BMW 320d: 1.630 χλμ με ένα γέμισμα!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
BMW 320d: 1.630 χλμ με ένα γέμισμα!
Και όμως είναι δυνατόν! Ο Βρετανός δημοσιογράφος Tom Ford επιχείρησε το παραπάνω ρεκόρ και κατάφερε να το πραγματοποιήσει οδηγώντας το πετρελαιοκίνητο γερμανικό μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία έως το Μόναχο της Γερμανίας, και πίσω με ένα μόνο γέμισμα.
Ο γνωστός Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Tom Ford επιχείρησε να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 1.000 μιλίων (1.600 χιλιομέτρων) με μια πετρελαιοκίνητη BMW σειράς 3, και τα κατάφερε. Ο Ford ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία, και έφτασε έως το Μόναχο της Γερμανίας, ενώ επέστρεψε κιόλας χωρίς να ανεφοδιαστεί καλύπτωντας συνολικά την απόσταση των 1.630 χιλιομέτρων (1.013 μιλίων). Το όχημα που χρησιμοποίησε ήταν η BMW 320d Efficient Dynamics, η οποία αποδίδει 163 ίππους στις 3.500 σ.α.λ. και 360 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. Το εργοστάσιο ανακοινώνει μέση κατανάλωση της τάξης των 4,1 λίτρων/100 χιλιόμετρα, και κατανάλωση στον αυτοκινητόδρομο που φτάνει τα 3,6 λίτρα/100 χιλιόμετρα (με ρύπους CO2 της τάξης των 109 γρ./χιλιόμετρο). Με το επίτευγμα του Ford και αν λάβουμε υπόψη μας ότι η 320d έχει ρεζερβουάρ 61 λίτρων, η κατανάλωση που επιτεύχθηκε υπολογίζεται στα 3,74 λίτρα/100 χιλιόμετρα! Τέλος, ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Στην αρχή δεν πίστευα ότι είναι εφικτό να καλυφθεί αυτή η απόσταση με ένα γέμισμα, ενώ μάλιστα στις Εθνικές Οδούς κινούμουν με ταχύτητες κοντά στα 100 χ.α.ω.».
Απ: BMW 320d: 1.630 χλμ με ένα γέμισμα!
Και εγω αν πηγενω με 100χιλ. την ωρα θα βγαλω 1000χιλιομετρα με 55λιτρα πετρελεο. Με 160χιλ ανα ωρα βγαζω 850χιλιομετρα καλα πηστευω πως ειναι.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Μια χαρα εισαι Γιωργο.Τωρα εδω που φτασαμε η καλυτερη λυση ειναι πετρελαιο,υγραεριο
ωχ, μολις το δει αυτος ο christavr, θα μας ξεχεσει! χαχαχαχα
που μας ελεγε οτι γινεται θεσσαλονικη-αθηνα-θεσσαλονικη με ενα γεμισμα...
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
jimbo έγραψε:ωχ, μολις το δει αυτος ο christavr, θα μας ξεχεσει! χαχαχαχα
οχι ρε σιγα.............απλως εχω να πω στον ποδηλατη να βαζει πηγες!!!!την τριτη φορα κοπηλατη πας για απαγχονισμο το λιγοτερο!!!!και επειδη ειμαι και ψυχαρα θα σου δωσω την ευκαιρια να διαλεξεις ποιο κεφαλη θες να κοπει!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
chrisstavr έγραψε:jimbo έγραψε:ωχ, μολις το δει αυτος ο christavr, θα μας ξεχεσει! χαχαχαχα
οχι ρε σιγα.............απλως εχω να πω στον ποδηλατη να βαζει πηγες!!!!την τριτη φορα κοπηλατη πας για απαγχονισμο το λιγοτερο!!!!και επειδη ειμαι και ψυχαρα θα σου δωσω την ευκαιρια να διαλεξεις πιο κεφαλη θες να κοπει!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
ποιος εβγαλε απο τις επιλογες το delete????admin που εισαι????
chrisstavr- Bmw Lover
-
το κατο κεφαλι καψε ετσι κ αλιως δεν το χρειαζεται μονο για κατουρημα το χει...............chrisstavr έγραψε:jimbo έγραψε:ωχ, μολις το δει αυτος ο christavr, θα μας ξεχεσει! χαχαχαχα
οχι ρε σιγα.............απλως εχω να πω στον ποδηλατη να βαζει πηγες!!!!την τριτη φορα κοπηλατη πας για απαγχονισμο το λιγοτερο!!!!και επειδη ειμαι και ψυχαρα θα σου δωσω την ευκαιρια να διαλεξεις ποιο κεφαλη θες να κοπει!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
djcbmw26 και chrisstavr.Μικρα στο μυαλο και ανοητα παιδακια ειστε εκτος θεματος!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε γεια!!!!!!!!!!
djcbmw26 έγραψε:το κατο κεφαλι καψε ετσι κ αλιως δεν το χρειαζεται μονο για κατουρημα το χει...............chrisstavr έγραψε:jimbo έγραψε:ωχ, μολις το δει αυτος ο christavr, θα μας ξεχεσει! χαχαχαχα
Εσυ γιαννακη γουτσου γουτσου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που εισαι ρε γιαννακη!!!!!!!!!χαχαχαχαχα
ρε οξους που παρεξηγιεσε γεια σου φιλαρακι αφου ξερεισ μαρεσει να σε πειραζωΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:djcbmw26 και chrisstavr.Μικρα στο μυαλο και ανοητα παιδακια ειστε εκτος θεματος!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε γεια!!!!!!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης