bomberman...
+4
Νικος Μ3
dimitris_e36
makinen
bomberman
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
bomberman...
Γειά σας κι απο 'μενα και καλώς σας βρήκα[με]. Μπάμπης από Αθήνα και για τους φίλους bοmberman.
42 Μα'ι'ών και ευτυχής κάτοχος ενός Ε36 coupe 2.0 24V , φανατικός του ''είδους'' και αρκετά ''παρεάκιας''...
Στα ''στριψίματα'' & στα ''πατήματά'' μου, δεν με ενδιαφέρει το φορτίο, αφού παίζω ακόμα και μεταφέροντας την τετραμελή οικογένειά μου.
Σας εύχομαι καλή και ασφαλή λειτουργία, όχι πολλά αλλά σωστά μέλη και να γίνετε παγκοσμίου φήμης γνωστοί.
Σε οτιδήποτε μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι να μην διστάσετε να μας το ζητήσετε.
42 Μα'ι'ών και ευτυχής κάτοχος ενός Ε36 coupe 2.0 24V , φανατικός του ''είδους'' και αρκετά ''παρεάκιας''...
Στα ''στριψίματα'' & στα ''πατήματά'' μου, δεν με ενδιαφέρει το φορτίο, αφού παίζω ακόμα και μεταφέροντας την τετραμελή οικογένειά μου.
Σας εύχομαι καλή και ασφαλή λειτουργία, όχι πολλά αλλά σωστά μέλη και να γίνετε παγκοσμίου φήμης γνωστοί.
Σε οτιδήποτε μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι να μην διστάσετε να μας το ζητήσετε.
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Απ: bomberman...
Hallo Μπαμπη....Καλωσηρθες και να ξερεις θα περασουμε πολυ καλα και εδω μεσα και εξω..
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
γεια σου φιλε!σωστα αυτα που λες!πανω απο ολα σωστα ατομα και απο οτι βλεπω παμε καλα!!!!σου ευχομαι τα καλητερα!
γεια σου μπαμπινο.....καλως σε βρηκα κ εδω
Νικος Μ3- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Τόπος : αθηνα
Μοντέλο BMW : Ε36 Μ3
Post by Nurburgring
Σωστα ατομα? τι ? ποιος το ειπε αυτο? Αμαν? Ο Μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!
Για χαρα νταν μαν!!!! γιαλα να σπιδομεν ενα ρακον εις την υγειαν της γερος και της γρεας να πουμε!!!
Για χαρα νταν μαν!!!! γιαλα να σπιδομεν ενα ρακον εις την υγειαν της γερος και της γρεας να πουμε!!!
Nurburgring- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 159
Τόπος : Athens-Stuttgart
Μοντέλο BMW : E36 Individual convertible S-6
Nurburgring έγραψε:Σωστα ατομα? τι ? ποιος το ειπε αυτο? Αμαν? Ο Μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!
εκεινη η θεια σου, τι κανει ρε Ντινο, καλα ειναι...???
καλως σας βρηκα και στον βορρα , μαν....
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
καλως ηρθες μπαμπη αντε και καλα πατιματα αλλα οχι με την οικογενεια μεσα!! η γυναικα σου σε βαραει? η δικια μου βαραει οταν κανω μπαντες!!
nikosE30- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 112
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : Ε34 Μ40
nikosE30 έγραψε:καλως ηρθες μπαμπη αντε και καλα πατιματα αλλα οχι με την οικογενεια μεσα!! η γυναικα σου σε βαραει? η δικια μου βαραει οταν κανω μπαντες!!
Επρεπε να την είχες μάθει απο μικρή.Εμείς που τις μάθαμε, δεν βγάζουν άχνα !!!!!!!!!!!!
καλως τον μπαμπινο καλως σε βρηκα και εδω αδερφε.
TERIS_E36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 24
Τόπος : AΘΗΝΑ
Μοντέλο BMW : Ε36
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης