Ζητω βοηθεια!!!
+4
makinen
vasilis gial
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Hatzi
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ζητω βοηθεια!!!
Καλημερα παιδια....το θεμα εχει ως εξης: μεσα σε μια μερα απαγορευτηκαν τα βουλγαρικα ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ αυτοκινητα...ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα πουλαω το αμαηι Ε39 530d..δεν ξερω πως??
καμια ιδεα???????????(εκτος απο το να το παω στην βουλγαρια) και να με συμφερει!!!
καμια ιδεα???????????(εκτος απο το να το παω στην βουλγαρια) και να με συμφερει!!!
Απ: Ζητω βοηθεια!!!
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Τι ειναι αυτο παλι;;;
Δεν ξερω ρε φιλε..μεσα σε μια μερα βγηκε νομος που απαγορευει τα επιβατικα εταιρικα αμαξια που εχουν εδρα βουλγαρια...ενω τα επαγγελματικα τα επιτρεπουν...αφου καταλαβαν οτι χανουν λεφτα, θα πεσει σκισιμο...δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!το πουλαω δλδ αλλα δεν ξερω που...........!
- Κώδικας:
car.gr/classifieds/cars/view/1840617/
κοιτα σιγουρα δν συμφερει να το εκτελωνισεις...απ την αλλη δν νομιζω να υπαρχει τροπος να το δωσεις τωρα και να μην βγεις χαμενος...
vasilis gial- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Τόπος : Thessaloniki - Kalamaria
Μοντέλο BMW : e 30 m 40
Country :
Μπορεις απλα να το δηλωσεις επαγγελματικο....ισως...???
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Αμα γινεται πολυ ευχαριστως....αλλα πως γνωριζει κατι κανενας??????????makinen έγραψε:Μπορεις απλα να το δηλωσεις επαγγελματικο....ισως...???
Είσαι σίγουρος για αυτό ? Λογικά το έχεις βρεί και κάπου γραμμένο στο νετ . Αμα το βρεις το κείμενο , πόσταρε το να ενημερωθούμε και εμείς γιατί πολύ περίεργο μου ακούγεται . Δηλαδή απαγορεύσαν μόνο τα βουλγάρικα ? Βγάλτο Σκοπιανικές πινακίδες , ξέρω κ γω ?
Να ξέρεις ότι αν το πουλήσεις ως έχει πάει για ανταλακτικά το αυτόκινητο , δεν εκτελωνίζεται στην Ελλάδα διότι είναι ασύμφορο .
Γιαυτό λέω βάλε μας το κείμενο μπας και βρούμε καμια λύση .
Να ξέρεις ότι αν το πουλήσεις ως έχει πάει για ανταλακτικά το αυτόκινητο , δεν εκτελωνίζεται στην Ελλάδα διότι είναι ασύμφορο .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:Είσαι σίγουρος για αυτό ? Λογικά το έχεις βρεί και κάπου γραμμένο στο νετ . Αμα το βρεις το κείμενο , πόσταρε το να ενημερωθούμε και εμείς γιατί πολύ περίεργο μου ακούγεται . Δηλαδή απαγορεύσαν μόνο τα βουλγάρικα ? Βγάλτο Σκοπιανικές πινακίδες , ξέρω κ γω ?
Καταρχην το αμαξι ειναι εταιρικο, εχω εταιρεια στην βουλγαρια εν ενεργεια και εμπορευομαι πραγματα.....και ειναι δηλομενο σε αυτην την εταιρεια, δεν ειναι απλα ενα βουλγαρικο αυτοκινητο[u]....Επισης δεν το ειδα γραμενο πουθενα, μιλησα με την ιδια την διευθηντρια του Σ.Δ.Ο.Ε ποθ μου ειπε ακριβως αυτα που σας λεω....δεν ειναι απλα σπασμενο τηλεφωνο ουτε καπιο site.....ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!!!
χμ... τι λες τωρα??? θα κλαψει πολης κοσμος με αυτο το νομο, αν υσχησει!!!
Εκηνω που ξερω ομως για τα βουλγαρικα νουμερα και το ξερω και εγω απο προτο χερι ειναι οτι εφοσον εισαι νομιμος και εχεις μαζι σου παραστατικα της ετεριας σου, νομιμης ενοητε δεν εχεις κανενα απολητως προβλημα στα ελληνικα συνορα.
Εσυ δεν εχεις προβλημα για αυτο μην ανχονεσε και δεν χρηαζετε να πουλησεις αμαξι.
Εκηνω που ξερω ομως για τα βουλγαρικα νουμερα και το ξερω και εγω απο προτο χερι ειναι οτι εφοσον εισαι νομιμος και εχεις μαζι σου παραστατικα της ετεριας σου, νομιμης ενοητε δεν εχεις κανενα απολητως προβλημα στα ελληνικα συνορα.
Εσυ δεν εχεις προβλημα για αυτο μην ανχονεσε και δεν χρηαζετε να πουλησεις αμαξι.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giorgos320d έγραψε:χμ... τι λες τωρα??? θα κλαψει πολης κοσμος με αυτο το νομο, αν υσχησει!!!
Δεν νομιζω γιωργο...γιατι πηραν αμαξια και απο εταιρειες που ηταν νομιμες....με ολα τα χαρτια!!!!!!Απλα απαγορευσαν τα ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, τα ΦΟΡΤΗΓΑ επιτρεπονται...αυτη ειναι η διαφορα!!!!ομως δεν θα βιαστω αμεσως...θα εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες, αν και μου το ειπε ξεκαθαρα η διευ. του Σ.Δ.Ο.Ε.
Δηλαδή πες ότι είσαι Βούλγαρος και έρχεσε στην Ελλάδα να κάνεις 1 μήνα διακοπές . Και αυτό απαγορεύεται ??? Γιατί κατ αυτή την έννοια μας λες ότι απαγορεύεται να κυκλοφορεί στους δρόμους οποιοδήποτε βουλγάρικο επιβατικό .
Δε το πολυπιστεύω να σου πω την αλήθεια γιατί αυτό πολύ απλά δε παίζει . Διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος.
Επίσης κράτα μικρό καλάθι , ποιος μας λέει ότι σε 1 μήνα δε θα πέσει αυτή η κυβέρνηση και ότι αυτό δε θα προχωρήσει ?
kefalismos- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:Δηλαδή πες ότι είσαι Βούλγαρος και έρχεσε στην Ελλάδα να κάνεις 1 μήνα διακοπές . Και αυτό απαγορεύεται ??? Γιατί κατ αυτή την έννοια μας λες ότι απαγορεύεται να κυκλοφορεί στους δρόμους οποιοδήποτε βουλγάρικο επιβατικό .
Δε το πολυπιστεύω να σου πω την αλήθεια γιατί αυτό πολύ απλά δε παίζει . Διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος.
Οχι δεν, απαγορευεται ΟΛΑ τα βουλγαρικα αμαξια που ερχονται...αλλα ΟΛΑ τα ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ.........και εγω δεν θελω να το πιστεψω αλλα...!!!
Το τελωνειο των ευζωνων στην περηπτοση αυτη κανει εξονιχιστικο ελενχο στα χαρτια και εφοσον εισε οκ καθαρος με τα χαρτια ισερχεσε στην ελλαδα.Hatzi έγραψε:giorgos320d έγραψε:χμ... τι λες τωρα??? θα κλαψει πολης κοσμος με αυτο το νομο, αν υσχησει!!!
Δεν νομιζω γιωργο...γιατι πηραν αμαξια και απο εταιρειες που ηταν νομιμες....με ολα τα χαρτια!!!!!!Απλα απαγορευσαν τα ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, τα ΦΟΡΤΗΓΑ επιτρεπονται...αυτη ειναι η διαφορα!!!!ομως δεν θα βιαστω αμεσως...θα εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες, αν και μου το ειπε ξεκαθαρα η διευ. του Σ.Δ.Ο.Ε.
Προς το παρον δεν κανουν τετοιο ελενχο και περναν ολλα τα βουλγαρικα αυτοκηνητα χωρεις προβλημα.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giorgos320d έγραψε:Το τελωνειο των ευζωνων στην περηπτοση αυτη κανει εξονιχιστικο ελενχο στα χαρτια και εφοσον εισε οκ καθαρος με τα χαρτια ισερχεσε στην ελλαδα.Hatzi έγραψε:giorgos320d έγραψε:χμ... τι λες τωρα??? θα κλαψει πολης κοσμος με αυτο το νομο, αν υσχησει!!!
Προς το παρον δεν κανουν τετοιο ελενχο και περναν ολλα τα βουλγαρικα αυτοκηνητα χωρεις προβλημα.
Δεν ξερω ρε παιδια, εχω καταμπερδευτει...μπορουμε να μαθουμε απο καπου 100% τι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ????
Σαν club να κανουμε μια ερωτηση στο αρμοδιο οργανο το οποιο μπορει να μας διαφωτισει, και να δουμε ασπρο φως!!!!
Εχω ακουσει για επαγγελματικα Cayenne παντως....
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Λοιπόν μην αγχώνεσε . Από το ψηφίζω μέχρι το εφαρμόζω στην Ελλάδα , υπάρχουν κάτι γήπεδα ποδοσφαίρου ενδιάμεσα . Ακόμα δε το ξέρει κανείς επίσης . Κάτσε να βουιξει ο τόπος και μετά βλέπεις με καθαρό μυαλό τι θα κάνεις . Μέχρι τότε τρέναρε την πώληση του αυτοκινήτου , που ουτως ή άλλως είναι πολύ δύσκολη για Ελλάδα .
kefalismos- Bmw Addict
-
- Κώδικας:
forologikanea.gr/news/karteri-tou-sdoe-se-boulgarika-autokinita/
Για δειτε......
Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για την πώληση του αυτοκινήτου σου!!!
Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις..από την στιγμή που είσαι σε όλα οκ...συνεχίζεις τις καλές και ασφαλής βόλτες!!!!!
Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις..από την στιγμή που είσαι σε όλα οκ...συνεχίζεις τις καλές και ασφαλής βόλτες!!!!!
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e30 3.18
Country :
Αφού εσύ μια χαρά εμπορεύεσε πράγματα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα . Άρα αυτά που σου είπε η διευθύντρια ήταν τρίχες κατσαρές !!!
Ούτε και αυτή δεν ήξερε τι της γινόταν δηλαδή . Άκου απαγορεύονται όλα τα επιβατικά που είναι σε επιχείρηση . Απλά θα επιβεβαιώνεται το αληθές της επιχείρησης . Όποιος είναι νόμιμος δε φοβάται τίποτα .
Και πολύ καλά θα κάνουν , είναι πολύ σωστο το μέτρο .
Ούτε και αυτή δεν ήξερε τι της γινόταν δηλαδή . Άκου απαγορεύονται όλα τα επιβατικά που είναι σε επιχείρηση . Απλά θα επιβεβαιώνεται το αληθές της επιχείρησης . Όποιος είναι νόμιμος δε φοβάται τίποτα .
Και πολύ καλά θα κάνουν , είναι πολύ σωστο το μέτρο .
kefalismos- Bmw Addict
-
ειναι η πολιτικη της τρομοκρατιας - υπαλληλοι/προισταμενοι/δ/ντες οπως αυτη να μη τη χαρακτηρισω που τρομαξε τον φιλο μας - απλα στα κοβουν χοντρα γιατι δεν ειναι η δεν θελουν να ενημερωθουν οταν βγαινει ενας νομος η μια αποφαση - οπως και με τον εκτακτο φορο - πληρωσε σου λεει γιατι δεν θα μπορεις να παρεις ενημερωτητα η προστιμο καθε μηνα το 1% - αυτη τη στιγμη δεν ισχυει τιποτα γι'αυτο και θα τα κοβουν λενε απο αλλου απο αρχες του ετους επειδη δεν πληρωσαν οι περισσοτεροι - στο παρελθον εχω αντιμετωπισει πολλα χαζα απο ανευθυνοτητα υπαλληλων και δ/ντων σε δημοσιες υπηρεσιες ειδικα οταν αφορουσε αυτοκινητα ( βλεπε μηχανολογικο και εφορια ) - μην πανικοβαλεσαι - για εκλογες ακουγεται τον Νοεμβριο... εκτος αν γινει πρωτα η επανασταση !!!
JimmyE34525- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 529
Τόπος : Θεσσαλονικη -Τουμπα
Μοντέλο BMW : E34 525 M50 και G 450 X
Country :
Παρόμοια θέματα
» βοηθεια!!
» Νεος και θελει βοηθεια.....
» Exotic & Expensive..!!
» angel eyes βοηθεια!
» Χωρίς Ευρωπαική βοήθεια η αναδιάρθρωση της Opel από την General Motors