ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
+4
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
giorgos320d
DJC BMW
tzeremes
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Μιας και ειμαι νεος στο club ειπα και εγω με την σειρα μου να σας συστηθω.Λοιπον ειμαι φοιτητης στην ορεστιαδα και 22 χρονων.πριν ενα χρονο περιπου εγινα κατοχος μιας bmw 318 compact μοντελου 2003.το συγκεκριμενο αμαξι στην αρχη δεν μπορω να πω οτι με αινθουσιασε λογω χρωματοσ κυριως.Η τιμη του ομωσ ηταν πολυ δελεαστικη και δεν μπορεσα να αντισταθω ενω στιν πορεια λατρεψα και το χρωμα του(χρυσοπορτοκαλι ή κατι τετοιο).Πλεον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο αμαξι οσον αφορα τα εξωτερικα του χαρακτηριστικα,δεν θα μπορουσα να πω ομωσ το ιδιο και για τισ μηχανικες του επιδοσεις καθως μου μοιαζει λιγο αργο ισως φταινε και τα κιλα του λιγο....ΤΙ πιστευετε οτι μπορω να κανω ουτος ωστε να βελτιωθει η επιταχυνση του σε λογικα οικονομικα πλαισια??????ευχαριστω εκ τον προτερων
tzeremes- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 33
Τόπος : IOANNINA
Μοντέλο BMW : e46 compact
Country :
Απ: ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
καλως ηρθες στην παρεα μας...να χερεσαι το εργαλιο σου...
δεν νομιζω οτι εχεις κ πολλες επιλογες..η αλαγη μοτερ η βαζεις πρωγραμμα εκεντριφορια κ φιλτρο εξατμιση...η τουρμπο
δεν νομιζω οτι εχεις κ πολλες επιλογες..η αλαγη μοτερ η βαζεις πρωγραμμα εκεντριφορια κ φιλτρο εξατμιση...η τουρμπο
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Καλως ορησες στην παρεα μας, πηστευω να μηνεις ευχαριστιμενος γενικα σε ολλα τα θεματα που θα αφορουν το αυτοκηνητο σου και σε πολλα αλλα. Μπραβω την Ορεστιαδα εχει και φυτιτοκοσμο??? Για το θεμα που σε απασχολει, και τους περισοτερους βεβεα, πας για αλαγη κινητηρα, ο ειδιος δεν περνει τιποτα εκτως αν αρχησεις να αφερεις βαρος απο το σκαφος.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ναι γιωργο μην φανταστεις πολυ κοσμο καμμια 1500 ατομα.ισωσ λεω και πολλα.α και κατι που ξεχασα να αναφερω μου εβγαλε και μενα οπωσ και σε αλλουσ οπωσ διαωασα απο εδω μεσα την περιεργη ιστορια με τουσ αεροσακουσ....
tzeremes- New Member
-
Country :
ενωεις το λαμπακι για τους αερωσακους...?με 1 ηλεκτρολογο να στο σβηση κ αν αναψει παλι θελει αισθητηρα καπου στα 300 ευρω
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
ναι αυτο εννοω.το διαβασα αυτο μεσα στο φορουμ ελπιζω να μην ξαναψει και να την γλιτωσω
tzeremes- New Member
-
Country :
Καλως ηρθες φιλε μου στο κλαμπ.Καλη διαμονη στο φορουμ και καλα ποσταρισμτα....
Εγω παντος θα σε προτεινα αλλαγη κινητηρα,ολα τα αλλα πιστευω κατα την γνωμη μου παντα ειναι τζαμπα λεφτα.
Υ.Γ.Πως σε λενε φιλε μου;;
Εγω παντος θα σε προτεινα αλλαγη κινητηρα,ολα τα αλλα πιστευω κατα την γνωμη μου παντα ειναι τζαμπα λεφτα.
Υ.Γ.Πως σε λενε φιλε μου;;
χαρης φιλε μου.κωπηλατης?τραβας μεγαλο κουπι ή παλια συνηθεια?με το δηλωμα και νομοθεσιες χερεις τι παιζει?
tzeremes- New Member
-
Country :
xaxaxaxaxax χαρη δεν παιζεσαι.......tzeremes έγραψε:χαρης φιλε μου.κωπηλατης?τραβας μεγαλο κουπι ή παλια συνηθεια?με το δηλωμα και νομοθεσιες χερεις τι παιζει?
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
tzeremes έγραψε:χαρης φιλε μου.κωπηλατης?τραβας μεγαλο κουπι ή παλια συνηθεια?με το δηλωμα και νομοθεσιες χερεις τι παιζει?
Εμενα Χρηστο με λενε απλα επειδη εκανα κωπηλασια εχει μεινει το ονομα.Κουπι τραβαω καθημερινα.....
