ΒΜW Ποντου drift video...
+7
chrisstavr
tsiggeE39
george316
Lakis36
makinen
Gangsta
mr.csl
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΒΜW Ποντου drift video...
Επειδη μαζευομαστε πολλα bmw στην Ποντου ειπα να αρχισω να ποσταρω κ video.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Πεμ Δεκ 08, 2011 8:13 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Εισαγωγή του tag [youtube])
mr.csl- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 33
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε36 Μ3
Country :
Απ: ΒΜW Ποντου drift video...
Και πολύ καλά έκανες.. το έχετε βλέπω το θέμα...! Ειδικά η φάση που γυρνάνε τα δυο bmw αντίθετα στο τρίτο βίντεο είναι όλα τα λεφτά...!
Ποσα απο αυτα ειναι 16αρια και χωρις μπλοκε θα ηθελα να ρωτησω εγω...
Μπραβο παιδια για την τεχνικη και τα γουστα που βγαζετε...Ωραια σκηνικα..!
Το ασχημο που ειδα ειναι οτι υπηρχαν φορες που η κυκλοφορια ενοχληθηκε..
..και οχι αυτος με το γκολφ δεν ηταν μ@λ@κ@ς..
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Ποσα απο αυτα ειναι 16αρια και χωρις μπλοκε θα ηθελα να ρωτησω εγω...
Εχεις απολυτο δικιο φιλε!!!!
υπαρχει ορατοτητα στο μερος!!!θα μπωρουσαμε να κανουμε κατι με το θεμα ασφαλειας!!!
Lakis36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 85
Τόπος : θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E36 97'
Country :
Το μονο που πιστευω οτι μπορει να γινει ειναι να ειναι μερικα ατομα στις στροφες και στη γεφυρα αντι να καθονται στην ακρη και να κοιτανε τι ερχεται..
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Το μονο που πιστευω οτι μπορει να γινει ειναι να ειναι μερικα ατομα στις στροφες και στη γεφυρα αντι να καθονται στην ακρη και να κοιτανε τι ερχεται..
Ναι φιλος ετσι κανουμε!!! και φυσικα εχουμε και εμεισς το νου μας!!!
Lakis36- New Member
-
Country :
που ειναι αυτη η οδος ποντου ρε παιδια???
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
george316 έγραψε:που ειναι αυτη η οδος ποντου ρε παιδια???
O δρομος πισω απο το μιχανολογικο....λεγεται Ποντου....αν το παρεις απο τον περιφεριακο...καπου τελειωνει και κανεις υποχρεοτικα αριστερα!!!
συνεχιζεις....και θα δεις το μερος μολις κατεβεις μια γεφυρα!!!
Lakis36- New Member
-
Country :
makinen- Bmw Addict
-
Πρεπει να παμε και ναρθω και εγω για να βγαλουμε ωραια και πολλα βιντεακια με το πανο του club μας...
Και αυτοκολητα δεν βλεπω παιδια...!!!!!
Οργανωθειτε..!!!!
Οργανωθειτε..!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
tsiggeE39 έγραψε:Πρεπει να παμε και ναρθω και εγω για να βγαλουμε ωραια και πολλα βιντεακια με το πανο του club μας...
Οργανωθειτε..!!!!
α ρε πουστη τι adminara εχουμε!!!ψηνει σουβλακια, τραβαει video, βγαζει φωτο!!!πω πω τι αλλο θα κανει πια????
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Οταν πηρα το 30αρι ηταν καιρος που μαζευοταν πολυς κοσμος εκει ... Για αυτο τον λογο πηγαινα σχεδον καθε βραδυ μονος κ εκανα προπονηση ..Ειναι σωστος δρομος για να μαθει καπιος μια ιδεα απο drift πιστεθω γιατι εχει καλη ορατοτητα και αρκετο χωρο για να μην καρφωθεις και πουθενα..
Παντος μπορω να πω πως το χω και εγω το θεμα του Drift ..Δυστηχως δεν εχω βιντεακια παρα μονο καποια πολυ παλια που τα εχει ο κουμπαρος μου...
Να μαζευτουμε μια μερα να παμε να γουσταρουμε ..Προσωπικα πηγαινω πολυ συχνα για να βγαζω το αχτι μου χωρις να ενοχλω και να με ενοχλουνε ...
Παντος μπορω να πω πως το χω και εγω το θεμα του Drift ..Δυστηχως δεν εχω βιντεακια παρα μονο καποια πολυ παλια που τα εχει ο κουμπαρος μου...
Να μαζευτουμε μια μερα να παμε να γουσταρουμε ..Προσωπικα πηγαινω πολυ συχνα για να βγαζω το αχτι μου χωρις να ενοχλω και να με ενοχλουνε ...
????????- Επισκέπτης
Καλα μονος σου πας? Εχεις βρει καποιο μερος που βολευει χωρεις να ενοχλουμε? Κανε μας ξεναγιση να μαθουμε το μερος και να το οργανοσουμε!!!Giorgos e-30 έγραψε:Οταν πηρα το 30αρι ηταν καιρος που μαζευοταν πολυς κοσμος εκει ... Για αυτο τον λογο πηγαινα σχεδον καθε βραδυ μονος κ εκανα προπονηση ..Ειναι σωστος δρομος για να μαθει καπιος μια ιδεα απο drift πιστεθω γιατι εχει καλη ορατοτητα και αρκετο χωρο για να μην καρφωθεις και πουθενα..
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giorgos320d έγραψε:Καλα μονος σου πας? Εχεις βρει καποιο μερος που βολευει χωρεις να ενοχλουμε? Κανε μας ξεναγιση να μαθουμε το μερος και να το οργανοσουμε!!!Giorgos e-30 έγραψε:Οταν πηρα το 30αρι ηταν καιρος που μαζευοταν πολυς κοσμος εκει ... Για αυτο τον λογο πηγαινα σχεδον καθε βραδυ μονος κ εκανα προπονηση ..Ειναι σωστος δρομος για να μαθει καπιος μια ιδεα απο drift πιστεθω γιατι εχει καλη ορατοτητα και αρκετο χωρο για να μην καρφωθεις και πουθενα..
Κοιταξε να δεις... Ωρες αιχμης εχει πολυ κινηση εκει .. Αλλα τις ωρες που παω δλδ 10-11 το βραδυ και μετα μονο οι Securitdes της περιοχης περνανε στην χαση και στην φεξη...Και γιατι παω μονος ... Ξεκινησα να πηγαινω μονος για να μαθω χωρις να ντρεπομαι και να μαθω κιαλα κολπα περα απο την κλασικη στροφη που εχει εκει ...Βεβαια τωρα χωρις παρεξηγηση πιστευω πως ειμαι ετοιμος να κατεβω και σε Drift wars ...Αρκει να πανε ολα καλα με την δουλεια να περασω το 35αρι μοτερ που βρηκα να το κανω καποιες βασικες μετατροπες και ειμαι ετοιμος...Και επισης δεν ετυχε να βρω καποιον με την δικια μου τρελα πανω στο αντικιμενο ... Για αυτο πηγαινα και μονος και παω ..Οποιος παντως ενδιαφερεται ας το κανονησουμε και φυγαμε οποτε θελετε...Ακομα και τωρα
Επισης αλλο 1 σημειο που πραγματικα το εχω περασει πανω απο 300 φορες ειναι το S στην εξοδο απο νεαπολη για περιφεριακο.. Πηγαινα κατα της 2 -3 το βραδυ το ανεβαινα αναβα αλαρμ και ξανα πισω...Εχω ισως λιγο παραπανω τρελα απο το επιτρεπτο οσο αναφορα το Drift :P
????????- Επισκέπτης
για την ιδια τρελα που λες επρεπε να πεις το club makedonia χαχααααααχ κ εγω την εχω
η ποντου καλη εχω παει κ εγω αλλα το s της νεαπολης ολα τα λεφτα....
κ εγω εχω καψει λαστιχα εκει ουχουυυυυυυυυυυ
η ποντου καλη εχω παει κ εγω αλλα το s της νεαπολης ολα τα λεφτα....
κ εγω εχω καψει λαστιχα εκει ουχουυυυυυυυυυυ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Αντε αντε να σας δω...Τωρα που το φερε και η συζητηση μπορει να βγω και καμια γυρα .. Μιας και δεν δουλευω και αυριο ... Οσοι πιστοι προσελθετε
????????- Επισκέπτης
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
καινουριος στο club σας αλλα οχι καινουριος στο αθλημα .......
και επειδη ειδα αυτα τα βιντεο και γυρισε η σκεπψη μου μερικα χρονια πισω οριστε και
κανα 2 ακομα με μενα πρωταγωνιστη ......
cameraman o GORILAS-πανος
εδω ειμαστε στον δρομο προς την γεφυρα με μανισιο 16αρι μοτερ και ενοειτε χωρις μπλοκε....
με 70 χλμ και 2α ολη την ποντου ....
εδω ενα light περασμα πανω κατω απο την ιδια μερα .....
και επειδη ειδα αυτα τα βιντεο και γυρισε η σκεπψη μου μερικα χρονια πισω οριστε και
κανα 2 ακομα με μενα πρωταγωνιστη ......
cameraman o GORILAS-πανος
εδω ειμαστε στον δρομο προς την γεφυρα με μανισιο 16αρι μοτερ και ενοειτε χωρις μπλοκε....
με 70 χλμ και 2α ολη την ποντου ....
εδω ενα light περασμα πανω κατω απο την ιδια μερα .....
xelwnas- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Μοντέλο BMW : '99 E36 coupe Mpack M44B19 & '97 Ε36 sedan M43B18
Country :
μπορει να μην ειναι bmw ειναι ομως ενα sierra στην ποντου και αυτο με μενα οδηγο και παλι .......
xelwnas- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Μοντέλο BMW : '99 E36 coupe Mpack M44B19 & '97 Ε36 sedan M43B18
Country :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» drift by djcbmw26
» VIDEO : Το καλύτερο drift video που είδαμε ποτέ !
» bmw drift
» Video: BMW M3 E92 drift σε κανονικό δρόμο
» Drifting fever
» VIDEO : Το καλύτερο drift video που είδαμε ποτέ !
» bmw drift
» Video: BMW M3 E92 drift σε κανονικό δρόμο
» Drifting fever
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης