νεο μελος
+9
kefalismos
north
makinen
afpa0c
lee
asierios
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
giorgos320d
e_30 318 is turbo
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: νεο μελος
Λαμπρο εχεις pm πηγαινε επανω που αναβοσβηνει και ανοιξε το
asierios- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30
Country :
e_30 318 is turbo έγραψε:ουτε το ηθελα οθτε το επεδιοξα..ειναι μερικα πραγματα που σε καθονται απ την αρχη ηδεν σε καθονται..εμενα απλα μου φανηκε ειρωνικος ο μακινεν και του το ειπα,μπορει να μην εκανα καλα που το ειπα αλλα θελω να ειμαι ξεκαθαρος,δεν γραφτηκα εδω για να τρεξω κοντρες,γραφτηκα για την παρεα και αυτο ειναι που εχει σημασια..δεν ηθελα να δημιουργησω αναστατοση..
Διάβασα το θέμα απο την αρχή,
και έχω να πω οτι για μένα δέν μου φάνηκε καθόλου ειρωνικός ο makinen,
είναι καθαρά θέμα οπτικής και διάθεσης την συγκεκριμένη στιγμή.
Μη ξεχνάς οτι και το να βάλεις κόντρα μέσα σε ασφαλή πάντα πλαίσια, (και όχι στους δρόμους πηγαίνοντας γυρεύοντας για σκότωμα)
είναι και αυτό κάτι που κάποιος το κάνει για τον εαυτό του και για την δική του γκάυλα, και πληρώνει γι'αυτό, δικαίωμα του.
Μήπως θα έπρεπε να είχαμε δυο-τρεις απαντήσεις για την περιγραφή που κάνει ο καθένας για το αυτοκίνητο του μην τυχών και παρεξηγηθεί ;
Δηλαδή ύμαρτων θα πρέπει να λέμε ένα ξερό 'γειά' γιατί δέν ξέρουμε ο άλλος πως θα το πάρει.
Είπαμε Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟΣ ---- ΠΡΟΣΟΧΗ----
Και στο κάτω - κάτω αφού γράφτηκες για την παρέα μην αρπάζεσαι έτσι εύκολα χωρίς λόγο,
στο λέω γιατί και εγώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
τι λες..εσυ τα φτανεις? = ειναι πολυ δυνατο το 30αρι?
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
north έγραψε:e_30 318 is turbo έγραψε:ουτε το ηθελα οθτε το επεδιοξα..ειναι μερικα πραγματα που σε καθονται απ την αρχη ηδεν σε καθονται..εμενα απλα μου φανηκε ειρωνικος ο μακινεν και του το ειπα,μπορει να μην εκανα καλα που το ειπα αλλα θελω να ειμαι ξεκαθαρος,δεν γραφτηκα εδω για να τρεξω κοντρες,γραφτηκα για την παρεα και αυτο ειναι που εχει σημασια..δεν ηθελα να δημιουργησω αναστατοση..
Μη ξεχνάς οτι και το να βάλεις κόντρα μέσα σε ασφαλή πάντα πλαίσια, (και όχι στους δρόμους πηγαίνοντας γυρεύοντας για σκότωμα)
είναι και αυτό κάτι που κάποιος το κάνει για τον εαυτό του και για την δική του γκάυλα, και πληρώνει γι'αυτό, δικαίωμα του.
Μήπως θα έπρεπε να είχαμε δυο-τρεις απαντήσεις για την περιγραφή που κάνει ο καθένας για το αυτοκίνητο του μην τυχών και παρεξηγηθεί ;
Δηλαδή ύμαρτων θα πρέπει να λέμε ένα ξερό 'γειά' γιατί δέν ξέρουμε ο άλλος πως θα το πάρει.
Και στο κάτω - κάτω αφού γράφτηκες για την παρέα μην αρπάζεσαι έτσι εύκολα χωρίς λόγο,
και ξαναλεω...οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν ομως οι κοντρες αυτο δεν καταλαβες..ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει με το αμαξι του δεν χρειαζεται να του υποδικνυει κανενασ τιποτα..και αν ηθελα να βαλω κοντρες θα γραφομουν στο dragster.gr και οχι εδω.και εμπαση περιπτωση εσενα δεν σε σχολειασε κανενας και δεν ειπε κανενας πωσ δεν εισαι ξεκαθαρος οποτε γιατι απολογισε και λες πως ολα αυτα τα λες για να εισαι ξεκαθαρος?
e_30 318 is turbo- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 23
Τόπος : λαρισα
Μοντέλο BMW : e30 318is turbo
Country :
makinen έγραψε:τι λες..εσυ τα φτανεις? = ειναι πολυ δυνατο το 30αρι?
οχι φιλε μου το 30 αρι ισα ισα που σπινιαρει δευτερα..εσυ τι λες..το φτανεις το 30αρι?
-
Country :
Μπαααα..ουτε οταν ειχα τη μπεμπα το εφτανα...
Ο τροπος που απαντας ειναι νομιζω λιγο επιθετικος...
Κανεις δεν εχει κατι μαζι σου..
Ηταν ενα αθωο σχολιο, αστειακι...
Αν δεν σου αρεσουν τα αστεια μπορεις με ευγενικο τροπο να πεις, "παιδια δε μου αρεσει σταματηστε το"
Δεν μπορουμε να ξερουμε το χαρακτηρα καθενος καινουριου μελους που δεν εχουμε γνωρισει απο κοντα..
Ενταξει δε σου αρεσε το σχολιο..τελος...
Αν δεν σου αρεσουν τα αστεια μπορεις με ευγενικο τροπο να πεις, "παιδια δε μου αρεσει σταματηστε το"
Δεν μπορουμε να ξερουμε το χαρακτηρα καθενος καινουριου μελους που δεν εχουμε γνωρισει απο κοντα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την makinen στις Τρι Αυγ 23, 2011 12:10 am, 1 φορά
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Μπαααα..ουτε οταν ειχα τη μπεμπα το εφτανα...
Δεν μπορουμε να ξερουμε το χαρακτηρα κεθενος καινουριου μελους που δεν εχουμε γνωρισει απο κοντα..
φιλε μου εγω αυτο εκανα...σου ειπα οτι δεν γουσταρω και το καταλαβες κιολας αλλα εσυ εκει...και το ξαναειπες στο προηγουμενο post που εκανες..τι αλλο να σε πω..ειπα και γω αν εσυ μπορεις να με φτασεις και λεσ πως ειμαι επιθετικος..και μην το γενικευεις εσυ εκανες το σχολιο και με σενα θυχτηκα...με κανεναν αλλο δεν εχω προβλημα ολοι με καλωσορισαν ζεστα..και εφοσον δεν ξερεις(και οχι ξερετε) το νεο μελος γιατι απ το πρωτο post να κανεις ειρωνικα αστειακια??????????????????????και ας μην το συζηταμε αλλο γιατι εισαι και εγωιστης,αντι να πεις ενταξει φιλε εχεις δικιο δεν ηξερα πως θα σε πειραξει και ενα συγνωμη προσπαθεις να δικαιολογησεις την θεση σου με οποιονδηποτε αλλο τροπο..
-
Country :
Όπως κατάλαβες φίλε, εδώ είμαστε μια παρέα και λίγο πολύ ξέρουμε και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος είναι προκλητικός.
Να είσαι σίγουρος οτι αν ο Νίκος (makinen) είχε πρόθεση να σε προκαλέσει η να σε θίξει θα ήμουν απο τους πρώτους που θα έγραφα να κάνει πίσω γιατί δέν είναι σωστό.
Και μη νομίζεις οτι απολογούμαι , δέν έχω τέτοια ανάγκη, απλά όπως εσύ δηλώνεις οτι θέλεις να είσαι ξεκάθαρος έτσι και εγώ θέλω να είμαι σαφής σε αυτά που γράφω.
Και για να σου λύσω την απορία καρφί δεν μου καίγεται αν το αμάξι σου το έστησες όπως το έστησες ,γούστο σου μαγκιά σου μπράβο σου σου και ότι άλλο θέλεις , ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί καθαρά για να ικανοποιήσει τις δικές του προσωπικές ανάγκες.
εμένα με προκάλεσε η αδυναμία σου να καταλάβεις τι σου έγραψε ο Νίκος και έκανα αυτή την παρέμβαση.
Του επιτέθηκες μάλιστα ,αναφέροντας οτι έχεις διαβάσει άλλα καλοσωρίσματα του και έτσι έχεις διαμορφώσει μια άποψη ότι προκαλεί !!!!
Τον Νίκο τον ξέρω και είναι στην παρέα, εσένα δέν σε ξέρω.
Εσύ με το καλημέρα σήκωσες ''μπαϊράκι'', δέν κάνω ,δεν ράνω ,και αν ήθελα θα έκανα εκείνο η το άλλο.
Όπα για χαλάρωσε λίγο, εσύ μας βρήκες δέν σε βρήκαμε.
Και το ποιός είναι εγωιστής άσε να το κρίνουν οι άλλοι.
Τέλος πάντων και απο εμένα, λίγο προσοχή στην ερμηνία των γραπτών και όλα θα πάνε καλά, καλή συνέχεια.
άσχετο αλλά το Σάββατο έκανα την διαδρομή τρίπολη-βόλο με μόνο 30 ευρώ
Οι διαχειριστές ας βάλουν το μήνυμα όπου θέλουν.
Και στην εξάτμηση τους ακόμα.
Να είσαι σίγουρος οτι αν ο Νίκος (makinen) είχε πρόθεση να σε προκαλέσει η να σε θίξει θα ήμουν απο τους πρώτους που θα έγραφα να κάνει πίσω γιατί δέν είναι σωστό.
Και μη νομίζεις οτι απολογούμαι , δέν έχω τέτοια ανάγκη, απλά όπως εσύ δηλώνεις οτι θέλεις να είσαι ξεκάθαρος έτσι και εγώ θέλω να είμαι σαφής σε αυτά που γράφω.
Και για να σου λύσω την απορία καρφί δεν μου καίγεται αν το αμάξι σου το έστησες όπως το έστησες ,γούστο σου μαγκιά σου μπράβο σου σου και ότι άλλο θέλεις , ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί καθαρά για να ικανοποιήσει τις δικές του προσωπικές ανάγκες.
εμένα με προκάλεσε η αδυναμία σου να καταλάβεις τι σου έγραψε ο Νίκος και έκανα αυτή την παρέμβαση.
Του επιτέθηκες μάλιστα ,αναφέροντας οτι έχεις διαβάσει άλλα καλοσωρίσματα του και έτσι έχεις διαμορφώσει μια άποψη ότι προκαλεί !!!!
Τον Νίκο τον ξέρω και είναι στην παρέα, εσένα δέν σε ξέρω.
Εσύ με το καλημέρα σήκωσες ''μπαϊράκι'', δέν κάνω ,δεν ράνω ,και αν ήθελα θα έκανα εκείνο η το άλλο.
Όπα για χαλάρωσε λίγο, εσύ μας βρήκες δέν σε βρήκαμε.
Και το ποιός είναι εγωιστής άσε να το κρίνουν οι άλλοι.
Τέλος πάντων και απο εμένα, λίγο προσοχή στην ερμηνία των γραπτών και όλα θα πάνε καλά, καλή συνέχεια.
άσχετο αλλά το Σάββατο έκανα την διαδρομή τρίπολη-βόλο με μόνο 30 ευρώ
Οι διαχειριστές ας βάλουν το μήνυμα όπου θέλουν.
Και στην εξάτμηση τους ακόμα.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Ειμαστε μια μεγαλη καλη παρεα!!!!!!!!!Στην παρεα θα υπαρχουνε και οι διαφωνιες και οι ψιλοκοντρες.
Λαμπρο εισαι και εσυ πλεον στην παρεα μας.
Επισης οτι και να γινεται σε μια σωστη παρεα,συζυτιεται το θεμα και λυνεται το θεμα.
Λαμπρο εισαι και εσυ πλεον στην παρεα μας.
Επισης οτι και να γινεται σε μια σωστη παρεα,συζυτιεται το θεμα και λυνεται το θεμα.
Τριτη φορα που στο λεω..
Εγινε ενα σχολιο κ δεν το καταλαβες..ΟΚ ..απολυτα κατανοητο...
Σου λεω οτι ειχε καλη προθεση και οχι φυσικα να σε θιξει (δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο) και εσυ επιμενεις οτι σου μιλησα ειρωνικα και με υφος και και....
Απο εκει κ περα τι αλλο να πω...
No comment...
Και με τον ιδιο σεβασμο που σου μιλαω χωρις να σου απευθυνομαι με χαρακτηρισμους απαιτω να μου μιλας κ εσυ.
Εγινε ενα σχολιο κ δεν το καταλαβες..ΟΚ ..απολυτα κατανοητο...
Σου λεω οτι ειχε καλη προθεση και οχι φυσικα να σε θιξει (δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο) και εσυ επιμενεις οτι σου μιλησα ειρωνικα και με υφος και και....
Απο εκει κ περα τι αλλο να πω...
No comment...
Και με τον ιδιο σεβασμο που σου μιλαω χωρις να σου απευθυνομαι με χαρακτηρισμους απαιτω να μου μιλας κ εσυ.
makinen- Bmw Addict
-
e_30 318 is turbo έγραψε:north έγραψε:e_30 318 is turbo έγραψε:ουτε το ηθελα οθτε το επεδιοξα..ειναι μερικα πραγματα που σε καθονται απ την αρχη ηδεν σε καθονται..εμενα απλα μου φανηκε ειρωνικος ο μακινεν και του το ειπα,μπορει να μην εκανα καλα που το ειπα αλλα θελω να ειμαι ξεκαθαρος,δεν γραφτηκα εδω για να τρεξω κοντρες,γραφτηκα για την παρεα και αυτο ειναι που εχει σημασια..δεν ηθελα να δημιουργησω αναστατοση..
και ξαναλεω...οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν ομως οι κοντρες αυτο δεν καταλαβες..ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει με το αμαξι του δεν χρειαζεται να του υποδικνυει κανενασ τιποτα..και αν ηθελα να βαλω κοντρες θα γραφομουν στο dragster.gr και οχι εδω.και εμπαση περιπτωση εσενα δεν σε σχολειασε κανενας και δεν ειπε κανενας πωσ δεν εισαι ξεκαθαρος οποτε γιατι απολογισε και λες πως ολα αυτα τα λες για να εισαι ξεκαθαρος?
Ακουσε αγαπητε εδω ειμαστε παρεα για να μηλαμε για τα αυτοκηνητα μας και δεν ημαστε η παραια των κοντρακιδων. Περαν απο τα αυτοκηνητα ομως μηλαμε και για εμας τους εαυτους μας και εχουμε ενα κοινονικο επιπεδο που το αποκτησαμε με χρονο και κοπο. Γνωρηζω τον μακινεν τρεια χρονια, εδω μεσα απο αυτο το σαιτ οπως και τοσα αλλα ατομα. Εσυ ποιος εισαι??? Προς το παρον απροσοπος δεν σε γνωρησαμε απο κοντα, γιατι μας κρηνεις απο ενα γραπτο σχόλιο? δηλαδη τι πηστευεις εμεις ειμαστε οι κακοι και εσει εισαι ο καλος? Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λες. ΠΡΩΤΑ να μας γνωρησεις απο κοντα και μετα κρηνε μας. Ο Αστεριος ηρθε δυο φορες απο λαρισα εδω θεσνικη στις συναντησεις μας και αυτο φτανει για να μας κρηνει και να τον κρηνουμε. Δεν μπορω να ξερω κατα ποσω ξεκαθαρος ειμαι ετσι οπως τα γραφω αλλα αυτο που θα πω ειναι οτι αρχες Σεπτεμβριου θα εχουμε συναντηση και θα ειναι η πρωτη για να πουμε απο κοντα καλο χειμωνα. Φροντησε να ερθεις λοιπον να γνωρηστουμε για να ληθουν οι παρεξηγησεις ολων των παραπανω γραπτων λογων. Καλο θα ειναι λοιπον να σταματησει αυτο το θεμα να σχοληαζετε.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
καλώς ήρθες Λάμπρο εγώ είμαι ο Γιάννης
καλή διαμονή να έχεις στο φόρουμ...όλο το club μας σε περιμένει να σε γνωρίσουμε κ από κοντά...
άργησα να σε καλωσορίσω γιατί είχα κάποια θέματα να λύσω...κ δεν έμπαινα πολύ στο φόρουμ...
καλή διαμονή να έχεις στο φόρουμ...όλο το club μας σε περιμένει να σε γνωρίσουμε κ από κοντά...
άργησα να σε καλωσορίσω γιατί είχα κάποια θέματα να λύσω...κ δεν έμπαινα πολύ στο φόρουμ...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Επειδη ολοι μας εχουμε δικιο κ αδικο κανουμε νεα αρχη...
Καλως ηρθες Λαμπρο στο φορουμ και το κλαμπ..
Ξερω οτι τα παιδια θα σε υποδεχτουν με τον καλυτερο τροπο στην συναντηση και θα περασεις καλα..
Και οντως οπως λες κ εσυ για τον εαυτο σου, δεν ψαχνουμε για κοντρακιδες, αλλα για ατομα που απλα απολαμβανουν το αμαξι τους κ το φτιαχνουν με μερακι...
Θα σου τα πει (ή στα εχει πει ηδη) απο κοντα κ ο αστεριος..
Εγω ζητω συγνωμη απο ολα τα μελη για την οποια αναστατωση προκληθηκε..
Ανθρωποι ειμαστε, πιστευω συμβαινουν αυτα...
Ξερω οτι τα παιδια θα σε υποδεχτουν με τον καλυτερο τροπο στην συναντηση και θα περασεις καλα..
Και οντως οπως λες κ εσυ για τον εαυτο σου, δεν ψαχνουμε για κοντρακιδες, αλλα για ατομα που απλα απολαμβανουν το αμαξι τους κ το φτιαχνουν με μερακι...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Επειδη ολοι μας εχουμε δικιο κ αδικο κανουμε νεα αρχη...
μακινεν αν ελεγες αυτα τα πραγματα απ την αρχη δεν θα υπηρχε προβλημα...και γω απο μεριας μου ζητω συγνωμη απο ολους..ξαναλεω πως δεν υπηρχε προθεση για καβγα απλα οπως ολοι(φανταζομαι)ετσι και εγω δεν θελω να θηγουν την μπουμπου μου..ενιωσα πως μειωνομαι γι υτο και αυτη η συμπεριφορα...και τελος πες μου τωρα τι αλλα τουρμπατα εχουμε..
-
Country :
DJC BMW έγραψε:καλώς ήρθες Λάμπρο εγώ είμαι ο Γιάννης
γιαννη σε ευχαριστω και καλως σε βρηκα..
-
Country :
Εκτος απο μερικα 36αρια εχει και δυο τρια 30αρια..Τα δυο που ξερω προσωπικα ειναι παιδια που εχουν συνεργειο και οι δυο..
Ο ενος driftas ο αλλος πιο πολυ κοντρακιας...
Αλλα τα αλογα ειναι πολλα..
Το δευτερο τουλαχιστον ειναι πανω απο 400 στη χαμηλη..
makinen- Bmw Addict
-
Καλώς ήρθες κι από μένα φίλε μου..!!! Εγώ είμαι ο Γιώργος..
Με το καλό να μπορέσουμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά...να θαυμάσουμε και το 30άρι σου!!!
Με το καλό να μπορέσουμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά...να θαυμάσουμε και το 30άρι σου!!!
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e30 3.18
Country :
καλως ηρθες φιλε μου και να μην ξεχναμε ολοι μας οτι τα αυτοκινητα ειναι ενα κοματι σιδερο πλαστικο η οτι αλλο αποτελουνται.δεν αξιζει να χαλιομαστε γι'αυτα.
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 117
Τόπος : ευοσμος
Μοντέλο BMW : E36 M3
Country :
makinen έγραψε:Εκτος απο μερικα 36αρια εχει και δυο τρια 30αρια..Τα δυο που ξερω προσωπικα ειναι παιδια που εχουν συνεργειο και οι δυο..
ειναι αρκετα δηλαδη..μπραβο δεν ηξερα οτι υπαρχουν πολλα..μοτερακι σαν το δικο μου η 25αρια?
-
Country :
Το ενα ειναι Μ3 το αλλο ειναι (ή ηταν τουλαχιστον) is
makinen- Bmw Addict
-
εγω παντως παιδια το πουλαω κιολας...σκεφτομαι για m3 ε36..αν ξερετε να υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον ενημερωστεμε..δεν εχω βρει καπου στο foroum πωλησεις και αγορες..
-
Country :
e_30 318 is turbo έγραψε:εγω παντως παιδια το πουλαω κιολας...σκεφτομαι για m3 ε36..αν ξερετε να υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον ενημερωστεμε..δεν εχω βρει καπου στο foroum πωλησεις και αγορες..
Εδω http://www.bmwclubmakedonia.com/f24-forum
μηπως ξεχασατε καποιον?
asierios- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30
Country :
[quote="ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ"]
Εδω http://www.bmwclubmakedonia.com/f24-forum[/
φιλε κωπηλατη μου βγαζει πως δεν υπαρχει η σελιδα που ζηταω..
e_30 318 is turbo έγραψε:εγω παντως παιδια το πουλαω κιολας...σκεφτομαι για m3 ε36..αν ξερετε να υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον ενημερωστεμε..δεν εχω βρει καπου στο foroum πωλησεις και αγορες..
Εδω http://www.bmwclubmakedonia.com/f24-forum[/
φιλε κωπηλατη μου βγαζει πως δεν υπαρχει η σελιδα που ζηταω..
-
Country :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης