ωραιο καλοσωρισμα!!!
+7
DJC BMW
tsiggeE39
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
mertz
chrisstavr
giorgos320d
alge
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ωραιο καλοσωρισμα!!!
μπραβο ρε παιδια μαλλον λαθος καταλαβατε εγω για παρεα μιλαω και οχι για δουλεια τελος παντων τι να σας πω απο εδω μεσα με τα μηνυματα πρεπει να γραφω ωρες ...
δεν κανουν ετσι παντως ακομη δεν γνωριστηκαμε
κριμα και ειχα ακουσει καλα λογια απο φιλους για το κλαμπ αλλα με ξενερωσατε ...
να ειστα καλα και καλα να παιρνατε
αν αλλαξτε γνωμη και παλι κερναμε καφε και ποτο για παρεα και οχι για δουλεια που νομιζουν καποιοι
απλα αυτη ειναι η δουλεια μας να πουλαμε αυτοκινητα και ο χρονος μας ειναι πολυ περιορισμενος για τα εξω
βλεπεις 9 το πρωι με 10 το βραδυ μονο στην εκθεση μπορουμε να βρεθουμε για να τα πουμε και απο κοντα
και ο λογος ειναι οτι δεν ημαστε δημοσιοι υπαλληλοι για να σχολαμε στις 13.00 οπως μερικοι μερικοι ....
δεν κανουν ετσι παντως ακομη δεν γνωριστηκαμε
κριμα και ειχα ακουσει καλα λογια απο φιλους για το κλαμπ αλλα με ξενερωσατε ...
να ειστα καλα και καλα να παιρνατε
αν αλλαξτε γνωμη και παλι κερναμε καφε και ποτο για παρεα και οχι για δουλεια που νομιζουν καποιοι
απλα αυτη ειναι η δουλεια μας να πουλαμε αυτοκινητα και ο χρονος μας ειναι πολυ περιορισμενος για τα εξω
βλεπεις 9 το πρωι με 10 το βραδυ μονο στην εκθεση μπορουμε να βρεθουμε για να τα πουμε και απο κοντα
και ο λογος ειναι οτι δεν ημαστε δημοσιοι υπαλληλοι για να σχολαμε στις 13.00 οπως μερικοι μερικοι ....
alge- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : 750
Country :
Απ: ωραιο καλοσωρισμα!!!
Εχεις δικιο ακομα δεν σε γνωρησαμε και ξενεροσαμε. Δωσε μας την ευκερια να σε γνωρησουμε και να μαθουμε για σενα. Ο τροπος που ξεκηνησες ηταν λαθος, και προς θεου δεν κατηγωρησε απο κανεναν μας. Ολα τα club εχουν κανονες σωστης λητουργιας, πρεπει να τους τηρουμε. Και φυσικα δεν εχει καποιος μας προβλημα να κανουμε και συναντηση σαν club στην εκθεση που εχεις αρκει να εχεις μερος να μας χορεσεις ολους γιατι θα πρεπει να γνωρηζεις οτι στις συναντησεις μας παντα μαζευωμαστε παντα πανω απο 20 αυτοκηνητα!!! [παντα φυλικα Γιωργος]
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
εχεις κανει ηδη 7 ποστ και δεν εχεις αναφερει το ονομα σου ..........στο section για την γνωριμια νεων μελων εγραψες:
μπορειτε να ρωτηστε οτι θελετε απο αυτοκινητα ανταλλαγες στην εκθεση μας
εμπορια αυτοκινητων εισαγωγες .**********************
κερναμε καφε μεχρι τις απογευματινες ωρες ποτακι μετα τις 19.00 το απογευμα
και τωρα μας την λες και απο πανω?????εσυ απο αυτο τι θα καταλαβαινες????τους κανονες του φορουμ προφανως δεν τους διαβασες.............
Υ.Σ.: εδω ολοι ημαστε δημοσιοι υπαλληλοι!!!!το πετυχες
και τωρα μας την λες και απο πανω?????εσυ απο αυτο τι θα καταλαβαινες????τους κανονες του φορουμ προφανως δεν τους διαβασες.............
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
chrisstavr έγραψε:εχεις κανει ηδη 7 ποστ και δεν εχεις αναφερει το ονομα σου ..........στο section για την γνωριμια νεων μελων εγραψες:
+1 κι απο'μενα
Ρε φιλος, πριν αρχισεις τα παραπονα και τις διαφιμισεις κανε μας τουλαχιστον την χαρη και πες μας το ονομα σου.
Ειναι απλοι κανονες ευγενειας και σεβασμου προς τους αλλους...
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
Επειδη φιλε μου alge εγω το κλεισωσα το ποστ,και συγκεκριμενα σε 2 ποστ πολυ φιλικα σου ειπα να μας πεις δυο κουβεντες για σενα σε γνωρισουμε.Οι κανονες του κλαμπ αυτοι ειναι ομως.
Δεν εχω κανενα απολειτος προβλημα μαζι σου.Για αυτο το λογο και σου εδειξα το link με τους κανονες.
Δεν εχω κανενα απολειτος προβλημα μαζι σου.Για αυτο το λογο και σου εδειξα το link με τους κανονες.
Πρωτων, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΓΩΡΓΟΣ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ...
Ε Σ Υ . . . . ????????????????
Δευτερων....Το μονο που σου ζητηθηκε ειναι να μας συστηθεις....
Οι κανονες ειναι για να τηρουνται, και να διατηρουμε το forum μας, ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ, να ξερουμε σε ποιον μιλαμε και τι λεμε...
Καλως ηρθες φιλε στην παρέα μας, σε παριμένουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντά, για να καταλάβεις ότι δεν άκουσες "λαλακιες" αλλά είμαστε όντως παρέα και απλά θέλουμε να ξέρουμε με ποιον μιλάμε....
Ε Σ Υ . . . . ????????????????
Δευτερων....Το μονο που σου ζητηθηκε ειναι να μας συστηθεις....
Οι κανονες ειναι για να τηρουνται, και να διατηρουμε το forum μας, ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ, να ξερουμε σε ποιον μιλαμε και τι λεμε...
Καλως ηρθες φιλε στην παρέα μας, σε παριμένουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντά, για να καταλάβεις ότι δεν άκουσες "λαλακιες" αλλά είμαστε όντως παρέα και απλά θέλουμε να ξέρουμε με ποιον μιλάμε....
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
φιλε μου κ εγω τα ιδια θα σου πω εκανες καπια ποστ κ δεν μας ειπες καπια πραγματα για σενα αυτο που κανεις εσυ ολοι τα περασαμε κ εγω οταν γραφτηκα ξεκινησα λαθος μου το ειπαν πως πρεπει να δουλεψει το φορουμ κ ακολουθησα τους κανονες κ οι κανονες ειναι για ολους...
λες ονομα τι αμαξι εχεις η ειχες που δουλευες κ οτι αλλο νομιζεις εσυ βαζεις φοτο του αμαξιου σου κ μετα ολα τα αλλα.....ενωειτε οτι ολοι η παρεα μας ειναι φιληκοι προς ολους....απλα οι κανονες ειναι κανονες!!!!!ελπιζω να καταλαβενεις κ να μην γινωνται παρεξηγησεις κανενας μας δεν το θελει αυτο...κ οσο για το αν ειμαστε δημοσιοι ενα θα σου πω δουλευω σεκιουριτη κ το τελευταιο 6μηνο εχω 3 ρεπο...ειμαι 5 μηνες στο club κ εχω παει μονο σε 3 συναντησης δεν εισαι μονο εσυ ετσι....
ΥΓ:ΦΥΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
λες ονομα τι αμαξι εχεις η ειχες που δουλευες κ οτι αλλο νομιζεις εσυ βαζεις φοτο του αμαξιου σου κ μετα ολα τα αλλα.....ενωειτε οτι ολοι η παρεα μας ειναι φιληκοι προς ολους....απλα οι κανονες ειναι κανονες!!!!!ελπιζω να καταλαβενεις κ να μην γινωνται παρεξηγησεις κανενας μας δεν το θελει αυτο...κ οσο για το αν ειμαστε δημοσιοι ενα θα σου πω δουλευω σεκιουριτη κ το τελευταιο 6μηνο εχω 3 ρεπο...ειμαι 5 μηνες στο club κ εχω παει μονο σε 3 συναντησης δεν εισαι μονο εσυ ετσι....
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
djcbmw26 έγραψε:φιλε μου κ εγω τα ιδια θα σου πω εκανες καπια ποστ κ δεν μας ειπες καπια πραγματα για σενα αυτο που κανεις εσυ ολοι τα περασαμε κ εγω οταν γραφτηκα ξεκινησα λαθος μου το ειπαν πως πρεπει να δουλεψει το φορουμ κ ακολουθησα τους κανονες κ οι κανονες ειναι για ολους...
πεστα γιαννη.....ετσι ειμαστε κυριοι εμεις οι εταιριες σεκιουριτη...εσεις κοιμαστε και εμεις σας προσεχουμε τις περιουσιες σας....!!!!!! και κραταμε μακρια τους κλεφτες...... ρισκαρουμε την ζωη μας οταν χτυπαει ενας συναγερμος.....τρεχουμε με 200 για να φτασουμε γρηγορα και να κανουμε α/ε(αμεση επεμβαση)
αυτα απο μενα ......................αντε και καλες μπαντες
tzimakos- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 145
Τόπος : ampelokipoi-thessalonikis
Μοντέλο BMW : coupe e36
Country :
Ισως αν αυτες οι παρατηρησεις γινοντουσαν μεσο PM να ηταν καλυτερα πιστευω...
Και σε μενα γιναν παρατηρησεις οι οποιες φυσικα γιναν δημοσια και με ενοχλησε μπορω να πω αλλα χωρις να το κανω θεμα ...
Παρολα αυτα δεν νομιζω να εχει κανεις καποιο παραπανω προβλημα μαζι σου περα απο αυτες τις παρατηρησεις για την σωστη λειτουργια του φορουμ....
Και σε μενα γιναν παρατηρησεις οι οποιες φυσικα γιναν δημοσια και με ενοχλησε μπορω να πω αλλα χωρις να το κανω θεμα ...
Παρολα αυτα δεν νομιζω να εχει κανεις καποιο παραπανω προβλημα μαζι σου περα απο αυτες τις παρατηρησεις για την σωστη λειτουργια του φορουμ....
????????- Επισκέπτης
φιλε γιωρικα σε ολους εχει γινει αυτο με την δημοσιοτητα κ σε μενα κ πρωσοπικα δεν χαλαστηκα καθολου ισα ισα ειπα την μ@μ@κια εκανα που δεν διαβασα τους κανωνες επιδη βαριωμουν....κ πηστευω οι πιο πολυ γι αυτο δεν τα διαβαζουν....απλα με το φιλο μας απο εδω το θεμα επεκταθηκε γιατι τον συμβουλεψαν 5 ατομα κ εγω το πως πρεπει να ξεκινηση κ παλι δεν τα εκανε....στραβωσε κ μας το ειπε κ γι αυτο εγινε θεμα...φυσικα δεν ειναι κατι προσοπικο ειναι θεμα κανονισμου του φορουμ!!!!!!!Giorgos e-30 έγραψε:Ισως αν αυτες οι παρατηρησεις γινοντουσαν μεσο PM να ηταν καλυτερα πιστευω...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Εγω πιστευω πως τετοιου ηδους παρατηρησεις πρεπει να γηνοντε διμοσια για να κατανοουντε και απο τους υποληπους χρηστες του φορουμ. Γιωργο οι παρατηρησεις δεν αποσκοπουν σε προβληματα προσοπικα, και φυσικα δεν εχει κανενας μας προβλημα με εσενα και με τους υποληπους!!!Giorgos e-30 έγραψε:Ισως αν αυτες οι παρατηρησεις γινοντουσαν μεσο PM να ηταν καλυτερα πιστευω...
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
giorgos320d έγραψε:Εγω πιστευω πως τετοιου ηδους παρατηρησεις πρεπει να γηνοντε διμοσια για να κατανοουντε και απο τους υποληπους χρηστες του φορουμ. Γιωργο οι παρατηρησεις δεν αποσκοπουν σε προβληματα προσοπικα, και φυσικα δεν εχει κανενας μας προβλημα με εσενα και με τους υποληπους!!!Giorgos e-30 έγραψε:Ισως αν αυτες οι παρατηρησεις γινοντουσαν μεσο PM να ηταν καλυτερα πιστευω...
Γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι εδω περα ειμαστε εσεις οι παλιοι και εμεις οι υπολιποι ?Οταν εισαι καινουριος σε μια παρεα το λογικο κατ ε με ειναι
να αισθανθεις ανετα και οχι να εχεις την εντυπωση οτι εισαι ενας ξενος...
Αν ειναι ετσι τα πραγματα να μου το πειτε να ξερω να μην ασχοληθω και εγω για να μην υπαρχουν και περαιτερω παρεξηγησεις στο μελλον...
????????- Επισκέπτης
tzimakos έγραψε:djcbmw26 έγραψε:φιλε μου κ εγω τα ιδια θα σου πω εκανες καπια ποστ κ δεν μας ειπες καπια πραγματα για σενα αυτο που κανεις εσυ ολοι τα περασαμε κ εγω οταν γραφτηκα ξεκινησα λαθος μου το ειπαν πως πρεπει να δουλεψει το φορουμ κ ακολουθησα τους κανονες κ οι κανονες ειναι για ολους...
πεστα γιαννη.....ετσι ειμαστε κυριοι εμεις οι εταιριες σεκιουριτη...εσεις κοιμαστε και εμεις σας προσεχουμε τις περιουσιες σας....!!!!!! και κραταμε μακρια τους κλεφτες...... ρισκαρουμε την ζωη μας οταν χτυπαει ενας συναγερμος.....τρεχουμε με 200 για να φτασουμε γρηγορα και να κανουμε α/ε(αμεση επεμβαση)
Σιγα εσεις!!!!!!!!!!!χαλαρωστε.χαχαχαχα
Παιδια επειδη βλεπω οτι το θεμα επεκταθηκε.Θελω να ξεκαθαρισω οτι,οτι εκανα ηταν επειδη τειρησα τους κανονες του κλαμπ.Δεν γινεται να κανουμε οτι θελουμε και οπου να ναι.Βαζω και τον εαυτο μου μεσα.Δεν εχω τιποτα με κανεναν.
ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:tzimakos έγραψε:djcbmw26 έγραψε:φιλε μου κ εγω τα ιδια θα σου πω εκανες καπια ποστ κ δεν μας ειπες καπια πραγματα για σενα αυτο που κανεις εσυ ολοι τα περασαμε κ εγω οταν γραφτηκα ξεκινησα λαθος μου το ειπαν πως πρεπει να δουλεψει το φορουμ κ ακολουθησα τους κανονες κ οι κανονες ειναι για ολους...
ασε ασε χρηστο.............πολυ ninja την ειδανε αυτοι!!!
Υ.Σ.: αυτο που λες οτι τρεχετε οταν χτυπαει συναργεμος..............προς την αντιθετη κατευθυνση τρεχετε?????
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Παιδια επειδη βλεπω οτι το θεμα επεκταθηκε.Θελω να ξεκαθαρισω οτι,οτι εκανα ηταν επειδη τειρησα τους κανονες του κλαμπ.Δεν γινεται να κανουμε οτι θελουμε και οπου να ναι.Βαζω και τον εαυτο μου μεσα.Δεν εχω τιποτα με κανεναν.
Bασικα προχτες μου εκανες παρατηρηση για την λεξη μ@λ@κ@ που χρησιμοποιησα ... Ενω τουλαχιστον σε αλλα 6-7 ποστ εχω δει να χρησιμοποιητε αυτη η λεξη αυτουσια και σε πολλα αλλα με υποκοριστικα ... Λαλακιες μ@λ@κ@ κτλ κτλ δλδ νομιζω αυτο ειναι υπερβολη ...Δεν ειμαστε κατυχιτικο ..Αλλα προς θεου οι κανονες ειναι του club και δν θα τους αλλαξω εγω..
Απο μερους μου πολυ το τραβιξα και σταματαω γιατι δεν θελω να γινω και αχονευτος
Και Sorry για την αναστατωση...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giorgos e-30 στις Τετ Μάης 19, 2010 11:39 pm, 1 φορά
????????- Επισκέπτης
Giorgos e-30 έγραψε:ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Παιδια επειδη βλεπω οτι το θεμα επεκταθηκε.Θελω να ξεκαθαρισω οτι,οτι εκανα ηταν επειδη τειρησα τους κανονες του κλαμπ.Δεν γινεται να κανουμε οτι θελουμε και οπου να ναι.Βαζω και τον εαυτο μου μεσα.Δεν εχω τιποτα με κανεναν.
Bασικα προχτες μου εκανες παρατηρηση για την λεξη μ@λ@κ@ που χρησιμοποιησα ... Ενω τουλαχιστον σε αλλα 6-7 ποστ εχω δει να χρησιμοποιητε αυτη η λεξη αυτουσια και σε πολλα αλλα με υποκοριστικα ... Λαλακιες μ@λ@κ@ κτλ κτλ δλδ νομιζω αυτο ειναι υπερβολη ...Δεν ειμαστε κατυχιτικο νομιζω ..Αλλα προς θεου οι κανονες ειναι του club και δν θα τους αλλαξω εγω..
Απο μερους μου πολυ το τραβιξα και σταματαω γιατι δεν θελω να γινω και αχονευτος
Και Sorry για την αναστατωση...
Δεν εγινε τιποτα φιλε μου.Το λεω και το εννοω.Με υποκοριστηκα και @ γραψε οτι θελεις.Μια μεγαλη ομορφη παρεα ειμαστε.Περιμενω να τα πουμε και απο κοντα ρε φιλε!!Δεν εγινε τιποτα!!
ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΙΔΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!!!! Παρακαλω ας κλησει το θεμα δεν υπαρχει λογος να συζηταμε και να γραφουμε γιατι δεν ειναι η ουσια αυτη επι του θεματος.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Το θεμα θα παραμεινει ανοικτο,και μπορει οποιος θελει να γραψει οτι θελει...
Απλα σκεφτητε, οτι λογο του οτι τα λογια γραφονται και δεν λεγονται, παρεξηγουνται...σας εγγυομαι οτι ολοι εδω μεσα εχουν θετικες προθεσεις...
Γιωρο (george e30), ελα να γνωριστουμε και θα καταλαβεις φιλε...Σαφως και δεν υπαρχει με μια λεξη του τυπου λαλακια η μ@λ@κι@, και το οτι δεν επιτρεπεται να λεμε "ασχημες" λεξεις δεν ειναι επειδη ειμαστε κατυχυτικο, η το παιζουμε και καλα υπερανω, αλλα ειναι καθαρα για λογους ασφαλειας και του φορουμ μας, αλλα και των μελων μας...για να ειμαστε καλυμενοι νομικα...
Παιδια, μην αρπαζεστε ρε σεις....ολα εδω μεσα, τα λεμε φιλικα...δεν γινονται παρατηρησεις η τιμωριες...δεν υπαρχουν εδω "μπατσοι"...ειναι απλα καποιοι κανονες, για το καλο ολων μας...
Ελατε συναντηση, να γνωριστουμε και απο κοντα παιδια,και θα δειτε οτι ΜΟΝΟ φιλικα λεγονται ολα....
Και κατι τελευταιο......Αν δεν υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, δεν υπαρχει συζητηση....
Απλα σκεφτητε, οτι λογο του οτι τα λογια γραφονται και δεν λεγονται, παρεξηγουνται...σας εγγυομαι οτι ολοι εδω μεσα εχουν θετικες προθεσεις...
Γιωρο (george e30), ελα να γνωριστουμε και θα καταλαβεις φιλε...Σαφως και δεν υπαρχει με μια λεξη του τυπου λαλακια η μ@λ@κι@, και το οτι δεν επιτρεπεται να λεμε "ασχημες" λεξεις δεν ειναι επειδη ειμαστε κατυχυτικο, η το παιζουμε και καλα υπερανω, αλλα ειναι καθαρα για λογους ασφαλειας και του φορουμ μας, αλλα και των μελων μας...για να ειμαστε καλυμενοι νομικα...
Παιδια, μην αρπαζεστε ρε σεις....ολα εδω μεσα, τα λεμε φιλικα...δεν γινονται παρατηρησεις η τιμωριες...δεν υπαρχουν εδω "μπατσοι"...ειναι απλα καποιοι κανονες, για το καλο ολων μας...
Ελατε συναντηση, να γνωριστουμε και απο κοντα παιδια,και θα δειτε οτι ΜΟΝΟ φιλικα λεγονται ολα....
Και κατι τελευταιο......Αν δεν υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, δεν υπαρχει συζητηση....
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
tsiggeE39 έγραψε:Το θεμα θα παραμεινει ανοικτο,και μπορει οποιος θελει να γραψει οτι θελει...
Σε ολα σου τα λογια Γιαννη εχεις απολειτο δικιο!!!
Λοιπον κανω μια νεα αρχη και λεω, 10 και σημερα για την μεγαλυτερη συναντηση ολων των εποχων!!! Με τρελλα και κορδέλα!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒMW πάνω Από όλα!!!!!!!! Αντε να αλλαζουμε κλίμα!!!!! Ελα Να βλεπω!!!!
Παρεα πανω απο ολα μην παρεξηγειται το καθετι!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
aris έγραψε:Λοιπον κανω μια νεα αρχη και λεω, 10 και σημερα για την μεγαλυτερη συναντηση ολων των εποχων!!! Με τρελλα και κορδέλα!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒMW πάνω Από όλα!!!!!!!! Αντε να αλλαζουμε κλίμα!!!!! Ελα Να βλεπω!!!!
chrisstavr έγραψε:ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:tzimakos έγραψε:djcbmw26 έγραψε:φιλε μου κ εγω τα ιδια θα σου πω εκανες καπια ποστ κ δεν μας ειπες καπια πραγματα για σενα αυτο που κανεις εσυ ολοι τα περασαμε κ εγω οταν γραφτηκα ξεκινησα λαθος μου το ειπαν πως πρεπει να δουλεψει το φορουμ κ ακολουθησα τους κανονες κ οι κανονες ειναι για ολους...
ασε ασε χρηστο.............πολυ ninja την ειδανε αυτοι!!!
Υ.Σ.: αυτο που λες οτι τρεχετε οταν χτυπαει συναργεμος..............προς την αντιθετη κατευθυνση τρεχετε?????
γιατι την ιδαμε νιτζα?οταν στα δεκεμβριανα κεγωταν η πολυ επι 2 βδομαδες ειμουν σεκιουριτι σε ολες της τραπεζες πειραιως κατω στο κεντρο καθε μερα κ σε αλλη με μεγαλο κυνδινο μπορω να πω φιλε μου μηπως κ στραβωσει κανενας κ με καψει μαζι με την τραπεζα λιγο χοντρο ακουγετε αλλα να που εγηνε φετος στην Αθηνα.....οποτε τπτ κ ποτε δεν αποκληεται κατι....μην νομιζεις οτι δεν ειναι επικυνδινη οι δουλεια μας... π.χ. περσι το καλοκαιρι ενας σεκιουριτη στο πανοραμα τον σκωτοσανε σε μια βηλα που προσεχε μπηκαν οι ληστες κ εφαγε 3 σφαιρες....αποτελεσμα να αφηση πισω μια γυναικα κ 3 παιδια ορφανα κ η εταιρια εδωσε αποζημιωση 30.000 ευρο.... τοσα λιγα αξιζει μια ζωη?
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης