καλησπερα απο κατερινη
+9
bmwdakis
makinen
giorgos320d
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
dimisgr
Bmw_E30
DJC BMW
koukos e36 coupe
george_pap
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
καλησπερα απο κατερινη
καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα...κατ αρχας ενα μεγαλο μπραβο για το φορυμ γτ εκτος απο χρησιμες πληροφοριες εισται και ανοιχτα ατομα...νιοθω σαν να γνωριζομαστε χρονια ειλικρινα...μπραβο σας γτ λιγοι ειναι οι μαγκες πλεον..λοιπον στο θεμα μας..ονομαζομαι γιωργος ειμαι απο κατερινη και μολις μπηκα στα 18 μου..απο θεμα αυτοκινητο δεν γνωριζω και πολλα.. τα βασικα μονο και κατι παραπανο..αυτοκινητο δικο μου δυστυχος δεν εχω (ακομα) χρησιμοποιω το οικογενιακο μας θηριο(γκολφ 4) που τιμορει τους παντες στο δρομο..ναι καλα καταλαβατε αυτο με τα 75 αλογα και τις 2 κουτσες φοραδες..λοιπον λιγος καιρος εμεινε και αρχιζω τις διαδικασιες για την αγορα της μπεμπας μου..αυτο που θελω να αγορασω ειναι το 318 ε36 καμπριο.... πολλα ειπα τα υπολοιπα θα τα πουμε στη συνεχεια γτ θα σας παρει ο υπνος σε λιγο
george_pap- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Τόπος : katerini
Μοντέλο BMW : prosexos
Country :
Απ: καλησπερα απο κατερινη
καλως ηρθες φιλαρακι...καλη διαμονη να εχεις στο φορουμ.....
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
καλως ηρθες φιλε μου ειμαι ο γιαννης καλη διαμονη στο φορουμ....με το καλο η αγορα τις μπεμπας σου...να σαι καλα για τα καλα σου λογια...οσο για το αμαξι που θες μου αρεσει η επιλογη σου μονο αν μπωρεις παρεις το 98΄ η το 99΄ μοντελο με φουλ εξτρα κ φουλ ηλεκτρικη κουκουλα...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Καλώς ήρθες φίλε μου...καλή διαμονή στο φόρουμ!!!! Και με το καλό στις συναντήσεις
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e30 3.18
Country :
καλωσήρθες και από μένα.....Αντε σιγά σιγά να ετοιμάζουμε καμιά εκδρομούλα γιατί μαζεύτηκαν πολύ εκτός θεσσαλονίκης
dimisgr- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : z3
Country :
καλως σας βρηκα και παλι παιδια....γιαννη για ποιο λογο 98,99 μονο??
george_pap- New Member
-
Country :
Καλως ηρθες και απο εμενα Γιωργη.Καλη διαμονη στο φορουμ και καλα ποσταρισματα!!Θα σε περιμενουμε να σε δουμε και απο κοντα.
george_pap έγραψε:καλως σας βρηκα και παλι παιδια....γιαννη για ποιο λογο 98,99 μονο??
Γιατι θα ειναι και πιο καινουριο και εχει καποιες μικροαλλαγες με τα πιο παλια μοντελα.Καλη αγορα φιλε μου!!
γιατι ειναι τα τελευταια μοντελα απο cabrio κ εχει 4 αεροσακους, αντισπιντ ,foul ηλεκτρικη κουκουλα κ.α.π.george_pap έγραψε:καλως σας βρηκα και παλι παιδια....γιαννη για ποιο λογο 98,99 μονο??
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Γιωργος!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καυλως ηρθες Γιωργακη...!!!! Καυλη διαμονη στο φορουμ και να τα λεμε και απο κοντα...!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
καλοσ ηρ8εσ φιλε..εγο ειμαι κατα τισ φουλ ιλεκτρικισ κουκουλας γιατι πλιροσα πολα οταν χαλασε δεν πιραζι ασ βαζισ λιγο το χερι σου για να κλισι
bmwdakis- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 180
Τόπος : serres
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
Country :
george_pap έγραψε:καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα...κατ αρχας ενα μεγαλο μπραβο για το φορυμ γτ εκτος απο χρησιμες πληροφοριες εισται και ανοιχτα ατομα...νιοθω σαν να γνωριζομαστε χρονια ειλικρινα...μπραβο σας γτ λιγοι ειναι οι μαγκες πλεον..λοιπον στο θεμα μας..ονομαζομαι γιωργος ειμαι απο κατερινη και μολις μπηκα στα 18 μου..απο θεμα αυτοκινητο δεν γνωριζω και πολλα.. τα βασικα μονο και κατι παραπανο..αυτοκινητο δικο μου δυστυχος δεν εχω (ακομα) χρησιμοποιω το οικογενιακο μας θηριο(γκολφ 4) που τιμορει τους παντες στο δρομο..ναι καλα καταλαβατε αυτο με τα 75 αλογα και τις 2 κουτσες φοραδες..λοιπον λιγος καιρος εμεινε και αρχιζω τις διαδικασιες για την αγορα της μπεμπας μου..αυτο που θελω να αγορασω ειναι το 318 ε36 καμπριο.... πολλα ειπα τα υπολοιπα θα τα πουμε στη συνεχεια γτ θα σας παρει ο υπνος σε λιγο
Τιμή μας και χαρά μας να διαβάζουμε τέτοια λόγια..
Καλώς ήρθες φίλε, καλή διαμονή και ελπίζω σύντομα να τα πούμε και από κοντά..
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
ναι ελπιζω στην επομενη συναντηση να τα πουμε και απο κοντα...με την μπεμπα λιγο δυσκολο αλλα ειδομενννν
george_pap- New Member
-
Country :
george_pap έγραψε:ναι ελπιζω στην επομενη συναντηση να τα πουμε και απο κοντα...με την μπεμπα λιγο δυσκολο αλλα ειδομενννν
Δεν υπαρχει καποιο προβλημα φιλε μου.
καλησπερα Γιωργο απ' την ομορφη Κατερινη...
καλως ηρθες στο παρεακι μας...
καλη διαμονη & καλα ποσταρισματα να εχεις...
καλως ηρθες στο παρεακι μας...
καλη διαμονη & καλα ποσταρισματα να εχεις...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
giannisbmw5- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 104
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : bmw 5 Ε34
Country :
Σελίδα 1 από 1