Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;

+12
DJC BMW
swartz
basilhs grammenos
chris525m
lee
vasilis gial
vaggouras E87
Bazil Van Sinner
JimmyE34525
kefalismos
bmwalp
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
16 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;    - Σελίδα 2 Empty Απ: Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36 Δευ Φεβ 17, 2014 5:51 pm

μπραβο σου ρε φιλε εισαι πραγματικα λατρεις.εχεις καλυψει απολυτα ολες μου τις σκεψεις και πραγματικα χαιρομαι γι αυτο
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 117
Τόπος : ευοσμος
Μοντέλο BMW : E36 M3
Country : Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;    - Σελίδα 2 Greecexs1

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;    - Σελίδα 2 Empty Απ: Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;

Δημοσίευση από giorgos320d Τρι Φεβ 18, 2014 11:01 pm

Βλεπω επεσε πολις ερωτας!!! για αυτοκηνητα μηλαμε ετσι? θα ηθελα ενα μ3 αλλα και αυτο που εχω καλο ειναι!!!  Sleep Sleep Sleep 
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country : Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Με ποιο αυτοκίνητο είσαι ερωτευμένος;    - Σελίδα 2 Greecexs1

Δημοσίευση από swartz Τετ Φεβ 19, 2014 9:40 am

θα ήθελα όλοι σας να έχετε Μ3,Μ4,Μ5,Μ6 κλπ....και εγώ το μοναδικό βενζινάδικο στην πόλη.-  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
swartz
swartz
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift

Δημοσίευση από DJC BMW Τετ Φεβ 19, 2014 7:42 pm

swartz έγραψε:θα ήθελα όλοι σας να έχετε Μ3,Μ4,Μ5,Μ6  κλπ....και εγώ το μοναδικό βενζινάδικο στην πόλη.-  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

χαχαχαχαχ ωραιος....!!! παραδεχωμαι!!!
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i

Δημοσίευση από Canelio Παρ Φεβ 21, 2014 7:44 pm

swartz έγραψε:θα ήθελα όλοι σας να έχετε Μ3,Μ4,Μ5,Μ6  κλπ....και εγώ το μοναδικό βενζινάδικο στην πόλη.-  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

:m: :lkk:  Yπηρχε μια πιθανοτητα να σου την εσκαγα μονο αν πηγαινα σε κανα,,,,,,,Κυρο Γραναζη ,τελος παντων να μου μαθη να κανω Πρωσοπικο Διηλιστιριο ( Ξερω γω ,,,,, Να βραζω Πετρελαια , να Προσθετω αποσταγμενα Τσιπουρα,,, τι Διαλο μεθανολες αιθανολες Οκτανια Φυσικα Ενυσχιτικα ) και να αποσταξουμε Τελικα την SUPER 95+ και πανω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lkk: 
Canelio
Canelio
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 167
Τόπος : Θεσ/κη
Μοντέλο BMW : 850CSI ///M8

http://www.CanelioGiorgiofacebook.com

Δημοσίευση από baam Κυρ Φεβ 23, 2014 7:41 pm

Μ550d απλά τα 74 κιλά σ αφήνουν άφωνο .
baam
baam
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Τόπος : θερμη
Μοντέλο BMW : 530d(E61)

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης