Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας μας.......
+5
BMW2002tii
Gangsta
dimitris_e36
makinen
tsiggeE39
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας μας.......
Για να πει ο καθένας τις εντυπώσεις του από την κοπή μας....Εγώ θα πω μετά, γιατί θα μεροληπτήσω......!!!
Έχω ανεβάσει φωτογραφίες στην gallery, ανεβάστε και εσείς ότι έχετε για να κάνω βιντεάκι.....!!!!!!
Έχω ανεβάσει φωτογραφίες στην gallery, ανεβάστε και εσείς ότι έχετε για να κάνω βιντεάκι.....!!!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Απ: Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας μας.......
No coment!!!!!Απλα μπραβο μας!!!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Ηταν τελεια!με μπολικο χαβαλε ακι γελιο!!!!!!!μπραβο μας παιδια!!!!
καπου εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τον tsigge και τον πολυ καλο ανιχνευτη μεταλλων του! αμεσως το βρηε το φλουρι και το κανονισε να πεσει σε μενα!!! just kiddin' .... καλα περασαμε!
BMW2002tii- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 23
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 2002tii
Καλά ήταν,αλλά ρε παιδιά δέν πρόλαβα να πώ μια κουβέντα με τον Giorgos 320D και τα ψητά κάνανε φτερά.
Που πήγαν τα ψητά οέο:::::::::
Εχω επίσεις να καταγγείλω, την κατ' άλλα αθώα και τυχαία εύρεση του φλουριού απο τον bmw2002ti (κατά κόσμο Τίμος).
Το χεράκι του το έβαλε ο γνωστός και μή εξαιρετέος tsiggeE39 (κατά κόσμο Γιάννης).
Ό οποίος σε ανύπαρκτο χρόνο και με την δικαιολογία καθήστε στο τραπέζι εγώ τσάκα-τσάκα δένω τα κυλινδροπίστονα και έρχομαι,κράτησε εκτός μαγαζιού τον bmw2002ti και του φανέρωσε το ακριβές σημείο όπου τοποθέτησαν το φλουρί.
Κάτι κατάλαβα όταν ό bmw2002ti για να δικαιολογίσει την 5άλεπτη απουσία του μας είπε ότι κατέβασε και έλυσε το σασμάν γιατί σάν να άκουσε κάποιον θόρυβο όταν κατέβαζε την 6κτη.
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ.
Ολοι ξέρουμε οτι κάτι τέτοιο το πολύ να χρειάζεται 3 με 4 λεπτά το μάξιμουμ, και να μιλάς και στο τηλέφωνο.
Με αυτά και άλλα τα οποία δέν τα αναφέρω για να μην σας κουράσω προτείνω.
α) Να επαναληφθεί η κοπή της πίτας με την παρουσία ανεξάρτητου παρατηρητή.
β) Να υπάρχουν παραπάνω απο ένα φλουρί για να μην υπάρχουν φαινόμενα του τύπου ,<<Ά το κ@λ@φαρδο το πήρε το φλουρί>>, ή <<το ήξερα εγώ ήταν απο μέσα ή δουλειά>>.
γ) Και φυσικά για να εξιλεωθεί ο tsiggeE39 για αυτό που έκανε,
να μας αγοράσει όλους ,και να το τοποθετήσει απο ένα ΜΠΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ.
Που πήγαν τα ψητά οέο:::::::::
Εχω επίσεις να καταγγείλω, την κατ' άλλα αθώα και τυχαία εύρεση του φλουριού απο τον bmw2002ti (κατά κόσμο Τίμος).
Το χεράκι του το έβαλε ο γνωστός και μή εξαιρετέος tsiggeE39 (κατά κόσμο Γιάννης).
Ό οποίος σε ανύπαρκτο χρόνο και με την δικαιολογία καθήστε στο τραπέζι εγώ τσάκα-τσάκα δένω τα κυλινδροπίστονα και έρχομαι,κράτησε εκτός μαγαζιού τον bmw2002ti και του φανέρωσε το ακριβές σημείο όπου τοποθέτησαν το φλουρί.
Κάτι κατάλαβα όταν ό bmw2002ti για να δικαιολογίσει την 5άλεπτη απουσία του μας είπε ότι κατέβασε και έλυσε το σασμάν γιατί σάν να άκουσε κάποιον θόρυβο όταν κατέβαζε την 6κτη.
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ.
Ολοι ξέρουμε οτι κάτι τέτοιο το πολύ να χρειάζεται 3 με 4 λεπτά το μάξιμουμ, και να μιλάς και στο τηλέφωνο.
Με αυτά και άλλα τα οποία δέν τα αναφέρω για να μην σας κουράσω προτείνω.
α) Να επαναληφθεί η κοπή της πίτας με την παρουσία ανεξάρτητου παρατηρητή.
β) Να υπάρχουν παραπάνω απο ένα φλουρί για να μην υπάρχουν φαινόμενα του τύπου ,<<Ά το κ@λ@φαρδο το πήρε το φλουρί>>, ή <<το ήξερα εγώ ήταν απο μέσα ή δουλειά>>.
γ) Και φυσικά για να εξιλεωθεί ο tsiggeE39 για αυτό που έκανε,
να μας αγοράσει όλους ,και να το τοποθετήσει απο ένα ΜΠΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
κακοηθειες και συκοφαντιες! δεν ακουγεται κανενας θορυβος απο σαζμαν οταν κατεβαζω εκτη!!! και αν επιμενετε να μαθετε τι εκανα στο πολυσυζητημενο 5λεπτο απουσιας μου, να σας το αποκαλυψω για να λυθουν οι οποιες αποριες και να σταματησουν τα πικροχολα σχολια! απλα κουμπωσα το μπλοκε που ηξερα οτι θα κερδισω οταν θα "τυχαινα" (για οποιον συνεχιζει να πιστευει στην τυχη) το επιμαχο φλουρι!!! οσο για τα ψητα που εξαφανιστηκαν, εχω να δηλωσω οτι καποιοι γνωστοι αγνωστοι (ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε... μονο σε pm) τσιμπουσαν και απο παραδιπλανες πιατελες! ετσι για να αποκατασταθει η ταξις των πραγματων!!! επαναληψεις κοπης και λοιπα παρατραγουδα θα σας παρακαλουσα να λειπουν!!! ενα και μοναδικο φλουρι θα εχει η πιτα και μαλιστα του χρονου που θα το ξανα"τυχω" παρακαλω πολυ τους admin το δωρο να ειναι ενα γνησιο μοτερ αλπινα 2002 για να ταιριαξει με το καινουργιο μου μπλοκε!
.
.
.
.
.
.
.
ρε μπας και ηταν ληγμενα τα κρεατα?????
.
.
.
.
.
.
.
ρε μπας και ηταν ληγμενα τα κρεατα?????
BMW2002tii- New Member
-
Τι λετε εν τη απουσια μου?
Η κοπη ηταν πεντακαθαρη, απλα ειδα το φλουρι...και στο κατω κατω ο Τιμος μου εδωσε τα πιο πολλα....ας δινατε και εσεις κατι...
Τιμο, το μπλοκε(δωρο επειδη κερδισες ΤΙΜΙΑ το φλουρι) το εχω παραγγειλει....αν ολα πανε καλα του χρονου κληρωνει μοτερ Μ...!!!
Παντως και η δικη μας πιατελα αδιασε αμεσως.....μαρεσει που οταν πηγα να κλεισω μου λενε και πολλα ειναι θα περισεψουν....!!!!Ναι καλα....!!!Μαλλον οι γυναικες μας εφαγαν πολυ....εμεις στο φτερο τσιμπησαμε...
Περασα παρα πολυ ωραια, το χαρηκα πολυ, και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...!!!!Παμε για αλλες συναντησεις τωρα...!!!!!
Παντως το φλουρι τα σπαει...!!!
Η κοπη ηταν πεντακαθαρη, απλα ειδα το φλουρι...και στο κατω κατω ο Τιμος μου εδωσε τα πιο πολλα....ας δινατε και εσεις κατι...
Τιμο, το μπλοκε(δωρο επειδη κερδισες ΤΙΜΙΑ το φλουρι) το εχω παραγγειλει....αν ολα πανε καλα του χρονου κληρωνει μοτερ Μ...!!!
Παντως και η δικη μας πιατελα αδιασε αμεσως.....μαρεσει που οταν πηγα να κλεισω μου λενε και πολλα ειναι θα περισεψουν....!!!!Ναι καλα....!!!Μαλλον οι γυναικες μας εφαγαν πολυ....εμεις στο φτερο τσιμπησαμε...
Περασα παρα πολυ ωραια, το χαρηκα πολυ, και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...!!!!Παμε για αλλες συναντησεις τωρα...!!!!!
Παντως το φλουρι τα σπαει...!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Παιδια τι θα γινει..?Εσεις οι υπολοιποι θα ανεβασετε καμια φωτο, γιατι μονο κατι σαραβαλα φαινονται στην γκαλερυ..τα καλα ειναι πιο πισω...
(ποιος θα μου την πει πρωτος )
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Παιδια τι θα γινει..?Εσεις οι υπολοιποι θα ανεβασετε καμια φωτο, γιατι μονο κατι σαραβαλα φαινονται στην γκαλερυ..τα καλα ειναι πιο πισω...
Πάρε μία από εμένα! και είναι μόνο η αρχή!!
Πολύ όμορφα περάσαμε στη συνάντηση.Ζεστό το κλίμα , καλή παρέα κ πολύ χαβαλέ.
Οι παραπονεμένοι με το φλουρί να μην ανησυχούν γιατί και αυτοί έχουν τα τυχερά τους στις Ρωδίδες!!!!
Του χρόνου κληρώνουμε και μπλοκέ άμα λάχει..!!! Περιμένουμε τον περίφημο οδηγό για αγορές μέσω ebay...
Και bmw2002tii γιατί κοιτούσες εμένα όταν έλεγες αυτό για τις διπλανές πιατέλες?? Δηλώνω αθώος κύριε πρόεδρε και παντελής άγνοια....
Οι παραπονεμένοι με το φλουρί να μην ανησυχούν γιατί και αυτοί έχουν τα τυχερά τους στις Ρωδίδες!!!!
Του χρόνου κληρώνουμε και μπλοκέ άμα λάχει..!!! Περιμένουμε τον περίφημο οδηγό για αγορές μέσω ebay...
Και bmw2002tii γιατί κοιτούσες εμένα όταν έλεγες αυτό για τις διπλανές πιατέλες?? Δηλώνω αθώος κύριε πρόεδρε και παντελής άγνοια....
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Ποιός είναι ο Παντελής.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
και αντε καλα ο παντελης... οι "ρωδιδες" ποιες ειναι???
BMW2002tii- New Member
-
καλα περασαμε αλλα καμια μπαντα δε καναμε για το καλο του νεου ετους!!!χαχαχαχαχα
το κλιμα στη παρεα ηταν πολυ ζεστο και φιλικο μαλιστα ακομα και ο saxovios που ειχα μαζι αποφασισε να πουλισει το saxaki και να παρει κανα BMW!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΠΥΣΑ!!!!!!!
το κλιμα στη παρεα ηταν πολυ ζεστο και φιλικο μαλιστα ακομα και ο saxovios που ειχα μαζι αποφασισε να πουλισει το saxaki και να παρει κανα BMW!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΠΥΣΑ!!!!!!!
nikosE30- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 112
Μοντέλο BMW : Ε34 Μ40
Ημασταν προτοι σε ολα. Το μονο που εχω να πω ειναι ΚΑΙ ΙΣ ΑΝΟΤΕΡΑ!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
nikosE30 έγραψε:καλα περασαμε αλλα καμια μπαντα δε καναμε για το καλο του νεου ετους!!!χαχαχαχαχα
δεν καναμε καμια μπαντα?πλακα με κανεις?δεν μας ειδες εμενα και τον κυριακο με το cabrio που θα χτυπουσαμε ενα σκυλο και μια γριουλα λιγο ποιο κατω?
Παρόμοια θέματα
» Κοπή πίτας
» 27 Φεβρουαρίου για την κοπή της πίτας μας
» Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2009 στις 11 Ιανουαρίου
» 27 Φεβρουαρίου για την κοπή της πίτας μας
» Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2009 στις 11 Ιανουαρίου
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης