Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum!
+5
giorgos320d
giannismp
makinen
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
vaggelisM26
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum!
Καλησπέρα και από εμένα!
Με λένε Βαγγέλη, είναι 26 χρονών και ελπίζω πολύ σύντομα και επίσημα μέλος του forum, διότι ακόμα είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το 320 Ε36 του πατέρα μου αλλά δυστυχώς μας άφησε χρόνους. Έχοντας λοιπόν συνηθίσει τη σειρά Ε36 και επειδή στην εποχή που ζούμε η αγορά καινούριου αυτοκινήτου είναι δύσκολη υπόθεση, αποφάσισα να βρώ κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να με βγάλει για μια δεκαετία τουλάχιστον. Βασικά ψάχνω για Ε36 από 325 και άνω και κυρίως για Μ3. Τώρα τελευταία μου μπήκε η ιδέα και άρχισα να ψάχνω και τη αντίστοιχη σειρά 5 Ε34. Όσον αφορά στα τριάρια, έχω βρει τρεις καλές περιπτώσεις (δύο 325 και ένα 330) αλλά κανένα Μ3. Τα πεντάρια είναι πολύ πιο δύκολο να βρεθούν. Έχω βρει ένα 525 σε σχετικά καλή κατάσταση από γνωστό μου και ένα 535 από το car.gr. Το εν λόγω 535 δεν το έχω δει από κοντά, αλλά κρίνοντας από την πολύ χαμηλή τιμή του ίσως να κρύβει εκπλήξεις.
Μορώ να διαθέσω μέχρι 7000 ευρώ και ίσως και κάτι παραπάνω αν βρεθεί κάποιο καλό Μ3 ή Μ5 μόνο.
Θα ήθελα πάρα πολύ τις γνώμες και τις συμβουλές σας.
Να είστε όλοι καλά και να τα λέμε!
Με λένε Βαγγέλη, είναι 26 χρονών και ελπίζω πολύ σύντομα και επίσημα μέλος του forum, διότι ακόμα είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το 320 Ε36 του πατέρα μου αλλά δυστυχώς μας άφησε χρόνους. Έχοντας λοιπόν συνηθίσει τη σειρά Ε36 και επειδή στην εποχή που ζούμε η αγορά καινούριου αυτοκινήτου είναι δύσκολη υπόθεση, αποφάσισα να βρώ κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να με βγάλει για μια δεκαετία τουλάχιστον. Βασικά ψάχνω για Ε36 από 325 και άνω και κυρίως για Μ3. Τώρα τελευταία μου μπήκε η ιδέα και άρχισα να ψάχνω και τη αντίστοιχη σειρά 5 Ε34. Όσον αφορά στα τριάρια, έχω βρει τρεις καλές περιπτώσεις (δύο 325 και ένα 330) αλλά κανένα Μ3. Τα πεντάρια είναι πολύ πιο δύκολο να βρεθούν. Έχω βρει ένα 525 σε σχετικά καλή κατάσταση από γνωστό μου και ένα 535 από το car.gr. Το εν λόγω 535 δεν το έχω δει από κοντά, αλλά κρίνοντας από την πολύ χαμηλή τιμή του ίσως να κρύβει εκπλήξεις.
Μορώ να διαθέσω μέχρι 7000 ευρώ και ίσως και κάτι παραπάνω αν βρεθεί κάποιο καλό Μ3 ή Μ5 μόνο.
Θα ήθελα πάρα πολύ τις γνώμες και τις συμβουλές σας.
Να είστε όλοι καλά και να τα λέμε!
vaggelisM26- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : Yet in search for ...
Country :
Απ: Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum!
Καλως ηρθες Βαγγελη στην παρεα μας.Ελπιζω να βρεις αυτο που θελεις.Οτι μας χρειαστεις εδω ειμαστε!!
Καλως ηρθες Βαγγελη...
Σε αυτα τα λεφτα νομιζω θα βρεις ευκολα καποια μετατροπη Μ3, γιατι το αυθεντικα σπανιζουν..
Σε αυτα τα λεφτα νομιζω θα βρεις ευκολα καποια μετατροπη Μ3, γιατι το αυθεντικα σπανιζουν..
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
καλησπερα βαγγελη γιατι δεν βρισκεις καποιο απο γερμανια?
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Καλως ηρθες στην παρεα μας εδω θα τα λεμε και βλεποντας απο τα γραπτα σου εισαι στο σοστο μερος. !!! Για την αγορα αυτοκηνητου που θελεις να κανεις ολο και κατι θα βρουμε, ενοητε οτι δεν θελει βιασηνη.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giannismp έγραψε:καλησπερα βαγγελη γιατι δεν βρισκεις καποιο απο γερμανια?
Δεν συμφερει να φερει απο γερμανια!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giannismp έγραψε:καλησπερα βαγγελη γιατι δεν βρισκεις καποιο απο γερμανια?
Η εισαγωγή από γερμανία είναι τελείως οικονομικά ασύμφορη. Για Ε36 και Ε34 που ενδιαφέρομαι (δλδ αυτοκίνητα άνω των 15 ετών) τα τέλη εκτελωνισμού, απ΄ότι γνωρίζω, είναι μέχρι και 360% της αξίας του αυτοκινήτου. Επομένως, είναι σα να αγοράζεις ένα αμάξι για εσένα από Γερμανία και να κάνεις περίπου άλλα 4 δώρο στο κράτος!
vaggelisM26- New Member
-
Country :
Καλησπέρα και από μένα και καλωσήρθες .
Επί του θέματος , αφου το αμάξι το θες για μια 10ετία , εγώ σε συμβουλεύω να αφήσεις τις σειρές 36 και 34 που είναι ήδη παλιές ( τεχνολογίες 90 - πάντα την πρώτη παραγωγή κοιτάς στην τεχνολογία ) και να πας στα 46 και 39 .
Οι σειρές είναι καμία σχέση η μία με την άλλη , σε όλα τα επίπεδα και από θέμα τιμής πολύ κοντά λόγω κρίσης . Για μένα , δεν αξίζει για τέτοιες διαφορές .
Αγόρασε γνωστός μου μηχανικός πριν 10 μέρες 39άρι 525 με τα 170 , τζιτζι , 190.000 χμ , πολύ φορτωμένο με εξτρα για 800 ευρώ ! Ο λόγος , γιατί είχε 3 χρόνια απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας ! Οπότε αυτός με 3.000 ευρώ σύνολο κυκλοφορεί με αυτοκινητάρα.
Ψάξου , ρώτα και σε συνεργεία με bmw , και μην παίρνεις βιαστηκές αποφάσεις !
Επί του θέματος , αφου το αμάξι το θες για μια 10ετία , εγώ σε συμβουλεύω να αφήσεις τις σειρές 36 και 34 που είναι ήδη παλιές ( τεχνολογίες 90 - πάντα την πρώτη παραγωγή κοιτάς στην τεχνολογία ) και να πας στα 46 και 39 .
Οι σειρές είναι καμία σχέση η μία με την άλλη , σε όλα τα επίπεδα και από θέμα τιμής πολύ κοντά λόγω κρίσης . Για μένα , δεν αξίζει για τέτοιες διαφορές .
Αγόρασε γνωστός μου μηχανικός πριν 10 μέρες 39άρι 525 με τα 170 , τζιτζι , 190.000 χμ , πολύ φορτωμένο με εξτρα για 800 ευρώ ! Ο λόγος , γιατί είχε 3 χρόνια απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας ! Οπότε αυτός με 3.000 ευρώ σύνολο κυκλοφορεί με αυτοκινητάρα.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
vaggelisM26 έγραψε:giannismp έγραψε:καλησπερα βαγγελη γιατι δεν βρισκεις καποιο απο γερμανια?
Η εισαγωγή από γερμανία είναι τελείως οικονομικά ασύμφορη. Για Ε36 και Ε34 που ενδιαφέρομαι (δλδ αυτοκίνητα άνω των 15 ετών) τα τέλη εκτελωνισμού, απ΄ότι γνωρίζω, είναι
μέχρι και 360% της αξίας του αυτοκινήτου. Επομένως, είναι σα να αγοράζεις ένα αμάξι για εσένα από Γερμανία και να κάνεις περίπου άλλα 4 δώρο στο κράτος!
θα σου εξηγησω γιατι το ειπα
στην γερμανια ενα αυτοκινητο 15 ετων εχει χασει την αξια του λογω του οτι τα παραγουν εκει , ετσι ισως με μια πολυ χαμηλη τιμη σε συμφερει ακομα
και να πληρωσεις και 400% της αξιας του , με μια γρηγορη αναζητηση ειδα αυτο
- Κώδικας:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-325i-ennepetal/166774063.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1995-01-01&maxFirstRegistrationDate=1999-12-31&maxPrice=7001&export=ALSO_EXPORT
απλα η τιμη του ειναι 1790 ευρω, αλλα βεβαια μπορεις να πας σε ε46 που η φορολογια ειναι χαμηλοτερη λογω του οτι θα βρεις νεοτερο μοντελο
δηλαδη κατι σαν και αυτο
- Κώδικας:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-325i-limousine-klimaautomatik-pdc-leder-mainz/160443835.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&maxPrice=7001&export=ALSO_EXPORT
ελπιζω να βοηθησα
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
kefalismos έγραψε:Καλησπέρα και από μένα και καλωσήρθες .
Βασικά ο σχεδιασμός στις σειρές Ε46 και Ε39 με όλες αυτές τις καμπύλες δεν είναι και πολύ του γούστου μου, μάλλον μετά από τη μεγάλη μου προιστορία και συνήθεια στο Ε36.
Επίσης, όσα Ε39 έχω δει (525 και 528) ήταν όλα αυτόματα!
Εδώ και μερικές μέρες σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγγελία στο car.gr για το E34 540 ALPINA B10 V8S. Η τιμή του είναι προσιτή φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά είναι εκτός Θεσ/νίκης για να το δώ από κοντά. Πιστεύω ότι κάτι καλύτερο από αυτό δε μπορώ να βρώ. Ένα θέμα με το μπλοκέ του διαφορικό έχω (85% λέει). Το 320 που είχα πριν είχε 35% μπλοκέ και σε γρήγορες στροφές έχανε αμέσως το πίσω μέρος. Τώρα αμάξι 400+ αλόγων με 85% μπλοκέ θα πηγαίνει συνέχεια στο πλάι , όσο φαρδιά πίσω λάστιχα να βάλεις (μέχρι 285 νομίζω παίρνει ο θόλος στα Ε34).
vaggelisM26- New Member
-
Country :
καλησπέρα & καλώς ήρθες κι από 'μένα Βαγγέλη...
καλή διαμονή & καλή διασκέδαση σου εύχομαι...
καλή διαμονή & καλή διασκέδαση σου εύχομαι...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Καλό χρυσό το 34 που λες , την είδα την αγγελία . Αυτό στο πρώτο μπλόκο που θα σε σταματήσουν ( όποτε γίνει αυτό ) , θα σου πουν άνοιξε καπώ ( γιατί σιγά μην πιστέψουν ότι είναι 18άρι που λέει η άδεια ) , θα φανεί το τέρας οπότε εσύ μπαίνεις κατευθείαν αυτόφορο και το αμάξι κατάσχεται . Τα γνωρίζεις αυτά φαντάζομαι έτσι ?
Bmw παλιά με φτιαγμένα look τα ανοίγουν καπό για πλάκα .
Bmw παλιά με φτιαγμένα look τα ανοίγουν καπό για πλάκα .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Καλως ηρθες στην παρεα μας
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE