Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία..

5 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. Empty Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία..

Δημοσίευση από Gangsta Τρι Μαρ 03, 2009 2:39 am

Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς
στο φανάρι Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και

και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω
από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο
παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου
αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το
πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη,
Πέμπτη
και Παρασκευή!
Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα.
Gangsta
Gangsta
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Greece
Μοντέλο BMW : Ε46 & Ε87
Country : Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. Greecexs1

http://sirgk.blogspot.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. Empty Απ: Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία..

Δημοσίευση από jimbo Τρι Μαρ 03, 2009 3:17 am

χαχαχαχαχαχαχαχαχχα, τι ειπες τωρα? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Laughing Very Happy
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible

Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. Empty Απ: Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία..

Δημοσίευση από chrisstavr Τρι Μαρ 03, 2009 11:09 am

δεν της βρήκες????κρίμας και θα πήγαινα κι εγώ ευχαρίστως να με ληστέψουν!!!! :c: μπορεί τα καημένα τα κορίτσια να έχουν ανάγκη τα λεφτά!!!! :m: :c: :m: παρακαλούνται όλα τα μέλη του club να μεριμνήσουν ώστε να βρεθούν αυτά τα άτυχα κορίτσια που η μοίρα τα ανάγκασε να ληστεύουν κατά αυτόν τον "άσχημο" τρόπο για να βγάλουν λεφτά, μπορεί να έχουν σοβαρή ανάγκη!!!!γιώργο μήπως θα έπρεπε να βάλεις και μια φωτογραφία να την κάνουμε amber alert???? :c: :c: :m: :m:
chrisstavr
chrisstavr
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18

Δημοσίευση από tsiggeE39 Δευ Μαρ 09, 2009 12:04 pm

Παιδιά τις βρήκα.....!!!!Έχετε το νου σας, τις έβγαλα φωτογραφίες........

Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. 00432dsssss
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39

Δημοσίευση από jimbo Δευ Μαρ 09, 2009 2:07 pm

αχ τις ατιμες! θελουν τιμωρια, να κλεβουν ετσι τον κοσμο? απαπαπαππαα
Laughing
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από chrisstavr Δευ Μαρ 09, 2009 9:12 pm

αχ τα καημένα τα κορίτσια!!!τι ανάγκη θα έχουν για να κλέβουν κατα αυτό τον τρόπο τον κόσμο??? άμα βρεθούνε προσφέρω στέγη και "φαί" πρωί, μεσημέρι, βράδυ και ότι άλλο επιθυμούνε!!!! :lloL:
chrisstavr
chrisstavr
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18

Δημοσίευση από Nurburgring Παρ Μαρ 13, 2009 11:14 pm

απιστευτο να εβαλες ρε μαν γυναικες απο το πουθενα που κανουν μαλιστα τετοια πραματα μεσα στο αμαξι...εμενα μια φορα μου ετυχε να δω μια παρα μα παρα πολυ προκλιτηκα ντυμενη στο δρομο να μου κανει οτοστοπ και να μου χαμογελαει και ολα οξο... εκοψα να παρω ματι αλλα δεν σκεφτηκα ουτε δευτερολεπτο να την παρω... εεεε κατι δε βρωμαει? σημβαινουν καθε μερα αυτα? που ξερω εγω ποσοι θα με ακολουθησουν μετα η αμα ειναι οπλισμενη κλπ? απαπαπαπα μακρια απο τετοια σκηνηκα μαγκες ειπαμε σερνει καραβει αλλα μην το παρακανουμε κι ολας...

αυτο που συστινω ανεπιφιλακτα ειναι το καλοκαιρακι κατα τις 4-5 το πρωι ειδηκα παρασκευη και σαββατο καντε πιατσα εξω απο κανα καλο κλαμπακι και μαζεφτε μεθυσμενες!!! Το εχω κανει απειρες φορες και ειναι τρελααααααααααααααααααα λαμπαδααααααααα τελος!!!!!
Nurburgring
Nurburgring
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 159
Τόπος : Athens-Stuttgart
Μοντέλο BMW : E36 Individual convertible S-6

Δημοσίευση από jimbo Παρ Μαρ 13, 2009 11:24 pm

Nurburgring έγραψε:
αυτο που συστινω ανεπιφιλακτα ειναι το καλοκαιρακι κατα τις 4-5 το πρωι ειδηκα παρασκευη και σαββατο καντε πιατσα εξω απο κανα καλο κλαμπακι και μαζεφτε μεθυσμενες!!! Το εχω κανει απειρες φορες και ειναι τρελααααααααααααααααααα λαμπαδααααααααα τελος!!!!!
xaxaxaxa, re εισαι ανωμαλος!!! δεν το ειχα καν σκεφτει! λοιπον το καλοκαιρι οταν θα ερθει, θα την στησουμε μαζι! Laughing
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από Gangsta Σαβ Μαρ 14, 2009 2:36 am

Φαντάζομαι αγορίνα τις κοριτσάρες να μην βρίσκουν την πόρτα και να πηδάνε μέσα στο κάμπριο ε; Αχ γλέντια και μου το παιζες και ντροπαλός όταν ανεβήκατε... αλλά ο paparazzi σε πέτυχε... χεχε

Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. 005jyz

Και η μπλούζα με το username για να μην μπερδεύονται τα κορίτσια και πάνε σε κανέναν άλλο για λαμπάδιασμα!!
Gangsta
Gangsta
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Greece
Μοντέλο BMW : Ε46 & Ε87
Country : Το νου σας στο πορτοφόλι .. εγώ την πάτησα επανελειμένως τελευταία.. Greecexs1

http://sirgk.blogspot.gr

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης