Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού Empty Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 02, 2010 8:46 am

Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού Telikikloforias20102e12

Στην κατάργηση του ειδικού τέλους κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση στους ιδιοκτήτες Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού (άνω των 1.929cc) το οποίο κυμαινόταν από €150 έως €650, φαίνεται ότι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Φαίνεται ότι το πάθημα της περσινής χρονιάς έγινε μάθημα αφού πολλοί ιδιοκτήτες Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, προτίμησαν να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και να παραδώσουν τις πινακίδες του οχήματος τους, παρά να πληρώσουν €600 έως και €1380 για το “μαγικό” αυτοκόλλητο.

Στέλεχος του υπουργείου αναφέρει ότι προτιμούν να κυκλοφορούν περισσότερα “πολυτελή” Ι.Χ. στο δρόμο και ας πληρώνουν λιγότερα αφού πέρυσι το υπουργείο φαίνεται ότι τελικά έχασε χρήματα με την επιβολή του ληστρικού αυτού τέλους.

Δημοσιεύθηκε από autoblogger
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού Empty Απ: Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού

Δημοσίευση από babis bmw Δευ Αυγ 02, 2010 6:27 pm

αμην και ποτε να καταργηθουνε.
babis bmw
babis bmw
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : e 36
Country : Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού Greecexs1

Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού Empty Απ: Καταργείται το ειδικό τέλος κυκλοφορίας στα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 02, 2010 7:06 pm

Αντε να δουμε.μακαρι να γινει.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Δευ Αυγ 02, 2010 7:31 pm

Τουλαχιστον βαζουν μυαλο..
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 02, 2010 7:33 pm

Εγω περιμενω να δω εργα,γιατι λογια πολλοι λενε!
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από giorgos320d Δευ Αυγ 02, 2010 7:40 pm

Ρε δεν το χωραει ο νους μου που μου πηρανε 150ευρο ιδικο φορο επηδη ειναι διλυτρο, αν ειναι δινατον!!! ακομα δεν το χονεψα, περημενω να δω τη θα κανουνε για το 2011, αν ειναι τα τελη σε λογικα πλεσια θα τα αφησω ως εχει, μηλαω για το δευτερο που εχω το 36αρι ειναι διλυτρο στην αδια ενω το φοραω 1600cc Μελοντικα θα το κανω 28αρι για αυτο δεν θελω να μπω στη διαδικασια να το διλωσω 1600cc.
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 02, 2010 7:50 pm

giorgos320d έγραψε:Ρε δεν το χωραει ο νους μου που μου πηρανε 150ευρο ιδικο φορο επηδη ειναι διλυτρο, αν ειναι δινατον!!! ακομα δεν το χονεψα, περημενω να δω τη θα κανουνε για το 2011, αν ειναι τα τελη σε λογικα πλεσια θα τα αφησω ως εχει, μηλαω για το δευτερο που εχω το 36αρι ειναι διλυτρο στην αδια ενω το φοραω 1600cc Μελοντικα θα το κανω 28αρι για αυτο δεν θελω να μπω στη διαδικασια να το διλωσω 1600cc.

Σωστη η κινηση σου Γιωργο.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης