ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ε46
+3
swartz
giorgos320d
nikpapas44
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ε46
Φίλοι επειδή τα συνεργεία καταστρέφουν τα αυτοκίνητά μας, αν έχει κάποιος φωτο ή σχεδιάγραμμα από το κύκλωμα ψύξης νερού από Ε46 valvetronic 2003, να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα και να βρίσκω τα εξαρτήματα ας βοηθήσει γιατί τα μαστόρια ή είναι άσχετα ή Αγιογδύτες. Επίσης θα ήθελα να βρω εγχειρείο όχι το κλασικό που δίνει η BMW στα αυτοκίνητα αλλά για περεταίρω επισκευές (κινητήρα – δίσκο πλατό – σασμάν κ.α. ) γιατί ξέρω μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά έχω εργαλεία και ράμπα, αλλά δεν γνωρίζω το Ε46 ακόμα και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία για το Ε46 ας βοηθήσει. Το mail μου είναι nikpapas44@yahoo.gr
ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
nikpapas44- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Τόπος : Ελλάδα Ιωάννινα
Μοντέλο BMW : Ε46 Ν42Β20
Country :
Απ: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ε46
Ναι αυτο που λες υσχηει, τα μαστορια χαλαν τα αμαξια μας!!! Νικος απ οτι καταλαβα το ονομα σου, λιπον υπαρχει ενοτητα στα τεχνικα θεματα που εχει τα παντα απο ε46 για να μαθεις αυτα που θελεις!!!! Οτι χρηαστεις εμεις θα βοηθησουμε !!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Αλλά άμα θες αδελφέ κάνε και τον κόπο να συστηθείς στο club......όνομα ....από που.. αμάξι ....κλπ.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Παιδιά συγνώμη, Νίκο με λένε και είμαι από τα Ιωάννινα. Το αμάξι μου είναι Ε46 1800 valvetronic Απρίλιος 2003. Το έφερα από Γερμανία το 2011 και πριν είχα ένα Ε36 1600. Επειδή αυτό που πήρα τώρα έχει 180.000 θέλω να αλλάξω γλίστρα καδένας και στη συνέχεια θα κρίνω ανάλογα τι θα χρειαστώ. Έχω τεχνικές γνώσεις (στο Ε36 έφτιαχνα τα πάντα ) το Ε46 δεν το γνωρίζω. Ξέρει κάποιος να μου πει πως αλλάζει η γλίστρα καδένας? Αν έχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή κάποιο μυστικό? Αν υπάρχει φωτο η video τότε όλα τέλεια. Έψαξα για video στο youtube μήπως βρω τίποτα αλλά μάταια.
Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αν όλοι βοηθάνε ο ένας τον άλλον θα πάψουν τα κλεφτρόνια τα μαστόρια να μας ληστεύουν και θα επιβιώσουν μόνο αυτοί που δεν είναι κλέφτες και αξίζουν να δουλεύουν.
Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αν όλοι βοηθάνε ο ένας τον άλλον θα πάψουν τα κλεφτρόνια τα μαστόρια να μας ληστεύουν και θα επιβιώσουν μόνο αυτοί που δεν είναι κλέφτες και αξίζουν να δουλεύουν.
nikpapas44- New Member
-
Country :
δηλαδη την πατησες και εσυ πληρωνεις τελη 450 ευρω στα καθικια
και εκτος αυτο εχασες και 5000 ευρω απο την αξια του
κατα τα αλλα ολα καλα...................ευχαριστω ποτε θα πουμε????
τελος παντων και εγω πολλα πραγματα δεν ξερω τωρα μαθενω οι ιδιμονες ομως θα σου πουν
πρεπει ομως να περασεις απο τα νεα μελη να γραψεις κατι να σε καλοσωρισουν να σε γνωρισουν και οι υπολοιποι
οσο για τον τεντοτηρα της καδενας δεν θελει αλλαγμα μου ειπαν αλλα ενας κολητος του εσπασε και του εμεινε η μηχανη στα χερια
εμεινα τωρα τελευτεα μου εσπασε το ρολλεμαν του ιμαντα και εμεινα απο μπαταρια, τιμονι και ανεβασε θεμοκρασια αυτα τα ολιγα
παντος χαρηκα που σε γνωρισα εστω και σε αλλη ενοτητα ειμαι ο θοδωρος απο Καβαλα
καλη συνεχεια στο forum
τελος παντων και εγω πολλα πραγματα δεν ξερω τωρα μαθενω οι ιδιμονες ομως θα σου πουν
πρεπει ομως να περασεις απο τα νεα μελη να γραψεις κατι να σε καλοσωρισουν να σε γνωρισουν και οι υπολοιποι
οσο για τον τεντοτηρα της καδενας δεν θελει αλλαγμα μου ειπαν αλλα ενας κολητος του εσπασε και του εμεινε η μηχανη στα χερια
εμεινα τωρα τελευτεα μου εσπασε το ρολλεμαν του ιμαντα και εμεινα απο μπαταρια, τιμονι και ανεβασε θεμοκρασια αυτα τα ολιγα
παντος χαρηκα που σε γνωρισα εστω και σε αλλη ενοτητα ειμαι ο θοδωρος απο Καβαλα
καλη συνεχεια στο forum
teo4wd- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Μοντέλο BMW : 316i E46
Country :
Φιλαράκι η γλίστρα είναι ένα μικρό κοστολόγιο σε σχέση με την ζημιά μου ενδέχεται να προκαλέσει. Γι΄ αυτό και μόνο θα την αλλάξω. Γουστάρω όμως να την αλλάξω μόνος μου για αυτό μαζεύω πληροφορίες.
nikpapas44- New Member
-
Country :
nikpapas44 έγραψε:Φιλαράκι η γλίστρα είναι ένα μικρό κοστολόγιο σε σχέση με την ζημιά μου ενδέχεται να προκαλέσει. Γι΄ αυτό και μόνο θα την αλλάξω. Γουστάρω όμως να την αλλάξω μόνος μου για αυτό μαζεύω πληροφορίες.
Καλησπέρα φιλε μου και καλωσήρθες στη λέσχη . Ψάξε λίγο εδώ . Λέει αρκετά πραγματάκια , έχει και φωτογραφίες . Τώρα για περεταίρω τι και πως θέλει autodata στο pc .
Αγγλικά είναι εννοείται .
- Κώδικας:
http://tis.spaghetticoder.org/
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Από δω ο παπάς από κει ο παπάς ....να τος ο παπάς στο BMWCLUBMAKEDONIA!!!
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας!!! ( το λογοπαίγνιο ορμώμενος από το ψευδώνυμο σου).
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας!!! ( το λογοπαίγνιο ορμώμενος από το ψευδώνυμο σου).
swartz- Bmw Addict
-
Country :
teo4wd έγραψε:δηλαδη την πατησες και εσυ πληρωνεις τελη 450 ευρω στα καθικια
καλη συνεχεια στο forum
Γιατί φίλε μου 450€ ? και εγώ το ίδιο αμάξι έχω : E46 1800 valvetronic mod.2004 (facelift).τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνω είναι 300€ ,μάλιστα σήμερα εκτύπωσα το ειδοποιητήριο μέσω internet.
swartz- Bmw Addict
-
Country :
Εχεις δικιο αλλα το δικο σου αυτοκινητο ηρθε στην ελλαδα πριν το 2011 η δεν ξερω μπορει να ειναι ελληνικο και πληρωνει αναλογα με τα κυβικα ενω το δικο μου βαση ρυπων αφου εγινε εισαγωγη μετα το 20011
δηλ. εχω 194 γραμμαρια διοξυδιο σαν αυτοματο Χ 2.55 ισον 494,70 ευρωπουλα
του φιλου μας εχει 172 γραμαρια διοξυδιο Χ 2,20 αν δεν κανω λαθος
ελλαδα αγορι μου ελλαδα ποσεσ φορες θα το πουμε ακομη ξερεις
teo4wd- Bmw Member
-
Country :
teo4wd έγραψε:Εχεις δικιο αλλα το δικο σου αυτοκινητο ηρθε στην ελλαδα πριν το 2011 η δεν ξερω μπορει να ειναι ελληνικο και πληρωνει αναλογα με τα κυβικα ενω το δικο μου βαση ρυπων αφου εγινε εισαγωγη μετα το 20011
Πωπω έπεσες στην περίπτωση . Να το κάνεις άμεσα νόμιμη μετατροπή σε 2λιτρο 143άλογα. Περίπου τους ίδιους ρύππους βγάζει . Αν είναι να δίνεις 500 ευρώ για 115 άλογα , δώσε ένα 50ρικο ακόμα για 30 παραπάνω .
kefalismos- Bmw Addict
-
και να φανταστης οτι ηθελα να παρω πετρελαιο αλλα δεν το πειρα γιατι ειχε τελη διλιτρου
οσο για την μετατροπη θα την κανω μολις κοιμηθω
εκτος αν με ενισχυση το club xaxaxax
αλλα μαλον δεν θα χρειαστη............ουτο σι αλλος θα φυγουμε ολοι στην γερμανια
με αυτους που μπλεξαμε
σκεφτειτε το λιγο ψηφιζουμε πολιτηκους, δικηγορους ,ανθρωπους της τηλεορασης ,
η τη αλλο της μανας τους ειναι........ για να μας βγαλουν απο την κριση
μαλλον πρεπει να ξεστραβωθουμε................................συμφωνητε??????????
οσο για την μετατροπη θα την κανω μολις κοιμηθω
εκτος αν με ενισχυση το club xaxaxax
αλλα μαλον δεν θα χρειαστη............ουτο σι αλλος θα φυγουμε ολοι στην γερμανια
με αυτους που μπλεξαμε
σκεφτειτε το λιγο ψηφιζουμε πολιτηκους, δικηγορους ,ανθρωπους της τηλεορασης ,
η τη αλλο της μανας τους ειναι........ για να μας βγαλουν απο την κριση
μαλλον πρεπει να ξεστραβωθουμε................................συμφωνητε??????????
teo4wd- Bmw Member
-
Country :
Συμφωνω Θοδωρε!!!!! τι λες? παμε γερμανια? τουλαχιστον τα παιδια μας θα εχουν μελον!!!!
και εμεις θα γουσταρουμε και μ3 και οτι κιβικα θελουμε χωρεις περιορησμους τεκμηρηων φορων και οτι αλλο μας επηβαλουν εδω!!!
και εμεις θα γουσταρουμε και μ3 και οτι κιβικα θελουμε χωρεις περιορησμους τεκμηρηων φορων και οτι αλλο μας επηβαλουν εδω!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
εμένα με συμφέρει ...ξέρω και την γλώσσα ..αλλά πάλι εμείς θα τους γλυτώσουμε από τι λούμπα που πάνε να παίσουν? Πάλι εμείς θα τους σώσουμε τους Γερμαναραδες?....... δεν πάμε καλύτερα στο Abudabi και εκεί θα γουστάρουμε αμάξια και τους Έλληνες τους πάνε (νομίζω) και η βενζίνη τσάμπα είναι και δουλειά θα βρούμε ,ε...λίγο παραπάνω ζέστη το καλοκαίρι κάνει αλλά θα παίρνουμε άδεια για Ελλάδα(?) με Μ5,Μ6,
swartz- Bmw Addict
-
Country :
swartz έγραψε:εμένα με συμφέρει ...ξέρω και την γλώσσα ..αλλά πάλι εμείς θα τους γλυτώσουμε από τι λούμπα που πάνε να παίσουν? Πάλι εμείς θα τους σώσουμε τους Γερμαναραδες?....... δεν πάμε καλύτερα στο Abudabi και εκεί θα γουστάρουμε αμάξια και τους Έλληνες τους πάνε (νομίζω) και η βενζίνη τσάμπα είναι και δουλειά θα βρούμε ,ε...λίγο παραπάνω ζέστη το καλοκαίρι κάνει αλλά θα παίρνουμε άδεια για Ελλάδα(?) με Μ5,Μ6,
Σωστός !!
