Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας

+2
giorgos320d
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας Empty BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας

Δημοσίευση από ???????? Τρι Μάης 18, 2010 12:20 am

Λοιπον παιδια μολις ανακαλυψα το συγκεκριμενο θεμα και ειπα να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια πανω σε αυτο...
Απο το πρωτο BMW που πηρα Ε 34 πριν 4 χρονια ως τωρα δεν εχω αλλαξει συνεργειο και ειμαι 150 % ευχαριστιμενος με το παλικαρι...
Ασχολειται μονο με ΒΜW πανω απο 20 χρονια , μοντελα οπως ε30 ε34 ε46 ε36 ε39 που εχω δει με τα ματια μου να επιδιορθωνει ,το μονο που εχω να πω ειναι πως τα λυνει κ τα δενει με κλειστα ματια ...Ειναι σωστος επαγγελματιας με λογικες τιμες , αξιοπιστια και μερακι..Μερακι που κατανταει βαρετο , μεχρι τετοιο σημειο .. Οταν π.χ ασχολειτε με το αμαξι μου ακομα και εγω ο ιδιος του λεω φτανει Σταθη ειναι οκ ... Αν δεν του αρεσει κατι σε αυτον δεν δινει αμαξι ετσι στον πελατη ...Με εχει εξυπιρετιση απειρες φορες εχουμε συνεργαστει απειρες φορες και απλα ο ανθρωπος ασχολειται με σωστους πελατες και εξυπηρετει με τον καλυτερο δυνατο τροπο...Εχει και ανταλλακτικα ταυτοχρονα οποτε συμφερει πιστευω..
Εγω προσωπικα ηταν να παρω αλλο αμαξι και δεν αλλαξα μαρκα κυριως για να μην χασω τετοιο μαστορα πραγματικα...

Το μαγαζι βρησκετε απεναντι απο τον Μασουτη στν γεφυρα τισ λαγκαδα σε 1 στενακι στην οδο Τσαμη Καρατασου.
Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει να παμε μαζι και ειμαι σιγουρος πως θα μεινετε ευχαριστιμενοι μεχρι και που δεν θα αλλαξετε ξανα συνεργειο ...
????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας Empty Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τρι Μάης 18, 2010 12:24 am

Αυτοι οι επαγγελματιες που φερονται ετσι δεν χανονται με τιποτα.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας Empty Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας

Δημοσίευση από ???????? Τρι Μάης 18, 2010 12:32 am

Πραγματικα δεν εχω κανενα οφελος να κανω διαφημιση το μαγαζι του ανθρωπου απλα το βλεπω σαν υποχρεωση γτ οπως ειπα ο ανθρωπος με εχει εξυπιρετιση απειρες φορες...Θα αναφερω μια για να μην σας κουρασω κιολας .Τρακαρα μια μερα εσπασε το βεντιλατερ το ψυγειο ι μετοπη πηγε στον διαολο,το καπο ,ο προφυλακτηρας ,το υδραυλικο, τα φαναρια κ γενικα οτι εχει εκει μπροστα.. Ηταν 12 το βραδυ.Πηγα το αμαξι στο συνεργειο το πρωι τον πηρα τηλεφωνο να του πω τι συνεβει , και το παλικαρι ηταν διακοπες στην λαρισσα .Σηκωθηκε ηρθε θεσσαλονικη χωρις να το ξερω (ειχα ριξει τα κλειδια μεσα στο μαγαζι ) και την ιδια μερα στις 1 το βραδυ με περνει τηλεφωνο και μ λεει τσακισου κ ελα στο μαγαζι .. Πραγματικα νομιζα κατι επαθε το παιδι αλλα οταν εφτασα εκει ειδα το 5αρι μου απεξω οπως το ειχα παρκαρει με τν διαφορα οτι ηταν τελιωμενο...Φαναρια προφυλακτηρες υδραυλικα , ολα ολα .Εκτος το οτι εμεινα χαζος οταν τν ρωτησα γτ ηρθες ρε συ * μ απαντησε , εναν σωστο πελατη δεν τον αφηνεις ετσι .. πωσ θα πας εσυ στν δουλεια σου κτλ κτλ ... Απλα εμεινα αφωνος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giorgos e-30 στις Τρι Μάης 18, 2010 12:58 am, 1 φορά
????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από giorgos320d Τρι Μάης 18, 2010 12:50 am

Ο Μπαντης ειναι ενας καλος μαστορας πανω στα bmw επιδη ασχολητε μονο με bmw. Τωρα για το ποσο καλος ειναι αυτο εξαρτατε και απο το προβλημα που εχει το καθε αυτοκηνητο. Εγω εχω ακουσει και κακα σχολια για τον εν λογο μαστορα!!! Ενα πραγμα που μου τη δινει με τους μαστορους ειναι αυτο που θετεις εσει αγαπητε Γιωργο, δηλαδη αν παμε μαζι στο μαστορα θα με προσεξει καλυτερα για να μην εκτεθει σε εσενα? ή αν παω μονος ετσι ξεκαρφοτα και πρωτη φορα στο μαγαζι του θα με προσεξει διαφορετικα? αν κανει τετιες διακρησεις, τωρα μηλαω γενικα για τον καθε μαστορα που σκεφτετε ετσι εμενα τον κενουριο θα με χασει απο πελατη.
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τρι Μάης 18, 2010 12:50 am

Giorgos e-30 έγραψε:Πραγματικα δεν εχω κανενα οφελος να κανω διαφημιση το μαγαζι του ανθρωπου απλα το βλεπω σαν υποχρεωση γτ οπως ειπα ο ανθρωπος με εχει εξυπιρετιση απειρες φορες...Θα αναφερω μια για να μην σας κουρασω κιολας .Τρακαρα μια μερα εσπασε το βεντιλατερ το ψυγειο ι μετοπη πηγε στον διαολο,το καπο ,ο προφυλακτηρας ,το υδραυλικο, τα φαναρια κ γενικα οτι εχει εκει μπροστα.. Ηταν 12 το βραδυ.Πηγα το αμαξι στο συνεργειο το πρωι τον πηρα τηλεφωνο να του πω τι συνεβει , και το παλικαρι ηταν διακοπες στην λαρισσα .Σηκωθηκε ηρθε θεσσαλονικη χωρις να το ξερω (ειχα ριξει τα κλειδια μεσα στο μαγαζι ) και την ιδια μερα στις 1 το βραδυ με περνει τηλεφωνο και μ λεει τσακισου κ ελα στο μαγαζι .. Πραγματικα νομιζα κατι επαθε το παιδι αλλα οταν εφτασα εκει ειδα το 5αρι μου απεξω οπως το ειχα παρκαρει με τν διαφορα οτι ηταν τελιωμενο...Φαναρια προφυλακτηρες υδραυλικα , ολα ολα .Εκτος το οτι εμεινα χαζος οταν τν ρωτησα γτ ηρθες ρε μαλακα μ απαντησε , εναν σωστο πελατη δεν τον αφηνεις ετσι .. πωσ θα πας εσυ στν δουλεια σου κτλ κτλ ... Απλα εμεινα αφωνος...

Απο τα λεγομενα σου φενεται ξηγημενος.

Υ.Γ.Θα σε παρακαλεσω να προσεξεις λιγο τις εκφρασεις σου.Κανονες του κλαμπ.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από ???????? Τρι Μάης 18, 2010 12:55 am

giorgos320d έγραψε:Ο Μπαντης ειναι ενας καλος μαστορας πανω στα bmw επιδη ασχολητε μονο με bmw. Τωρα για το ποσο καλος ειναι αυτο εξαρτατε και απο το προβλημα που εχει το καθε αυτοκηνητο. Εγω εχω ακουσει και κακα σχολια για τον εν λογο μαστορα!!! Ενα πραγμα που μου τη δινει με τους μαστορους ειναι αυτο που θετεις εσει αγαπητε Γιωργο, δηλαδη αν παμε μαζι στο μαστορα θα με προσεξει καλυτερα για να μην εκτεθει σε εσενα? ή αν παω μονος ετσι ξεκαρφοτα και πρωτη φορα στο μαγαζι του θα με προσεξει διαφορετικα? αν κανει τετιες διακρησεις, τωρα μηλαω γενικα για τον καθε μαστορα που σκεφτετε ετσι εμενα τον κενουριο θα με χασει απο πελατη.

Eγω προσωπικα εχω ακουσει κακα σχολεια μονο απο κακους πελατες... Οσο για το αν θα σε προσεξει ι οχι αυτο δεν το ξερω αλλα πιστευω πως οταν κρατας 1 μαγαζι με ονομα αυτο ειναι αυτονοητο. Η πας με καπιον γνωστο η οχι αυτος οφειλει να σου φερθει σωστα ... Απλα σε περιπτωση που
πηγαιναμε μαζι θα του ελεγα και κανα 2 λογακια για το club ισως και οσο να ειναι φενεται αλλιως στον ιδιο που καπιος εκτιμαει την δουλεια του και τον προτινει και σε αλλους..Παντως πραγματικα θα ηθελα να μαθω αν γινοταν φυσικα τι ειδους κακα σχολεια ακουσες...
????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από giorgos320d Τρι Μάης 18, 2010 1:01 am

Μπηκε αμαξι στο μαγαζι του 1600cc εγηνε μετατροπη σε μ3 και το αμαξι δεν δουλευε σωστα, οποτε αναγκαστηκε ο πελατης αυτος να παει σε αλλο μαστορα!!!
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από giorgos320d Τρι Μάης 18, 2010 1:04 am

giorgos320d έγραψε:Μπηκε αμαξι στο μαγαζι του 1600cc εγηνε μετατροπη σε μ3 και το αμαξι δεν δουλευε σωστα, οποτε αναγκαστηκε ο πελατης αυτος να παει σε αλλο μαστορα!!!
Ξεχασα να ρωτησω για εσενα ηπαρχει καλος και κακος πελατης?
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τρι Μάης 18, 2010 1:06 am

giorgos320d έγραψε:
giorgos320d έγραψε:Μπηκε αμαξι στο μαγαζι του 1600cc εγηνε μετατροπη σε μ3 και το αμαξι δεν δουλευε σωστα, οποτε αναγκαστηκε ο πελατης αυτος να παει σε αλλο μαστορα!!!
Ξεχασα να ρωτησω για εσενα ηπαρχει καλος και κακος πελατης?

Δεν υπαρχει καλος και κακος πελατης ρε παιδια.Ο πελατης εχει παντα δικιο.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από ???????? Τρι Μάης 18, 2010 1:08 am

Αν και μου φενεται πολυ περιεργο δεν θα διαφωνισω μαζι σου...Εγω μιλισα βαση της προσωπικης μου εμπειριας που εχω μεινει ακρως ευχαριστημενος...Και για αυτο τον λογο φυσικα πηρα και το θαρρος να πω και καλα λογια ...
Και προφανως το Quote που εκανες αναφεροταν σε μενα και θα απαντησω οτι καπιος πελατης που δν ειναι σωστος στις συναλλαγες του σιγουρα δεν ειναι καλος ...Οταν κανεις σου κανουν μια δουλεια και δεν φερθεις σωστα στν πληρωμη κατοπιν συμφωνιας εξ αρχης τοτε ναι εισαι κακος πελατης...Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι θα σου κανει ζημια στο αμαξι απλα την επομενη φορα που θα πας εκει μην περιμενεις να εχεις την καλυτερη μεταχειρηση...
????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από giorgos320d Τρι Μάης 18, 2010 1:22 am

Eτσι ειναι φυλε συνονοματε υπαρχει και αυτη η εκδοχη, δεν εισαι ικανοποιημενος απο τη δουλεια του μαστορα και χαλας τη συμφονια που εκανες εξαρχης. Προς Θεου, δεν κατηγωρω τον σιγκεκρημενο μαστορα, ηπα αυτα που ακουγοντε για τον σιγκεκριμενο και καλο θα ειναι να τα μαθενει και ο ιδιος. Αλλα αγαπητε Γιωργο δεν υπαρχει σε καμια περιπτοση καλος και κακος πελατης. Οπως απαντησε και ο Χριστος ο πελατης εχει παντα δικιο!!!
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ???????? Τρι Μάης 18, 2010 1:26 am

giorgos320d έγραψε:Eτσι ειναι φυλε συνονοματε υπαρχει και αυτη η εκδοχη, δεν εισαι ικανοποιημενος απο τη δουλεια του μαστορα και χαλας τη συμφονια που εκανες εξαρχης. Προς Θεου, δεν κατηγωρω τον σιγκεκρημενο μαστορα, ηπα αυτα που ακουγοντε για τον σιγκεκριμενο και καλο θα ειναι να τα μαθενει και ο ιδιος. Αλλα αγαπητε Γιωργο δεν υπαρχει σε καμια περιπτοση καλος και κακος πελατης. Οπως απαντησε και ο Χριστος ο πελατης εχει παντα δικιο!!!

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω ...Οταν δεν εισαι ικανοποιημενος πιστευω οτι πας εκει κ λες μαστορα τα λεφτα θα τα παρεις οταν δουλεψει σωστα το αμαξι .. και οχι να την κανεις και να δωσεις ντουφεκια ...Τελως παντων απο οτι βλεπω με αρπαιξατε απο τα μουτρα οποτε δν θα το συνεχισω...
????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τρι Μάης 18, 2010 1:28 am

Γιωργο δεν θα πρεπει να εχεις αυτη την αποψη.Δεν σε αρπαξαμε ,απλα διαφωνουμε σε καποια πραγματα.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από giorgos320d Τρι Μάης 18, 2010 1:36 am

Γιωργο συζητηση κανουμε με καλες διαθεσεις απλα δεν βγενουν στην οθονη!!! Για αυτο εχουμε και τις συναντησεις για να τα λεμε και απο κοντα, πιστευω συντομα να τα πουμε!!!
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από chrisstavr Τρι Μάης 18, 2010 2:34 am

και τι εγινε μετα????δεν μπορουσε να το φτιαξει ο σταθης???

καλο θα ηταν να αποφευγονται τα ονοματα ιδιως οταν αυτος που αναφερετε δεν ειναι γραμμενος στο φορουμ και δεν μπορει να απαντησει......υπαρχουν και τα πμ!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την chrisstavr στις Τρι Μάης 18, 2010 2:44 am, 2 φορές συνολικά
chrisstavr
chrisstavr
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Μοντέλο BMW : E90 3.18

Δημοσίευση από ???????? Τρι Μάης 18, 2010 2:38 am

Εγω παντως δεν εχει τυχει να δω η να ακουσω για αμαξι που δεν μπορεσε να φτιαξει ο Σταθης...
????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Admin Τρι Μάης 18, 2010 11:33 pm

Εχω ακουσει και εγω πολύ καλά λόγια για τον κύριο αυτό...

Ακούστε λίγο οι νέοι στο club...Εδώ ότι λέμε, το λέμε φιλικά..κανένας δεν αρπάζει κανέναν...τωρα αν κάποιες κουβέντες στην οθόνη φαίνονται "καπως", απλά σκεφτήτε ότι είναι οθόνη, και όχι....στόμα....

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Πιστεύω, ότι υπάρχουν καλοί και κακοί πελάτες....και μάλιστα πιο πολύ κακοί...οι οποίοι είναι και γκρινιάριδες, και όλα σε αυτούς θα πάνε στραβά...

Το να μην επισκευαστεί σωστά ένα αμάξι, δεν σημαίνει κάτι για τον μάστορα...οπως και το να επισκευαστεί ένα άλλο δεν σημαίνει κάτι..

Συγγνώμη ρε παιδιά, γνωριζει ΕΝΑΣ απο όλους σας, κάποιο συνεργείο που να μην έχουν ακουστεί άσχημα πράγματα για αυτό...???

Παντού υπάρχουν και τα άσχημα και τα όμορφα....Γιαυτό υπάρχει αυτό το section, για να λέει ο καθένας μας τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του εμπειρίες, και να κρίνουμε συλογικά....

ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΙΣΥΜΑΙΝΕΙ,ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.....ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....
Admin
Admin
Admin
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 275
Τόπος : BMWδοχώρος

http://www.bmwclubmakedonia.com

Δημοσίευση από swartz Σαβ Νοε 20, 2010 2:02 am

Διαβάζοντας σαν νέος μέσα στο φόρουμ, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι,
επειδή ακριβώς ο κάθε ένας σε αυτήν την ενότητα καταθέτει την προσωπική του εμπειρία ,από συνεργεία και μηχανικούς, δεν είναι κακό να λέγετε και το ονομα του μάστορα ή η επωνυμία του συνεργείου στο οποίο αναφέρεται ο καθένας μας, το αντίθετο μάλιστα νομίζω ότι θα βοηθήσει παρά πολύ εμάς και ίσως και τα μαστόρια να λειτουργούν καλύτερα.
Δεν έχετε βαρεθεί την ανωνυμία σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής?
Εγώ προσωπικά την σιχαίνομαι.
Νομίζω ότι το φόρουμ δίνει σε όλους την δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του καθώς και όποιος νομίζει ότι θίγεται την δυνατότητα να απαντήσει .

Υ.Σ.
Είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο, και αυτό σε κάθε συναλλαγή όχι μόνο σε συνεργεία. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα με πολύ μεγάλες προεκτάσεις για συζήτηση.
Wink
swartz
swartz
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift

Δημοσίευση από giorgos320d Σαβ Νοε 20, 2010 9:33 pm

swartz έγραψε:Διαβάζοντας σαν νέος μέσα στο φόρουμ, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι,
επειδή ακριβώς ο κάθε ένας σε αυτήν την ενότητα καταθέτει την προσωπική του εμπειρία ,από συνεργεία και μηχανικούς, δεν είναι κακό να λέγετε και το ονομα του μάστορα ή η επωνυμία του συνεργείου στο οποίο αναφέρεται ο καθένας μας, το αντίθετο μάλιστα νομίζω ότι θα βοηθήσει παρά πολύ εμάς και ίσως και τα μαστόρια να λειτουργούν καλύτερα.
Δεν έχετε βαρεθεί την ανωνυμία σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής?
Εγώ προσωπικά την σιχαίνομαι.
Νομίζω ότι το φόρουμ δίνει σε όλους την δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του καθώς και όποιος νομίζει ότι θίγεται την δυνατότητα να απαντήσει .

Υ.Σ.
Είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο, και αυτό σε κάθε συναλλαγή όχι μόνο σε συνεργεία. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα με πολύ μεγάλες προεκτάσεις για συζήτηση.
Wink
+1 και απο εμενα, ξεκαθαρα πραγματα, πρεπει να ξερουμε απο που να προσεχουμε!!!
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από FACELIFT Παρ Μαρ 11, 2011 7:58 pm

[quote="Επισκέπτ"]Λοιπον παιδια μολις ανακαλυψα το συγκεκριμενο θεμα και ειπα να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια πανω σε αυτο...
Απο το πρωτο BMW που πηρα Ε 34 πριν 4 χρονια ως τωρα δεν εχω αλλαξει συνεργειο και ειμαι 150 % ευχαριστιμενος με το παλικαρι...
Ασχολειται μονο με ΒΜW πανω απο 20 χρονια , μοντελα οπως ε30 ε34 ε46 ε36 ε39 που εχω δει με τα ματια μου να επιδιορθωνει ,το μονο που εχω να πω ειναι πως τα λυνει κ τα δενει με κλειστα ματια ...Ειναι σωστος επαγγελματιας με λογικες τιμες , αξιοπιστια και μερακι..Μερακι που κατανταει βαρετο , μεχρι τετοιο σημειο .. Οταν π.χ ασχολειτε με το αμαξι μου ακομα και εγω ο ιδιος του λεω φτανει Σταθη ειναι οκ ... Αν δεν του αρεσει κατι σε αυτον δεν δινει αμαξι ετσι στον πελατη ...Με εχει εξυπιρετιση απειρες φορες εχουμε συνεργαστει απειρες φορες και απλα ο ανθρωπος ασχολειται με σωστους πελατες και εξυπηρετει με τον καλυτερο δυνατο τροπο...Εχει και ανταλλακτικα ταυτοχρονα οποτε συμφερει πιστευω..
Εγω προσωπικα ηταν να παρω αλλο αμαξι και δεν αλλαξα μαρκα κυριως για να μην χασω τετοιο μαστορα πραγματικα...

Το μαγαζι βρησκετε απεναντι απο τον Μασουτη στν γεφυρα τισ λαγκαδα σε 1 στενακι στην οδο Τσαμη Καρατασου.
Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει να παμε μαζι και ειμαι σιγουρος πως θα μεινετε ευχαριστιμενοι μεχρι και που δεν θα αλλαξετε ξανα συνεργειο ..

Για σου φιλε μου,που ακριβως βρισκεται(οδοσ) κ το σταθερο του τηλεφωνο αν μπορεις.. ευχαριστω
FACELIFT
FACELIFT
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : Ε 46 COUPE FACELIFT

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Παρ Μαρ 11, 2011 8:01 pm

[quote="FACELIFT"]
Επισκέπτ έγραψε:Λοιπον παιδια μολις ανακαλυψα το συγκεκριμενο θεμα και ειπα να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια πανω σε αυτο...

Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει να παμε μαζι και ειμαι σιγουρος πως θα μεινετε ευχαριστιμενοι μεχρι και που δεν θα αλλαξετε ξανα συνεργειο ..

Για σου φιλε μου,που ακριβως βρισκεται(οδοσ) κ το σταθερο του τηλεφωνο αν μπορεις.. ευχαριστω

Καλως ηρθες φιλε μου στο κλαμπ...Περνα αν ειναι και απο την γνωριμια μελων να μας πεις δυο λογια για σενα.....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Επιστροφή στην κορυφή