Εννοεις τις διαδικασιες για να κανεις μετατροπη στον κινητηρα;;Δεν γνωριζω.Ξερει ο giorgos320d.
djcbmw26 έγραψε:xaxaxaxaxax χαρη δεν παιζεσαι.......tzeremes έγραψε:χαρης φιλε μου.κωπηλατης?τραβας μεγαλο κουπι ή παλια συνηθεια?με το δηλωμα και νομοθεσιες χερεις τι παιζει?
για σου κ απο εμενα χαρη με λενε ηλια κ ειμαι της γνωμης οτι αν θες κατι παραπανω θα πρεπει να γινεις λιγο παρανομως, γιατη την διαφωρα που ζητας δεν θα στη δωσει τιποτα απο ενα εξακυλινδρω μοτερ κ οσο να ειναι εχει οπτικη διαφορα,αλλα αφου σκεφτεσαι να το δηλωσεις εισαι καλυμενος για ενα διλιτρο.απο εκει κ πανο παιζης πολλα πραγματα
Καλως ηρθες φιλε μου και καλη διαμονη στο φορουμ!!!
Εχει κ αλλο κοσμο η ορεστιαδα...Βρες τον fotakidi...!!!!
Οσων αφορα τη βοηθεια για τη μετατροπη ανοιξε ενα καινουριο θεμα να τα πουμε ολα!!!
Εχει κ αλλο κοσμο η ορεστιαδα...Βρες τον fotakidi...!!!!
Οσων αφορα τη βοηθεια για τη μετατροπη ανοιξε ενα καινουριο θεμα να τα πουμε ολα!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
συνεχεια εδω
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ CLUB ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΔΙΑΜΟΝΗ (ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ). ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
bmw3mpack- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Τόπος : Ξανθη
Μοντέλο BMW : e46 facelift sedan
Country :
γεια σου φιλε μου.να σε καλοσορισω αν και θα ηταν ορθοτερο να ερθω στο δικο σου topic και να το κανω αυτο.αυτο που λες για το club δεν το ξερω γιατι ημουν και γω σε αλλο.τεσπα...απο που ειναι η καταγωγη σου απο γιαννενα η απο ορεστιαδα?bmw3mpack έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ CLUB ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΔΙΑΜΟΝΗ (ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ).ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
tzeremes- New Member
-
Country :
ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ
ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ
bmw3mpack- New Member
-
Country :
δεν θα ειμαι φιλε μου φοιτητης ειμαι εκει μετα τισ 7 του μηνα αν εισαι ακομα εκει βρισκομαστε.
tzeremes- New Member
-
Country :
Μεχρι 8 ή 9 θα ειμαι εκει οποτε κανονιζουμε
bmw3mpack- New Member
-
Country :
tzeremes- New Member
-
Country :
καλως ηρθες κι απο 'μενα Χρηστο...
καλη διαμονη και με το καλο να τελειωσεις τις σπουδες σου, ευχομαι...
η δικη μου γνωμη ειναι να μην βιαστεις με το θεμα μετατροπη...
ψαξ'το μεχρι αηδιας, μαζεψε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις, για τις αποδοσεις των διαφορων κινητηρων που ''κουμπωνουν'' στο δικο σου σκαρι και αφου συγκρινεις επιδοσεις/κοστος [...στην δικη σου ''ζυγαρια''...], τοτε αποφασιζεις...
η αληθεια ειναι πως με δηλωμενο 2.000cc εξακυλινδρο, εχεις πολλες επιλογες αφου το 2.3, το 2.5 το 2.8 αλλα & το 3.0 εχουν ελαχιστες οπτικες διαφορες.
για οοοοο,τι κι αποφασισεις, καλη επιτυχια...
καλη διαμονη και με το καλο να τελειωσεις τις σπουδες σου, ευχομαι...
η δικη μου γνωμη ειναι να μην βιαστεις με το θεμα μετατροπη...
ψαξ'το μεχρι αηδιας, μαζεψε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις, για τις αποδοσεις των διαφορων κινητηρων που ''κουμπωνουν'' στο δικο σου σκαρι και αφου συγκρινεις επιδοσεις/κοστος [...στην δικη σου ''ζυγαρια''...], τοτε αποφασιζεις...
η αληθεια ειναι πως με δηλωμενο 2.000cc εξακυλινδρο, εχεις πολλες επιλογες αφου το 2.3, το 2.5 το 2.8 αλλα & το 3.0 εχουν ελαχιστες οπτικες διαφορες.
για οοοοο,τι κι αποφασισεις, καλη επιτυχια...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Παρόμοια θέματα
» γεια σε ολους σας
» ΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BMWΔΑΚΗΔΕΣ
» γεια σας κυριοι ....και καλες δουλειες σε ολους εμας και πανω απο ολα υγεια...
» ΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BMWΔΑΚΗΔΕΣ
» γεια σας κυριοι ....και καλες δουλειες σε ολους εμας και πανω απο ολα υγεια...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης