ΚΡΑΣΤ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΣΗΣ!!!
+9
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
blackdevil
basilhs grammenos
kefalismos
JimmyE34525
DJC BMW
Bmw_E30
Τσιταχ
giorgos320d
13 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: ΚΡΑΣΤ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΣΗΣ!!!
ωραια φαση, οποιος δεν ηρθε εχασε σοου, ηταν μαζι μου και ο svartz !!!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ελληνογερμανος ηταν, τα μπερδεψε στο μετρημα εεεε????? λιγο μπροστα λιγο πισω το αμαξι επεσε!!!!!!!subamaniac έγραψε:να μετραει δεν ξερει?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Ρε παιδιά κάνανε 2 φίλοι μου το τεστ με το βολβο που σταματάει πριν πατήσεις τον πεζό , και το αμάξι τον χτύπησε τον πεζό !!!
Και ο πωλητής έλεγε ότι δεν το έχει ξανακάνει , κάνανε επανάληψη και τελικά δούλεψε...
Δεν είναι να τα εμπιστεύεσε κάτι τέτοια 100% . Πάντως μου είπανε ότι πραγματικά μπορεί να κάνει δουλειά .
Και ο πωλητής έλεγε ότι δεν το έχει ξανακάνει , κάνανε επανάληψη και τελικά δούλεψε...
Δεν είναι να τα εμπιστεύεσε κάτι τέτοια 100% . Πάντως μου είπανε ότι πραγματικά μπορεί να κάνει δουλειά .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Ο πωλητης επρεπε να ηταν μπροστα για να ξερει τη πουλαει!!!!kefalismos έγραψε:Ρε παιδιά κάνανε 2 φίλοι μου το τεστ με το βολβο που σταματάει πριν πατήσεις τον πεζό , και το αμάξι τον χτύπησε τον πεζό !!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τεστ διορισμού στο δημόσιο
» ΤΕΣΤ για οδηγούς! Κάντε το για να μην σας κράζουν τζάμπα
» ΑΟΖ και Στρατηγικα θεματα
» ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ε46
» ΤΕΣΤ για οδηγούς! Κάντε το για να μην σας κράζουν τζάμπα
» ΑΟΖ και Στρατηγικα θεματα
» ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ε46
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης