαλεις xenon αργοτερα -και δεν εχεις projector-θα εχει μεγαλη διασπορα το φως και θα ενοχλεις. Και αν αποφασισεις να αλλαξεις τοτε θα εχεις πεταξει ηδη τα λεφτα για τα δαχτυλιδια.
Για full φαναρι εχω βρει και εδω θεσσαλονικη γυρω στο 150αρι €. Προσεξε για τα φαναρια να ταιριαζουν στο αμαξι σου γιατι υπαρχουν καποια που εχουν διαφορετικο κοψιμο στο φλας και θα εχεις κενο εκει αν ειναι λαθος! Ειχα δει εναν σε γνωστο μαγαζι που δουλευε κι ολας και τα πουλουσαν και μου κυκλοφορουσε με το κενο 3εκατοστων!
Καλη αγορα ο,τι και να διαλεξεις!
Εξαρταται απο το τι θελεις να κανεις. Υπαρχουν τα δαχτυλιδια που ανοιγεις τα φαναρια σου και τα εγκαθιστας και υπαρχουν και ετοιμα φαναρια με angel eyes. Αναλογα τι ψαχνεις. Δες κατ'αρχας αν εχεις projector beams οπως ειναι το αριστερο σε βολευει απλα να βαλεις δαχτυλιδια γιατι ηδη εχεις καλο φαναρι. Αυτα παιζουν στα 20-30-40ε +περαστικα(εκτος αν το κανεις μονος και αναλογα την ποιοτητα). Εγω ειχα παρει CCFL δαχτυλιδια για την 5αρα που ειχα και παρ'ολο που δεν τα εβαλα τελικα, σε ρευμα που τα εδωσα ειχαν καλο φως.
Η 2η λυση ειναι το ετοιμο φαναρι με την διαδικασια ξεβιδωσε-βγαλε-βαλε-βιδωσε και συνδεσε τα angel eyes οπου θα ναι λιγο πιο ωραιο αισθητικα(κατα τη γνωμη μου) αποτελεσμα απο την πατεντα στο φαναρι.
Απλα προσεξε να εχει ηδη το φαναρι σου projector γιατι αμα θελησεις να βαλεις xenon αργοτερα -και δεν εχεις projector-θα εχει μεγαλη διασπορα το φως και θα ενοχλεις. Και αν αποφασισεις να αλλαξεις τοτε θα εχεις πεταξει ηδη τα λεφτα για τα δαχτυλιδια.
Για full φαναρι εχω βρει και εδω θεσσαλονικη γυρω στο 150αρι €. Προσεξε για τα φαναρια να ταιριαζουν στο αμαξι σου γιατι υπαρχουν καποια που εχουν διαφορετικο κοψιμο στο φλας και θα εχεις κενο εκει αν ειναι λαθος! Ειχα δει εναν σε γνωστο μαγαζι που δουλευε κι ολας και τα πουλουσαν και μου κυκλοφορουσε με το κενο 3εκατοστων!
Καλη αγορα ο,τι και να διαλεξεις!
drageloth- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 76
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : Ε36 316i
Country :
fotkarip1993 έγραψε:παιδια συγνωμη αν ενοχλω αλλα εχω ενα bmw 3.18i e36 και θελω να του βαλω φαναρια μπροστα angel eyes . . . μπορειτε να με στειλετε καπου για να βαλω?? και ποια ειναι πιο καλα για να μπουν??
Δεν ενοχλείς φίλε..
Άνοιξε ένα νέο θέμα για να σου απαντήσουν τα παιδιά..
tsiggeE39- Moderator
-
ευχαριστω πολυ
fotkarip1993- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36