Άς κάνει όσο ζέστη θέλει . Εκεί και το χειμώνα με ζακέτα κυκλοφορείς με κοντομάνικο . Όλο το χρόνο κοντομάνικα , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!! Και μόνο που γλειτώνεις τα κολόκρυα φτάνει κ όλας . Και extra bonus γλειτώνεις τα πετρέλαια και τα αέρια που πληρώνεις εδώ !! Χίλιες φορές aircodition όλη μέρα , παμφτηνο είναι έτσι κ αλλιώς !
kefalismos- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:swartz έγραψε:εμένα με συμφέρει ...ξέρω και την γλώσσα ..αλλά πάλι εμείς θα τους γλυτώσουμε από τι λούμπα που πάνε να παίσουν? Πάλι εμείς θα τους σώσουμε τους Γερμαναραδες?....... δεν πάμε καλύτερα στο Abudabi και εκεί θα γουστάρουμε αμάξια και τους Έλληνες τους πάνε (νομίζω) και η βενζίνη τσάμπα είναι και δουλειά θα βρούμε ,ε...λίγο παραπάνω ζέστη το καλοκαίρι κάνει αλλά θα παίρνουμε άδεια για Ελλάδα(?) με Μ5,Μ6,
Σωστός !!
Άς κάνει όσο ζέστη θέλει . Εκεί και το χειμώνα με ζακέτα κυκλοφορείς με κοντομάνικο . Όλο το χρόνο κοντομάνικα , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!! Και μόνο που γλειτώνεις τα κολόκρυα φτάνει κ όλας . Και extra bonus γλειτώνεις τα πετρέλαια και τα αέρια που πληρώνεις εδώ !! Χίλιες φορές aircodition όλη μέρα , παμφτηνο είναι έτσι κ αλλιώς !
τον Ιανουαριο 2012 που ειχα παει abudhabi η βεζινη ειχε 0,16 λεπτα το λιτρο και οχι μονο κοντομανικα ξεβρακωτοι θα κλυκλοφορουσαμε σε λιγο απο την ζεστη , αφου να φανταστεις σημερα εχει εκει 26 βαθμους απο οτι μου ειπε μια φιλη που δουλευει μονιμα εκει.
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
δεν θελω να λεω πολλα αλλα περιμενω απαντηση απο την bmw στο μοναχο αν ειναι θετικη το ε46 θα το καψω στο δρομο και θα παρω αλλο εκει
πειτε εναν γρηγορο τροπο να μαθω την γλωσσα της π@τ@ν@ς της μερκελ
teo4wd- Bmw Member
-
Country :
Μην παει κανεις γερμανια!!! Θα ζησουμε και χωρις αυτους!!
Αλλα ειμαστε off-topic!
Αλλα ειμαστε off-topic!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
teo4wd έγραψε: δεν θελω να λεω πολλα αλλα περιμενω απαντηση απο την bmw στο μοναχο αν ειναι θετικη το ε46 θα το καψω στο δρομο και θα παρω αλλο εκει
Αφού τον ξέρεις τον τρόπο , είναι ο πιο κλασικός ,πιάσε γερμανίδα γκόμενα, μην σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα μόνο και για τιμωρία σου επιβάλει για γκόμενα την Merkel , , ,
και ναι ειμαστε
swartz- Bmw Addict
-
Country :
ωραιος ο swartz αλλα που να τη βρεις τη γερμανιδα ολες στη γερμανια ειναι
εμεις εχουμε μονο ρουμανες ,βουλγαρες, ρωσιδες και αλβανιδες
εμαθα μερικες λεξεις απο αυτες αλλα τωρα σταματησαμε και να βγαινουμε
εμεις εχουμε μονο ρουμανες ,βουλγαρες, ρωσιδες και αλβανιδες