Νεος στην παρεα!!!!!
+7
basilhs grammenos
Tolis e36
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
makinen
Bmw_E30
DJC BMW
nikE30maniac
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Νεος στην παρεα!!!!!
Γεια σας!!Ειμαι ο Νικος απο Θεσσαλονικη και ειπα να γραφτω και γω στο club σας γιατι και γω οπως και συς λατρευουμε τα BMW!!!Διστυχως δεν εγινα κατοχος της λατρεμενης μου μπεμπας(e30) αλλα τα πραγματα κλεινουν στο να την αποκτισω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Απο πολυ παλια ειχα κολιμα με αυτο το σκαφος αλλα ποτε δεν ειχα την ευκερια να το παρω!!!Πιστευω να μην ειναι προβλημα που δεν εχω ακομα το μωρο στα χερια μου αλλα ειπα να κανω την αρχη μηπως και γνωριστουμε!!Αντε να το παρω και θα προσπαθησω να φερω και ενα φιλαρακι με ενα e36
Αυτα ειχα να σας πω για μενα..(οτι θελετε να μαθετε παραπανω...φυσικα με ρωτατε!!)....χαρηκα που μπηκα στο club και ελπιζω να τα πουμε συντομα!!!
Αυτα ειχα να σας πω για μενα..(οτι θελετε να μαθετε παραπανω...φυσικα με ρωτατε!!)....χαρηκα που μπηκα στο club και ελπιζω να τα πουμε συντομα!!!
nikE30maniac- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Τόπος : Thessaloniki Diavata
Μοντέλο BMW : E30 M40
Country :
Απ: Νεος στην παρεα!!!!!
γεια σου νικο εγω ειμαι ο γιαννης καλως ηρθες στην παρεα μας το ε30 ειναι κορυφη μακαρι το ονειρο σου να το κανεις πραγματικοτητα...καλη διαμονη στο φορουμ...ενωειτε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα που δεν εχεις ακομα bmw...ελπιζω να ερθεις στην επωμενη συναντηση μας κ ελα με οτι αμαξι εχεις στην κατωχη σου!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Χαρηκα πολυ Γιαννη και σε ευχαριστω...!Το forum το απ'οτι το ψυλο σκαλιζω φενετε να εχει πολλα ενδιφεροντα πραγματα!!Αρα θα διαθεσω αρκετο χρονο σε αυτο ποσο μαλλον οταν παρω και το BMW!!! Οσο για τις συναντισεις αφου δεν υπαρχει προβλημα που δεν ειμαι κατοχος ακομα μαλλον θα ερθω και θα σας γνωρισω εκει καλυτερα!!
nikE30maniac- New Member
-
Country :
Καλώς ήρθες φίλε μου....καλή διαμονή να έχεις στο φόρουμ μας....φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και από κοντά.....άντε να γινόμαστε παραπάνω τα 30αρια....έλα να ανεβένουμε :P
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e30 3.18
Country :
Γεια σου συνονοματε..Ενταξει δε θα σε δειρουμε που θες να παρεις χρεπει 30αρι (και οχι το υπερτελειο 36αρι... ) ....
Σε περιμενουμε απο κοντα σε καποια συναντηση και οχι μονο...
Σε περιμενουμε απο κοντα σε καποια συναντηση και οχι μονο...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Καλως ηρθες Νικαρα στο κλαμπ!!!!!Καλη διαμονη στο φορουμ και καλα ποσταρισματα.Φυσικα και δεν υπαρχει προβλημα που πηρες ακομα την μπεμπα.Θα σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα.
καλως ηρθες φιλε Νικο και απο μενα!!!!
Tolis e36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 64
Τόπος : Kill-kiss
Μοντέλο BMW : e36 coupe
Country :
Σας ευχαριστω παιδες για το καλοσορισμα σας!!Κανονιστε ποτε θελετε να βρεθειτε για να ερθω φυσικα!!!ααα...Tolis e36 η υπογραφη σου τελεια!!! Makinen sorry αλλα εχω αδυναμια στα ''αγρια μουτρακια''!!! Και παλι thnks για το !!!
nikE30maniac- New Member
-
Country :
λεει ολη την αληθεια!!!! χαχαχα!!!nikE30maniac έγραψε:Σας ευχαριστω παιδες για το καλοσορισμα σας!!Κανονιστε ποτε θελετε να βρεθειτε για να ερθω φυσικα!!!ααα...Tolis e36 η υπογραφη σου τελεια!!! Makinen sorry αλλα εχω αδυναμια στα ''αγρια μουτρακια''!!! Και παλι thnks για το !!!
Tolis e36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 64
Τόπος : Kill-kiss
Μοντέλο BMW : e36 coupe
Country :
Καλωσορισες φιλε......!!!!!!!
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
Νικο και απο εμενα!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
stelios- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Τσιταχ- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θέρμη Θεσ/νικης.
Μοντέλο BMW : 320i E36
Country :
καλως ηρθες νικο...εγω ειμαι ο γιωργος...ειμασται στην ιδια φαση αλλα για αλλα μοντελο εσυ πασ για ε30 και εγω για ε36 cabrio χεχεχε
george_pap- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Τόπος : katerini
Μοντέλο BMW : prosexos
Country :
Παρόμοια θέματα
» Νεος στην παρεα
» Νεος στην παρεα
» Νεος στην παρεα σας
» Καλησπέρα στην παρέα!!!!!!!!!!
» Καλησπέρα στην παρέα!